Icône Carte de France

Camping Les Péneyrals 5*

Saint Crépin et Carlucet - Dordogne (Frankrijk)
18 meningen
réf: 830732L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Les Péneyrals 5*

3 kamers - 2 slaapkamers - 33 m²

18 meningen
réf: 830732L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Televisie

Vakantiewoning Saint Crépin et Carlucet - Camping Les Péneyrals 5* - Mobile Home - 4 personen - 33 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Saint Crépin et Carlucet - Camping Les Péneyrals 5* - Mobile Home - 4 personen - 33 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Saint Crépin et Carlucet - Camping Les Péneyrals 5* - Mobile Home - 4 personen - 33 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 830732L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Les Péneyrals 5* - Cottage Privilège Plus TV LV Clim - 2 chambres et 2 salles d'eau - 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 33 m²
  • 2 douches - 2 toilets
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Televisie - terras
Camping Les Péneyrals 5* - Cottage Privilège Plus TV LV Clim - 2 chambres et 2 salles d'eau - 4 personnes Naamen van de accommodatien-Saint Crépin et Carlucet

- Algemene beschrijving van de camping:
Kom naar de Dordogne, naar het heilige der heiligen, "Ze" Périgord Noir, de "provincie van 1001 kastelen", een combinatie van een van de meest gerenommeerde gastronomieën van Frankrijk, een fabelachtige geschiedenis en de charme van zijn gastheren!
Op slechts 10 km van de prachtige stad Sarlat, genesteld in het hart van een mooie vallei, is 5* camping Les Péneyrals een groene en heuvelachtige camping!
Met zijn kwaliteitslabel voor toerisme en een van de grootste waterparken van de Dordogne zal dit luxe etablissement u zeker weten te verleiden!

Op camping Les Péneyrals zijn de ruimte en de natuur het belangrijkst en het aantrekkelijkst. Het gigantische waterpark van 1200 m² biedt allerlei wateractiviteiten voor groot en klein. Met alle entertainment en activiteiten die de hele dag door worden aangeboden, zal je verblijf goed gevuld zijn!
Alle diensten die je mag verwachten van een 5-sterrenhotel zijn ook beschikbaar, waaronder een restaurant met lokale specialiteiten om je smaakpapillen te verleiden.

Je verblijft in een moderne, zeer comfortabele stacaravan, prachtig ingericht, met televisie, airconditioning, vaatwasser en, niet onbelangrijk, beddengoed en handdoeken inbegrepen in de prijs. Topcomfort!

Zoek niet verder voor uw volgende vakantiebestemming, wij houden van de Périgord en een verblijf in Les Péneyrals is ideaal!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Cottage Privilège Plus TV LV Clim - 2 slaapkamers en 2 badkamers met douche - 4 personen
Ongeveer 33 m² met een halfoverdekt houten terras van 15 m², tuinmeubilair en 2 ligstoelen.
Voordelen: Een recente, comfortabele stacaravan met televisie, airconditioning, vaatwasser, beddengoed, handdoeken en het ultieme comfort van een doucheruimte per slaapkamer... Gewoon perfect! Gratis babykit (kinderbed, kinderstoel, badje) beschikbaar op afspraak.
Jaar stacaravan: 2020

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met kledingkast en verduisteringsgordijnen
1 linnenpakket per persoon (lakens en handdoeken)
1 babypakket (kinderbedje (matrashoes en lakens meenemen), kinderstoel, badje), moet aangevraagd worden bij de reservering.
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer (verwarming/koeling optie)
Televisie in de woonkamer
Leefruimte met zitbank, hoge tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat & waterkoker)
2 badkamers grenzend aan de slaapkamers, elk met douche, wastafel en verwarming
2 aparte wc's
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn afhankelijk van het model en jaar van de accommodatie. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het waterpark:
Het hele jaar door is er volop ruimte om te duiken, glijden, spetteren en spetteren in het water - het is een zwemparadijs voor alle leeftijden!
Het uitzonderlijke waterpark heeft een oppervlakte van 1.200 m², met maar liefst 5 zwembaden: een verwarmd rondbad, twee buitenbaden die natuurlijk verwarmd worden door de zachte zon van de Dordogne, maar ook een peuterbad, een opvanggedeelte voor de waterglijbaan en vier vijfglijbanen. Iedereen kan hier heerlijk spetteren, zwemmen, glijden of duiken! En als je wilt ontspannen, kom dan naar de whirlpool buiten op de masserende banken.
Met een waterspeeltuin voor de kleintjes en 5 glijbanen voor de groten, heeft het zwemparadijs onvergetelijke momenten voor je in petto!
En vergeet niet te zonnebaden op de ligstoelen bij het zwembad, in de schaduw van de parasols.

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Dagelijks van 10 tot 19 uur in het laagseizoen (tot 20 uur van 01/07 tot 31/08 en 2 avonden/week tot 22 uur)
- Verwarmd overdekt zwembad: geopend van 05/04 tot 29/09
- Buitengedeelte en glijbanen: open van 05/04 tot 29/09, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. Niet verwarmd.

NB: Alleen slips, boxershorts, eendelige en tweedelige zwemkleding zijn toegestaan. Zwemmen onder toezicht het hele seizoen.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Entertainment:
Het hele seizoen door biedt een dynamisch animatieteam een breed scala aan activiteiten: danslessen, teamsporten, fitness, ontspanning, manuele workshops, leuke activiteiten, met familie of vrienden.
Na een drukke dag vol activiteiten is er 's avonds genoeg te beleven: shows gemaakt door de entertainers, geluids- en lichtshows, vakantieshows, concerten en nog veel meer...
Wat dacht je van een paar danspasjes? De dansvloer is van jou!
De kleintjes hebben ook hun discomoment!

Om je verblijf nog aangenamer te maken, biedt de camping een breed scala aan activiteiten: een jeu de boulesbaan, minigolf (tegen betaling), speelruimte met biljart en elektronische spelletjes (tegen betaling). Voor tennisliefhebbers is er een tennisbaan (materiaal te huur tegen betaling), twee speelvelden en een multisportterrein waar je alle teamsporten kunt beoefenen, zoals voetbal, volleybal, basketbal en beachvolleybal.
Neem het op tegen je buurman tijdens een potje tafeltennis...
Probeer badminton en fitness in de "Outdoor Fitness". Een fitnessparcours is elke dag van het seizoen gratis toegankelijk op de camping of onder begeleiding van een sportleider.

Maak gebruik van de bewegwijzerde wandelroutes rond de camping. Tegen betaling kun je ter plaatse fietsen huren.
Visliefhebbers kunnen samen met vrienden gaan vissen (materiaal en aas te koop in de kruidenierswinkel).
Kinderen van 5 tot 12 jaar zullen niet achterblijven, met een speelzone, Koolaya Land, speciaal voor hen. Voor nog meer plezier kunnen de allerkleinsten gebruikmaken van de vele grote speeltuinen op de camping.

Het hele seizoen door verwelkomen 3 Kids Clubs uw kleintjes 5 dagen per week (behalve in het weekend), van 10u tot 12u en van 14u tot 17u:
* Kids Club (5 tot 7 jaar): omringd door professionele animatoren kunnen de kleintjes knutselen, meedoen aan sportolympiades en genieten van de vele spelletjes. En niet te vergeten het voorbereiden van shows!
* Club Juniors (8 tot 12 jaar): met hun animatoren is er van alles te doen op het gebied van knutselen en sport. Er is genoeg tijd om herinneringen te maken met je vrienden!
* Tienerclub (13 tot 17 jaar): tieners worden opgevangen door toegewijde begeleiders die gespecialiseerd zijn in tieneractiviteiten. Programma naar keuze: theater, sporttoernooien, excursies op de camping, feestjes. Er is voor ieder wat wils!

De vermelde tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Het hele seizoen door is er aan diensten geen gebrek:
Voor fijnproevers biedt het restaurant traditionele specialiteiten. Je gastheer en gastvrouw delen graag hun liefde voor de uitstekende lokale keuken in een warme sfeer.
Honger? Afhaalmaaltijden en frietjes zijn verkrijgbaar in de snackbar.
En als je onderweg bent, kies dan voor een pizza, of ontspan met een cocktail aan de bar, of waarom neem je geen ontspanningspauze in de Périgord tapas lounge.
En vergeet de ijssalon niet, waar je kunt genieten van de geneugten van de zomer!

Voor al die kleine extra's is er een kruidenierswinkel, met brood, gebak en lokale producten rechtstreeks van de omliggende boerderijen.
Grillliefhebbers kunnen een gasbarbecue huren (tegen betaling, houtskoolbarbecues zijn niet toegestaan). Wifi is beschikbaar op de hele camping tegen betaling.

Tot slot zijn er nog enkele andere services die worden aangeboden: wasserette met wasmachine en droger, uitleenservice voor strijkijzers en stofzuigers (op aanvraag bij de receptie), krantenkiosk en fietsverhuur.
Wandelpaden in de buurt. Vraag bij de receptie om advies over de mooiste wandelingen in de regio. Een toeristeninformatiepunt is beschikbaar om je te begeleiden bij je bezoeken aan de regio.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen gewijzigd worden.Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €8/dag/dier (maximaal 1 huisdier per huuraccommodatie, bij boeking opgeven
.
Katten toegestaan, NAC geweigerd)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of met een gewicht van meer dan 10 kg: toegestaan
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: Verboden
Honden van de 2e categorie: Niet toegestaan-

Nota Bene:
Waarborg voor verblijf en schoonmaak - per accommodatie: € 290
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,66 (verwacht tarief voor 2024)
Eco-deelname per dag en per persoon vanaf 3 jaar: € 0,40 (verwacht tarief 2024)

Alle belastingen moeten ter plaatse contant of met creditcard worden betaald. De borg moet vooraf met creditcard worden betaald via het online borgsysteem Swikly (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 33 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit BB inclus (si demandé à la réservation, sinon payant sur place)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 79 € (sur réservation dès l'arrivée, sous réserve de disponibilité)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet extra kosten (facultatief) : 5 €/jour ou 20 €/semaine
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 8 €/jour/animal (1 animal max par locatif - Chats et NAC acceptés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 290 € Hébergement + Ménage (caution en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Brive 32 km
  • nabijgelegen stad : Sarlat-la-Canéda 10 km
  • Stadcentrum < 3 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 33 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit BB inclus (si demandé à la réservation, sinon payant sur place)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 79 € (sur réservation dès l'arrivée, sous réserve de disponibilité)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet extra kosten (facultatief) : 5 €/jour ou 20 €/semaine
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 8 €/jour/animal (1 animal max par locatif - Chats et NAC acceptés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 290 € Hébergement + Ménage (caution en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Brive 32 km
  • nabijgelegen stad : Sarlat-la-Canéda 10 km
  • Stadcentrum < 3 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

De eigenaar heeft aan ons niet de exacte locatie van zijn vakantiewoning doorgegeven. Neem contact op met Locasun

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
18 meningen
4.5/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Florence (gepubliceerd op 18-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    Mooie, goed onderhouden camping Gebrek aan verlichting in de steegjes, te ingewikkeld om bij de accommodatie te komen Het personeel is niet vriendelijk, behalve bij de receptie lacht er niemand De pizza's zouden opnieuw gemaakt moeten worden

    vertaald uit fr
  • Dominique (gepubliceerd op 18-06-2023)
    Verblijf03-06-2023
    Waardering

    Zeer schone en aangename camping

    vertaald uit fr
  • Cécilia (gepubliceerd op 03-05-2023)
    Verblijf22-04-2023
    Waardering

    Zeer goed verblijf, bekwaam en glimlachend personeel, schone en aangename stacaravan

    vertaald uit fr
  • Emmanuelle (gepubliceerd op 14-08-2022)
    Verblijf30-07-2022
    Waardering

    Accommodatie in de zon helemaal boven aan de camping..., weinig groen..., een 5 sterren camping niet waardig

    vertaald uit fr
  • Michaël (gepubliceerd op 14-07-2022)
    Verblijf02-07-2022
    Waardering

    Zeer goed, geweldig team, zeer mooie camping, goed aangelegd ... slechts een klein probleem, de grootte van de boiler is te klein voor twee douches, badkamer en wastafel. Een grotere capaciteit zou welkom zijn.

    vertaald uit fr
  • Nathalie (gepubliceerd op 18-07-2022)
    Verblijf25-06-2022
    Waardering

    Zeer goed verblijf op de camping LES PENEYRALS in Saint Crépin et Carlucet met een directeur en een heel animatieteam aan de top! Felicitaties aan het hele team!

    vertaald uit fr
  • Ludovic (gepubliceerd op 25-06-2022)
    Verblijf18-06-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Sylvie (gepubliceerd op 22-05-2022)
    Verblijf14-05-2022
    Waardering

    Zeer aangenaam verblijf, comfortabele en schone accommodatie, zeer gastvrij en glimlachend personeel. De activiteiten worden zelfs buiten het hoogseizoen met zeer weinig deelnemers onderhouden Bovendien werden wij, omdat onze stacaravan vrij ver van de activiteiten lag, tijdens een storm door de activiteitenbegeleider in een golfette naar huis begeleid.

    vertaald uit fr
  • Guy (gepubliceerd op 15-05-2022)
    Verblijf08-05-2022
    Waardering

    Stacaravan in perfecte staat, bijna nieuw en zeer schoon, luchtige plaats boven aan de camping 13 km van Sarlat-la-Canéda Buiten de camping kunt u te voet naar de oude stad Saint Crépin en met de fiets naar Saint Genies, Carlux, en de hele streek leent zich voor talrijke wandelingen.

    vertaald uit fr
  • Severine (gepubliceerd op 26-07-2021)
    Verblijf10-07-2021
    Waardering

    Een aangename camping met een ontspannen omgeving, goed opgezette, lichte en schone accommodatie. Geweldig vermaak. Het kleine nadeel is dat er in de bungalow geen kookgelegenheid is

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata