Icône Carte de France

Appartement 9 personnes

Villamanrique de la Condesa - Seville (Spanje)
réf: 1026747L
codeTo: 423
  • Appartement - 9 personen
  • Appartement 9 personnes

5 kamers - 4 slaapkamers - 120 m²

réf: 1026747L
codeTo: 423
  • Televisie

  • Afwasmachine

  • Wasmachine

Vakantiewoning Villamanrique de la Condesa - Appartement 9 personnes - Appartement - 9 personen - 120 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Villamanrique de la Condesa - Appartement 9 personnes - Appartement - 9 personen - 120 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Villamanrique de la Condesa - Appartement 9 personnes - Appartement - 9 personen - 120 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1026747L
codeTo: 423
  • Appartement - 9 personen
  • appartement 9 personnes
  • 5 kamers - 4 slaapkamers - 120 m²
  • Televisie - Afwasmachine - Wasmachine - Droogmachine
appartement 9 personnes Naamen van de accommodatien-Villamanrique de la Condesa

SAMENVATTING
Als u op zoek bent naar een kwaliteitshuis op het platteland, comfortabel, met toegang tot technologie en volledig uitgerust, dan IS DIT UW HUIS. We hebben dit huis met liefde voorbereid om van uw bezoek aan Villamanrique en het Doñana Nationaal Park een onvergetelijke ervaring te maken. Met een capaciteit voor 9 personen in 4 slaapkamers, de locatie ten zuiden van het stadscentrum, tussen de Guadiamar groene corridor en de natuurlijke toegangspoort tot het Doñana Nationaal Park, en de nabijheid van Sevilla, El Rocío en Matalascañas strand, maken het de ideale plek om te genieten met familie of vrienden. Huisdieren toegestaan
DE ACCOMMODATIE
Onze hoogwaardige flat in Villamanrique is ontworpen om een onvergetelijke ervaring te bieden. Het huis is uitgerust met meubilair en toebehoren van hoge kwaliteit en is recent gebouwd, waardoor een uitzonderlijke bouwkwaliteit gegarandeerd is. Bovendien zetten we ons in voor het milieu.
De flat heeft twee verdiepingen en een grote veranda. De hal leidt naar een ruime en comfortabele woonkamer, waar je kunt genieten van een open haard met een hoogefficiënte pelletcassette, aangestuurd door WiFi. Er is ook een grote bank, een eettafel voor 8 personen, een 43" Smart TV met Disney Plus, Amazon Prime en Orange TV geïnstalleerd, evenals een airconditioning voor de zomer.
De ruime zelfstandige keuken is volledig uitgerust met koel-vriescombinatie, magnetron, oven, vaatwasser en Nespresso capsule koffiezetapparaat. In de bijkeuken vind je een wasmachine en droger, evenals het keukengerei voor de barbecue op de voorporch. De keuken komt uit op de binnenplaats aan de achterkant, vanwaar je toegang hebt tot de berging.
De begane grond van het huis heeft ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een open kledingkast en een warm/koud airconditioning. Er is ook een kleine badkamer met douche.
De bovenverdieping is bereikbaar via een trap aan de woonkamer, waar drie slaapkamers en een grote badkamer zijn. Op de bovenverdieping vind je een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een andere met twee eenpersoonsbedden en de derde met drie eenpersoonsbedden, waardoor het huis in totaal 7 slaapplaatsen heeft met een capaciteit van 9 personen. De badkamer is ruim en uitgerust met bidet, bad en regendouche. Alle kamers hebben warm/koud airconditioning en een kledingkast, en de bedden hebben 2 kussens per persoon.
DIENSTEN EN GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES
Dit is een vrijstaand huis, dus je deelt de gemeenschappelijke ruimtes niet met andere gasten. Het heeft een patio met een veranda en een andere aan de achterkant van het huis. Op de veranda staat een barbecue die je naar believen kunt gebruiken. Als je wilt, kun je je auto op de veranda of in de straat parkeren zodat de ruimte vrij blijft voor jouw gebruik. Op de binnenplaats achteraan is er een klein zwembad voor gebruik in de zomer, hoewel het nog niet geïnstalleerd is. In de woonkamer staat een router om verbinding te maken met Wi-Fi, dat breedband en gratis is. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, is er een douchehanddoek per persoon en zijn de badkamers voorzien van handdoeken en douchematten. In de badkamers zijn hygiëneproducten aanwezig zoals toiletpapier, handzeep, shampoo en douchegel. In de keuken zijn er verzorgingsproducten zoals koffiecapsules, melk, thee, suiker, olie, azijn en handdoeken. Deze producten zijn beleefdheidsartikelen en worden niet vervangen tijdens je verblijf. Er zijn ook schoonmaakproducten, zoals afwasmiddel en andere schoonmaakproducten (behalve zeep voor de wasmachine). Er is geen dagelijkse schoonmaakdienst of verschoning van beddengoed en handdoeken, maar bij een verblijf van 8 nachten of meer wordt er zonder extra kosten een extra set lakens en handdoeken achtergelaten. Indien gewenst kan er een kinderbedje en kinderstoel worden geleverd voor een klein kind (jonger dan 2 jaar). Tijdens het verblijf kunnen extra diensten worden aangevraagd, zoals het schoonmaken van het appartement, periodieke schoonmaak voor langere verblijven, het verschonen van lakens en handdoeken en extra handdoeken. Deze diensten hebben extra kosten en moeten ruim van tevoren worden aangevraagd.
Je kunt je huisdier mee naar huis nemen om de kamer met je te delen, maar houd er rekening mee dat er een huisdiertarief van €40 per boeking van toepassing is.

ATTENTIE GASTEN
Welkom in onze flat! We willen je verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Als je een probleem hebt met de werking van apparatuur in het huis, aarzel dan niet om onmiddellijk contact met ons op te nemen om het op te lossen. Ook als je vragen hebt over de stad, advies nodig hebt over wat te doen of te zien in Villamanrique de la Condesa en de omgeving, of gewoon meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om het ons te vragen. We helpen je graag. Je kunt op elk moment tijdens je verblijf contact met ons opnemen via de telefoon of de berichtenapplicatie die we beschikbaar stellen. Daarnaast hebben we toeristische informatie over de natuurlijke omgeving en boeken over vogels kijken achtergelaten, zodat je kunt genieten van vogels kijken in de omgeving. We hebben ook een uitgebreide documentatie samengesteld met aanbevelingen en informatie over transportmiddelen, eet- en drinkgelegenheden, de beste zoetigheden en flamencoshows, evenals supermarkten, apotheken, medische centra en nuttige telefoonnummers. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je geniet van je verblijf in ons appartement. Bedankt dat je voor ons gekozen hebt!
ANDERE OPMERKELIJKE ASPECTEN
Hier zijn de 5 huisregels:
Roken is niet toegestaan in het huis. Als u wilt roken, doe dit dan buiten.
Respecteer de rest van de buren en vermijd lawaai 's avonds laat en tijdens de siësta (23.00 tot 9.00 uur en 14.00 tot 17.00 uur). Feesten zijn verboden.
Zet uw afval in de vuilnisbakken in de straat voordat u vertrekt en wij zullen u vertellen waar de dichtstbijzijnde vuilnisbak is.
Gebruik de airconditioner en open haard spaarzaam, alleen als je in het huis bent en zet ze uit als je weggaat. Zo help je het milieu en houd je de apparatuur in goede staat.
Laat de vaatwasser draaien voordat je weggaat om je huis hygiënisch schoon te houden.
Het is belangrijk dat je bij aankomst je telefoonnummer en e-mailadres doorgeeft en indien nodig kunnen we contact met je opnemen via het boekingskanaal. Toegang tot het huis is via een code die we voor je aankomst zullen verstrekken. Ze moeten ook informatie verstrekken over alle gasten ouder dan 16 jaar, waaronder een foto van hun identiteitskaart of paspoort en een selfiefoto om de identiteit van de gast te verifiëren.
We bieden een vroege check-in / late check-out service in ons huis, afhankelijk van beschikbaarheid. Als je wilt inchecken in de flat vóór de afgesproken sleutel ophaaltijd (15.00 uur) op de dag van aankomst, kunnen we een vroege check-in service aanbieden voor een kleine toeslag van € 30,00, afhankelijk van beschikbaarheid, voor check-ins vóór 14.00 uur. Ook als je laat wilt uitchecken op de dag van vertrek (na 11.00 uur), kunnen we een late check-out service aanbieden, afhankelijk van beschikbaarheid, voor een kleine toeslag van € 30,00 voor laat uitchecken na 12.00 uur. Houd er rekening mee dat de maximale verblijfsduur in de flat 18:00 is.
Als u een factuur voor uw verblijf wilt, hoeft u alleen maar de belastinggegevens op te geven en we zullen deze naar u e-mailen op de dag van uw vertrek.
DE BUURT
In de buurt van het huis vind je verschillende kleine supermarkten die zelfs op zondag open zijn. Je vindt er brood, frisdrank, worst en basisproducten. Bij de ingang van Villamanrique via Pilas is er een grotere DIA-supermarkt. In de naburige gemeente Pilas (7 kilometer verderop) is een MERCADONA, wat een goede optie kan zijn voor een langer verblijf.
We kunnen een paar restaurants aanbevelen, zoals Venta Mauro, gelegen aan de ingang van de beroemde Raya Real, op ongeveer 5 kilometer van het huis. De Ardea Purpurea heeft ook een goed restaurant. Op de Plaza de España zijn verschillende bars waar je kunt genieten van een goed biertje en wat tapas op het terras.
In de stad vind je apotheken, cafetaria's, voedselleveranciers en zelfs een prachtige churrería voor het ontbijt. Er zijn ook banken voor het geval je wilt pinnen.
Als er iets is dat dit gebied onderscheidt, dan is het wel het Doñana Nationaal Park, een biosfeerreservaat en UNESCO Werelderfgoed. Het Doñana Nationaal Park is een mozaïek van ecosystemen met een biodiversiteit die uniek is in Europa. Bovenal zijn de moerassen van buitengewoon belang als tussenstop, broed- en overwinteringsgebied voor duizenden Europese en Afrikaanse vogels. Unieke en ernstig bedreigde soorten zoals de Iberische keizerarend en de Iberische lynx leven in het park. Doñana is de samenkomst van verschillende ecosystemen (strand, duinen, reservaten, moerassen, enz.) die dit park zijn unieke persoonlijkheid geven.
De ligging van Villamanrique, op 45 minuten van Sevilla, 20 minuten van El Rocío en 40 minuten van het strand van Matalascañas, betekent dat er genoeg manieren zijn om van deze unieke natuurlijke omgeving te genieten.
HOE ER TE KOMEN
De beste optie om Villamanrique de la Condesa te bereiken is met de auto, omdat het een klein stadje is en niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Sevilla is het in ongeveer 45 minuten te bereiken via de A-49 richting Huelva, waarbij je de afslag Villamanrique de la Condesa neemt. Het is ook bereikbaar vanuit Huelva via de snelweg A-49, waarbij je dezelfde afslag neemt.
Een andere optie is om de bus te nemen vanuit Sevilla. Er zijn verschillende busmaatschappijen die regelmatige diensten aanbieden van Sevilla naar Villamanrique. De reistijd is iets langer dan met de auto, omdat er onderweg stops zijn en de bussen minder vaak rijden.
Kortom, hoewel de meest comfortabele en snelste optie de auto is, zijn er ook andere manieren om Villamanrique de la Condesa te bereiken, zoals met de bus.

Deze accommodatie wordt verzorgd door een professional. Tenzij anders vermeld, zijn diensten zoals schoonmaak, lakens, handdoeken, enz. niet bij de prijs van deze accommodatie inbegrepen. Als huisdieren zijn toegestaan (zoals aangegeven in de advertentie), kan een toeslag van toepassing zijn.
Alleen de uitrusting die specifiek vermeld staat in deze advertentie is aanwezig. Apparatuur die niet wordt vermeld, wordt niet als aanwezig beschouwd.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 120 m²
  • 5 kamers
  • 4 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • oven
  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • Airconditioning
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : Merci de contacter l'agence pour connaitre le montant du supplément per dier per week

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 250.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VTARSE00533
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 120 m²
  • 5 kamers
  • 4 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • oven
  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • Airconditioning
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : Merci de contacter l'agence pour connaitre le montant du supplément per dier per week

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 250.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VTARSE00533

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata