Icône Carte de France

Villa - 6 personas

Sant Adria de Besos - Barcelone (Spanje)
réf: 892251L
codeTo: 1799
  • Villa - 6 personen
  • Villa - 6 personas

4 kamers - 3 slaapkamers - 130 m²

réf: 892251L
codeTo: 1799
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Sant Adria de Besos - Villa - 6 personas - Villa - 6 personen - 130 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Sant Adria de Besos - Villa - 6 personas - Villa - 6 personen - 130 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Sant Adria de Besos - Villa - 6 personas - Villa - 6 personen - 130 m² - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 892251L
codeTo: 1799
  • Villa - 6 personen
  • FridaysFlats Casa AquaMarine
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 130 m²
  • Föhn
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - Balkon
 FridaysFlats Casa AquaMarine naam van het pand-Sant Adria de Besos

Belangrijkste beschrijving:

Welkom bij een FridaysFlats ervaring

Dit huis in mediterrane stijl met 3 slaapkamers, 2 badkamers en privézwembad en terras is geschikt voor 6 personen en ligt op een gunstige locatie, op een steenworp afstand van de beste kwaliteitsstranden van de stad.

De rustruimte bestaat uit 3 tweepersoonsslaapkamers met 2 eenpersoonsbedden die apart kunnen worden gehouden of gemakkelijk kunnen worden samengevoegd, zodat ze geschikt zijn voor vrienden OF stellen, plus nog een dagbed/loungespleet grenzend aan de activiteitenruimte. Het open plan van de keuken, eethoek en woonkamer is ongelooflijk licht en zonnig, omdat het direct verbonden is met het privéterras met een zwembad. De ruimte is ideaal voor het plannen van een uitstapje naar het strand, het nuttigen van een heerlijk ontbijt (of brunch), het genieten van de zonsondergang of zelfs een dag thuis door te brengen, optimaal gebruik makend van alle voorzieningen. De zon is op ons!
Het huis is ontworpen om comfortabel met 6 personen te delen, met privacy in de slaapkamers en veel veelzijdigheid in de gemeenschappelijke ruimte, zodat je gezelschap optimaal kan genieten.
Het interieurontwerp was "mediterraan met een vleugje groenblauw", om je in de stemming te brengen voor een heerlijke strandvakantie. Het witte kleurenpalet behoudt de kracht van het mediterrane licht, dat door het brede raam overvloedig naar het terras schijnt, vooral omdat het huis zo dicht bij het strand ligt.
Zowel binnen als buiten het huis heerst een luie sfeer, met plekken om te loungen of te zonnebaden in alle privacy, bij het zwembad of in de gemeenschappelijke ruimte. Dit maakt het gemakkelijker om te ontspannen, tot rust te komen en in vakantiemodus te komen, zodat je klaar bent om de authentieke straat op te gaan en de plaatselijke levensvreugde te proeven. Barcelona is zo'n zonnige bestemming dat een zwembad iets is waar je elke dag van het jaar optimaal gebruik van kunt maken.
De kokette kleine keuken is klein maar machtig: volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor het maken van een licht ontbijt of een royale maaltijd. Het is uitgerust met een koffiezetapparaat, koelkast, vaatwasser, oven, inductiekookplaat, magnetron plus potten, borden en bestek.
De buitenruimte is perfect om te eten, drinken, roddelen, bordspellen te spelen of de volgende avonturen te plannen - het enige wat we vragen is dat je de buren respecteert!

Opmerkingen:

Allereerst welkom in Barcelona. We zijn blij dat je er bent en we hopen dat je een geweldige tijd zult hebben in onze flat. Dat gezegd hebbende, met het risico voor de hand liggend te zijn, zijn hier enkele basisregels:

Wees voorzichtig
We zijn niet de politie en we willen ook niet dat je het gevoel hebt dat we neerbuigend zijn, maar we vinden het onze plicht om je te wijzen op wat gezond verstand, omdat we in het verleden ervaringen hebben gehad met gasten die zich niet zo goed gedroegen.
Respecteer de buren. Verplaats jezelf in hun schoenen en beperk het lawaai tot een minimum na 22 uur. Jij bent op vakantie, maar zij zijn waarschijnlijk gestrest over hun werk en zouden een goede nachtrust op prijs stellen. We willen dat je plezier hebt, maar wees redelijk en doe anderen niet aan wat je zelf niet zou willen. Als je ze boos maakt, kom je alleen maar in de problemen en daar zit je tijdens je vakantie niet op te wachten.


Geen feestjes!
We snappen het, je vindt het geweldig om in Barcelona te zijn. Maar denk eraan, de muren zijn flinterdun en als jij een feestje geeft, doen de buren dat ook. En misschien zijn ze daar niet voor in de stemming. Begin geen gevecht dat je onmogelijk kunt winnen, het is hun stad en dat willen we respecteren. Elke gast die overlast veroorzaakt zal worden gevraagd het appartement onmiddellijk te verlaten (geen restitutie mogelijk). Sorry!
Kijk uit voor dichtslaande deuren. Probeer stil te zijn als je het huis binnenkomt, het is niet moeilijk om een goede buur te zijn en we weten zeker dat je het kunt.
Wees eerlijk! Het is niet toegestaan om meer gasten te hebben dan je tijdens je reservering aangeeft.

Sleutels & uitchecken
Laat de sleutels niet in de brievenbus liggen. Als je eerder weggaat dan de uitchecktijd, leg de sleutels dan op tafel en trek de deur achter je dicht. De meeste flats hebben een type deur die je niet op slot hoeft te doen als je weggaat. Dat is iets om mee op te passen, want het is heel gemakkelijk om buitengesloten te worden (wat ook een afknapper is, geloof ons maar). Zorg ervoor dat je de deur op slot doet met de sleutel telkens als je de flat verlaat. Zo blijven je spullen veiliger.

Rook niet binnen
Roken is niet toegestaan in het appartement. We geven om je longen, maar als je het toch moet doen, ga dan alsjeblieft naar buiten. We willen graag voorkomen dat de flat stinkt als onze volgende gasten arriveren.

Verspil geen energie
We vragen je vriendelijk om het licht en de airconditioning uit te doen als je het appartement verlaat. We geven om onze planeet.


Extra spullen
Extra schoonmaak, beddengoed etc. kunnen geregeld worden voor een langer verblijf - maar dit moet je tijdens het boeken aanvragen.


Toeristenbelasting:
De overheid van Cataluñya heft een toeristenbelasting van €6,05 die betaald moet worden door elke persoon boven de 16 per nacht met een maximale lengte van 7 dagen. De belasting is een kleine prijs in ruil voor schone stranden, goed onderhouden wegen en goede faciliteiten.

Aankomst
Standaard check-in is van 15:00u tot 20:00u. We kunnen echter ook latere aankomsten verwerken.
Houd rekening met de extra kosten voor late aankomsten:
Bij aankomst na 20:00 uur betaal je €25 in contanten aan de persoon die samen met jou incheckt.
Voor aankomsten na 12 uur 's ochtends betaal je €50 in contanten aan de persoon die samen met jou incheckt.
Deze kosten zijn te wijten aan de late werktijden van ons personeel.

Vertrek
Uitchecken kan tot 11 uur 's ochtends. Er kunnen regelingen worden getroffen om bagage in het appartement achter te laten tot het vertrek uit Barcelona als er geen andere reserveringen in behandeling zijn.
Let op: als er geen reservering is voor die dag, overleg dan met ons over het regelen van een latere check-out (indien mogelijk).

Verloren sleutels
Als je een sleutel verliest, wordt er €60 in rekening gebracht om de set te vervangen.

Vriendelijk verzoek
Gelieve op je laatste dag de afwas te doen en het vuilnis buiten te zetten.

Interactie:

We staan 24/7 voor je klaar - het is ons werk om ervoor te zorgen dat je het naar je zin hebt. Daarom kunnen we je, naast alles wat met accommodatie te maken heeft, helpen met het plannen van elke ervaring die je maar kunt bedenken, of het nu gaat om zeiltochten, rondleidingen of tochten buiten de gebaande paden.

Je kunt ook op ons rekenen voor elk type transport (limoservice, fietsverhuur, scooters, jetski's, jachten, zo'n beetje alles kortom een raket, noem maar op, wij regelen het). We bieden ook deals voor luchthavenvervoer tegen gunstige prijzen.


Buurt:

Maak kennis met uw omgeving
Poblenou is de ideale bestemming als je wilt genieten van een van de nieuwste stranden van de stad, een voormalige Olympische locatie, terwijl je toch dicht bij het centrum van de stad bent en wilt verblijven in Barcelona's eigen Silicon Valley. Het gebied is verrassend rustig en residentieel, voor de nabijheid van het strand EN het centrum (maar nog steeds weg van de drukte).
Dankzij de snelle, gemakkelijke en goedkope vervoersmogelijkheden kun je voor een klein budget naar verschillende gebieden in de stad. Poblenou is goed verbonden door metrolijnen, bussen of fietspaden met alles wat je maar wilt bezoeken en is de meest levendige, eclectische en creatieve hoek van Barcelona.
Er gebeurt van alles in Poblenou, voedsel- en modebeurzen. Zorg ervoor dat je sociale media / het internet checkt voor zulke pop-up evenementen, ze zijn vaak erg leuk. Het is geen verrassing dat de meeste bedrijven hun kantoren in dit deel van de stad hebben gehuurd, en ook een aantal van de beste hotels van de stad zijn hier te vinden. De nek-aan-nek skyline staat in fantastisch contrast met de ontspannen strandsfeer van de straten en parken. Over parken gesproken, als je een fitnessfanaat bent, vind je genoeg mogelijkheden om te trainen op het strand dat het dichtst bij de flat ligt (Platja de Llevant) en een geweldig skatepark vlakbij.


De dichtstbijzijnde buurten
Bogatell is een van de nieuwste stranden van Barcelona. Gerenoveerd in de jaren '90 toen de kustlijn van de stad werd hersteld om enkele van de Olympische festiviteiten te organiseren, is het nu een lokale favoriet, niet alleen om te zonnebaden en watersporten te beoefenen, maar ook voor iedereen die van tafeltennis, beachvolleybal of voetbal houdt.
Dankzij de recente urbanisatie is deze 700 meter lange strook perfect zand een van de beste zeekusten die Barcelona te bieden heeft. De Sunny & Serene flat ligt op ongeveer 5 minuten lopen - toegang tot Bogatell wordt niet beter dan dit.
Richting het centrum vind je Born, El Gotico en Raval - allemaal onderdeel van de oude middeleeuwse stad. rijk aan geschiedenis en vol met musea, monumenten en interessante culturele locaties zoals het Picasso Museum, Museo de la Marina, MACBA (voor hedendaagse kunst) of het Catalaans Cultureel Centrum. Er zijn leuke en interessante dingen voor kinderen beschikbaar als je ze wilt vermaken (de dierentuin in het Ciutadella park, het Big Fun Museum, het Museum van Illusies of het Wassenbeeldenmuseum). Je kunt de Gele Lijn (L4) naar Barceloneta nemen en naar het Aquarium van Barcelona lopen. Pro tip: het Chocolademuseum in Born is altijd een hit bij de kinderen.

Enkele centrale bezienswaardigheden
Het epicentrum van de stad is Plaça de Catalunya, gelegen in het midden van de oude stadswijken Barri Gotic en El Born. De meest luxueuze straat van de stad (Passeig de Gracia) en de beroemdste (La Rambla) komen beide voort uit dit grote plein. Het gebied staat vol met musea, monumenten en interessante culturele locaties zoals Museo de la Marina, MACBA (voor hedendaagse kunst) of het Catalaans Cultureel Centrum, plus leuke en interessante dingen voor kinderen van alle leeftijden (Big Fun Museum en Museum van Illusies of het Wassenbeeldenmuseum). Het Gran Teatre del Liceu (Opera) ligt ook op La Rambla. Alles is gemakkelijk bereikbaar met de metro, bus, taxi of lopend.
Het centrum van Barcelona is een zeer levendige plek, met zijn aanstekelijke uitbundigheid die voortdurend uitmondt in kleine straatjes en schattige Plaças vol met cafés, bars en lokale designerwinkels. De iconische La Rambla is een eclectische kilometerslange strook met restaurants, bars, culturele podia, straatverkopers, buurtwinkels, modeboetieks en zo'n beetje alles wat je maar kunt bedenken. Verken paleizen, historische bezienswaardigheden zoals Plaça Reial, bewonder straatartiesten en vermijd bloemenverkopers. Er is een El Corte Inglés warenhuis midden op Plaça de Catalunya.
Een belangrijke halte op La Rambla is de beroemde Boqueria, een versmarkt met meer dan 300 kraampjes die producten, vlees, kaas, vis, zeevruchten, noten, verse sappen en vele andere ongelooflijk lekkere dingen om van te snoepen verkopen. Er is ook een plaatselijke eetschool waar plaatselijke chef-koks en sommeliers hun wijsheid delen. Als je niet bang bent voor een kleine wandeling, ga dan bergopwaarts om andere iconische bezienswaardigheden van Barcelona te vinden, zoals de favoriete Villa de Gracia of Gaudi's andere meesterwerk: Park Guell. Hoe je het ook doet, er ligt altijd iets geweldigs te wachten om ontdekt te worden.
Bekijk de gotische architectuur rond de 800 jaar oude kathedraal van Barcelona, bedekt met waterspuwers. Bekijk het standbeeld van Columbus, bewonder de jachten in de jachthaven en wandel door de straten van Barceloneta naar de dichtstbijzijnde stranden voor de mediterrane sfeer. Elegante koloniale gebouwen omringen je. Schaduwrijke bogen. Hoge ramen. Vervagende houten luiken. Reis terug in de tijd terwijl je door de smalle straatjes dwaalt. De gebouwen leunen boven je hoofd, raken elkaar bijna.

Montjuic
Montjuic heeft zijn eigen wonderen: de botanische tuinen (Jardi Botanic Istoric, Jardins de Joan Brossa & Jardins de Mossèn Costa i Llobera) een aantal musea (het majestueuze Museo Nacional de Arte de Catalunya, het nieuwere Caixa Forum, het Catalaans Museum voor Archeologie, het verbluffende Fundacio Joan Miro, dat de werken van de beroemdste Catalaanse kunstenaar herbergt, Poble Espanyol waar je miniatuurversies van traditionele Spaanse architectuur kunt bekijken), de kabelbaan en de kabelbaan die je kunt nemen voor een adembenemend uitzicht over de hele jachthaven en de oude stad), het Teatre Grec als je van dramatische kunst houdt, Palau Sant Jordi waar legendarische bands hun livemuziek spelen en het voormalige Olympische dorp. Geen van beide kan echter tippen aan het panoramische uitzicht over de stad en de Middellandse Zee dat je vanaf boven hebt.


Als je naar het strand wilt
Je bent heel dichtbij. Ruik de zee en volg het geroep van de meeuwen. Verspreid langs de kustlijn vind je een reeks strandtentjes (Chiringuitos genaamd) die je honger stillen en je de kans geven om de zee van dichtbij te bekijken. Je kunt ook een ligstoel en parasol huren bij mensen die op het strand werken. Pro tip: het strand van Mar Bella is altijd vol met jonge mensen die aan het trainen zijn, als je een lust voor het oog wilt zijn.


Als je wilt winkelen
Winkel tot je erbij neervalt! Of misschien niet zo veel, maar vind toch lokale ontwerpers en leuke boetiekjes in het grootste luxe winkelcentrum van Europa: Diagonal Mar.
Als je op zoek bent naar meer diversiteit, neem dan de gele metrolijn (L4) rechtstreeks naar Passeig de Gracia. Op Plaça Catalunya vind je een grote El Corte Ingles. De Rambla de Catalunya heeft ook heel veel leuke opties.
In de zona alta vind je L'Illa Diagonal en El Corte Ingles, want de exclusieve Diagonal Avenue is bezaaid met winkels, boetiekjes en winkels voor een zeer breed scala aan smaken en budgetopties.
Op Plaza d'España biedt de Arenas de Barcelona, een voormalige arena die is omgebouwd tot winkelcentrum, een verscheidenheid aan interessante winkels, maar laten we eerlijk zijn: de plek is zo cool dat het een bezoek waard is als historisch monument, zelfs als je niet wilt winkelen. Bonus, op de bovenste verdieping zijn een paar leuke restaurants waar je kunt genieten van de lokale keuken met een adembenemend uitzicht.
Pro Tip: Als je naar een traditionele markt wilt gaan, de Mercat de Santa Caterina verkoopt geweldig vlees en producten voor betaalbare prijzen - dezelfde dingen die je kunt bewonderen in het centrum van de stad Mercat de la Boqueria kun je op deze markt kopen voor een betere prijs.

Toegang:

De makkelijkste manier om bij het huis te komen vanaf het vliegveld is per taxi, en het uitzicht is de moeite waard (VRAAG ONS om een taxi voor je te reserveren) Je kunt ook de vliegveldshuttle (A1 of A2) naar Plaça Catalunya nemen en overstappen op L4 (Selva de Mar) of L2 (San Marti) - het huis ligt op korte loopafstand van beide. De bussen H14 of B25 brengen je nog dichter bij het huis. Je kunt deze gebruiken om het centrum te bereiken zonder veel gedoe, of zelfs te voet (ongeveer 40 minuten).

Ruimte:

Maak je geen zorgen over boodschappen doen!
Er is een goed gevulde SuperCor markt die te voet bereikbaar is vanaf het huis. Als je het echt meent, ga dan een stukje verder op expeditie en haal wat vers lokaal vlees of producten, en steek de barbecue aan om bij het zwembad te koken. Geniet van je heerlijke maaltijd!

Jouw veiligheid is onze prioriteit!
Hoewel elk professioneel bedrijf zijn kortetermijnverhuur grondig schoonmaakt tussen de gasten, vereisen deze uitdagende tijden speciale maatregelen. Wees gerust dat we extra voorzorgsmaatregelen nemen om de woning te desinfecteren om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
We zijn voortdurend in overeenstemming met nieuwe protocollen die worden geadviseerd door wereldwijde gezondheidsorganisaties (waaronder het ECDC en de Wereldgezondheidsorganisatie) om een systeem in werking te hebben met de naam "COVID-19 Desinfectiechecklist voor desinfectie van kortetermijnverhuur".
De was wordt professioneel gereinigd nadat elke gast uitcheckt, volgens dezelfde richtlijnen en door hetzelfde team. We laten niets aan het toeval over, want jouw veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons.


Over jouw veiligheid gesproken
Maskers, handschoenen en ontsmettingsmiddelen zijn overal verkrijgbaar in Barcelona, bij elke apotheek en in de meeste winkels en warenhuizen. Apotheken zijn op elk moment van de dag geopend en liggen op loopafstand van de flat. We zullen zeep en handdesinfectans voor je achterlaten in het appartement.

Reis je met de auto?
Als je van plan bent om met de auto naar Barcelona te komen, kun je er zeker van zijn dat we je zullen helpen om je auto veilig te parkeren. We raden je aan om je parkeerplaats van tevoren online te reserveren en we bieden korting aan via parclick.

Is dit een werkreis?

Het huis is uitgerust met betrouwbare, glasvezel WI-FI en biedt een zeer comfortabele opstelling om thuis te werken. Nou ja, zo comfortabel als werken kan zijn
Belangrijke informatie voor lange termijn boekingen (boekingen van 1 maand minimum verblijf):
Lange termijn boekingen hebben een extra kost van €100 / maand voor *voorzieningen te betalen bij aankomst.
*Inclusief elektriciteit, water, gas, onderhoud en internet


Topcriteria

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 130 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 8 eenpersoonsbedden

Sanitair

  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • terras
  • Zwembad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 500€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : HUTB01305447
  • Handicap
  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 130 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 8 eenpersoonsbedden

Sanitair

  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • terras
  • Zwembad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 500€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : HUTB01305447
  • Handicap

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata