Icône Carte de France

THE HAPPINESS PENTHOUSE!

Santa Cruz Tenerife - Santa Cruz de Tenerife (Spanje)
réf: 887204L
codeTo: 1245
  • Appartement - 2 personen
  • THE HAPPINESS PENTHOUSE!

2 kamers - 1 slaapkamer

réf: 887204L
codeTo: 1245
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Santa Cruz Tenerife - THE HAPPINESS PENTHOUSE! - Appartement - 2 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Santa Cruz Tenerife - THE HAPPINESS PENTHOUSE! - Appartement - 2 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Santa Cruz Tenerife - THE HAPPINESS PENTHOUSE! - Appartement - 2 personen - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 887204L
codeTo: 1245
  • Appartement - 2 personen
  • THE HAPPINESS PENTHOUSE!
  • 2 kamers - 1 slaapkamer
  • 1 badkamer - 1 douche - 1 badkuip - 1 toilet - Föhn - Toiletartikelen
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - bergzicht
THE HAPPINESS PENTHOUSE! Naamen van de accommodatien-Santa Cruz Tenerife

Heavenly Romantische penthouse aan Ocean !! Sunset View Perfecte locatie Wf :)
Leuk Anf volledig ingericht appartement. Artistiek ingericht. Ruime zonnige terras perfect voor enyoing ontbijt, lunch of diner in de open lucht. Twee slaapkamers, een woonkamer, badkamer en keuken met traditionele en magnetron. Tv en Wifi. Hij deelde zeer goed.
Aantal slaapkamers: 1; Aantal andere kamers met bedden: 0

Leuk Anf volledig ingericht appartement. Artistiek ingericht. Ruime zonnige terras perfect voor enyoing ontbijt, lunch of diner in de open lucht. Twee slaapkamers, een woonkamer, badkamer en keuken met traditionele en magnetron. Tv en Wifi. Zeer goede communicatie met alle belangrijke interessante punten op het eiland.

Een modern, nieuw ingericht en gerenoveerd, zonovergoten appartement, met uitzicht op het zonnige Tenerife en bergen, maar dicht bij het strand. Compleet met alles wat u nodig heeft voor een probleemloze, Canarische Eilanden uitje in de zon!
Slechts een half uur, comfortabel rijden van Tenerife South Airport, of 15 minuten van de luchthaven Tenerife Noord, is strategisch gelegen in de rustige, bevoorrechte, schilderachtige en historische vissersdorp Candelaria.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer en een goed uitgeruste keuken, en een aparte slaapkamer rustig en licht, een perfecte plek om te ontspannen, lezen, schrijven, of misschien uw volgende reis plannen rond Tenerife.
Het ruime terras is geopend, een perfecte plek voor een diner in de zonsondergang of het verhuren van uw ogen dwalen naar de bergen en de blauwe hemel, en kijken naar de vlucht van de vogels.
De smetteloze badkamer is volledig ingericht, met bad en wasmachine.
Geniet van een verfrissende diepe slaap in de rustige en gezellige slaapkamer.

Kan je een auto tegen betaalbare prijzen op de luchthaven terminal voor de duur van uw verblijf te huren (sterk aanbevolen voor het verkennen van rond het eiland van Tenerife).
Dan wakker door de zon schijnen, tot een spectaculaire ontbijt te genieten van de privacy van uw terras, met uitzicht op de blauwe lucht, voordat u begint met het verkennen van de vele attracties van Tenerife, het eiland met het beste klimaat in de wereld!
Kom terug op elk gewenst moment om uw strategisch geplaatste appartement na een ochtend sightseeing, wandelen, winkelen, zwemmen, of wat is uw favoriete activiteit, om af te koelen met een verfrissende douche of een lunch, voordat u naar een van de nabijgelegen interessante plekken te ontdekken, of ga voor een wandeling of een beetje van winkelen via de moderne, cultureel rijke metropolen Dat is Santa Cruz, het eiland hoofdstad, met zijn musea, parken, warenhuizen en straten lopen vol met exclusieve en unieke winkels en boetieks, zoals evenals de nieuwste elektronische producten: alle op een luttele 15 minuten makkelijk rijden via de snelweg.
Kom terug naar uw appartement in het mooie en rustige Candelaria, en neem een ​​korte wandeling langs de oceaan promenade naar de oude relaxte stad, met zijn vissershaven, aan de lange zwarte zand strand waar de opvallende beelden die de oude inheemse leiders van de tribale mensen staan ​​stil als wachters langs het plein, met zijn iconische kerk: een eeuwenoud bedevaartsoord voor alle gelovigen Canarische mensen, gewijd aan de Maagd Maria.
chill dan in uw ruime en comfortabele woonkamer, na een ontspannende avondwandeling langs de houten versierde Seaside Avenue, met uitzicht op een reeks charmante en afgelegen plekjes om te zwemmen, kleine baaien en stranden van gladde zwarte zand september Onder intrigerende vulkanische formaties lava. Hier kiest u Onder april veilig en natuurlijk kalm zwembaden, natuurlijk gesneden door krachten in de vulkanische basalt rock, of verkwikkende-wave geveegd stranden met uitzicht op de diepblauwe oceaan. U zult zich energiek Zowel gestreeld en door de onzichtbare levengevende krachten van zon en zee, zoals door onze oer-vader en moeder energieën. Niet verrassend, de houten dekken verspreid langs de stranden zijn een favoriete ontmoetingsplaats voor wat yoga en meditatie groepen, in het bijzonder bij de betoverende zonsopgang en zonsondergang tijden, of zelfs tijdens de magische volle maan nachten, Als je in de verleiding om wakker te blijven goed in de nacht, misschien de toetreding tot een aantal van de lokale bevolking voor een maanlicht duik in de rustige en glinsterende water.
Leun achterover op het rustige terras of de woonkamer, op een diner van verse vis, vis, of uw favoriete verse ingrediënten te genieten opgepikt uit de vele high-class supermarkten en beheerd door een familie supermarkten en winkels, ligt op loopafstand van uw appartement . Of anders, ontdekken waarom dit gebied is hard op weg de modieuze plek voor speciale avonden van typische Spaanse tapas en wijnen, cocktails en zelfs op hoog niveau gerechten. Laat uw zintuigen verwennen door de chef-koks van de vele restaurants, direct uitzicht op de oceaan, of ontdek de keuken en tapas hier in het particuliere restaurants, bars en pubs zogenaamde, in echte Spaanse of Canarische typische stijl.
Het appartement is goed verbonden via de snelweg, met de rest van het eiland weg van de massa-toeristische centra, maar ook in de dezelfde bevoorrechte zon en kristalhelder water. Er is een bushalte vlak voor het gebouw, voor het geval u liever om te profiteren van de handige en betrouwbaar openbaar bussysteem. Gratis parkeren is gemakkelijk te vinden op de straten, als je ervoor kiest om een ​​auto te huren.
U vindt een breed scala aan uitstekende winkels, bakkerijen en supermarkten, allemaal binnen loopafstand van het gebouw, evenals een winkelcentrum waar u kunt ook gebruik maken van de markt van de open-air boerenmarkt in het weekend te vinden, voor een voorproefje van onze lokale verse en biologische producten uit de vele kleine Direct boerderijen en tuinen in de vruchtbare vallei Guimar, behandelt met vers gebakken brood en gebak, kaas onze Canarische geitenkaas en vele andere lekkernijen. In Candelaria, de oude stad, ook een aangename wandeling afstand, is er ook nog een open markt Bij sommige biologische producten, evenals de kleine kraampjes waar de vissers families verkopen hun verse vangst van de dag, iets van octopus, inktvis, sardines, garnalen en vele heerlijke verse vis en zeevruchten uit de kristalheldere wateren u zult zien in de voorkant van je Uitbreiding.
De rustige maar levendige wijk beschikt ook over een aantal cafés, restaurants en bars voor alle smaken, de meeste van hen zorg voor een open Wi-fi voor hun klanten. Maar ontdekt u uw eigen favoriete plaatsen, allemaal met meer dan betaalbare prijzen en de uitstekende, vriendelijke service voor Welke Canarische mensen staan ​​bekend. In feite zal je waarschijnlijk geld besparen door gewoon hier te blijven, in plaats van in uw eigen land, en uw eigen maaltijden koken met een natuurlijke en verse ingrediënten, en ocasionally overgeeft een lunch of diner in het huis van de ontspannen restaurants en bars.

Of u nu een paar op zoek naar een betoverende plek om de romantische vakantie van uw dromen, een liefhebber van de rustige geneugten van een kleine stad retraite, of een jonge vrije geest verlangen naar de spannende sensatie van het onderdompelen in de natuurlijke omgeving wonen, is dit de plek voor jou!
Kom naar het eiland Tenerife Met zijn hoge bergen met spectaculair uitzicht van boven de wolken, en diepe valleien van rijke vulkanische gronden waar de wijnstokken voor de productie van de meest volwassen speciaal gearomatiseerde wijnen ter wereld.
Een eiland van weelderige groene mistige bossen en bloemen, tropische vruchten en bomen. Gladde zwarte zand in het noorden, of Creme zandstranden in het zuiden, een favoriet onder wereldklasse sporters voor het beoefenen van watersporten: zoals kitesurfen.
Een eiland met een woon- en veiligheidsnormen zo goed als in Europa en simpele ongehaast kwaliteit van leven en gastvrije aard.
Een eiland dat rijk is aan natuurlijke wonderen: zoals het out-wereldse vulkanische landschap rondom de hoogste piek van heel Spanje, de slapende vulkaan Teide, of de torenhoge kliffen en diepe kloven vol met unieke exemplaren van vogels en planten.
Wanneer een eiland rijke cultuur en unieke kunstwerken je ogen zullen verrassen bij elke stap door de traditionele kerken en geplaveide straten, pleinen en tuinen.
Een eiland van opvallende contrasten, een feest voor de zintuigen, zijn wonderen zijn te veel om op te tellen!
Je zult merken dat je van plan om nog eens terug te keren!
Wij bieden gratis wifi tijdens uw verblijf!.

Topcriteria

  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 2 kamers
  • 1 slaapkamer
  • Verdieping in het huis : 7
  • Aantal verdiepingen gebouw : 7
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 badkuip
  • 1 toilet
  • Föhn
  • Toiletartikelen

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Ljzer
  • Fan

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • bergzicht
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • Zwembad
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 150€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 20194842
  • niet-rokers woning
  • lift

Beschrijving interieur

  • 2 kamers
  • 1 slaapkamer
  • Verdieping in het huis : 7
  • Aantal verdiepingen gebouw : 7
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 badkuip
  • 1 toilet
  • Föhn
  • Toiletartikelen

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Ljzer
  • Fan

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • bergzicht
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • Zwembad
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 150€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 20194842
  • niet-rokers woning
  • lift

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata