Icône Carte de France

Camping Blue Bayou 5* - Plage

Vendres Plage - Hérault (Frankrijk)
19 meningen
réf: 879901L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Blue Bayou 5* - Plage

3 kamers - 2 slaapkamers - 33 m²

19 meningen
réf: 879901L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 500 m

  • Televisie

Vakantiewoning Vendres Plage - Camping Blue Bayou 5* - Plage - Mobile Home - 4 personen - 33 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Vendres Plage - Camping Blue Bayou 5* - Plage - Mobile Home - 4 personen - 33 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Vendres Plage - Camping Blue Bayou 5* - Plage - Mobile Home - 4 personen - 33 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 879901L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Blue Bayou 5* - Plage - Cottage Privilège Plus TV Clim - 2 chambres / 2 Salles d'eau - 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 33 m²
  • 2 douches - 2 toilets
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 500 m - Televisie - terras
Camping Blue Bayou 5* - Plage - Cottage Privilège Plus TV Clim - 2 chambres / 2 Salles d'eau - 4 personnes Naamen van de accommodatien-Vendres Plage

- Algemene beschrijving van de camping:
Op zoek naar een vakantie met je voeten in het water?
Op slechts 450 m van de zee, met directe toegang tot het strand via een klein voetpad, in het hart van een beschermd natuurgebied, welkom bij Blue Bayou 5*.

Vendres-Plage, een kleine badplaats, onderscheidt zich door zijn dorp met zijn typisch bewaard gebleven mediterrane karakter! Gelegen halverwege Cap d'Agde en Narbonne, is dit de natuur op zijn best... wijngaarden, immense stranden met fijn zand en een uitgestrekte beschermde lagune om roze flamingo's en vogels te bekijken... Zonaanbidders, liefhebbers van oude stenen, authenticiteit, natuur en lange stranden met fijn zand, er bestaat geen twijfel dat je de plek van je dromen hebt gevonden!

In een prachtige bosrijke omgeving ziet 5*-camping Blue Bayou het leven in het blauw... Na de zee en de lucht, ga je naar het blauw van het prachtige waterpark van 1300 m² dat op je wacht!
Elegant en geraffineerd ontworpen, vind je hier alle geneugten van het water: een verwarmd zwembad, een lagune, een wildwaterrivier, glijbanen, een houten waterspeeltuin, een pierenbad, waterstralen en zelfs een Zen-bad met een solariumterras voor de ouders.

Entertainment, diensten en activiteiten, het hele seizoen beschikbaar, garanderen je een comfortabel verblijf, dit alles gecombineerd met recente accommodaties uitgerust met ten minste airconditioning, onmisbaar in het zuiden!

Aarzel niet en boek Blue Bayou, een smaakvolle camping!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Cottage Privilège Plus TV Clim - 2 slaapkamers / 2 badkamers met douche - 4 personen
Chic en charmant, deze moderne, ruime en zeer comfortabele stacaravan is precies wat u zoekt!
Ca. 33 m², met groot halfoverdekt houten terras (ca. 12 m²), zonnescherm, tuinmeubilair en 2 ligstoelen.
Plus: 2 doucheruimtes, beddengoed, handdoeken, televisie, airconditioning, vaatwasser en zelfs een gratis babypakket als je van tevoren boekt: wat wil je nog meer!
Jaar van stacaravan: 2021

2 slaapkamers (een master suite met een tweepersoonsbed (160x200) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met verduisterende rolluiken of gordijnen
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer
Flatscreen-tv met TNT-zenders
1 linnenpakket per persoon (lakens en handdoeken)
Leefruimte met sofa, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, vaatwasser, koelkast/vriezer, magnetron, filterkoffiezetapparaat en waterkoker)
1 doucheruimte in de master suite en 1 aparte doucheruimte. Douche en wastafel.
Verwarming in woonkamer en doucheruimte
2 toiletten, 1 apart
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast of in de buurt van de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het waterpark:
Schitterend openlucht waterpark van 1300 m², met 2 zwemzones met 2 verschillende sferen:
- Gezinssfeer:
Om jong en oud te vermaken, strekt het prachtige watergebied zijn vinnen uit: een verwarmd lagunezwembad buiten, een wildwaterrivier, 2 vijfglijbanen, 1 glijbaan, een peuterbad, waterstralen en Aqua Jump, een houten waterspeelplaats waar je verstoppertje kunt spelen. Een heerlijk zwem- en speelgebied dat perfect geïntegreerd is in de camping. Er is genoeg om het hele gezin te vermaken, van de jongste tot de oudste!

- Gezellige sfeer, alleen voor ouders of volwassenen:
Behoefte aan een rustiger moment? Een Zen-zone, met een zwembad met jets en een solariumterras, is de exclusieve plek voor oudere kinderen om een paar baantjes te trekken of om even te ontspannen en te genieten van de rust! Strek je uit op een van de ligstoelen of in de schaduw van de Balinese bedden met een goed boek! Als dromen uitkomen!

Openingsdata en -tijden zwemparadijs:
- Het hele seizoen geopend en verwarmd, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden
- Van 10 tot 19 uur (20 uur in het hoogseizoen)
- 1 avond per week, van 06/07 tot 31/08, in juli en augustus van 20u tot 22u

NB: Zwemshorts zijn niet toegestaan. Alleen boxershorts, zwemslips en een- of tweedelige lycra zwemkleding zijn toegestaan. Zwemmen onder toezicht gedurende het hele seizoen, behalve in het Zen-bad, waar alleen toezicht is tijdens het hoogseizoen.

En vergeet de blauwe Middellandse Zee niet, op slechts 10 minuten lopen! Het lange zandstrand van Vendres is gemakkelijk bereikbaar vanaf de camping via een mooi wandelpad waar je heerlijk natte voeten kunt krijgen. Maak je geen zorgen, er is genoeg ruimte om je handdoek neer te leggen!

De aangegeven tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de sanitaire omstandigheden en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Het hele seizoen door wordt er volop animatie aangeboden.
Onder leiding van professionele entertainers zul je je nooit vervelen in Blue Bayou! Doe mee aan sporttoernooien, werk je in het zweet tijdens een fitness-, aquagym- of zelfs aquafietssessie, ontspan of kom tot rust op de klanken van een dansles! Er is hier gegarandeerd voor elk wat wils!
Als de avond valt, is het 's avonds onder de sterrenhemel op het terras van de loungebar om een drankje te delen met vrienden en in de hoogzomer, als het tijd is om te feesten, is het aan jou om te genieten van de levendige avonden: op het programma staan dansavonden, thema-avonden, karaoke, shows van entertainers, minidisco, etc....

Activiteiten :
Het onmisbare multisportterrein, voor de competitievelingen: voetbal, volleybal, basketbal, maar ook beachvolleybal en waterpolo! En tennis tegen betaling.
Voor de sportievelingen is er een petanqueterrein, tafeltennis en zelfs minigolf (materiaal te leen bij de receptie).
En vergeet de speeltuin niet, een springkasteel op Koolaya Land en zelfs een leuk houten avonturenparcours, Lucky Jump!

3 Clubs voor jongeren :
- Kids Club (5-7 jaar): geopend tijdens de lente- en zomervakantie, met waterspelletjes, creatieve activiteiten en sport! Er is genoeg te doen voor ze met hun overvolle fantasie.
- Juniors Club (8-12 jaar): open tijdens de lente- en zomervakantie: sporttoernooien, creatieve workshops, shows, dansen, enz. om de allerkleinsten te helpen zich volledig te ontplooien.
- Club Teens (13-17 jaar): alleen open tijdens de zomervakantie, met een keuze aan activiteiten, speciaal ingerichte ruimtes en een gezonde dosis vrijheid.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
In Blue Bayou zijn er het hele seizoen door verschillende 5-sterrenservice beschikbaar!

Overdag kun je genieten van de gezellige sfeer van het restaurant/de snackbar; en voor extra comfort kun je lunchen op het terras met uitzicht op zee terwijl je nipt van een van hun cocktails of verfrissende drankjes en een verse pizza van de dag bestelt. Als je te veel haast hebt, zelfs op vakantie, biedt de snackbar ook afhaalnuggets, friet, pizza's en panini's... En voor de kinderen is er in de zomer een ijssalon, waar je heerlijke zelfgemaakte ijsjes kunt proeven (geopend in het hoogseizoen van 10.00 tot 22.30 uur).
Ga 's avonds naar het restaurant "La Parenthèse" om het menu en de regionale wijnen te ontdekken (7 dagen per week geopend in het hoogseizoen). Voor een meer ontspannen, loungesfeer ga je naar de bar en geniet je van een aperitief met heerlijke tapas!

Om het aanbod compleet te maken, heeft de camping een kruidenierswinkel met alle 1e benodigdheden, evenals brood en gebak voor een heerlijk ontbijt. Geopend van 8.30 tot 12.30 uur in het laagseizoen en van 8.00 tot 20.00 uur in het hoogseizoen. In juli en augustus is er een kleine markt met exposanten uit de streek, waar je lokale producten en smaken kunt proeven.

Wifi is beschikbaar op de hele camping (tegen betaling), en er is een wasserette met zelfbediening die het hele seizoen geopend is (tegen betaling). Voor nog meer gemak kun je een strijkijzer en stofzuiger lenen (op aanvraag bij de receptie), en er zijn haardrogers beschikbaar in de sanitaire voorzieningen.

In de zomer kun je jezelf zelfs verwennen met behandelingen in het schoonheidscentrum (tegen betaling en op afspraak ter plaatse).
Om de omgeving te ontdekken kun je het beste een fiets of elektrische scooter huren op de camping (tegen betaling).

De aangegeven tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat sommige diensten af en toe niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële hygiënische omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €8/dag/dier (maximaal 1 huisdier per huuraccommodatie, te vermelden bij boeking
.
Katten toegestaan. NAC geweigerd)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of met een gewicht van meer dan 10 kg: toegestaan
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodaties achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden-

Nota Bene:
Waarborg voor verblijf en schoonmaak: € 290
Toeristenbelasting inbegrepen in de prijs van het verblijf.
Eco-deelname per dag en per persoon ouder dan 3 jaar: € 0,40 (verwachte prijs 2024).

Alle belastingen moeten ter plaatse contant of met creditcard worden betaald. De borg moet vooraf worden betaald met een creditcard via het online borgsysteem Swikly (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 33 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : kit Bébé (lit sans sur-matelas + chaise haute + baignoire) : 30 €/semaine (sur réservation)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 79 € (sur réservation dès l'arrivée, sous réserve de disponibilité)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 8 €/jour/animal (1 animal max par locatif - Chats et NAC acceptés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 290 € Hébergement + Ménage (caution en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Béziers-Cap d'Agde 20 km
  • nabijgelegen stad : Valras-Plage 6 km
  • Stadcentrum < 6 km
  • Afstand strand < 500 m
  • Kust < 500 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 33 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : kit Bébé (lit sans sur-matelas + chaise haute + baignoire) : 30 €/semaine (sur réservation)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 79 € (sur réservation dès l'arrivée, sous réserve de disponibilité)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 8 €/jour/animal (1 animal max par locatif - Chats et NAC acceptés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 290 € Hébergement + Ménage (caution en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Béziers-Cap d'Agde 20 km
  • nabijgelegen stad : Valras-Plage 6 km
  • Stadcentrum < 6 km
  • Afstand strand < 500 m
  • Kust < 500 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
19 meningen
4.5/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Arnaud (gepubliceerd op 16-09-2023)
    Verblijf26-08-2023
    Waardering

    De stacaravan heeft te weinig bergruimte. Sommige mensen bij de receptie waren onvriendelijk, maar het hele verblijf was onberispelijk

    vertaald uit fr
  • Christiane (gepubliceerd op 11-06-2023)
    Verblijf03-06-2023
    Waardering

    idyllisch verblijf, mooie camping, zeer vriendelijke ontvangst, PER FAIT!

    vertaald uit fr
  • Michel (gepubliceerd op 13-05-2023)
    Verblijf06-05-2023
    Waardering

    Zeer goed

    vertaald uit fr
  • Jean-paul (gepubliceerd op 29-09-2022)
    Verblijf17-09-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Delphine (gepubliceerd op 09-08-2022)
    Verblijf23-07-2022
    Waardering

    Zeer teleurgesteld over de activiteiten die voor 90% op kinderen gericht zijn. De snackbar moet om 18.15 uur besteld zijn! De accommodatie en de ontvangst waren niet goed. Het is de 1e keer dat we met Sandaya gingen voor de prijs/kwaliteit verhouding, erg teleurgesteld. Het restaurant la parenthèse service onberispelijk. We gingen naar de camping voor de animatie en eerlijk gezegd was het een ramp!

    vertaald uit fr
  • Christian (gepubliceerd op 03-07-2022)
    Verblijf25-06-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Corinne (gepubliceerd op 26-06-2022)
    Verblijf18-06-2022
    Waardering

    Zeer tevreden over ons verblijf op de camping Blue Bayou. Comfortabele en goed uitgeruste bungalow

    vertaald uit fr
  • Jean Marie (gepubliceerd op 24-06-2022)
    Verblijf04-06-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Michele (gepubliceerd op 23-09-2023)
    Verblijf16-09-2023 - 4 personen
    Waardering

    Niets aan te merken op het behulpzame personeel dat luistert naar toeristen. De accommodatie is praktisch en functioneel, met als enige minpunt het ontbreken van een kleine oprit om de trap op te gaan, wat erg praktisch zou zijn voor mensen met een beperking, verder niets te klagen. De camping is rustig voor het laagseizoen.

    vertaald uit fr
  • Patrick (gepubliceerd op 10-09-2023)
    Verblijf02-09-2023 - 4 personen
    Waardering

    Zeer goed verblijf, camping Blue Bayou zeer goed. We hebben alles wat we nodig hebben op de site, niet nodig om de auto te nemen om te winkelen ... Een klein minpuntje voor het strand, gebrek aan toiletten ...

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata