Icône Carte de France

Camping Riez à la vie 4*

Saint Hilaire de Riez - Vendée (Frankrijk)
57 meningen
réf: 877523L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Riez à la vie 4*

3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²

57 meningen
réf: 877523L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Sauna

Vakantiewoning Saint Hilaire de Riez - Camping Riez à la vie 4* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Saint Hilaire de Riez - Camping Riez à la vie 4* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Saint Hilaire de Riez - Camping Riez à la vie 4* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 877523L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Riez à la Vie 4* - Mobil-home Océan TV Clim - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Sauna - Hammam
Camping Riez à la Vie 4* - Mobil-home Océan TV Clim - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Saint Hilaire de Riez

- Algemene beschrijving van de camping:
Welkom in St-Hilaire-de-Riez, een concentraat van de Vendée!
Eindeloze stranden, dennenbossen, moerassen en zoutpannen, het is er allemaal, te voet of met de fiets bereikbaar, en de oceaan ligt op slechts een kilometer afstand, ideaal om er even tussenuit te gaan en nieuwe energie op te doen.

In een familiale sfeer en een weelderige groene omgeving verwelkomt de vernieuwde 4 sterren camping Riez à la Vie je voor een vakantie die even ontspannend als dynamisch is!

Naast het prachtige bestaande zwemparadijs met overdekt zwembad en verwarmd buitenzwembad, kun je in 2023 genieten van een prachtig buiten zwemparadijs met een mooi zwembad, een zwemrivier en 3 sensationele glijbanen voor nog meer plezier, vermaak en ontspanning voor het hele gezin!

Deze camping biedt diensten die een 4-sterrencamping waardig zijn, met animatie voor alle leeftijden tijdens de schoolvakanties in het voorjaar en de zomer, een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin, en diensten om uit eten te gaan en een geweldige vakantie te hebben zonder gedoe!

De Côte de Lumière, gelegen tegenover het sublieme Île D'Yeu, barst van de natuurlijke en culturele schatten, waardoor het onmogelijk is om je te vervelen in Saint Gilles Croix de Vie.
Je hebt je geïnstalleerd in je comfortabele stacaravan, uitgerust met tv en airconditioning, en je bent klaar om los te gaan.

Dus, bezoek, beweeg, zing, lach, geniet van uw vakantie en natuurlijk van het Leven!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Mobil-home Océan TV Clim - 2 slaapkamers - 4/5 personen
Ongeveer 28 m², met halfoverdekt of geïntegreerd houten terras, tuinmeubilair en 2 stoelen.
Voordelen: Een recente stacaravan met televisie, airconditioning en Wi-Fi-toegang.
Jaar van stacaravan: 2020

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar of onderschuifbed of stapelbed (afhankelijk van het model, mogelijkheid van een 3e dwarsbed (70x180), alleen geschikt voor kinderen van 6-10 jaar)), met verduisteringsgordijnen.
Airconditioning
Televisie
Wifi toegang
Woongedeelte met slaapbank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies en bestek, 4 gaspitten, koelkast, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Aparte WC
Dekens of dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de vakantiewoning


De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het watergebied:
Geniet bij elk weertype van het zwemplezier.
Er zijn 3 zones om 's ochtends te zwemmen, met het hele gezin te spetteren, van de glijbaan te glijden of met vrienden plezier te maken, voor nog meer spanning en ontspanning!

1e overdekte zwemzone :
Als de zon niet schijnt, verwelkomt een verwarmd overdekt zwembad met peuterbad en waterspelletjes jong en oud het hele seizoen door.
Het bubbelbad en de wellnessruimte met sauna en hammam zorgen voor pure ontspanning... (gereserveerd voor volwassenen vanaf 18 jaar, gratis toegang).

2e buitenzwembad :
Profiteer bij mooi weer van een eerste buitenruimte van 200 m² met een groot verwarmd zwembad (vanaf half mei, afhankelijk van de weersomstandigheden) en het bijbehorende solariumgedeelte.

3e buitenzwembad, nieuw in 2023 :
Een prachtig buitenzwembad, gebouwd in 2023, biedt nog meer plezier en vrijetijdsbesteding:
- Een prachtig aangelegd zwembad met een rivier om te zwemmen of te wandelen om sportieve activiteiten te combineren met het plezier van water!
- Een pierenbad met waterspelletjes voor de kleintjes
- 7 waterglijbanen, waaronder 2 reuzenglijbanen van 23 m en 33 m en 1 boeiglijbaan voor de durvers!

Na het zwemmen zijn er verschillende stranden met ligstoelen waar je kunt genieten van de milde zon van de Vendée en je vakantiekleurtje kunt perfectioneren, of een boek kunt lezen terwijl je kijkt naar het gespetter en gespetter van de jongere kinderen.
Zonder twijfel is er iets voor alle leeftijden en smaken!

Data en openingstijden van de zwemparadijzen:
- Open van 10.00 tot 20.00 uur
- Overdekt en verwarmd zwemparadijs, het hele seizoen geopend
- Buitenbad :
- 1e zwembad van 200 m²: het hele seizoen geopend en verwarmd van mei tot september, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.
- Waterpark met zwembad, kikkerbad, zwemrivier en glijbanen: het hele seizoen geopend, afhankelijk van het weer.

NB: Alleen korte zwemkleding, bikini's, 1-delige zwemkleding en lycra T-shirts met korte mouwen en UV-bescherming zijn toegestaan. Hot tubs gereserveerd voor volwassenen boven de 18 jaar. Kinderen onder ouderlijk toezicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Entertainment:
Geniet het hele seizoen door van een breed scala aan entertainment en activiteiten. Een team van dynamische animatoren zorgt ervoor dat je verblijf zo verkwikkend mogelijk is! Aqua-fun, spierversterking, sporttoernooien, fitnesslessen en jeu de boules wedstrijden zullen de hele dag het tempo bepalen.
En ook 's avonds is er genoeg te doen, met themadiners en verschillende shows, waaronder cabaret, lotto en karaoke.
Om de dag in stijl af te sluiten ga je de dansvloer op en swing je mee op het ritme van de nacht, met dj's en live bands!
Entertainment 5 dagen per week in het laagseizoen en 7 dagen per week in het hoogseizoen.

Er is een goed uitgeruste fitnessruimte (gratis toegang met legitimatie, alleen volwassenen) en een multisportveld waar je teamsporten zoals voetbal en basketbal kunt beoefenen.
Trakteer jezelf op een potje tafeltennis, je kunt rackets en ballen lenen. Of je nu amateur of liefhebber bent, de nationale sport van de camping staat natuurlijk tot je beschikking: jeu de boules! (Jeu de boules in bruikleen).
Voor een tochtje over de vele fietspaden vanaf de camping kun je fietsen huren (tegen betaling). Ontdek de speelhal met de nieuwste spelletjes (tegen betaling).
De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de speeltuin met springkussen en trampoline.

Clubs voor alle leeftijden verwelkomen je kinderen, die volop tijd hebben om plezier te maken en nieuwe vrienden te maken!
"Kinderclub (4-10 jaar): geopend tijdens de voorjaarsvakantie en in juli/augustus. De mascotte Pirouette houdt alle kinderen gezelschap, vooral tijdens de minidisco en de signeersessies. Recreatieve activiteiten, leuke en leerzame spelletjes en gezelschapsspelletjes.
Tienerclub (11-17 jaar): alleen geopend tijdens de vakantie in juli/augustus. Sportactiviteiten, danslessen, sporttoernooien, enz.

De tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Zin in een verfrissing, een ijsje of een snack? De hele dag door, vanaf de opening van de camping, zijn er verschillende cateringdiensten beschikbaar.
Nieuw voor 2024, de creatie van een prachtig dienstencomplex, inclusief een restaurant met terras en panoramisch uitzicht op het 3e watergebied.
In het hart van dit complex vind je ook een gloednieuwe animatieruimte met een groot podium voor avondevenementen, de nieuwe bar en de nieuwe snackbar om kleine en grote trek te stillen, met broodjes en afhaalmaaltijden.
Er is ook de nieuwe kruidenierswinkel, waar je ter plekke gebakken brood en gebak, kranten, basislevensmiddelen en regionale specialiteiten kunt vinden.

Er is ook een nieuwe receptie en een nieuwe speelhal voor fans (tegen betaling).
Dit alles betekent nog meer diensten om aan ieders wensen en behoeften te voldoen!

De nieuwe faciliteiten gaan open op 01/05 (onder voorbehoud van wijzigingen), maar alle diensten zullen beschikbaar zijn zodra de camping opengaat.

Wifi is gratis beschikbaar op de hele camping (de kwaliteit van de ontvangst is willekeurig, afhankelijk van de geografische ligging van de camping, het aantal bezoekers en het aantal gebruikers dat verbinding heeft).
Om het je gemakkelijk te maken is er een wasserette met wasmachine en droger beschikbaar (tegen betaling). Bruikleen van strijkijzer en stofzuiger (op aanvraag bij de receptie tegen bewijs van identiteit, afhankelijk van beschikbaarheid).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat sommige faciliteiten van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €7,50/dag/dier (Katten zijn afhankelijk van herbevestiging door de camping op het moment van boeking. NAC geweigerd)
Kleine dieren lichter dan 15 kg: toegestaan (max. 2 dieren/accommodatie)
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: toegestaan (max. 1 dier/accommodatie)
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de familie molossoid: Niet toegestaan-

Nota Bene:
Waarborgsom accommodatie: €250
Borg schoonmaak: €150
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,61 (tarief 2023)
Ecologische bijdrage: 0,69 €/dag/persoon

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Deposito's kunnen alleen worden gemaakt door middel van een creditcardafdruk, die niet wordt geïnd en zal worden geretourneerd onder voorbehoud van een inventarisatie van de inrichting.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Sauna
  • Hammam
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max /locatif ; NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Nantes 75 km
  • nabijgelegen stad : Saint-Gilles-Croix-de-Vie 7 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Sauna
  • Hammam
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max /locatif ; NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Nantes 75 km
  • nabijgelegen stad : Saint-Gilles-Croix-de-Vie 7 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
57 meningen
4.1/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Barbara (gepubliceerd op 12-05-2024)
    Verblijf27-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Stéphane (gepubliceerd op 28-04-2024)
    Verblijf20-04-2024
    Waardering

    We hadden een geweldig verblijf ondanks het grillige weer (koele omstandigheden); zeer aangename camping met mooie fietspaden zodra je de camping verlaat

    vertaald uit fr
  • Djelali (gepubliceerd op 17-08-2023)
    Verblijf29-07-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Aurélie (gepubliceerd op 30-07-2023)
    Verblijf15-07-2023
    Waardering

    Hallo, We hadden een geweldig verblijf van 2 weken. We hadden een stacaravan ideaal gelegen in het centrum van de camping. Het was zeer comfortabel en goed uitgerust. We gebruikten de broodrooster en het koffiezetapparaat voor ons familieontbijt. Er was ook een kleine keukenhoek voor het bereiden van aperitieven en/of het proeven van oesters! Waarvan we genoten op het terras met een goed glas wijn uit de Vendée! De matrassen en kussens waren ook zeer comfortabel voor een goede nachtrust. De kinderen konden ook tv kijken op rustige momenten. Op de camping hebben we 's avonds animatie gezien, waaronder de hypnose-avond. Indrukwekkend! De kleintjes maakten ook gebruik van de kinderclub om voetbaltoernooien te spelen, andere kinderen te ontmoeten en plezier met hen te hebben. We vonden de vele zwembaden geweldig. De glijbanen waren geweldig; de familieboeien waren leuk! Het zwembad met de whirlpool was ook geweldig om te ontspannen. Er waren ook baden die zowel rustig als sportief waren, met aquagymlessen en waterpolo! Het binnenzwembad kwam goed van pas toen de temperaturen in de Vendée soms niet zo 'ideaal' waren. Maar wat is er beter dan een sauna of hammam om op te warmen en te ontspannen, met gratis toegang ook. De fitnessruimte was ook een welkome aanvulling op het vakantieaanbod. Dagen vol geluk! We konden bijna vergeten om te rusten, maar er waren ligstoelen bij de zwembaden om te lezen en misschien soms een beetje weg te dommelen... lol We hebben veel foto's gemaakt (van het landschap, van de familie, enz.), wat voor mooie herinneringen aan de Vendée heeft gezorgd! De 1e keer dat we de Vendée ontdekten, maar zeker niet de laatste.

    vertaald uit fr
  • Ikram (gepubliceerd op 09-07-2023)
    Verblijf01-07-2023
    Waardering

    Topvakantie, geweldig team van entertainers

    vertaald uit fr
  • Jean (gepubliceerd op 25-06-2023)
    Verblijf10-06-2023
    Waardering

    moeilijkheden om de camping te vinden - gebrek aan aankomstborden

    vertaald uit fr
  • Viviane (gepubliceerd op 03-07-2023)
    Verblijf03-06-2023
    Waardering

    het ging heel goed, aangenaam en rustig je hebt een auto nodig om je te verplaatsen want de winkels, restaurants en bars zijn ver weg maar er is een winkel, bar en klein restaurant op de camping plus spelletjes voor kinderen en ouders. wij zijn ouder dus de rust en stilte was genoeg voor ons 76 en 78 jaar oud tot volgend jaar viviane en gaston

    vertaald uit fr
  • Sophie (gepubliceerd op 11-06-2023)
    Verblijf27-05-2023
    Waardering

    Camping geen 4 sterren waardig

    vertaald uit fr
  • Paul (gepubliceerd op 04-06-2023)
    Verblijf13-05-2023
    Waardering

    Zeer aangenaam en vriendelijk personeel. Echter, omdat de stacaravans erg dicht op elkaar staan, komt de privacy in het gedrang. Moeilijk om de auto te parkeren. Ik moest naast de deur op een onbezette plaats parkeren.

    vertaald uit fr
  • Odile (gepubliceerd op 28-05-2023)
    Verblijf06-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata