Icône Carte de France

Villa - 12 personen

Mallorca - Majorca (Spanje)
réf: 1025535L
codeTo: 1923
  • Villa - 12 personen
  • Villa - 12 personen

9 kamers - 8 slaapkamers - 650 m²

réf: 1025535L
codeTo: 1923
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Mallorca - Villa - 12 personen - Villa - 12 personen - 650 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Mallorca - Villa - 12 personen - Villa - 12 personen - 650 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Mallorca - Villa - 12 personen - Villa - 12 personen - 650 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1025535L
codeTo: 1923
  • Villa - 12 personen
  • Superb Hilltop Villa With 360º Views Over Two Bays
  • 9 kamers - 8 slaapkamers - 650 m²
  • 1 douche - 1 badkuip - 6 toilets - Föhn
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - bergzicht
Superb Hilltop Villa With 360º Views Over Two Bays Naamen van de accommodatien-Mallorca

Villa Oscols is een luxe villa voor veeleisende vakantiegangers. Het ligt op een unieke locatie in de bergen op een enorm landgoed van 36 hectare met 360 graden uitzicht op de zee en de groene bergen in het noordoosten van Mallorca, allemaal in een rustige, afgelegen omgeving. Het ligt op slechts een paar kilometer afstand van de baaien van Pollensa en Alcúdia.

De Ruimte:
8 Slaapkamers | 6 Badkamers | 12 Gasten

Inbegrepen:

- Welkomstpakket (Basquet met gesorteerd fruit, versnaperingen, regionale wijn, snacks)
- Huishoudelijke hulp 6 dagen per week (maandag tot zaterdag).
- Badhanddoeken worden drie keer per week opgemaakt. Bedlinnen één keer per week.
- Handdoeken voor bij het zwembad.
- Buiten Maxi-Jacuzzi (Hot Tub) naast het zwembad met capaciteit voor 6 personen.
- Airconditioning in alle slaapkamers en woonkamers.
- Voorzieningen: Fitnessruimte, biljart, tafeltennis, tafelvoetbal, Sony Playstation 4, thuisbioscoop, tafelspellen, breedbandinternet, Wi-Fi in het hele huis (binnen/buiten), laptopcomputer, satelliet- en smart-tv. Geluidssysteem rond het zwembad.
- Elektriciteit, gas en water.

Optioneel (op aanvraag):

- Show Cooking (Paella / Huisgemaakte Pasta / Pizza's).
- Massage.
- Yoga Sessies.

Dit huis is perfect voor grote groepen vakantiegangers of meerdere gezinnen die graag samen op vakantie gaan met behoud van een zekere mate van privacy. De ruimte en faciliteiten van deze villa kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt - neem gerust contact met ons op als je met meer dan 12 personen wilt reizen (Tot 15 Gasten "12 volwassenen + 3 kinderen": 7 tweepersoonskamers + 1 eenpersoonskamer).

De accommodatie beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen om optimaal van je vakantie te kunnen genieten. Een huishoudster en een tuinman zorgen er dagelijks voor dat het huis, de tuin en het zwembad schoon zijn. Een privékok is beschikbaar op aanvraag.

Het zwembad is uitgerust met een verwarmde buiten spa (originele jacuzzi) met een capaciteit voor maximaal 6 personen, verschillende rust- en zithoeken, ligstoelen, evenals een geluidsinstallatie met luidsprekers rond de barbecue en het zwembad.

Buiten bevinden zich grote en volgroeide mediterrane tuinen, ideaal voor ontspannende wandelingen. De speeltuin, speelzaal met biljart en tafelvoetbal, fitnessapparatuur en tafeltennis zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt.

De barbecueplaats heeft ruimte en apparatuur om van te genieten, zowel op het overdekte terras, als op het buitenterras of onder de gazebo naast het zwembad.

De woning heeft airconditioning in alle slaapkamers en woonkamers. Het WIFI-internetnetwerk is beschikbaar in de hele woning.

Kortom, Villa Oscols d'Alt is een aards paradijs voor groepen en families die op zoek zijn naar privacy in een toeristische en exclusieve bestemming met alle luxe van diensten en voorzieningen om te genieten van een onvergetelijke vakantie omringd door familie en vrienden.

Binnen:

Het interieur is net zo prachtig, slim ingericht en biedt allerlei moderne faciliteiten voor je ultieme comfort. De woonkamer is uitgerust met een enorm home cinema-scherm en geluidssysteem, satelliet-tv, dvd-speler, Playstation 5, zeker om zowel kinderen als volwassenen te vermaken. Er staat ook een laptop tot je beschikking. Andere recreatieve activiteiten die de villa biedt zijn bordspellen, tafeltennis, tafelvoetbal en biljart.

De kamers zijn verdeeld over aparte gebouwen. Het hoofdgebouw heeft 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed, 2 eigen badkamers, 1 gedeelde doucheruimte, een gedeelde doucheruimte naast het zwembad, evenals een moderne keuken, volledig uitgerust met alles wat je nodig zou kunnen hebben om te koken voor een grote groep. Het gastenverblijf heeft een tweede volledig uitgeruste keuken, twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een gedeelde badkamer en een eigen doucheruimte, waardoor de villa in totaal 8 slaapkamers heeft die geschikt zijn voor 15 personen. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning (koel/warmte) en satelliet TV.

Zoals je kunt zien maakt de opzet van de villa het een idyllische plek voor grote families en groepen die samen tijd willen doorbrengen en toch onafhankelijk willen zijn.

Buiten:

De gecultiveerde tuinen van de villa vol mediterrane planten, bloemen en grasvelden zijn spectaculair. Je bent ook welkom om te genieten van een bijzonder en uniek zwembad van 50 m² (0,5 tot 3,5 meter diep), inclusief een ondiep gedeelte voor kinderen, een buiten maxi-spa met capaciteit voor 6 personen en een adembenemend uitzicht over de baaien van Alcudia en Pollensa. De prachtige terrassen naast het huis zijn ingericht met veel loungeplekken om overdag te ontspannen en te genieten van de prachtige zonsondergangen. Er is ook een ingebouwde barbecue en een onoverdekt terras om van het prachtige uitzicht te genieten terwijl je buiten eet.

Buitenruimte:

- buitendouche
- tuin: Voor alleengebruik
- houtskool grill
- niet waarneembaar vanaf de straat
- 500 cm zwembadbreedte
- 1000 cm zwembadlengte
- 350 cm zwembad diepte
- terras
- veranda
- 4 privé parkeerplaatsen

Slaapkamers:

- slaapkamer 1
kingsize bed (1,60 m breed)

- slaapkamer 2
2 eenpersoonsbedden (0,90 m breed)

- slaapkamer 3
kingsize bed (1,60 m breed)

- slaapkamer 4
kingsize bed (1,60 m breedte)

- slaapkamer 5
eenpersoonsbed (0,90 m breedte)

- slaapkamer 6
kingsize bed (1.60 m breedte)

- slaapkamer 7
2 eenpersoonsbedden (0,90 m breed)

- slaapkamer 8
kingsize bed (1,60 m breed)

Badkamers:

- badkamer 1
daglicht
bad
haardroger
wastafel
toilet

- badkamer 2
daglicht
douche
haardroger
wastafel
toilet

- badkamer 3
daglicht
bad
haardroger
wastafel
toilet

- badkamer 4
daglicht
bad
haardroger
wastafel
toilet

- badkamer 5
daglicht
douche
haardroger
wastafel
toilet

- badkamer 6
daglicht
douche
haardroger
wastafel
toilet

Toeristische verhuurvergunningen: ETV / 1617 + ETV / 1618

Toegang voor gasten:
We ontmoeten onze gasten graag bij de check-in, zodat we je het huis kunnen laten zien en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Voor je gemak zijn we 24/7 bereikbaar via messaging, en beantwoorden we graag al je vragen!

Interactie met gasten:
Om naleving van de huidige regelgeving op het gebied van openbare veiligheid te garanderen, vereist dit etablissement online inchecken via een eigen kanaal, dat toeristen kan vragen om de afbeelding van hun identiteitskaart en/of selfie. Persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement. Daartoe worden de nodige maatregelen genomen om wijziging, verlies, verwerking of ongeoorloofde toegang te voorkomen.

De buurt:
Je hebt meer dan 36 hectare voor jezelf en geen buren om je rust en privacy te verstoren, maar dit zal geen enkele vorm van isolatie impliceren, want het is slechts 5-10 minuten rijden naar ofwel Alcudia (7 km) of Pollensa (8 km) en hun prachtige zand-, rots- en stenenstranden voor elk wat wils.

Alcúdia en Pollença zijn twee populaire stadjes om te bezoeken, met havens, promenades met palmbomen en een keur aan stranden. Je droomvakantie kan hier werkelijkheid worden - beide steden zijn gemaakt om rond te dwalen en er even helemaal tussenuit te zijn, evenals watersportactiviteiten. De historische wijk van Alcúdia neemt je mee in de kleurrijke geschiedenis van het eiland en de grote boulevard van Pollença is een van de mooiste van Mallorca. Het ruige schiereiland Formentor trekt niet alleen beroemdheden aan met zijn Hollywood charme, verlaten baaien, grillige rotskusten en adembenemende uitzichten. De vuurtoren van Cap wijst je de weg! Veel bezoekers aan Alcúdia hebben misschien het Sa Bassa Blanca Museum gemist, dat vlakbij ligt en bijzondere kunstwerken, een rozentuin en Moorse gevels heeft. Het is geen verrassing dat de twee badias links en rechts zoveel prachtige stranden verbergen...

Vervoer:
Er is een grote verscheidenheid aan vrijetijdsactiviteiten in de buurt van het pand om jezelf te verwennen, van paardrijden, tennis of golf, tot fiets- en wandelroutes, watersporten, en natuurlijk omdat we in Spanje zijn, een ruime keuze aan heerlijke restaurants om te genieten van de mediterrane keuken, evenals lokale en internationale winkels.

De nabijgelegen historische oude stad Alcudia is echt een interessante plek om te bezoeken. Het heeft een van de best bewaarde oude stadsmuren van Spanje en het was de thuisbasis van de belangrijkste Romeinse nederzetting op Mallorca, Pollentia, waarvan je de onlangs opgegraven ruïnes kunt bezoeken. Het heeft ook een grote straatmarkt op zondag en dinsdag met allerlei traditionele producten. De binnenstad is zeer goed onderhouden met mooie bloemrijke straten, goede restaurants en een grote verscheidenheid aan kleine plaatselijke winkeltjes.

De jachthaven van Alcudia, Puerto Alcudia, is een geweldige optie als je op zoek bent naar gezellige terrasjes aan zee waar je kunt genieten van een groot aanbod aan goede restaurants voor alle smaken, chique winkels en mooie wandelingen langs de haven. Voor degenen die van het nachtleven houden zijn er vele loungeterrassen, muziekbars, pubs en clubs waar je tot laat in de nacht terecht kunt.

Afstanden (lineair):

- bars/clubs/uitgaan ca. 6,1 km
- treinstation ca. 13,4 km
- vliegveld ca. 56,5 km
- haven ca. 8.8 km
- kruidenier ca. 5,1 km
- dichtstbijzijnde halte (openbaar vervoer) ca. 6,5 km
- stad ca. 6,5 km
- Manege ca. 5.2 km
- cafés/restaurants ca. 2 km
- zandstrand ca. 6.2 km
- strand ca. 6.2 km
- watersport ca. 6,2 km
- surfverhuur ca. 6.2 km

Overige aandachtspunten:
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

- Het houden van evenementen is verboden.

- Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve personen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting contant betalen op de dag van aankomst. Het bedrag varieert tussen 0,55€/nacht en gast in het laagseizoen en 2,2€/nacht en gast in het hoogseizoen.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 650 m²
  • 9 kamers
  • 8 slaapkamers

Slaapplek

  • 5 eenpersoonsbedden
  • 5 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 badkuip
  • 6 toilets
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Airconditioning
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • bergzicht
  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Zwembad
  • barbecue
  • tafeltennis

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : ET1617ET1618

Activiteiten

  • biljart
  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 650 m²
  • 9 kamers
  • 8 slaapkamers

Slaapplek

  • 5 eenpersoonsbedden
  • 5 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 badkuip
  • 6 toilets
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Airconditioning
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • bergzicht
  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Zwembad
  • barbecue
  • tafeltennis

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : ET1617ET1618

Activiteiten

  • biljart

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata