Icône Carte de France

Camping Suhiberry 4*

Urrugne - Pyrénées Atlantiques (Frankrijk)
7 meningen
réf: 963185L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Suhiberry 4*

3 kamers - 2 slaapkamers - 24 m²

7 meningen
réf: 963185L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 3 km

  • Televisie

Vakantiewoning Urrugne - Camping Suhiberry 4*  - Mobile Home - 5 personen - 24 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Urrugne - Camping Suhiberry 4*  - Mobile Home - 5 personen - 24 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Urrugne - Camping Suhiberry 4*  - Mobile Home - 5 personen - 24 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 963185L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Suhiberry 4* - Mobil-home Select TV LV Plancha - 2 chambres - 4 adultes + 1 enfant de moins de 12 ans
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 24 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 3 km - Televisie - terras
Camping Suhiberry 4* - 
Mobil-home Select TV LV Plancha - 2 chambres - 4 adultes + 1 enfant de moins de 12 ans Naamen van de accommodatien-Urrugne

- Algemene beschrijving van de camping:

Baskenland, een heel programma!

Surfen, stranden, de ham van Bayonne, panoramische uitzichten vanaf de kliffen, Espelette, de hoofdstad van de chilipepers, Ainhoa of St-Jean-Pied-de-Port, gerangschikt onder de mooiste dorpen van Frankrijk, raften, wandelingen in het achterland, en de lijst gaat maar door... Dit is een prachtige streek die naar vakantie en mooie tradities ruikt.

Op minder dan 3 km van het strand en op slechts 4 km van Saint-Jean-de-Luz, op 15 minuten van Biarritz, een legendarische badplaats, zet je je koffers neer op de 4 sterren camping Suhiberry.

Genesteld in een mooie groene omgeving met een panoramisch uitzicht op de Rhune, houdt deze familiecamping op menselijke schaal, bijna intiem, zijn waarden in ere: eenvoud, authenticiteit, kwaliteitsdiensten, de charme en tradities van het Baskenland in al zijn vormen.

Op het menu: zwembad, restaurant-snackbar met een kaart met specialiteiten van lokale producenten, lokale sporten (Baskisch pelota en Sokatira: touwtrekken) en niet te vergeten vissen in de rivier of een partijtje jeu de boules met de buren!
De mini-boerderij en twee speeltuinen, waarvan één overdekt en ondergebracht in een schattig Baskisch poppenhuis, wachten op kleine avonturiers in korte broek.

Bovendien verblijf je in gloednieuwe stacaravans met televisie, vaatwasser en plancha, gelegen in een kleine, lommerrijke voetgangerszone.

Zoals je ziet, zeggen we ja! Deze camping is dicht bij alles en ver van niets, en garandeert je een onbekommerd verblijf in de plaatselijke traditie .... Dus "Ongi Etorri" bij Suhiberry!

- Beschrijving van uw accommodatie:

Mobile-home Select TV LV Plancha - 2 slaapkamers - 4 volwassenen + 1 kind jonger dan 12 jaar

Uw stacaravan is ideaal gelegen in een voetgangerszone. Je parkeert je voertuig op de beveiligde parkeerplaats bij de ingang van de camping. Er zijn trolleys beschikbaar om je bagage van en naar je staanplaats te brengen op de dag van aankomst en vertrek.

Ca. 24 m² met halfoverdekt houten terras van ca. 7 m² en tuinmeubilair.
Voordelen: Een zeer recente stacaravan, met een eigentijdse inrichting, uitgerust met een televisie, vaatwasser en plancha, en gelegen in een bevoorrechte voetgangerszone... wat wil je nog meer!
Jaar van stacaravan: 2023

2 slaapkamers (1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden naast elkaar (80x190) en 1 dwarsbed (aanbevolen voor kinderen van 6 tot jonger dan 12 jaar), met verduisteringsrolgordijnen en muggenhorren
Televisie met Franse DTT-zenders
Gasfornuis op het terras in overeenstemming met de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Leefruimte met sofa, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, afzuigkap, koelkast/vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat & waterkoker)
Doucheruimte met douche, wastafel en verwarming
Aparte WC
Verwarming in de woonkamer
Dekbedden en kussens aanwezig
Een parkeerplaats op de beveiligde parkeerplaats bij de ingang van de camping

De aangegeven bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model accommodatie en de vintage. Ook de indeling van de bedden en de decoratie kunnen verschillen.

- Beschrijving van de waterzone:

Er is een buitenzwembad (16 m x 8 m) verwarmd in juli/augustus, met een zachte helling en verschillende dieptes (van 1 m tot 1,60 m), geschikt voor alle leeftijden en ideaal om af te koelen na een dag vol ontdekkingen; de ligstoelen rond het zwembad nodigen uit tot ontspanning.

Voor de jongere kinderen is er een peuterbad, alleen verwarmd door de zonnestralen, met een aquaspeeltuin voor veilig plezier. Er is ook een speelgoedkist vol schatten, zodat ze allerlei verhalen kunnen verzinnen met hun kleine vriendjes!

Openingstijden zwembad en data :
- Het hele seizoen geopend van 10.00 tot 18.00 uur (tot 20.00 uur in juli/augustus).
- Verwarmd in juli/augustus en mogelijk in mei/juni/september, afhankelijk van het aantal bezoekers en het weer.

NB: Zwemshorts zijn niet toegestaan. Alleen zwembroeken, boxershorts en zwemslips zijn toegestaan.

En vergeet niet de vele prachtige zandstranden aan de nabijgelegen oceaankust, waar je allerlei watersporten kunt beoefenen en natuurlijk de belangrijkste activiteit van het land, surfen!
Ieder zijn eigen stijl:
- Als je van watersport houdt, wacht het strand van Fort de Socoa op je aan de voet van het beroemde fort, op 20 minuten lopen van de camping of op 7 minuten fietsen. Je kunt ook duiken, jetskiën en boeien slepen in de prachtige baai van Saint-Jean-de-Luz!
- Zin in een beetje luieren? Het Grande Plage in het historische centrum van Saint-Jean-de-Luz is precies wat je zoekt; een fietstochtje van 20 minuten vanaf de camping over een groen laantje.
- Surffanaten, vergeet je materiaal niet en ga naar het Lafitenia-strand in Saint-Jean-de-Luz of het Grande Plage in Hendaye (op 15 minuten rijden).

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan aan beperkingen onderhevig zijn, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden op het moment van je verblijf.

- Animatie:
Terwijl het laagseizoen een rustigere en vredigere sfeer biedt, biedt een animatieteam activiteiten voor alle leeftijden tijdens de zomerschoolvakanties.

Overdag zijn er aquagym-sessies en yogalessen, sporttoernooien, een introductie tot Pelote Basque, jeu de boules-toernooien, creatieve workshops voor de kleintjes en een opblaasspel.
s Avonds kun je genieten van een tapasbingo, levendige maaltijden, thema-avonden, muziek en dansen met een band of DJ op het ritme van zomerhits. En waarom niet op Baskische muziek?

Er is geen kinderclub onder toezicht met vaste data en tijden, maar tijdens de zomerschoolvakanties worden de kleintjes (van 5 tot 12 jaar) niet overgeslagen, met een aantal speciale activiteiten volgens het weekschema: workshops schminken, schilderen, decoupage en schatzoeken, en zelfs inleidingen in Baskisch pelota en andere Baskische teamspellen zoals Sokatira...

Op zoek naar iets om te doen? Hier vind je alle benodigdheden voor de camping: van het multisportterrein (voetbal, basketbal) tot de tennisbaan, en niet te vergeten de pingpongtafels, de jeu de boulesbaan, het beachvolleybalveld en het tafelvoetbal voor vrienden en familie! En dat is nog niet alles...

Steek het kleine weggetje voor de camping over via een veilig zebrapad en ga naar het fronton om Baskische spelletjes en sporten uit te proberen: Baskisch pelota met de uitleen van palas (houten rackets) en ballen bij de receptie, en voor degenen die traditie respecteren, met blote handen! of daag jezelf uit voor een potje touwtrekken (Soka tira in het Baskisch)? !

Verder, een klein stukje natuur weg van alles, precies zoals wij het graag hebben, met het geitenverblijf (waarvan de jonge eigenaar, een boer, zijn kaas verkoopt op 5 minuten van de camping) en de beek net buiten de camping om te vissen en te pauzeren in de natuur (hengels te leen bij de receptie).

De junioren kunnen natuurlijk terecht in de speeltuin: schommel, zandbak, tourniquet, glijbaan of ga naar de overdekte speelzaal, zodat je je altijd kunt vermaken en vermaken als het slecht weer wordt. Ga in de zomer naar het springkasteel voor nog meer plezier!

Als je zin hebt om je te laten verwennen, maak dan gebruik van de wellnessruimte met terras en adembenemend uitzicht op de Rhune: ontspan naar hartenlust in de jacuzzi of de sauna (reserveren verplicht en tegen betaling). Voetreflexmassage beschikbaar in de zomer (op reservering en tegen betaling).

Je kunt een fiets huren om de "poudre d'espelette" te nemen en de omgeving te ontdekken: neem de makkelijke, vlakke groene route langs de Untxin, de plaatselijke rivier, op slechts 600 m van de camping. Deze route leidt naar het strand van Socoa, een van de stranden in de baai van St-Jean-de-Luz (8 tot 10 minuten fietsen vanaf de camping). Eenmaal op het strand aangekomen, kunt u verder fietsen; 15 minuten later, nog steeds op de veilige route, deze keer langs de ongelooflijke baai van Saint-Jean-de-Luz, gaat u rechtstreeks naar de stad van de Corsairs van het Baskenland en zijn prachtige markt die bekend staat om zijn verse, lokale producten, eerst langs Ciboure en zijn vissershaven, ooit beroemd om de grote tonijnboten die hier kwamen om de vruchten van hun vangst te lossen.

De vermelde tijden zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

In het laagseizoen slaapt deze prachtige plek en kun je rekenen op de vele winkels en markten in de omgeving om je te voorzien van alles wat je nodig hebt. Als je van lekker eten houdt, aarzel dan niet om naar de receptie van de camping te vragen, die je de beste plekken om te eten in de regio kan vertellen.
De camping ligt op slechts 600 m van twee bekende restaurants: "Zokoak" en "Milesker", een bakkerij en de legendarische Baskische patisserie Pariès (met een winkel in Parijs), dus je hebt genoeg om van te genieten en je onder te dompelen in de Baskische gastronomische cultuur!

Profiteer in het hoogseizoen (van 06/07 tot 31/08) van de gelegenheid om het Baskische land te ontdekken aan de hand van de heerlijke gerechten in het restaurant/snackbar van de camping. Op het menu staan typische en royale huisgemaakte gerechten met verse streekproducten die je niet mag missen (geopend voor de lunch tussen 12 en 15 uur en 's avonds vanaf 19.30 uur).

Trek in de middag? Maak dan plaats voor de geneugten van de snackbar en afhaalmaaltijden.

Voor je ontbijt vind je vers brood en gebak dat ter plekke wordt bereid en gebakken (de dag ervoor besteld voor de volgende dag). En als je het nodig hebt, is er een kruidenierswinkel met een paar noodproducten.

Je accommodatie is uitgerust met een plancha... maar als je zin hebt om te grillen, zijn er gemeenschappelijke barbecues met grills (houtskool verplicht, gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming), dus je kunt aan de slag!

Voor meer diensten en comfort:
Gratis Wi-Fi-toegang buiten de accommodatie, wasruimte met wasmachine en wasdroger (tegen betaling), strijkijzer en strijkplank op aanvraag bij de receptie en zelfs een elektriciteitsaansluiting met twee aansluitingen op de camping (details en prijzen ter plaatse verkrijgbaar).

Op 600 m van de camping vind je tegenover de Lidl een bushalte van Putillenea die je toegang geeft tot het Baskische busnetwerk Txik Txak (voor 2024 vernieuwd).

De vermelde dienstregelingen zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd.Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf

:



Huisdieren: niet toegestaan

- Nota Bene:

Waarborg accommodatie: €300
Borg schoonmaak: €65
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,66 (tarief 2023)
Toeristenbelasting per dag en per persoon vanaf 13 jaar: € 0,40 (tarief 2023)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald, alleen met creditcard.

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 24 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15,40 €/semaine (sur réservation - selon disponibilité - draps et matelas non fournis)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 65 € (sur réservation dès l'arrivée, sous réserve de disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 6 €/pers/séjour (1 grande + 1 petite, sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 12 €/lit double - 10 €/lit simple /semaine
  • Internet extra kosten (facultatief) : inclus dans parties communes - Pas disponible dans locatifs
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 385 € (uniquement par carte CB) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Biarritz Pays Basque 20 km
  • nabijgelegen stad : Saint-Jean-de-Luz 4 km
  • Afstand strand < 3 km
  • Kust < 3 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 24 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15,40 €/semaine (sur réservation - selon disponibilité - draps et matelas non fournis)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 65 € (sur réservation dès l'arrivée, sous réserve de disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 6 €/pers/séjour (1 grande + 1 petite, sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 12 €/lit double - 10 €/lit simple /semaine
  • Internet extra kosten (facultatief) : inclus dans parties communes - Pas disponible dans locatifs
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 385 € (uniquement par carte CB) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Biarritz Pays Basque 20 km
  • nabijgelegen stad : Saint-Jean-de-Luz 4 km
  • Afstand strand < 3 km
  • Kust < 3 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
7 meningen
4.2/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Bruno (gepubliceerd op 04-10-2023)
    Verblijf23-09-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Annette (gepubliceerd op 19-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Hallo, de camping is zeer aangenaam, behalve dat we ons voertuig niet naast de stacaravan kunnen zetten, Dit is een probleem omdat het hoog is, wat niet erg praktisch is voor oudere mensen, en wat het beddengoed betreft, de matrassen zijn niet beschermd door een plastic hoes, wat niet erg comfortabel is om op te slapen, er is geen airconditioning, het is te warm, en er is niet genoeg serviesgoed (deksels, enz;;)

    vertaald uit fr
  • Gilbert (gepubliceerd op 13-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    vergeet niet de instructies voor de vaatwasser mee te sturen, dank u wel

    vertaald uit fr
  • Patrick (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    Zeer mooie camping, zeer goed uitgeruste stacaravan, maar de toegang tot de stacaravan is te voet met je bagage naar de accommodatie en het is schuinCOPY00Mensen die niet goed kunnen lopen, gelieve zich te onthouden! Milieuvriendelijk, het is groen, maar we horen de trein af en toe (zelfs 's nachts) en de weg constant, motoren zijn heet! Vriendelijk onthaal Gratis Wifi (een pluspunt) Mooi strand op 2 km (Socoa) + winkels + restaurants, betaald parkeren tot eind september Stacaravan een beetje aan de ruwe kant Leuk zwembad zonder glijbaan Locasun geeft je contactgegevens niet door aan de camping, dus je krijgt geen terugkoppeling of je aanbetaling is geannuleerd of vernietigd, tenzij je het de camping per mail vraagt, wat een beetje jammer is.....

    vertaald uit fr
  • Martial (gepubliceerd op 26-06-2023)
    Verblijf17-06-2023
    Waardering

    Geen ruimte voor de auto het blijft buiten toegang helling moeilijk stacaravan touch

    vertaald uit fr
  • Patrick (gepubliceerd op 18-06-2023)
    Verblijf10-06-2023
    Waardering

    voor een gloednieuwe stacaravan, ontworpen voor 5 personen, is het servies eigenlijk niet meer dan dat, geen deksel om op een steelpan te doen, geen soepbord, geen houten lepel, 4 glazen met steeltjes, er is een vaatwasser, maar omdat er heel weinig vaat met de hand afgewassen moet worden, anders loopt de vaatwasser maar halfvol, in een tijd waarin we geld moeten besparen, is het heel slecht ontworpen.

    vertaald uit fr
  • Marleen (gepubliceerd op 26-06-2023)
    Verblijf03-06-2023
    Waardering

    Alles tip top in orde. Op de site werd niet vermeld dat de snack/cafetaria/bar/waar je je brood kon bestellen, enkel en alleen open is gedurende de maanden juli en augustus. Indien we op de hoogte waren geweest, hadden we zeker niet gereserveerd op deze camping. Sluiting zwembad 18.30 u véél te vroeg.

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata