Icône Carte de France

Appartement - 4 personen

Barcelona Sagrada Familia - Barcelone (Spanje)
réf: 853475L
codeTo: 1799
  • Appartement - 4 personen
  • Appartement - 4 personen

3 kamers - 2 slaapkamers - 55 m²

réf: 853475L
codeTo: 1799
  • Televisie

  • Wasmachine

  • Internet

Vakantiewoning Barcelona Sagrada Familia - Appartement - 4 personen - Appartement - 4 personen - 55 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Barcelona Sagrada Familia - Appartement - 4 personen - Appartement - 4 personen - 55 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Barcelona Sagrada Familia - Appartement - 4 personen - Appartement - 4 personen - 55 m² - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 853475L
codeTo: 1799
  • Appartement - 4 personen
  • FridaysFlats Cozy and quiet flat by Sagrada Familia
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 55 m²
  • Föhn
  • Televisie - Wasmachine - Internet - lift
 FridaysFlats Cozy and quiet flat by Sagrada Familia naam van het pand-Barcelone Sagrada Familia

Hoofdbeschrijving:

Welkom bij een FridaysFlats ervaring

Dit appartement met 2 slaapkamers bestaat uit een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met twee eenpersoonsbedden plus een gezellige woonkamer. Het ligt super dicht bij de Sagrada Familia en biedt royaal plaats aan 4 personen. Een zeldzame vondst voor degenen die van rust houden, een traktatie voor lichte slapers en degenen die rust nodig hebben tussen hun reizen door.

Het rustgedeelte bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, verbonden met een klein balkon met uitzicht op de binnenplaats, de "patio de manzana" zoals de lokale bevolking het noemt, zij ontworpen om het meest rustige deel van elk gebouw te zijn, en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Het activiteitengedeelte bestaat uit de traditionele comfortabele zithoek, voorzien van alle essentiële entertainmenttechnologie (tv, dvd, wifi) en de eethoek, waar je een zeer gezellige tafel voor 4 personen kunt dekken om te genieten van afhaalmaaltijden of zelfs je eigen kookkunsten (zorg er alleen voor dat je het gebouw niet platbrandt).

De keuken is volledig uitgerust met allerlei huishoudelijke artikelen zoals: bestek, servies en wasmachine en de badkamer is klein maar schoon en heeft een douche.

We menen echt dat deze flat rustig is. Barcelona kan een beetje overweldigend zijn, er is zoveel levendigheid en bruis, vooral de delen rond het centrum met cruciale bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia, een episch UNESCO-monument dat pelgrims en reizigers uit alle hoeken van de wereld aantrekt.

Alleen al van wandelen door de stad raak je snel vermoeid. Daarom is het zo belangrijk om accommodaties te vinden die zowel goed bereikbaar zijn als comfortabel als je even op de resetknop (of snooze) moet drukken. Dit werkt echter twee kanten op - er wordt ook van je verwacht dat je het geluidsniveau tot een minimum beperkt. Geniet van de stilte!

Beddenmaten:

Slaapkamer 1: 1 tweepersoonsbed 190x130cm
Slaapkamer 2: 2 eenpersoonsbedden 190x90cm

Er is slechts één AC-unit in de woonkamer.

Opmerkingen:

Allereerst welkom in Barcelona. We zijn blij dat je er bent en we hopen dat je een geweldige tijd zult hebben in onze flat. Dat gezegd hebbende, met het risico voor de hand liggend te zijn, zijn hier enkele basisregels:

Wees voorzichtig
We zijn niet de politie en we willen ook niet dat je het gevoel hebt dat we neerbuigend zijn, maar we vinden het onze plicht om je te wijzen op wat gezond verstand, omdat we in het verleden ervaringen hebben gehad met gasten die zich niet zo goed gedroegen.
Respecteer de buren. Verplaats jezelf in hun schoenen en beperk het lawaai tot een minimum na 22 uur. Jij bent op vakantie, maar zij zijn waarschijnlijk gestrest over hun werk en zouden een goede nachtrust op prijs stellen. We willen dat je plezier hebt, maar wees redelijk en doe anderen niet aan wat je zelf niet zou willen. Als je ze boos maakt, kom je alleen maar in de problemen en daar zit je tijdens je vakantie niet op te wachten.

Geen feestjes!
We snappen het, je vindt het geweldig om in Barcelona te zijn. Maar denk eraan, de muren zijn dun en als jij een feestje geeft, doen de buren dat ook. En misschien zijn ze daar niet voor in de stemming. Begin geen ruzie die je onmogelijk kunt winnen, het is hun stad en dat willen we respecteren. Elke gast die overlast veroorzaakt zal worden gevraagd om het appartement onmiddellijk te verlaten (geen restitutie mogelijk). Sorry!
Kijk ook uit voor dichtslaande deuren of gangen. Probeer stil te zijn als je het gebouw binnenkomt, het is niet moeilijk om een goede buur te zijn en we weten zeker dat je het kunt.
Het is ook niet toegestaan om meer gasten te hebben dan je tijdens je reservering aangeeft.

Sleutels & uitchecken
Laat de sleutels niet in de brievenbus liggen. Als je eerder weggaat dan de uitchecktijd, leg de sleutels dan op tafel en trek de deur achter je dicht. De meeste flats hebben een type deur die je niet op slot hoeft te doen als je weggaat. Dat is iets om mee op te passen, want het is heel gemakkelijk om buitengesloten te worden (wat ook een afknapper is, geloof ons maar). Zorg ervoor dat je de deur op slot doet met de sleutel telkens als je de flat verlaat. Zo blijven je spullen veiliger.

Rook niet binnen
Roken is niet toegestaan in het appartement. We geven om je longen, maar als je het toch moet doen, ga dan alsjeblieft naar buiten. We willen graag voorkomen dat de flat stinkt als onze volgende gasten arriveren.

Verspil geen energie
We vragen je vriendelijk om het licht en de airconditioning uit te doen als je het appartement verlaat. We geven om onze planeet.


Extra spullen
Extra schoonmaak, beddengoed etc. kunnen geregeld worden voor een langer verblijf - maar dit moet je tijdens het boeken aanvragen.


Toeristenbelasting:
De overheid van Cataluñya heft een toeristenbelasting van €6,05 die betaald moet worden door elke persoon boven de 16 per nacht met een maximale lengte van 7 dagen. De belasting is een kleine prijs in ruil voor schone stranden, goed onderhouden wegen en goede faciliteiten.

Aankomst
Standaard check-in is van 15:00u tot 20:00u. We kunnen echter ook latere aankomsten verwerken.
Houd rekening met de extra kosten voor late aankomsten:
Bij aankomst na 20:00 uur betaal je €25 in contanten aan de persoon die samen met jou incheckt.
Voor aankomsten na 12 uur 's ochtends betaal je €50 in contanten aan de persoon die samen met jou incheckt.
Deze kosten zijn te wijten aan de late werktijden van ons personeel.

Vertrek
Uitchecken kan tot 11 uur 's ochtends. Er kunnen regelingen worden getroffen om bagage in het appartement achter te laten tot het vertrek uit Barcelona als er geen andere reserveringen in behandeling zijn.
Let op: als er geen reservering is voor die dag, overleg dan met ons over het regelen van een latere check-out (indien mogelijk).

Verloren sleutels
Als je een sleutel verliest, wordt er €50 in rekening gebracht om de set te vervangen.

Vriendelijk verzoek
Gelieve op je laatste dag de afwas te doen en het vuilnis buiten te zetten.


Buurt:

Als je hier bent voor de stad
U bent dicht bij het stadscentrum, maar dichter bij de Sagrada Familia. Wat je religie ook is, dit gebouw kan je elke keer dat je het ziet de adem benemen. Het is al tientallen jaren in aanbouw en wordt de komende jaren nog steeds geperfectioneerd. Zijn onverklaarbare aantrekkingskracht heeft miljoenen mensen gefascineerd en zal miljoenen mensen blijven verbazen. Er zijn geen woorden om het te beschrijven, je moet het echt zelf ervaren.
Barcelona is een zeer levendige plaats, met zijn aanstekelijke uitbundigheid die voortdurend uitmondt in kleine straatjes en schattige Plaças vol met cafés, bars en lokale designerwinkels. De iconische La Rambla, een eclectische kilometer aan restaurants, bars, culturele podia, straatverkopers, buurtwinkels, modeboetieks en zo'n beetje alles wat je maar kunt bedenken, ligt op loopafstand. Verken paleizen, historische plekken zoals Plaça Reial, bewonder straatartiesten en vermijd bloemenverkopers. Er is een El Corte Inglés warenhuis, in het hart van de stad: Plaça Catalunya.
Een belangrijke halte op La Rambla is de beroemde Boqueria, een versmarkt met meer dan 300 kraampjes die producten, vlees, kaas, vis, zeevruchten, noten, verse sappen en vele andere ongelooflijk lekkere dingen om op te peuzelen verkopen. Er is ook een plaatselijke eetschool waar plaatselijke chef-koks en sommeliers hun wijsheid delen. Als je niet bang bent voor een kleine wandeling, ga dan bergopwaarts om andere iconische bezienswaardigheden van Barcelona te vinden, zoals de favoriete Villa de Gracia of Gaudi's andere meesterwerk: Park Guell. Hoe je het ook doet, er ligt altijd iets geweldigs te wachten om ontdekt te worden.
Bekijk de gotische architectuur rond de 800 jaar oude kathedraal van Barcelona, bedekt met waterspuwers. Bekijk het standbeeld van Columbus, bewonder de jachten in de jachthaven en wandel door de straten van Barceloneta naar de dichtstbijzijnde stranden voor de mediterrane sfeer. Elegante koloniale gebouwen omringen je. Schaduwrijke bogen. Hoge ramen. Vervagende houten luiken. Reis terug in de tijd terwijl je door de smalle straatjes dwaalt. De gebouwen leunen boven je hoofd, raken elkaar bijna.


Als je hier bent voor het strand
De stranden van Barcelona zijn talrijk en bieden een grote verscheidenheid aan eetgelegenheden, spots en andere amusementsactiviteiten. Rond Port Olimpic bijvoorbeeld vind je het grootste deel van het jaar mensen die aan het volleyballen zijn. De wijk Barceloneta is het meest levendige deel van het strand, vooral 's nachts, maar als je niet van mensenmassa's houdt, is hier onze tip: Bogatell is een van de nieuwste stranden van Barcelona. Gerenoveerd in de jaren '90 toen de kustlijn van de stad werd hersteld om enkele van de Olympische festiviteiten te organiseren, is het nu een lokale favoriet, niet alleen om te zonnebaden en watersporten te beoefenen, maar ook voor iedereen die van tafeltennis, beachvolleybal of voetbal houdt.
Dankzij de recente urbanisatie is deze 700 meter lange strook perfect zand een van de beste zeekusten die Barcelona te bieden heeft.

Als je hier bent voor de natuur
Parc Guell, Parc de Ciutadella en vele andere locaties zoals Montjuic of Tibidabo zijn gemakkelijk bereikbaar met de metro, bus of taxi. Er zijn veel plekken waar je kunt genieten van de schoonheid van de natuur, wilde gekleurde bloemen of geurige struiken. Alleen al het bezoeken van alle attracties van Montjuic kost je gemakkelijk een week. Hier vind je niet één, maar twee wonderlijke botanische tuinen, waaronder een cactusreservaat dat een van de natuurlijke wonderen van Barcelona is. De Fundacio Miro, de Poble Espanyol, het Theatre Grec, Palau Sant Jordi of het voormalige Olympische dorp zijn slechts enkele van de attracties op Montjuic, maar geen van beide kan tippen aan het panoramische uitzicht over de stad en de zee dat je van bovenaf hebt. Het attractiepark Tibidabo biedt een adembenemend uitzicht over Barcelona.

Als je hier bent om te winkelen
Winkel tot je erbij neervalt! Of misschien niet zo veel, maar zoek toch naar lokale ontwerpers en leuke boetiekjes bij jou in de buurt, of ga naar het centrum voor de grote Corte Ingles naast Portal del Angel en wandel over de Passeig de Gracia / Rambla de Catalunya. Als je op zoek bent naar iets chiquers, ga dan naar de Corte Ingles op Diagonal, of naar Diagonal Mar, het grootste luxe winkelcentrum van Europa.
Pro tip: de boetiekjes op Carrer d'Avinyó zullen je zeker bevallen. Op nummer 7 vind je La Manual Alpargatera. Ze verkopen op espadrilles geïnspireerde schoenen. Er wordt gefluisterd dat ze hun kleuren uit een echte regenboog hebben gesneden. Grijs-paars-groen? Geen probleem.

Als u hier bent voor musea
Wees gerust, alle aangrenzende buurten zoals Gotiek, Born en Raval zitten vol met musea, monumenten en interessante culturele locaties zoals Museo de la Marina, MACBA (voor hedendaagse kunst) of het Catalaans Cultureel Centrum, plus leuke en interessante dingen voor kinderen van alle leeftijden (Big Fun Museum en Museum van Illusies of het Wassenbeeldenmuseum). Het Gran Teatre del Liceu (Opera) ligt ook op La Rambla. Alles is gemakkelijk bereikbaar met de metro, bus, taxi of lopend.

Ruimte:

Reis je met de auto?

Als je van plan bent om met de auto naar Barcelona te komen, kun je er zeker van zijn dat we je helpen om je auto veilig te parkeren. We raden meestal aan om je parkeerplaats van tevoren online te reserveren en bieden korting aan via parclick.

Is dit een werkreis?

Onze appartementen zijn uitgerust met betrouwbare, glasvezel WI-FI en bieden een zeer comfortabele opstelling om thuis te werken. Nou ja, zo comfortabel als werken kan zijn

Belangrijke informatie voor lange termijn boekingen (boekingen van 1 maand minimum verblijf):

Voor lange termijn boekingen geldt een toeslag van €100 / maand voor *voorzieningen, te betalen bij aankomst.

*Inclusief elektriciteit, water, gas, onderhoud en internet

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 55 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 200€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : HUTB003292
  • lift
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 55 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 200€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : HUTB003292
  • lift

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata