Icône Carte de France

Camping Ferme Pédagogique de Prunay

Valloire Sur Cisse - Loir et Cher (Frankrijk)
27 meningen
réf: 883505L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Ferme Pédagogique de Prunay

4 kamers - 3 slaapkamers - 33 m²

27 meningen
réf: 883505L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Valloire Sur Cisse - Camping Ferme Pédagogique de Prunay  - Mobile Home - 6 personen - 33 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Valloire Sur Cisse - Camping Ferme Pédagogique de Prunay  - Mobile Home - 6 personen - 33 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Valloire Sur Cisse - Camping Ferme Pédagogique de Prunay  - Mobile Home - 6 personen - 33 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 883505L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Ferme Pédagogique de Prunay 4* - Mobil-home Zen TV - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 33 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - Internet
Camping Ferme Pédagogique de Prunay 4*  - Mobil-home Zen TV - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Valloire Sur Cisse

- Algemene beschrijving van de camping:
Wilt u de charme van uw vakantie op het platteland herontdekken?

Op 2u30 van Parijs, tussen valleien, bossen en wijngaarden, dicht bij de meest prestigieuze kastelen van de Loire, zoals Chambord, Amboise en Chenonceau, allemaal op minder dan een uur rijden, maar ook op 45 minuten van de beroemde en prachtige dierentuin van Beauval.

Herbeleef uw "classes vertes" en deel mooie familiemomenten!
Deze familiecamping bij uitstek weet het verschil te cultiveren. Je laat je auto eerst buiten de camping staan, zodat je kunt genieten van de 100% landelijke en ontspannen sfeer!

Een echte "educatieve boerderij", hier kun je dieren en de natuur (her)ontdekken. Het is gewoon een plek om te leren en te delen. Een belangrijke attractie voor de jongste bezoekers, maar er zijn ook tal van landelijke activiteiten waar het hele gezin van kan genieten: ontmoet de boerderijdieren, maak een ritje op de tractor, probeer te vissen of maak een boottochtje om even tot rust te komen.

Een authentiek, maar vooral comfortabel verblijf! Alle essentiële voorzieningen voor een geslaagde vakantie zijn hier aanwezig, inclusief het onmisbare verwarmde zwembad voor een frisse duik na je avonturen...

Even weg uit de stad, en zoals Michel zou zeggen: Als je leeft zonder ooit een paard of een uil te zien? Breng een weekend of een week door in de Loir et Cher, wandel door de modder en kom gewoon weer in contact met Prunay!

- Beschrijving van uw accommodatie:
Mobil-home Zen TV - 3 slaapkamers - 6 slaapplaatsen
Omdat de camping half autovrij is, zijn voertuigen alleen toegestaan op aankomst- en vertrekdagen, voor meer rust en veiligheid tijdens uw verblijf. Een garantie voor veiligheid en comfort!

Ca. 33 m² met halfoverdekt of ingebouwd houten terras van ca. 10 m² (afhankelijk van het model), picknicktafel met ingebouwde banken en 2 fauteuils.
Voordelen: Een recente stacaravan met televisie
Jaar van stacaravan: 2019

3 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar)
Televisie in de woonkamer
Leefruimte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, afzuigkap, koelkast met vriesvak, magnetron en elektrisch koffiezetapparaat)
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Badkamer met douche en wastafel
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats op de grote parkeerplaats bij de ingang van de camping, op enkele meters van de accommodatie

NB: het is mogelijk om de airconditioning te activeren (optie tegen betaling, prijs te raadplegen in de rubriek Extra's).
Let op Familiecamping uitsluitend voor educatieve doeleinden, voor toeristische en recreatieve verblijven. Niet geschikt of aanbevolen voor professionals.

De vermelde bedafmetingen zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn afhankelijk van het model accommodatie en de vintage. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het Aquatic Centre:
Voor uw ontspanning en verfrissing:
- Een verwarmd zwembad om in te spetteren of een paar baantjes te trekken
- Een pierenbad, alleen verwarmd door zonnestralen, zodat kinderen ook in alle veiligheid van het water kunnen genieten!
Terwijl de kleintjes spetteren in het pierenbad, kunnen de groteren ontspannen op de ligstoelen!

- Nieuw in 2023: vanaf begin juni, als de zomertemperaturen beginnen te stijgen, is het tijd voor waterspelletjes! In het kindergedeelte, vlak bij de speeltuin, verwelkomt een felgekleurde aquatune de jongste bezoekers voor een plezierige tijd, met een glijbaan, een sproeiboot en een sproeiboom... kortom, iets om je T-shirts en zwemkleding nat te maken! Veel plezier in het vooruitzicht!

Openingstijden en data zwembad:
- Van 15/05 tot 10/09 van 10u tot 18u, als het weer het toelaat.

NB: Kinderen moeten onder toezicht staan van hun ouders en moeten worden begeleid door een volwassene.

De openingstijden zijn slechts een richtlijn en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot bepaalde watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, eventuele onderhoudswerkzaamheden en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Activiteiten:
We komen hier in alle seizoenen, vooral om de frisse buitenlucht in te ademen in een rustige en vredige omgeving, dicht bij dieren en de natuur.

Tijdens de schoolvakanties in de lente, zomer (van 08/07 tot 30/08) en herfst, en tijdens de feestweekenden van Hemelvaart en Pinksteren, biedt de camping een gevarieerd en begeleid programma van educatieve activiteiten in een landelijke sfeer (activiteiten beschikbaar van maandag tot vrijdag):
trekkertochten, brood bakken, ezeltochten, marshmallow party's, puzzelspelletjes, paaseieren zoeken op paasmaandag, cocooning tijd met de boerderijdieren, sport- en teamspelletjes, workshops tuinieren, boomhutten bouwen in het bos, gezelschapsspelletjes en, voor Allerheiligen, kastanje plukken, pompoensoep en zelfs een speciale Halloween snoepjacht... Het is een geweldige manier om weer in contact te komen met de natuur zonder je ooit te vervelen, nieuwe vrienden te ontmoeten en onvergetelijke vakantieherinneringen te maken!

Het activiteitenprogramma wordt ter plaatse aangekondigd en je kunt je bij aankomst bij de receptie inschrijven. Kinderen mogen niet alleen deelnemen aan de activiteiten en moeten worden begeleid door hun wettelijke voogden, zodat je het evenement als gezin kunt beleven.

De camping biedt een breed scala aan activiteiten!

Alleen, onder begeleiding van hun ouders, in de grote weiden, zullen kinderen blij zijn om de grote boerderijdieren te ontmoeten, met ezels die wachten om geborsteld te worden, schapen en geiten die ze kunnen aaien, en niet te vergeten het stervarken Paméla dat je kunt voeren met je etensresten, en onderweg kun je zelfs de dwergkoeien Tiphanie & Babybel zien, evenals hun pony- en paardenvrienden, genoeg om de ogen van je kinderen te vullen met verwondering! Het is een geweldige kans om een emotionele band op te bouwen met deze alledaagse metgezellen en ze regelmatig te bezoeken tijdens de vakantie. Ecologisch bewustzijn wordt al op jonge leeftijd gewekt!

Kinderen kunnen zich ook vermaken op de springkussens en in de kindertuin, waar een kleurrijke buitenspeeltuin op hen wacht in een groene omgeving met zandbak, tourniquet, schommels...
Voor de allerkleinsten is er de peuterhoek, een speelruimte voor jonge kinderen in een verwarmde ruimte met airconditioning. Een natuurpad van 4 km om de flora en fauna om je heen te ontdekken, met leuke minigames op het Polopad!

In het hart van het landgoed bieden de onderwatergrachten een hele reeks nieuwe activiteiten. Gewapend met een hengel en hard brood kun je vissen aas maken en proberen te vissen (hengels zijn te leen). Er wachten karpers en andere zoetwatervissen op je, die je met plezier zult vangen voordat je ze weer snel in het water terugzet!
Als je op zoek bent naar rust en natuur, neem dan een gratis bootje. Een paar riemslagen vanaf de oever en je bent ondergedompeld in dit vredige en weelderige landschap. Ontdek de camping op een andere manier...

En voor de sportievelingen is er een grasveld waar je kunt honkballen en volleyballen, maar ook jeu de boulen, tafeltennissen en ouderwetse gezelschapsspelletjes kunt spelen!

Je kunt de omgeving ook te voet of met de fiets verkennen (fietsverhuur op aanvraag, tegen betaling).

De vermelde tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.


- Services beschikbaar ter plaatse:
Om de dag goed te beginnen met een stevig ontbijt, is er gedurende het hele seizoen een brood- en gebakservice beschikbaar, gewoon de dag van tevoren reserveren.
Tijdens de zomervakantie, van 08/07 tot 30/08, kun je terecht in de TikiBar, het snackbar-restaurant; bestel in de "strohut"-sfeer heerlijke pizza's, hamburgers, salades, frietjes, of kom een sapje drinken of een lekker ijsje eten!

Een kruidenierswinkel/souvenirwinkel, het hele seizoen geopend, biedt basisbenodigdheden en lokale specialiteiten, maar ook mooie souvenirs uit de regio.

Wat de praktische kant betreft, maak gebruik van de wasserette met wasmachine en droger (tegen betaling), evenals de uitleenservice voor stofzuigers en haardrogers.
Gratis WiFi is beschikbaar bij het zwembad, de TikiBar en de receptie.
Om de regio en de omgeving op 2 wielen te verkennen, kun je tegen betaling fietsen huren en de vele fietspaden rondom de camping ontdekken.
Ter voorbereiding op je dagtochten kun je bij de receptie van de camping kaartjes kopen voor een aantal toeristische attracties in de buurt.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen gewijzigd worden. Bepaalde diensten kunnen soms niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdieren: niet toegestaan -

Nota Bene:
Waarborgsom accommodatie: €580 (per credit card afdruk)
Borg schoonmaak: €80
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,44 (verwacht tarief 2024)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald met creditcard (cheques worden niet geaccepteerd). Deposito's worden binnen 1 maand terugbetaald, onder voorbehoud van controle.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 33 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 30 €/semaine (réservation et règlement auprès du camping avant arrivée)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning extra kosten (facultatief) : 35 €/semaine

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 80 €/logement (réservation et règlement auprès du camping avant arrivée)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 48 à 68 € selon nbre de personnes (réservation/règlement auprès camping avant arrivée)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Non disponible
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 660 € (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Tours Val de Loire 48 km
  • nabijgelegen stad : Chaumont-sur-Loire 12 km
  • Stadcentrum < 4 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 33 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 30 €/semaine (réservation et règlement auprès du camping avant arrivée)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning extra kosten (facultatief) : 35 €/semaine

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 80 €/logement (réservation et règlement auprès du camping avant arrivée)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 48 à 68 € selon nbre de personnes (réservation/règlement auprès camping avant arrivée)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Non disponible
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 660 € (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Tours Val de Loire 48 km
  • nabijgelegen stad : Chaumont-sur-Loire 12 km
  • Stadcentrum < 4 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
27 meningen
4.6/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Nathalie (gepubliceerd op 21-04-2024)
    Verblijf13-04-2024
    Waardering

    Goede locatie

    vertaald uit fr
  • Alain (gepubliceerd op 10-10-2023)
    Verblijf23-09-2023
    Waardering

    de ligging van de huuraccommodatie is centraal en maakt het mogelijk om in de buurt veel toeristische bezoeken af te leggen (maximaal 50 minuten reizen) het type accommodatie is zoals voorgesteld en zeer goed onderhouden. Het was erg rustig en bovendien was het mooi weer. Wat jammer, we hadden meer goede adressen op prijs gesteld - de beroemde must-see vondsten!

    vertaald uit fr
  • Sandra (gepubliceerd op 29-05-2023)
    Verblijf26-05-2023
    Waardering

    Stacaravan goed onderhouden, zeer rustige omgeving. We hadden niet veel tijd om van de buitenactiviteiten te genieten, maar we komen zeker terug

    vertaald uit fr
  • Eric (gepubliceerd op 29-05-2023)
    Verblijf26-05-2023
    Waardering

    Geweldige camping, zeer vriendelijk personeel, ideaal voor kinderen omdat er veel structuren zijn en de toegang voor dieren is geweldig

    vertaald uit fr
  • Rémi (gepubliceerd op 16-10-2022)
    Verblijf08-10-2022
    Waardering

    Veel spelletjes voor de kinderen

    vertaald uit fr

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Christian (gepubliceerd op 25-09-2023)
    Verblijf18-09-2023 - 5 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Philippe (gepubliceerd op 11-06-2023)
    Verblijf03-06-2023 - 4 personen
    Waardering

    Zeer tevreden over ons verblijf, mooie camping met grote plaatsen. Enige puntje van kritiek was het gebrek aan schaduw op sommige plaatsen. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

    vertaald uit fr
  • Colette (gepubliceerd op 13-11-2022)
    Verblijf29-10-2022 - 5 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Marie Paule (gepubliceerd op 21-10-2022)
    Verblijf16-10-2022 - 5 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Claudine (gepubliceerd op 16-10-2022)
    Verblijf04-10-2022 - 5 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata