Icône Carte de France

Cubos Penthouse Cabopino Port Marbella Parking

Marbella - Málaga (Spanje)
réf: 918832L
codeTo: 1138
  • Appartement - 6 personen
  • Cubos Penthouse Cabopino Port Marbella Parking

3 kamers - 2 slaapkamers - 100 m²

réf: 918832L
codeTo: 1138
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Marbella - Cubos Penthouse Cabopino Port Marbella Parking - Appartement - 6 personen - 100 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Marbella - Cubos Penthouse Cabopino Port Marbella Parking - Appartement - 6 personen - 100 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Marbella - Cubos Penthouse Cabopino Port Marbella Parking - Appartement - 6 personen - 100 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 918832L
codeTo: 1138
  • Appartement - 6 personen
  • Cubos Penthouse Cabopino Port Marbella Parking
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 100 m²
  • 1 badkamer - 1 douche
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - Parkeerplaats buiten
Cubos Penthouse Cabopino Port Marbella Parking Naamen van de accommodatien-Marbella

Uitstekend triplex penthouse met uitzicht op zee, gelegen in de jachthaven van Cabopino, Marbella. Inclusief privé genummerde parkeerplaats voor één voertuig.

OMGEVING EN LIGGING

Gelegen in de jachthaven van Cabopino in Marbella en met directe toegang op een paar meter van het strand. Het grote voordeel van dit penthouse is de perfecte combinatie tussen de ligging aan het strand, de nautische haven, de natuur, met diverse voorzieningen (restaurants, etc.) en uitstekende communicatie.

U zult genieten van natuurlijke landschappen zoals de Artola-duinen, een uniek ecosysteem in de provincie Malaga. Met een houten loopbrug kun je lange fietstochten maken of wandelen met een route die reikt tot aan de Romeinse brug in Marbella. Deze loopbruggen geven u ook toegang tot de stranden in de omgeving, die tot de beste van de provincie Malaga worden gerekend. Hun ligging biedt unieke zonsondergangen, waar op bepaalde tijden van het jaar (tussen januari en mei) de zon zich onder de zee verbergt. . De rest van het jaar, en niet minder mooi, zullen zonsondergangen hebben over de bergen die het hele gebied van Marbella omringen.

Het gastronomische aanbod in de omgeving is gevarieerd, van internationale restaurants tot strandbars, sommige met een uitgebreid menu met zeevruchten, en waar u hangmatten en parasols kunt aanvragen (tegen een aparte vergoeding).

Binnen de urbanisatie hebben ze twee zwembaden tot hun beschikking, beide op slechts 3 minuten van huis en met grote groene zones, gratis hangmatten voor de gebruiker en toiletten. Toegang is met sleutels en codes, die alleen beschikbaar zijn voor bewoners van de urbanisatie.

Bij de jachthaven kunt u een ligplaats aanvragen (u moet dit zelf regelen) of een bootje, jetski of verschillende vormen van maritieme recreatie huren dankzij de bedrijven die in de haven actief zijn.

De urbanisatie heeft een taxistandplaats en openbaar vervoer. Als u over een voertuig beschikt, bereikt u binnen een paar minuten de snelweg A-7 die verbinding biedt met elk punt aan de Costa del Sol.

Om eten en spullen te kopen, raden we het gebied Elviria aan richting Marbella, dat op een paar kilometer rijden met de auto ligt. Er zijn daar supermarkten, zoals Lidl of Mercadona. Er is een 24-uursapotheek die vanuit Marbella in Cabopino arriveert. Voor een snelle aankoop kunt u terecht bij de minimarkt gelegen in dezelfde urbanisatie naast de haven.

Wij informeren u dat de stranden van Cabopino een naturistenbadgedeelte hebben, hoewel u langs de kust of over de loopbruggen moet lopen om er te komen.


INTERIEUR VAN DE ACCOMMODATIE OP DE EERSTE VERDIEPING

De indeling van de accommodatie is niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit, vanwege de trappen die nodig zijn om de verschillende verdiepingen te bereiken.
Bij de ingang hebben we een eerste trap waarin we de kleine hal achterlaten waar een schoenenrek en een kapstok staan. Als we deze trap beklimmen, komen we in de woonkamer, die de ruimte deelt met de Amerikaanse keuken, maar wat u het meest zal verrassen zijn de uitzichten op de jachthaven, de zee en het strand.

Al het meubilair heeft een modern en functioneel karakter, met een glasvezel internetverbinding, om televisie te kijken en je favoriete series te volgen. Op de bank kan een bed worden geopend, voorzien van lakens, kussens en een dekbed, voor het geval de bezetting het maximum van 6 personen bereikt.

De keuken is zeer praktisch, met opbergruimte en volledig uitgerust met keukengerei en apparatuur om naar wens te koken..U kunt de lunch- en dinertijden delen aan de hoge tafel aan de linkerkant, die u een natuurlijke toegang geeft tot een van de twee glazen terrassen.

Dit terras is voorzien van nog een buitentafel, waar u kunt genieten van de zeebries. Let bij het inchecken op de gebruiksaanwijzing voor het openen of sluiten van de glaspanelen van het terras.

In de woonkamer ziet u een open haard, maar deze is vanwege veiligheids- en gemeenschapsonderhoudsredenen niet ingeschakeld voor gebruik.

Als veiligheidsvoorziening voor de kleintjes heeft de woonkamer een uitschuifbare barrière om te voorkomen dat de trap naar beneden of naar de rest van de verdiepingen gaat.


INTERIEUR VAN DE ACCOMMODATIE OP DE TWEEDE VERDIEPING

Op deze tweede verdieping vinden we twee ruimtes achter een kleine hal, waarvan één de hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed, een buitenraam en een grote kast om uw bagage veilig en overzichtelijk op te bergen. Je zult zien dat er ook een inbouwkast is, maar deze is alleen bedoeld voor het opbergen van schoonmaakmiddelen.

Op dezelfde verdieping vinden we een fantastische badkamer met een onlangs gerenoveerde douchebak, ruim, licht en met een spectaculair uitzicht bij zonsondergang.


INTERIEUR VAN DE ACCOMMODATIE OP DE DERDE VERDIEPING

Misschien is dit een van de beste attracties van deze fantastische accommodatie, een groot overdekt en glazen terras, met tuinmeubelen, dat het grootste ontmoetingspunt voor het hele gezin zal zijn tijdens hun vakantie. Je hebt er op elk moment van de dag plezier van, je klapt de plafondpanelen uit als je meer lucht wilt en zet de glazen ramen open. Denk er bij al dit gebruik aan dat u aandacht besteedt aan degenen die verantwoordelijk zijn voor uw toegang tot de accommodatie, die u zullen informeren over hoe u het hele proces moet uitvoeren, zodat er geen toekomstige schade ontstaat bij het gebruik van de faciliteiten. Deze verdieping heeft een slaapkamer met uitzicht op het terras, met een tweepersoonsmatras aangepast aan de ruimte en een open kast. Als u wakker wordt in deze kamer, worden uw ogen geopend voor een fantastisch uitzicht.


OPMERKINGEN OM REKENING TE HOUDEN

Het appartement is voorzien van airconditioning op elk niveau van het huis.

De accommodatie beschikt over een kinderbedje en een kinderstoel. Als u meer eenheden nodig heeft, moet u dit bij het agentschap aanvragen en hun huurprijs raadplegen.

Bij verlies van de parkeerafstandsbediening kost het € 90,- om deze door een andere te vervangen.

Roken is niet toegestaan ​​in de accommodatie.

Voor uw veiligheid zijn er rookmelders aanwezig.

Het heeft een strijkijzer met strijkplank en waslijn voor gebruik door gasten.



Noch Holiday Homes, noch de eigenaar kunnen verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijke beperkingen in de watervoorziening en de gevolgen daarvan voor het verblijf van de reiziger, zolang deze door de bevoegde autoriteiten zijn uitgevaardigd en verplicht zijn.
Om deze mogelijke ongemakken tijdens uw verblijf te beperken, raden wij u aan een reisverzekering af te sluiten.



Het appartement in Marbella heeft 2 slaapkamer(s) en is geschikt voor 6 personen.
Accommodatie van 100 m², smaakvol ingericht en zeer licht, met uitzicht op de zee en de bergen.
Het ligt op 0 m van de rivier, 46 km van de metro 'Málaga María Zambrano, s/n, 29002 Málaga', 200 m van het natuurpark 'Dunas de Artola', 200 m van het restaurant 'Negocios local', 200 m van het restaurant 'Andy's Beach Chiringuito', 200 m van het zandstrand 'Playa de Cabopino', 200 m van het rotsstrand 'Playa de Cabopino', 450 m van het busstation 'Camping Cabopino, 29604 Marbella, Málaga', 3 km van de golfbaan 'Cabopino Golf', Urb..Artola Baja, s/n, 29604 Marbella, Málaga', 4 km van het pretpark 'Aventura Amazonia', Av. Valeriano Rodríguez, 2, 29604 Marbella, Málaga', 5 km van de supermarkt 'Mercadona', 5 km van de 'Lidl' supermarkt', 7 km van de stad 'La Cala de Mijas', 14 km van de stad 'Marbella', 15 km van het waterpark 'Aquamijas, Autovía del Mediterráneo, Km. 208, 29651 Las Lagunas de Mijas, Málaga', 40 km van de luchthaven 'Aeropuerto de Málaga - Costa del Sol (AGP)', 46 km van het treinstation 'Málaga María Zambrano, s/n, 29002 Málaga', 48 km van de stad 'Málaga centro', 200 km van de landingsbaan 'Sierra Nevada' skigebied en is gelegen in een ideaal gebied voor kinderen en binnen een urbanisatie.
Het heeft een lift, een omheind perceel, een terras van 20 m², internettoegang (Wi-Fi), een haardroger, airconditioning in de hele accommodatie, 2 gemeenschappelijke zwembaden, overdekte parkeerplaats in een nabijgelegen gebouw, 1 televisie.
De open inductiekeuken is uitgerust met een koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, vaatwasser, serviesgoed/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en sapcentrifuge.

Houd er rekening mee dat u voor een verblijf in deze accommodatie een borg moet inhouden of betalen voordat u de sleutels overhandigt.
De borg wordt na uw verblijf vrijgegeven of terugbetaald...

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Afstand skiliften
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 100 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • 2 tweepersoonsbedden
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar (inclusief in de prijs)

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche

Keuken

  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Zwembad (inclusief in de prijs)

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht met credit card) : 300€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VFTMA50689
  • lift

Omgeving

  • Afstand vliegveld < 30000 km
  • Supermarkt < 30 km
  • Afstand strand < 30 km
  • Afstand skiliften < 30 km
  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Afstand skiliften
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 100 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • 2 tweepersoonsbedden
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar (inclusief in de prijs)

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche

Keuken

  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Zwembad (inclusief in de prijs)

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht met credit card) : 300€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VFTMA50689
  • lift

Omgeving

  • Afstand vliegveld < 30000 km
  • Supermarkt < 30 km
  • Afstand strand < 30 km
  • Afstand skiliften < 30 km

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata