Icône Carte de France

Camping La Côte des Roses 4* - Plage

Narbonne Plage - Aude (Frankrijk)
7 meningen
réf: 965777L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping La Côte des Roses 4* - Plage

4 kamers - 3 slaapkamers - 31 m²

7 meningen
réf: 965777L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 500 m

  • Televisie

Vakantiewoning Narbonne Plage - Camping La Côte des Roses 4* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 31 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Narbonne Plage - Camping La Côte des Roses 4* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 31 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Narbonne Plage - Camping La Côte des Roses 4* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 31 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 965777L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping La Côte des Roses 4* - Plage - Cottage Magnolia TV LV Clim - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 31 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 500 m - Televisie - terras
Camping La Côte des Roses 4* - Plage - Cottage Magnolia TV LV Clim - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Narbonne Plage

- Algemene beschrijving van de camping:
Cap tussen Narbonne-Plage en Gruissan, twee van de mooiste badplaatsen van de regio met het label "Pavillon Bleu".

Genesteld onder het Clape-massief tussen de zee en de garrigue, biedt de 4-sterren Côte des Roses de luxe van directe toegang tot het fijne zandstrand (500 m), veilig te voet bereikbaar door de duinen!
Je kunt bijna "met je voeten in het water" van je vakantie genieten, een echte bonus, vooral met kinderen!

Omgeven door oleanders, olijfbomen en lavendel, gelegen in een kleurrijke streek waar de wijnstokken rijpen in de mediterrane zon, verwelkomt het prachtige witte zandstrand van 5 km je voor een vakantie vol kleur en spanning!

Deze familiecamping voldoet aan alle eisen van een zeer goede 4*, met services, animatie, een kinderclub en vooral een prachtig buitenzwembad met een glijbaansysteem.

4* voor 4 sleutelwoorden: gastvrijheid, ontspanning, verjonging en gezelligheid.
Zoals u kunt zien, zou de bevoorrechte omgeving van deze zonovergoten Côte des Roses wel eens uw volgende vakantie kunnen zijn!

- Beschrijving van uw accommodatie:
Cottage Magnolia TV LV Clim - 3 slaapkamers - 6 personen
Ca. 31 m² met halfoverdekt terras, tuinmeubilair en 2 stoelen.
Voordelen: Een recente, zeer goed uitgeruste stacaravan met tv, vaatwasser, airconditioning, waterkoker, broodrooster en rolluiken in de slaapkamers... wat nog meer?
Jaar van stacaravan: 2021

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met rolluiken
Airconditioning in de woonkamer
Televisie in de woonkamer
Zithoek met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat & waterkoker)
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Badkamer met douche, wastafel, badmat en verwarmd handdoekenrek
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De lay-out van de bedden en de inrichting kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het zwembad:
Duik in het hart van het prachtige zwembad van 600 m², met :
- Een elegant, groot buitenzwembad, uitgerust met massagestralen en het hele seizoen verwarmd
- 4 glijbanen voor sensatiezoekers! Laten we gaan voor een sessie van glijden en lachen!
- Een prachtig gedeelte voor de allerkleinsten, met een pierenbad om in te spetteren en krokodillen te spelen, zodat je in alle veiligheid met je vrienden kunt spelen!

Daarna is het tijd om te ontspannen... op de ligstoelen, nippend aan een koel drankje, je favoriete roman verslindend of helemaal niets doen!

Openingstijden en data zwemparadijs:
- Het hele seizoen geopend van 10.00 tot 19.00 uur en verwarmd, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, wetsuits en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht. Zwemmen onder toezicht in juli en augustus.

En vergeet niet het nabijgelegen fijne zandstrand (500 m), gemakkelijk te voet bereikbaar, waar je kunt zwemmen en zandkastelen bouwen, en voor watersportliefhebbers, zeilen (strandzeilen, kitesurfen, windsurfen) en sensatie zoeken (jetskiën, waterskiën, enz.): lijst met partners beschikbaar op aanvraag bij de receptie.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan aan beperkingen onderhevig zijn, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die aan de gang zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Het laagseizoen is vooral een tijd van rust... maar er is nog wel wat animatie, zij het beperkt, in de vorm van sport- en andere evenementen.

Tijdens de zomerschoolvakanties voert het animatieteam het tempo 6 dagen per week op (behalve op zaterdag) met een rijk en gevarieerd programma: aquagym in groepsverband, aquafiets, fitness, spierversterking, zumba, stretching, Olympische Spelen en verschillende toernooien zoals jeu de boules of voetbal, enz.

s Avonds is het tijd voor een beetje plezier: schuimparty's, karaoke, aperitiefspelletjes, verschillende shows... Het hele seizoen door (3 keer per week in het laagseizoen en elke avond tijdens de zomerschoolvakanties) wordt er een gevarieerd aanbod van entertainment voor het hele gezin aangeboden op het nieuwe showpodium.
En om de dag in stijl af te sluiten, kun je dansen op het ritme van de levendige muziek en zomerhits!

Het hele seizoen beschikbaar: minigolf, tafeltennis, outdoor fitnessparcours (elliptische trainer, pull-up bar, triple twister, enz.), zodat je zelfs op vakantie fit kunt blijven! Nieuw in 2024: een gloednieuwe paddle tennisbaan geeft de sportievelingen de kans om aan hun cardio te werken en elkaar uit te dagen voor een sportieve uitdaging!

Daag je buren uit voor een partijtje voetbal, basketbal of volleybal op het multisportterrein (lenen van ballen), of waag je aan de officiële sport van de camping: jeu de boules tijdens de toernooien die door de animatieteams worden georganiseerd (lenen van materiaal).
Nieuw voor 2024: de camping heeft gedacht aan de liefhebbers van individuele sport met de creatie van een fitnessruimte (vanaf 16 jaar) en een Street Workout parcours om te profiteren van de buitenlucht.

Kinderen hebben ook hun eigen HQ: de speeltuin is omheind, veilig en beplant met 4 grote speelstructuren voor alle leeftijden met een piratenthema, evenals een tokkelbaan, springkastelen, trampolines, schommels en verende spelen (onder ouderlijk toezicht). Perfect om de klimwensen van beginnende klimmers te bevredigen en hun overtollige energie kwijt te kunnen!

Fietsen is een van de 'koning'-activiteiten rond Narbonne-Plage. Net buiten de camping ligt een groot aantal veilige fietspaden die je verbinden met bepaalde routes langs de Middellandse Zee, terwijl andere je tot Narbonne in het binnenland brengen. Je hebt een aantal mooie tochten in het vooruitzicht! Fietsverhuur (tegen betaling).

Kinderclubs (4-6 jaar / 7-10 jaar / 11-13 jaar):
Geopend tijdens de zomervakantie in juli en augustus, maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
Je kinderen zullen veel plezier hebben, bewegen en lachen met hun nieuwe vriendjes dankzij de activiteiten die worden aangeboden op basis van hun leeftijd: presentatiespelletjes, muzikale opvoeding op jonge leeftijd, creatieve workshops, kookworkshops, balspelletjes, dans, themadagen, voorbereiding op en deelname aan een show en minidisco, speeldeeg maken.

Tienerclub (14-17 jaar):
Geopend tijdens de zomervakantie in juli en augustus, maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
Sporttoernooien, Olympiade, videoclips, stranduitstapjes, enz.

Afhankelijk van de periode en het aantal kinderen kunnen de vertegenwoordigde leeftijdsgroepen worden gegroepeerd. Buitenactiviteiten tegen betaling. De clubs worden begeleid door gekwalificeerde, professionele animatoren.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële gezondheidsvoorwaarden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Alle diensten van een 4-sterrenhotel, 5 dagen per week geopend in het laagseizoen en 7 dagen per week tijdens de zomerschoolvakanties, zijn beschikbaar om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Ontdek de traditionele en gevarieerde keuken van het restaurant: vis, vlees, salades, gebak... om de smaakpapillen van jong en oud te strelen.
Een snackbar met pizza's, sandwiches, friet en panini's zal je hongergevoel zeker stillen.
Aan de bar kun je genieten van je ochtendkoffie of van de animatie door een drankje te drinken of een ijsje te eten.

Moet je een beetje winkelen? Er is een kleine minimarkt met verse producten en benodigdheden, wijn, strandkleding en niet te vergeten vakantiesouvenirs en kranten.
Om je dag goed te beginnen is er ook een brooddepot, waar je je heerlijke ontbijt en snacks kunt vullen met vers brood en gebak.

Een barbecueplaats op houtskool (grill aanwezig, neem je eigen houtskool mee) wacht op je om een heerlijke barbecue voor het hele gezin te bereiden! (Gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming). Verhuur van gasbarbecues (tegen betaling).

Ook beschikbaar: zaal met groot scherm voor liefhebbers van de grote sportevenementen van het seizoen, wasruimte met wasmachine en droger (toeslag), uitleen van strijkplank en strijkijzer, stofzuiger afhankelijk van beschikbaarheid en huur van kluis bij de receptie (toeslag), Wi-Fi-toegang op de hele camping (toeslag) en een oplaadpunt voor elektrische voertuigen (details en prijzen ter plaatse te raadplegen).
In juli/augustus brengt een pendelbus bij de ingang van de camping je van en naar het centrum van de badplaats Narbonne Plage (onder voorbehoud van verlenging voor 2023, tijden en prijzen ter plaatse te raadplegen).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Toeslag huisdier: €6/dag/dier of €42/week/dier (maximaal 1 huisdier per huuraccommodatie)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden


- Nota Bene:
Waarborg accommodatie: €200
Waarborgsom - per accommodatie: € 205
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,86 (verwacht tarief voor 2024)
Afvalbelasting: €1,02/dag/mobilhome

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. De afdruk van de creditcard wordt binnen een week gewist, onder voorbehoud van controle ter plaatse.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 31 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15.40 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : à partir de 20 €/semaine
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Béziers 57 km
  • nabijgelegen stad : Gruissan 8 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 500 m
  • Kust < 500 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 31 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15.40 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : à partir de 20 €/semaine
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Béziers 57 km
  • nabijgelegen stad : Gruissan 8 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 500 m
  • Kust < 500 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
7 meningen
4.7/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Annie (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    zeer aangename en rustige camping verblijf in september Het restaurant op de camping was daarentegen bedroevend: 2 uur wachten om bediend te worden .... en wat voor een bediening!

    vertaald uit fr
  • Maryse (gepubliceerd op 18-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Christine (gepubliceerd op 26-06-2023)
    Verblijf17-06-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Sylvie (gepubliceerd op 15-07-2023)
    Verblijf08-07-2023 - 6 personen
    Waardering

    Super camping die zijn vier sterren verdient. De speeltuin is buitengewoon, en we hielden van de animatie, vooral de schuimmiddag in het zwembad, die een grote hit was bij de kinderen. Onze accommodatie was zeer aangenaam, schoon en zeer goed uitgerust. We zijn zeer tevreden over ons verblijf.

    vertaald uit fr
  • Davy (gepubliceerd op 03-09-2022)
    Verblijf27-08-2022 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Chantal (gepubliceerd op 08-06-2022)
    Verblijf03-06-2022 - 4 personen
    Waardering

    Zeer aangenaam verblijf met onze kleindochters van 7 en 12 jaar. De spelletjes voor de kinderen zijn erg goed, de kleine vond het piratenschip en het waterpark geweldig. De stacaravans zijn nieuw en goed uitgerust. We hopen terug te komen. Het enige minpuntje was dat de receptie van de camping moeilijk telefonisch te bereiken was.

    vertaald uit fr
  • Robert (gepubliceerd op 13-09-2021)
    Verblijf04-09-2021 - 6 personen
    Waardering

    Zeer ontvankelijk voor verzoeken om onderhoud van de stacaravan

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata