Icône Carte de France

Camping Les Deux Fontaines 4*

Névez - Finistère (Frankrijk)
70 meningen
réf: 830729L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Les Deux Fontaines 4*

3 kamers - 2 slaapkamers - 31 m²

70 meningen
réf: 830729L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 900 m

Vakantiewoning Névez - Camping Les Deux Fontaines 4* - Mobile Home - 4 personen - 31 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Névez - Camping Les Deux Fontaines 4* - Mobile Home - 4 personen - 31 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Névez - Camping Les Deux Fontaines 4* - Mobile Home - 4 personen - 31 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 830729L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Les Deux Fontaines 4* - Cottage Privilège TV LV - 2 chambres - 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 31 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 900 m - Stadcentrum < 2 km
Camping Les Deux Fontaines 4* - Cottage Privilège TV LV - 2 chambres - 4 personnes  Naamen van de accommodatien-Névez

- Algemene beschrijving van de camping:
"Bretagne is mooi, en het is niet ver van Frankrijk! (Coluche)
Ze zeggen dat Van Gogh hier zijn achtste zonnebloem schilderde!
Bretagne is één en deelbaar ... Met zijn oceaan, bossen van Brocéliande, weelderig groene achterland, havenleven en zoveel andere verrassingen belooft Bretagne, en meer in het bijzonder de zuidelijke regio, prachtige ontdekkingen!
Bezoek in Basse Cornouaille, tussen Quimper en Lorient, in het Pays de l'Aven, Névez, lid van het netwerk Sensation Bretagne, met zijn beroemde romantische huisjes met rieten daken.
Op een steenworp afstand van de oceaan, vlakbij een van de mooiste stranden van Bretagne, 'plage de Tahiti', op het schiereiland Névez, kies je voor een verkwikkend en ontspannend verblijf op camping Les Deux Fontaines.

Dit 4-sterren etablissement, ideaal gelegen op een uitgestrekt groen domein van 10 hectare en geklasseerd als een van de mooiste campings van Zuid-Finistère, is ideaal om te genieten van de rust van de omgeving of om Zuid-Bretagne te verkennen en de natuurlijke en culturele schatten van deze authentieke streek te ontdekken.
Als bekend adres in de regio kunt u profiteren van een prachtig, volledig uitgerust waterpark geschikt voor alle leeftijden, met een verwarmd binnenzwembad, 3 verwarmde buitenzwembaden, waterglijbanen en een waterspeeltuin, ideaal voor jonge kinderen.

Met overdag en 's avonds entertainment en een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden, zal je verblijf zeker een goede start maken! Je hebt de keuze om optimaal te profiteren van het entertainmentaanbod of om gewoon te genieten van het moment in deze mooie hoek van Bretagne.

Alle voorzieningen zijn aanwezig: Snackbar, bar, kruidenierswinkel, brood en gebak, enz.
Comfortabel geïnstalleerd op het gezellige terras van uw comfortabele stacaravan, uitgerust met tv, met beddengoed en handdoeken inbegrepen, het is gewoon perfect!

Als je op zoek bent naar een gezellige camping op mensenmaat, dan is dit echt een klein stukje paradijs, Bretonse stijl!
Trakteer uzelf op een vakantie 100% made in Breizh!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Cottage Privilège TV LV - 2 slaapkamers - 4 personen
Ongeveer 31 m² met een halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 ligstoelen.
Voordelen: Een comfortabele, ruime stacaravan met televisie, vaatwasser, beddengoed en handdoeken inbegrepen. Heel eenvoudig, modern comfort! Gratis babypakket (babybedje, kinderstoel, badje) indien vooraf gereserveerd.
Jaar van stacaravan: 2020

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met kledingkast en verduisteringsgordijnen
1 linnenpakket per persoon (lakens en handdoeken)
1 babypakket (kinderbedje (matrashoes en lakens meenemen), kinderstoel, badje), moet aangevraagd worden bij de reservering.
Televisie in de woonkamer
Leefruimte met sofa, tafel en stoelen
Volledig ingerichte keuken (serviesgoed en bestek, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, vaatwasser, broodrooster, magnetron, filterkoffiezetapparaat & waterkoker)
Badkamer met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer en doucheruimte
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het aquacentrum:
Na de inspanning... Het comfort!
Duiken, springen, zwemmen of zonnebaden!

Op camping Les Deux Fontaines kun je het hele seizoen zwemmen!
- Verwarmd overdekt zwembad van 80 m² met kikkerbad, met afneembare wanden, heerlijk voor zonnige dagen.
- 2 verwarmde buitenzwembaden: een mooi lagunezwembad van 170 m² met landschapsarchitectuur en bubbelbaden voor familieplezier en ontspanning, en voor de avonturiers een groot zwembad van 150 m², ideaal voor een paar baantjes om de dag goed te beginnen.
- De kleintjes zijn ook niet vergeten, met een groot verwarmd pierenbad van 60 m² met glijbanen en waterspelletjes, waar ze kunnen spetteren en krokodillen spelen met hun vriendjes!
- Met 4 glijbanen en een zwemgedeelte met tegenstroom is er voor elk wat wils!
En vergeet niet te ontspannen en te zonnebaden op de ligstoelen rond de zwembaden om te genieten van de Bretonse zon.

Openingstijden en data zwemparadijs:
- Dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur en van 9.00 tot 20.00 uur in juli en augustus.
- Overdekt zwembad: het hele seizoen geopend en verwarmd
- Buitenbad en glijbanen: het hele seizoen geopend en verwarmd, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tegen betaling kunnen er zwemlessen worden gegeven door een gediplomeerde badmeester.

NB: Alleen zwemslips, boxershorts, eendelige en tweedelige zwemkleding zijn toegestaan. Zwemmen onder toezicht het hele seizoen.

De aangegeven tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan aan beperkingen onderhevig zijn, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Het hele seizoen door biedt een dynamisch animatieteam een breed scala aan activiteiten: danslessen (alleen in het hoogseizoen), zwemlessen, aquagym, teamsporten, fitness, fitness, ontspanning, manuele workshops, leuke activiteiten met familie of vrienden.
Na een drukke dag is er 's avonds genoeg te doen: shows gemaakt door de entertainers, geluids- en lichtshows, vakantieshows, concerten en nog veel meer...
Wat dacht je van een paar danspasjes? De dansvloer is van jou!
De kleintjes hebben ook hun discomoment!

3 Kinder- en Tienerclubs verwelkomen je kleintjes het hele seizoen door:
* Kids Club (5 tot 7 jaar): geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 17.30 uur. Omringd door professionele animatoren kunnen de kleintjes knutselen en creatieve activiteiten doen, meedoen aan sportolympiades en genieten van de vele spelletjes. En niet te vergeten het voorbereiden van shows!
* Junior Club (8-12 jaar): geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 17.30 uur. Met hun activiteitenbegeleiders is er van alles te doen op het gebied van knutselen en sporten. Een geweldige manier om herinneringen te maken met vrienden!
* Tienerclub (13 tot 17 jaar): tieners worden opgevangen door speciale tienerleiders. Programma naar keuze: theater, sporttoernooien, excursies op de camping, feestjes. Voor ieder wat wils!

Het hele seizoen door is er een jeu de boulesbaan, een tennisbaan (€6/uur in het hoogseizoen / gratis in het laagseizoen), voetbal- en beachvolleybalvelden, tafeltennis (uitleen van rackets + ballen), badminton (uitleen van rackets + shuttlecocks), en een fitnessruimte buiten voor een fitnesssessie (alleen in het hoogseizoen).
Skaters! Maak je skateboards en skeelers klaar voor het skatepark!

Kinderen van 5 tot 12 jaar worden niet vergeten, want voor hen is er een speciale speelzone met een Koolaya Land springkasteel. Voor nog meer plezier kunnen de kleintjes gebruik maken van de vele grote speeltuinen op de camping.

Er is ook een gemeenschappelijke tuin waar je samen kunt tuinieren, en het Escape Game concept, een levensgroot ontsnappingsspel dat van tijd tot tijd door de camping wordt georganiseerd voor een bijzonder gezinsuitje (reserveren verplicht, tegen betaling).

De vermelde tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn buiten juli en augustus niet gegarandeerd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Gedurende het hele seizoen is er geen tekort aan diensten:
Honger? Ga naar de snackbar, waar je afhaalmaaltijden, friet en meer vindt.
Bestel een van de heerlijke pizza's - de kinderen zullen je dankbaar zijn!
Op elk moment van de dag kun je ontspannen met een cocktail van de bar.
Voor al die kleine extra's is er een kruidenierswinkel met alle benodigdheden.
Om je ontbijt nog lekkerder te maken, is er een brooddepot met versgebakken brood en Weens gebak!
Trakteer jezelf op een zomerse traktatie met een ijssalon! En vergeet de ster van de middagsnack niet: De wafel!
Tot slot hebben we nog een aantal andere diensten in de aanbieding: Wasserette met wasmachine en wasdroger, Wi-Fi beschikbaar op het hele terrein (tegen betaling) en uitleenservice voor strijkplank en strijkijzer en stofzuiger (afhankelijk van beschikbaarheid en de huidige sanitaire omstandigheden).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €8/dag/dier of €56/week/dier (max. 1 huisdier per huuraccommodatie, bij boeking opgeven. Katten toegestaan, NAK geweigerd)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote huisdieren en/of huisdieren zwaarder dan 10 kg: toegestaan
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: Verboden
Honden van de 2e categorie: Niet toegestaan-

Nota Bene:
Borg voor accommodatie + schoonmaak - per accommodatie: 290 €.
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,60 (tarief 2023)
Eco-deelname per dag en per persoon ouder dan 3 jaar: €0,40 (tarief 2023)

Alle belastingen moeten ter plaatse contant of met creditcard worden betaald. De borg moet vooraf met creditcard worden betaald via het online borgsysteem Swikly (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 31 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit BB inclus (si demandé à la réservation, sinon payant sur place)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 79 € (sur réservation dès l'arrivée, sous réserve de disponibilité)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 8 €/jour/animal (1 animal max par locatif - Chats et NAC acceptés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 290 € Hébergement + Ménage (caution en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Quimper 57 km
  • nabijgelegen stad : Pont-Aven 5 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 900 m
  • Kust < 900 m

Activiteiten

  • discotheek
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 31 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit BB inclus (si demandé à la réservation, sinon payant sur place)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 79 € (sur réservation dès l'arrivée, sous réserve de disponibilité)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 8 €/jour/animal (1 animal max par locatif - Chats et NAC acceptés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 290 € Hébergement + Ménage (caution en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Quimper 57 km
  • nabijgelegen stad : Pont-Aven 5 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 900 m
  • Kust < 900 m

Activiteiten

  • discotheek
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden

De eigenaar heeft aan ons niet de exacte locatie van zijn vakantiewoning doorgegeven. Neem contact op met Locasun

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
70 meningen
4.5/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Françoise (gepubliceerd op 24-09-2023)
    Verblijf16-09-2023
    Waardering

    Zeer goed verblijf ... een week is een korte tijd om deze prachtige regio te ontdekken ... het personeel was altijd gastvrij, beantwoordde onze vragen en verzoeken. De stacaravan was comfortabel met een bed van 160 cm, wat zeer zeldzaam is voor dit soort verhuur...het servies en keukengerei waren in zeer goede staat...de enige minpunten waren misschien het betalen van 15 euro per apparaat voor wifi en het feit dat de stacaravans een beetje dicht bij elkaar stonden...maar we waren erg blij met ons verblijf.

    vertaald uit fr
  • Chantal (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Niets meer toe te voegen

    vertaald uit fr
  • Jean Pierre (gepubliceerd op 19-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    gazon onderhoud niet gedaan, we hadden geen warm water bij aankomst, we moesten wachten tot de volgende ochtend om het te melden omdat er geen reactie was om 8:30 die avond, gemeld om 9 uur de volgende dag, het duurde 2 telefoontjes voor een reactie om 9:30 uur. Geen licht in de koelkast of op de kamer. De zwembaden werden elke dag kouder en kouder en andere gasten maakten dezelfde opmerking.

    vertaald uit fr
  • Nadine (gepubliceerd op 25-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Uitstekend verblijf. Zeer aangename camping (zeer rustig in september, wat ik zocht) en goed uitgerust. Zeer gastvrij personeel. Veel te zien en te doen in de omgeving en de mensen van Finistère zijn altijd zo eenvoudig en prettig in de omgang.

    vertaald uit fr
  • André (gepubliceerd op 10-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    het is geen ontdekking: de omgeving van Zuid-Finistère, de kleine haventjes en dorpjes zijn verrukkelijk. We komen terug, we hebben nog niet alles gezien!

    vertaald uit fr
  • Adeline (gepubliceerd op 13-08-2023)
    Verblijf05-08-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Lesage (gepubliceerd op 02-08-2023)
    Verblijf22-07-2023
    Waardering

    Camping les 2 fontaines is over het algemeen niet slecht: meerdere zwembaden in het zwembad, top glijbanen, dicht bij het strand, kleine supermarkt, snackbar .... De opblaasbare structuur voor kinderen was echter lek en leeggelopen toen we aankwamen (teleurstelling voor mijn zoon...). De netheid van de accommodatie was op het randje (haren in de doucheruimte, stuk van het rode armbandje van de camping op de vloer van de bungalow, enz.) Er hing een vrij sterke rioollucht in de bungalow (ik hoorde andere mensen bij de receptie klagen over dit probleem en verhuizen naar een andere bungalow, dus ik was geen alleenstaand geval!) - Een klein extraatje: luxaflex voor de ramen van de accommodatie zou sommige mensen langer laten slapen :)

    vertaald uit fr
  • Jean (gepubliceerd op 25-06-2023)
    Verblijf17-06-2023
    Waardering

    Het enige probleem is de afstand tot alle voorzieningen

    vertaald uit fr
  • Eliane (gepubliceerd op 25-06-2023)
    Verblijf10-06-2023
    Waardering

    We zijn erg blij met ons verblijf, de receptie super aardig en behulpzaam. De camping ligt heel goed ten opzichte van zowel de zee als wandelroutes. Bovendien konden ze ons wijzen op alle leuke dingen om te doen en te zien. Hartelijk dank aan Camping les deux fontaines.

    vertaald uit fr
  • Henri (gepubliceerd op 18-06-2023)
    Verblijf10-06-2023
    Waardering

    Zeer goed verblijf op een mooie camping

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata