Icône Carte de France

Camping Les Pirons 5*

Les Sables d'Olonne - Vendée (Frankrijk)
84 meningen
réf: 228191L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Les Pirons 5*

3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²

84 meningen
réf: 228191L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Sauna

Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping Les Pirons 5* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping Les Pirons 5* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping Les Pirons 5* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 228191L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Les Pirons 5* - Mobil-home Select TV Clim Plancha - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Sauna - Hammam
Camping Les Pirons 5*  - Mobil-home Select TV Clim Plancha - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Les Sables d'Olonne

- Algemene beschrijving van de camping:
Op slechts 300 m van de oceaan en 1,5 km van het prachtige strand van Les Sables d'Olonne, verwelkomt de 5* camping Les Pirons u in een uitzonderlijke omgeving midden in een dennen- en eikenbos.
Deze prachtige camping beschikt over 1300 m² waterruimte, waaronder 3 verwarmde zwembaden, waarvan 2 overdekt, 8 glijbanen, een wandelrivier en 4 peuterbaden, waarvan één leuk... Een groot voordeel om het hele jaar door van te genieten.
Geniet van een wellnessruimte gereserveerd voor volwassenen, met een bubbelbad, sauna en stoombad, evenals een fitnessruimte, een multisportterrein, beachvolleybal, tafeltennis, aquagymlessen, een petanqueterrein en een speeltuin met springkussens en trampolines voor kinderen.
Een kinderclub (4-10 jaar) tijdens de schoolvakanties en een tienerclub (11-17 jaar) in juli en augustus zijn ook beschikbaar. Kortom, aan activiteiten en entertainment geen gebrek...

Kom tot rust op deze gezinsvriendelijke camping, waar rust en welzijn heersen, en breng een authentieke vakantie door om de vele schatten van deze streek te ontdekken.
Beslist een van de mooiste adressen aan de kust!

- Beschrijving van uw accommodatie:
Stacaravan Select TV Clim Plancha - 2 slaapkamers - 4/5 personen
Ongeveer 28 m², met halfoverdekt of geïntegreerd houten terras, tuinmeubilair en 2 stoelen.
Inbegrepen voordelen: Een recente stacaravan met televisie, airconditioning, wifi en zelfs een plancha... Gewoonweg veel comfort!
Jaar van stacaravan: 2020

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar of in een slaapbank of stapelbed (afhankelijk van het model, mogelijkheid van een 3e dwars hoogslaper (70x180, hoogslaper alleen geschikt voor kinderen van 6-10 jaar)), met verduisteringsgordijnen.
Airconditioning
Televisie
Gratis wifi
Gasbarbecue op het terras in overeenstemming met de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Woongedeelte met slaapbank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel
Verwarming in de woonkamer
Aparte WC
Dekens of dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de vakantiewoning


De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De opstelling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het waterpark:
Kom genieten van een waterpark van 1300 m², het hele seizoen geopend van 10 tot 20 uur, met 3 verwarmde zwembaden (waarvan 2 overdekt), 4 kikkerbaden, 8 glijbanen (waarvan 3 overdekt), een wandelrivier en een lagune met anatomische banken.
Er is ook een wellness/spa-ruimte, gratis en gereserveerd voor volwassenen, met een bubbelbad, sauna, hammam en massagestralen; beschikbaar wanneer de camping open is en geopend van 10.00 tot 20.00 uur.
Ontspanning en zwemmen gegarandeerd!

Data en openingstijden zwemparadijzen :
- Het hele seizoen geopend van 10.00 tot 20.00 uur.
- Verwarmd overdekt gedeelte: van de opening tot de sluiting van de camping.
- Verwarmd buitengedeelte: het hele seizoen geopend en verwarmd in mei en juni, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

NB: Alleen korte zwemkleding, bikini's, 1-delige zwemkleding en lycra t-shirts met korte mouwen en UV-bescherming zijn toegestaan. Kinderen onder ouderlijk toezicht

De toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van je verblijf.

- Animatie:
In het hoogseizoen (juli/augustus) en tijdens de voorjaarsvakantie kun je 7 dagen per week (6 dagen per week in het laagseizoen) genieten van verschillende animaties en activiteiten.

Overdag jeu de boules, basketbal- en volleybaltoernooien, fitness en aquagym.
Geniet aan het eind van de dag van dans- of thema-avonden, karaoke, muzikale shows, cabaret of bingo - slechts een paar voorbeelden van avondentertainment in een goede sfeer.

Er is een breed scala aan activiteiten beschikbaar op het terrein: indoor speelkamer, tafelvoetbal, speeltuin met springkussens en trampolines, fitnessruimte (afhankelijk van de openingstijden van de receptie, niet toegestaan voor kinderen onder de 18 jaar), 2 multi-sportvelden voor voetbal, volleybal, basketbal, handbal en tafeltennis, jeu de boules veld voor nog meer jeu de boules toernooien, fietsverhuur (tegen betaling) en wandelpaden in de buurt.

Kinderclub (4-10 jaar): geopend tijdens de voorjaars- en zomervakantie.
Knutselen, schilderen, avondentertainment, dansshows, Olympische Spelen, teamsporten, kennismaking met circus en poppenkast. Ook spelletjes binnen en buiten, trampolines en springkussens. Jij en je kinderen kunnen zelfs naar de mascotteshow van Pirouette.

Tienerclub (11-17 jaar) :
- Tijdens de voorjaarsvakantie: er worden 1 tot 2 bijeenkomsten per week georganiseerd.
- In juli en augustus, tijdens de zomervakantie: 10u/12u voor 11/13-jarigen en 15u/5u voor 14/17-jarigen.
Sportactiviteiten, gezelschapsspelletjes, danslessen, enz... een gelegenheid om samen te komen met vrienden en nieuwe vrienden te maken!

De activiteiten kunnen variëren afhankelijk van het schema.
Een ding is zeker, op camping Les Pirons is het onmogelijk om je te vervelen!

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Vanaf het begin van het seizoen kun je terecht in het activiteitengebouw, dat bestaat uit een restaurant met terras, bar, snackbar (afhaalmaaltijden, pizza's...) en een kruidenierswinkel met een voorraad ter plaatse gebakken brood en gebak.
Voor een snackpauze is er een ijs- en crêpekraam waar jong en oud zeker van zullen smullen. Al deze diensten zijn buiten het seizoen 5 dagen per week geopend en in juli en augustus 7 dagen per week.
In het hart van dit kleine dorp vind je ook een prachtige nieuwe animatieruimte met een groot podium voor avondevenementen, een goed uitgeruste sporthal (alleen voor volwassenen, gratis toegang met identiteitsbewijs) en een speelhal voor liefhebbers (tegen betaling).
En er is nog meer te doen om aan ieders wensen en behoeften te voldoen!
Er zijn collectieve barbecues om te grillen, breng je houtskool en grill mee (gebruik afhankelijk van toestemming van de prefect).
Op de hele camping is gratis Wi-Fi beschikbaar.
Voor nog meer gemak is er een wasserette met wasmachines en drogers (tegen betaling), en een uitleenservice voor strijkijzers, stofzuigers en broodroosters (op aanvraag bij de receptie, in ruil voor een identiteitsbewijs en afhankelijk van beschikbaarheid).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat sommige faciliteiten van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: € 7,50/dag/huisdier of € 52,50/week/huisdier (katten moeten op het moment van de reservering door de camping worden bevestigd. NAC geweigerd).
Kleine dieren lichter dan 15 kg: toegestaan (max. 2 dieren/accommodatie).
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: toegestaan (max. 1 dier/accommodatie).
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden

Alle toeslagen ter plaatse te betalen

- Nota Bene:
Waarborg voor accommodatie: €250
Borg huishouding: €150
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,66 (tarief 2023)
Ecologische bijdrage: 0,69 €/dag/persoon

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Borgsommen kunnen alleen per creditcard worden betaald en worden niet geïnd. Ze worden terugbetaald onder voorbehoud van een inspectie van de woning.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Sauna
  • Hammam
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max /locatif ; NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport Nantes Atlantique 110 km
  • nabijgelegen stad : Les Sables d'Olonne 3 km
  • Stadcentrum < 300 m
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • wandeling
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Sauna
  • Hammam
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max /locatif ; NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport Nantes Atlantique 110 km
  • nabijgelegen stad : Les Sables d'Olonne 3 km
  • Stadcentrum < 300 m
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • wandeling
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
84 meningen
4.0/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Chantal (gepubliceerd op 22-04-2024)
    Verblijf13-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Patrick (gepubliceerd op 19-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    De camping is goed gelegen en goed uitgerust, vooral voor kinderen. Het enige nadeel is dat vakantiegangers aan het einde van het seizoen geen recht hebben op dezelfde diensten. Als een product op is, wordt het niet vernieuwd, wat niet erg respectvol is voor vakantiegangers, vooral aan het begin van hun verblijf.

    vertaald uit fr
  • Kevin (gepubliceerd op 13-08-2023)
    Verblijf05-08-2023
    Waardering

    De receptie en het personeel waren erg vriendelijk, de onderhoudsdienst was erg behulpzaam, de avondanimatie was altijd anders en de camping was geweldig voor kinderen. Het enige minpuntje was dat het erg moeilijk was om warm water in de douche van de stacaravan te krijgen. Voor de rest is alles goed verlopen en we komen zeker terug naar camping les pirons.

    vertaald uit fr
  • Dominique (gepubliceerd op 24-07-2023)
    Verblijf15-07-2023
    Waardering

    Het terras is een beetje klein en de auto zit vast aan de stacaravan

    vertaald uit fr
  • Beatrice (gepubliceerd op 16-07-2023)
    Verblijf01-07-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Brigitte (gepubliceerd op 26-06-2023)
    Verblijf17-06-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Thierry (gepubliceerd op 17-06-2023)
    Verblijf10-06-2023
    Waardering

    Zeer verbaasd in vergelijking met de 5 sterren, luidruchtige vakantiegangers in de buurt van onze stacaravan niet respectvol. Terrein niet onderhouden grasmaaier passeerde tijdens het verblijf in volle middag (lawaai stof, passeert zeer dicht bij auto's....) Hamman deur sluit niet, Sauna werkt niet....Deze camping verdient geen 5 sterren!!!!

    vertaald uit fr
  • Didier (gepubliceerd op 02-07-2023)
    Verblijf03-06-2023
    Waardering

    Zeer goed verblijf

    vertaald uit fr
  • Sandrine (gepubliceerd op 04-06-2023)
    Verblijf27-05-2023
    Waardering

    Zeer vriendelijk campingpersoneel

    vertaald uit fr
  • Bernard (gepubliceerd op 28-05-2023)
    Verblijf20-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata