Icône Carte de France

Camping Club le Trianon 5*

Les Sables d'Olonne - Vendée (Frankrijk)
114 meningen
réf: 228169L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Club le Trianon 5*

3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²

114 meningen
réf: 228169L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 5 km

Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping Club le Trianon 5* - Mobile Home - 6 personen - 27 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping Club le Trianon 5* - Mobile Home - 6 personen - 27 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping Club le Trianon 5* - Mobile Home - 6 personen - 27 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 228169L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Club Le Trianon 5* - Cottage Relax TV - 2 chambres - 4/6 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 5 km - Stadcentrum < 600 m
Camping Club Le Trianon 5* - Cottage Relax TV - 2 chambres - 4/6 personnes Naamen van de accommodatien-Les Sables d'Olonne

- Algemene beschrijving van de camping:
Welkom op camping club Le Trianon, tussen de oceaan, het bos en de moerassen!
Een van de mooiste campings van de Vendée, op slechts 5 km van de zee!
Een ideale omgeving voor een uitstapje met het gezin of vrienden naar Les Sables d'Olonne, een bekende badplaats en een mekka voor zeilen en zeilen.
De camping ligt in een bevoorrechte, groene omgeving. Vanaf de camping loop je zo naar de sportfaciliteiten, de minigolfbaan, de tennisbaan en de promenade langs het meer aan de overkant. Prachtige wandelingen in het vooruitzicht!
Profiteer van een recent aangelegd waterpark met 3 zwembaden, waarvan 2 verwarmd, een buitenbad met gloednieuwe spellen, anatomische banken en een masserende looprivier! Er zijn ook 7 glijbanen, waaronder twee sensationele - de Space Hole en de Wave - om je te vermaken en plezier te maken.
Profiteer overdag en 's avonds van het gevarieerde animatie- en activiteitenaanbod. Verschillende kinderclubs helpen u en uw kinderen het beste uit uw vakantie te halen.
Restaurant, kruidenierswinkel, Wi-Fi-toegang, bar, snackbar, nieuwe speeltuinen en gratis pendeldienst naar het strand zijn slechts enkele van de beschikbare diensten om je leven gemakkelijker en je vakantie comfortabeler te maken.
Wij zouden zeker geen nee zeggen tegen een vakantie in Le Trianon!

- Beschrijving van uw vakantiewoning:
Cottage Relax TV - 2 slaapkamers - 4/6 personen
Ongeveer 27 m² met overdekt houten terras, tuinmeubelen en 2 chiliennes.
Plus : Televisie, waterkoker, broodrooster en 1 wifi-toegang per verhuur voor 1 apparaat
Jaar van stacaravan: 2015

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar), met rolluiken
Televisie in de woonkamer
1 wifi-toegang per huurperiode voor 1 apparaat
Woonkamer met slaapbank die kan worden veranderd in een extra bed voor 2 personen (130x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies en bestek, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat & waterkoker)
Badkamer met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer, doucheruimte en slaapkamers
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de vakantiewoning


De vermelde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het Aquatic Centre:
Doe je ogen wijd open en laat je meeslepen in een wervelwind van plezier!
Elke dag kun je genieten van het 200 m² grote overdekte gedeelte met verwarmd zwembad en peuterbad, en van het prachtige buitenbad van 650 m², waar je kinderen zich kunnen vermaken in het peuterbad met gloednieuwe spelletjes en kunnen genieten van de geneugten van het water. Oudere kinderen kunnen ontspannen bij het verwarmde buitenzwembad, genieten van het masserende rivierpad en de anatomische bankjes, of zich uitleven op de 7 glijbanen, waaronder twee sensationele, de "Space Hole" die het hele seizoen geopend is en de "Wave", die de meest onverschrokkenen zal bekoren! (Sommige glijbanen zijn gereserveerd voor mensen langer dan 1,30 m en kinderen blijven onder ouderlijk toezicht).
Als je je sportiever voelt, kun je 's ochtends baantjes trekken in een tweede onverwarmd buitenzwembad van 250 m².

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Het hele seizoen geopend van 10 tot 19 uur (20 uur in juli/augustus).
- Verwarmd overdekt gedeelte: het hele seizoen geopend.
- Buitenbad: het hele seizoen geopend en verwarmd, afhankelijk van de weersomstandigheden.
- Space Hole en golfglijbanen met boeien: niet geschikt voor kinderen jonger dan 1,30 m.

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, overalls en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht. Zwemmen onder toezicht gedurende het hele seizoen.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Het hele seizoen door, 6 dagen per week (van zondagavond tot vrijdag), wachten u tal van activiteiten onder leiding van het animatieteam: teamsporten, fitness, ontspanning, manuele workshops, ludieke activiteiten, enz.
Laat je met je gezin of met vrienden meeslepen op het ritme van je Club!

s Avonds is er een Minidisco, afhankelijk van de dag gevolgd door een show van de animatoren, een vakantieshow, een concert, nachtelijk jeu de boules, karaoke, een nachtelijk zwembad en nog veel meer...

Talrijke activiteiten ter plaatse: overdekte speelzaal (betalend), tafelvoetbal, speeltuin voor kinderen onder de 12 jaar met 300 m² glijbanen, schommels, touwspelen, klimmuur, springkastelen, trampolines en nog veel meer. springkastelen, trampolines, een fitnessruimte (open van 9.00 tot 19.00 - 20.00 uur, vanaf 16 jaar), een tennisbaan (met toeslag van €5/1u of €8/2u), een multisportterrein, tafeltennis, minigolf en jeu de boules.
De camping ligt vlakbij een vijver, dus vergeet je visgerei niet!
Op 200 m van de camping ligt een fietspad waar je met het hele gezin heerlijk kunt fietsen. Fietsen kunnen ter plaatse gehuurd worden (tegen betaling).

Kinderclubs :
3 leeftijdsgroepen (4-6 jaar / 7-10 jaar / 11-13 jaar): geopend van maandag t/m vrijdag 's avonds van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur, alleen tijdens de lente- en zomervakantie.
Tienerclub (14-17 jaar): geopend van maandag t/m vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur tijdens de voorjaarsvakantie en van 11.00 tot 13.00 en van 15.00 tot 17.00 uur tijdens de zomervakantie.

De aangegeven tijden zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Het restaurant en de snackbar (afhaalmaaltijden, pizza's, etc.) zijn geopend van 12.00 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur tijdens de voorjaars- en zomervakantie; in het laagseizoen dient u de tijden ter plaatse
te raadplegen.

De kruidenierswinkel is geopend van 8.00 tot 12.30 uur en van 16.30 tot 19.30 uur in het laagseizoen, en van 8.00 tot 20.00 uur tijdens de zomerschoolvakanties. Je vindt hier een hotspot waar brood en gebak, kranten, algemene levensmiddelen en verse producten, strandartikelen, ansichtkaarten en postzegels worden verkocht.
De openingstijden van de bar kunnen in het laagseizoen ter plekke worden geraadpleegd. In juli en augustus is de bar elke dag geopend van 10.00 tot middernacht. Een must voor een kopje koffie 's ochtends of een verfrissend drankje met vrienden.
Gratis Wi-Fi-toegang aan de bar (beperkt tot 30 minuten/dag).
Zin in een snackpauze? De snoepruimte is elke dag geopend van 16.00 tot middernacht tijdens de zomerschoolvakanties en van 16.00 tot 20.00 uur tijdens de voorjaarsvakantie (tijden ter plaatse te raadplegen in het laagseizoen).
Er is ook een barbecueplaats op houtskool op het campingterrein (breng je eigen grill en houtskool mee, gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur).

Voor een kleine schoonheidsbehandeling kun je de openingstijden van de wellnessruimte raadplegen (kapper, schoonheidsbehandelingen, nagels, massages, tegen betaling en op reservering).
In juli/augustus is er een gratis pendeldienst naar het strand van Les Sables d'Olonne, hoe handig is dat? (onder voorbehoud van wijzigingen voor 2024).
Voor extra gemak is er een wasserette beschikbaar (toeslag) en een strijkijzer en stofzuiger (op aanvraag bij de receptie en afhankelijk van beschikbaarheid).

De vermelde tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €6/dag/dier of €42/week (maximaal 1 huisdier per accommodatie)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: niet toegestaan

Alle toeslagen moeten ter plaatse worden betaald

- Nota Bene:
Waarborg accommodatie: € 200
Borg huishouding: 160 € voor huisjes met 2 slaapkamers - 205 € voor huisjes met 3 slaapkamers
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,66 (verwacht tarief voor 2024)
Afvalbelasting: € 1,02/dag/mobilhome

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. De afdruk van de creditcard wordt binnen een week gewist, onder voorbehoud van controle ter plaatse.

Topcriteria

  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15,40 €/semaine (sur réservation - selon disponibilité - draps et matelas non fournis)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 110 € ou 140 € selon le modèle (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 seul animal maxi autorisé par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Nantes 100 km
  • nabijgelegen stad : Les Sables d'Olonne 8 km
  • Stadcentrum < 600 m
  • Afstand strand < 5 km
  • Kust < 5 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15,40 €/semaine (sur réservation - selon disponibilité - draps et matelas non fournis)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 110 € ou 140 € selon le modèle (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 seul animal maxi autorisé par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Nantes 100 km
  • nabijgelegen stad : Les Sables d'Olonne 8 km
  • Stadcentrum < 600 m
  • Afstand strand < 5 km
  • Kust < 5 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
114 meningen
4.3/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Yves (gepubliceerd op 10-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    Zeer goed, maar te warm in de bungalows. Ventilator verplicht

    vertaald uit fr
  • Angélique (gepubliceerd op 09-07-2023)
    Verblijf01-07-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Jean-yves (gepubliceerd op 15-05-2023)
    Verblijf06-05-2023
    Waardering

    Zeer goed verblijf, zeer vriendelijk en professioneel team. Ik kom graag terug en zou jullie camping aan anderen aanbevelen. Het enige nadeel is de regen. Tot ziens

    vertaald uit fr
  • Durand (gepubliceerd op 04-09-2022)
    Verblijf27-08-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Anne (gepubliceerd op 22-08-2022)
    Verblijf06-08-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Denise (gepubliceerd op 18-07-2022)
    Verblijf09-07-2022
    Waardering

    Hallo, De stacaravan was ingesloten en ik heb mijn auto beschadigd toen ik moest manoeuvreren om de kampeerplaats te verlaten. Bovendien begaven de glijbanen het regelmatig, afwisselend het een of het ander. Ze werden snel gerepareerd, maar het was onaangenaam in het midden van de zomer. Er was een gebrek aan ligbedden bij het zwembad, ik heb geen stoelen of ligbedden gehad tijdens de 7 dagen, we moesten snel zijn als iemand wegging...

    vertaald uit fr
  • Arnaud (gepubliceerd op 21-06-2022)
    Verblijf11-06-2022
    Waardering

    Aangename en complete camping met alle gewenste activiteiten en faciliteiten buiten (restaurant, kruidenierswinkel, snackbar, sport- en wellnessfaciliteiten, talrijke waterzwembaden)

    vertaald uit fr
  • Fanny (gepubliceerd op 04-06-2022)
    Verblijf30-05-2022
    Waardering

    Goede ontvangst. Zeer aangename camping met veel spelletjes voor de kinderen

    vertaald uit fr
  • Catherine (gepubliceerd op 07-06-2022)
    Verblijf21-05-2022
    Waardering

    Een hele leuke verrassing! Mooie infrastructuur, animaties IF u wilt en met behoud van de rust van de bewoners en zonder te forceren ... en vooral een personeel met de kleine zorg, charmant, glimlachend, beschikbaar! + lening van racket, petanque enz... Het enige minpuntje is het restaurant: de eigenaar is niet erg aardig, een beetje onbeleefd en de bediening is snel met het vrijmaken van de tafels. We werden snel bediend en we werden zelfs al na 1 uur gevraagd te vertrekken... dit punt moet echt verbeterd worden (het menu ook). We komen terug!

    vertaald uit fr
  • Patrick (gepubliceerd op 29-05-2022)
    Verblijf21-05-2022
    Waardering

    We hebben gemerkt en gewaardeerd: de netheid van de plaats en de accommodatie, de grote vriendelijkheid en beleefdheid van het hele team van de camping Trianon, evenals het vertrouwen dat aan hun klanten wordt gegeven: bijvoorbeeld het lenen van een extra uitrusting zonder problemen! Het enige minpuntje: het gebrek aan flexibiliteit van het beddengoed, vooral voor iemand met een zwakke rug, dit zou het punt zijn om zo veel mogelijk te verbeteren. Over het geheel genomen, zeer goed!

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata