Icône Carte de France

Appartement 4 personnes

Puerto Banus - Málaga (Spanje)
réf: 897428L
codeTo: 423
  • Appartement - 4 personen
  • Appartement 4 personnes

3 kamers - 2 slaapkamers - 85 m²

réf: 897428L
codeTo: 423
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Puerto Banus - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 85 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Puerto Banus - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 85 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Puerto Banus - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 85 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 897428L
codeTo: 423
  • Appartement - 4 personen
  • appartement 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 85 m²
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - Balkon
appartement 4 personnes Naamen van de accommodatien-Puerto Banus

Worstel je tussen het comfort van een luxe hotel en het unieke van een meer authentieke accommodatie? Wij bieden je het beste van beide in Terrazas de Banus Sunlit Retreat, gelegen in het hart van een glamoureuze, wereldberoemde jachthaven. Deze gracieuze accommodatie biedt allerlei voorzieningen, waaronder een privéterras waar je op zwoele avonden kunt genieten van gezellige familiediners. Elke grote actie die je maar kunt bedenken is binnen handbereik! En toch is het een rustig complex.
Zoals de Spaanse traditie het wil, blijft iedereen na een goede maaltijd aan tafel hangen voor een praatje en misschien een kopje koffie. Gelukkig is de buitenruimte op het terras de perfecte plek voor een gezellige sobremesa. Binnen wordt een smaakvolle minimalistische stijl getoond in het hele interieur met vloeiende lijnen en weelderig meubilair. Zachte, pluche bedden zorgen voor je welverdiende rust na een spannende dag op het strand, dat op slechts vijf minuten lopen ligt.
Alle gezinsleden zullen blij zijn met zo'n gunstige nabijheid! Maar het gaat niet alleen om het strand: er zijn ook vier enorme zwembaden in het complex om van te genieten. We weten hoe moeilijk het is om de grote verleiding van het zonnebaden te weerstaan. Het is echter belangrijk dat je af en toe gebruik maakt van de parasols in de groene zones, om te voorkomen dat je verbrandt. Op het strand kun je ook genieten van de schaduw van een mooie palmboom. Je zult ons later dankbaar zijn!
De onovertroffen centrale ligging brengt de meest exclusieve ervaringen binnen handbereik. Of je nu met of zonder kinderen reist, een wandeling rond de haven is altijd een goed idee! Doordrenkt van luxe, zal het moeilijk zijn om niet onder de indruk te zijn. Je zult het geweldig vinden om te shoppen in de chique zaken aan de kade, terwijl je kinderen helemaal onder de indruk zullen zijn van elk prachtig jacht dat ze vanaf de wal zien. Kijk voor een leuke afwisseling in onze gids met kinderactiviteiten voor een onvergetelijk dagje uit.
Neem geen genoegen met minder. Kies de hoogwaardige accommodatie die u verdient en til uw vakantie naar een hoger niveau. Je droomvakantie wacht!
FLOOR PLAN 85 m2 luxe flat met gemeenschappelijke groene ruimten en 4 zwembaden in het condo: 2 slaapkamers en 2 badkamers (een en suite), zonnige woonkamer met eettafel, volledig uitgeruste keuken, royaal terras met buitenleven ruimte met al fresco dineren.
SLAAPKAMER EN BADKAMER - Slaapkamer 1 - Gloednieuw queensize bed (150 x 200 cm), eigen badkamer en directe toegang tot het terras.
- Slaapkamer 2 - Twee eenpersoonsbedden (90 x 200 cm) en directe toegang tot het terras.
- Badkamer 2 - Enkele wastafel en aparte douche.
Inbegrepen :
- Een welkomstpakket met enkele benodigdheden, water en een fles Spaanse extra vergine olijfolie.
- Beddengoed
- Handdoeken
- Haardroger
- Strijkijzer en strijkplank
- Wasmachine
- Airco
- Verwarming
- Wi-Fi (glasvezelinternet)
- Internationale televisie
- Volledig ingerichte keuken
- Dubbele beglazing
- lift
- Tropisch chique inrichting
Extra toeslag (op aanvraag):
- Kinderbed
- Hoge stoelen
- Zwembad handdoeken
- Extra bed
- Koelkast opslag
- Mini wijnkelder met 5 Spaanse flessen bekroond met meer dan 90 Parker punten (geen aanvraag nodig)
EXTERNE EIGENSCHAPPEN - Afgesloten complex
- 24/7 beveiliging
- Ondergrondse parkeergarage op het terrein
- 4 zwembaden in het complex - Geopend van 15 juni tot 15 september (kinderzwembad geopend van 1 juni tot 15 september)
- Groene zones in het complex
- Ligstoelen
- Royaal privéterras
- Buiten eten
- Buiten zithoek
DIENSTEN Inbegrepen :
- Eindschoonmaak
Tegen een toeslag (vooraf aanmelden kan nodig zijn):
- Luchthaventransfer
- Professionele kok service
- Lichaams- en gezichtsbehandelingen in je vakantiehuis
- Babyservices - babysitters en vakantieoppassen
- Verhuur van babyspullen
- Privétransfer voor dagtochten
- Boottochten en vischarters
- Privétours en VIP-ervaringen - Sevilla, Granada, Cordoba, Mijas, Ronda, Wijntours, Olijfolietour, Familietours.
- Golf kosten
- Auto huren
Bekijk al onze klantenservice.
LOCATIE - Tweede rij aan het water
- Puerto Banus gebied
Interessante punten
- Omringd door een verscheidenheid aan luxe winkels, restaurants en clubs
- Grenzend aan de jachthaven van Puerto Banus
- 500 m van de dichtstbijzijnde Beach Club
- 3 km van de dichtstbijzijnde golfbaan
- 3 km van het dorp San Pedro de Alcantara
- 8 km van de oude binnenstad van Marbella
- 68 km van Málaga
Strand
- 500 m van Puerto Banus strand
- 1.5 km van Laja del Duque strand
- 2 km van Río Verde strand
- 7 km van Guadalmina strand
- 22 km van Cabopino strand
Luchthaven
- 60 km van luchthaven Malaga (AGP)
NODIG om te WETEN - Perfect voor sociale bijeenkomsten zoals familiereünies, golfretraites, vriendengroepen en bedrijfsretraites. Iedereen kan hier een thuis vinden!
- We sturen je een gids met veel tips - de beste restaurants, evenementen en bezienswaardigheden in de omgeving - zodat je de stad als een local kunt verkennen. Je kunt ook onze Wat te doen sectie bekijken voor meer details.
huisregels - niet roken
- Geen feestjes toegestaan
- Kleine huisdieren toegestaan (tot 10kg voor €10 per dag)
- Inchecken kan op elk moment tussen 16:00 en 22:00 uur. Houd er rekening mee dat er een toeslag van €40 geldt voor laat inchecken na 22:00 uur.
- Receptie bij de accommodatie: er geldt een toeslag van €25 voor het inchecken bij de accommodatie.
- Uitchecken voor 11.00 uur.
ANNULERINGSBELEID Volledige restitutie 14 dagen
- Annuleer tot 14 dagen voor aanvang van je verblijf en ontvang het volledige bedrag terug. Er wordt geen restitutie aangeboden voor boekingen die binnen 14 dagen voor aankomst worden geannuleerd.
KLAAR OM TE BOEKEN? We begrijpen dat er helaas oplichters zijn in de vakantieverhuurbranche. Gebruik alleen de contactgegevens op deze pagina (Vacation Marbella op +34 951 386 045 of [verborgen]), en kijk op onze website voor onze "Tips voor veilig huren"! We geven tips voor het huren van waar dan ook, zelfs als het niet bij ons is, en stellen vragen voor die je aan de eigenaars kunt stellen om ervoor te zorgen dat de vakantiewoning perfect is voor jouw groep! Ben je benieuwd tussen het comfort van een luxe hotel en het unieke van een meer authentieke accommodatie? Wij bieden je het beste van beide in Terrazas de Banus Sunlit Retreat, gelegen in het hart van een glamoureuze, wereldberoemde jachthaven. Deze gracieuze accommodatie biedt allerlei voorzieningen, waaronder een privéterras waar je op zwoele avonden kunt genieten van gezellige familiediners. Elke grote actie die je maar kunt bedenken is binnen handbereik! En toch is het een rustig complex.
Zoals de Spaanse traditie het wil, blijft iedereen na een goede maaltijd aan tafel hangen voor een praatje en misschien een kopje koffie. Gelukkig is de buitenruimte op het terras de perfecte plek voor een gezellige sobremesa. Binnen is het interieur doordrongen van een smaakvolle minimalistische stijl met vloeiende lijnen en weelderig meubilair. Zachte, pluche bedden zorgen voor je welverdiende rust na een spannende dag op het strand, dat op slechts vijf minuten lopen ligt.
Alle gezinsleden zullen blij zijn met zo'n gunstige nabijheid! Maar het gaat niet alleen om het strand: er zijn ook vier enorme zwembaden in het complex om van te genieten. We weten hoe moeilijk het is om de grote verleiding van het zonnebaden te weerstaan. Het is echter belangrijk dat je af en toe gebruik maakt van de parasols in de groene zones, om te voorkomen dat je verbrandt. Op het strand kun je ook genieten van de schaduw van een mooie palmboom. Je zult ons later dankbaar zijn!
De onovertroffen centrale ligging brengt de meest exclusieve ervaringen binnen handbereik. Of je nu met of zonder kinderen reist, een wandeling rond de haven is altijd een goed idee! Doordrenkt van luxe, zal het moeilijk zijn om niet onder de indruk te zijn. Je zult het geweldig vinden om te shoppen in de chique zaken aan de kade, terwijl je kinderen helemaal onder de indruk zullen zijn van elk prachtig jacht dat ze vanaf de wal kunnen zien. Als je zin hebt in iets anders naar ieders smaak, bekijk dan onze gids met kinderactiviteiten voor een onvergetelijk dagje uit.
Neem geen genoegen met minder. Kies de kwaliteitsaccommodatie die je verdient en til je vakantie naar een hoger niveau. Je droomvakantie wacht!
FLOOR PLANLuxe 85 m2 flat met gedeelde groene ruimten en 4 zwembaden in het condo: 2 slaapkamers en 2 badkamers (een en suite), zonnige woonkamer met eettafel, volledig uitgeruste keuken, royaal terras met buiten leefruimte en al fresco dineren.
SLAAPKAMER EN BADKAMER-Slaapkamer 1- Nieuw queensize bed (150 x 200 cm), en-suite badkamer en directe toegang tot het terras.
-Slaapkamer 2- Twee eenpersoonsbedden (90 x 200 cm) en directe toegang tot het terras.
-Badkamer 2- Enkele wastafel en aparte douche.
Kenmerken en uitrustingInbegrepen:
-Welkomstpakket met enkele benodigdheden, water en een fles Spaanse extra vergine olijfolie.
-Beddengoed
-Douchehanddoeken
-Haardroger
-Strijkijzer en strijkplank
-Wasmachine
-Airconditioning
-Verwarming
-Wi-Fi (glasvezelinternet)
- Internationale televisie
-Volledig uitgeruste keuken
-Dubbele beglazing
-Lift
-Chique tropische inrichting
Extra kosten (op aanvraag):
-Babybed
-Hoge stoelen
-Badlakens voor bij het zwembad
-Extra bed
-Koelkast
- Mini wijnkelder met 5 Spaanse flessen bekroond met meer dan 90 Parker punten (geen aanvraag nodig)
EXTERIEure kenmerken - Afgesloten complex
-24 uur per dag beveiliging
Ondergrondse parkeergarage op eigen terrein
-4 zwembaden in het complex -Geopend van 15 juni tot 15 september (kinderzwembad geopend van 1 juni tot 15 september)
-Groene zones in het complex
-Zonnebedden
-Groot privéterras
-Buiten eten
- Buiten zithoek
DIENSTENInclusief :
-Eindschoonmaak
Tegen extra kosten (voorafgaande kennisgeving kan nodig zijn):
-Luchthaventransfer
-Professionele kok service
Lichaams- en gezichtsbehandelingen in uw huuraccommodatie
-Babyservices - babysitters en vakantieoppassen
- Verhuur van babyspullen
- Privétransfer voor dagtochten
-Boottochten en vischarters
- Privétours en VIP-ervaringen - Sevilla, Granada, Cordoba, Mijas, Ronda, Wijntours, Olijfolietour, Familietours.
-Golf kosten
-Huur een auto
Bekijk al onze klantenservice.
LOCATIE-Tweede rij aan het water
-Puerto Banús
Punten van belang
- Omgeven door een verscheidenheid aan luxe winkels, restaurants en clubs
-Grenzend aan de jachthaven van Puerto Banus
-500 m van de dichtstbijzijnde strandclub
-3 km van de dichtstbijzijnde golfbaan
-3 km van het dorp San Pedro de Alcantara
-8 km van de oude binnenstad van Marbella
-68 km van Málaga
Strand
-500 m van het strand van Puerto Banus
-1,5 km van het strand van Laja del Duque
-2 km van het strand van Río Verde
-7 km van het strand van Guadalmina
-22 km van het strand van Cabopino
Luchthaven
-60 km van de luchthaven van Malaga (AGP)
NODIG om te WETEN - Perfect voor sociale bijeenkomsten zoals familiereünies, golfretraites, vriendengroepen en bedrijfsretraites. Iedereen kan hier een thuis vinden!
-We sturen je een gids met veel tips - de beste restaurants, evenementen en bezienswaardigheden in de omgeving - zodat je de stad als een local kunt verkennen. Je kunt ook onze Wat te doen sectie bekijken voor meer details.
HUISREGELS - Niet roken
-Geen feestjes toegestaan
-Kleine huisdieren toegestaan (tot 10kg voor €10 per dag)
- Inchecken kan op elk moment tussen 16:00 en 22:00 uur. Houd er rekening mee dat er een toeslag van €40 geldt voor laat inchecken na 22:00 uur.
Inchecken aan huis: er geldt een toeslag van €25 voor het inchecken bij de accommodatie.
- Uitchecken is voor 11.00 uur.


Deze accommodatie wordt verzorgd door een professional. Tenzij anders vermeld, zijn diensten zoals schoonmaak, lakens, handdoeken etc. niet bij de prijs van deze accommodatie inbegrepen. Als huisdieren zijn toegestaan (zoals aangegeven in de advertentie), kan een toeslag van toepassing zijn.
Alleen de uitrusting die specifiek vermeld staat in deze advertentie is aanwezig. Apparatuur die niet wordt vermeld, wordt niet als aanwezig beschouwd.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 85 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • oven
  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Balkon
  • terras
  • Zwembad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (facultatief) : 10€ per dag

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : CTC2019130487
  • lift
  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 85 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • oven
  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Balkon
  • terras
  • Zwembad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (facultatief) : 10€ per dag

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : CTC2019130487
  • lift

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata