Icône Carte de France

Apartment By The Sea, Max 6 People

Altavilla Milicia - Palerme (Italië)
réf: 822327L
codeTo: 1245
  • Huis - 3 personen
  • Apartment By The Sea, Max 6 People

3 kamers - 2 slaapkamers

réf: 822327L
codeTo: 1245
  • Televisie

  • terras

  • Balkon

Vakantiewoning Altavilla Milicia - Apartment By The Sea, Max 6 People - Huis - 3 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Altavilla Milicia - Apartment By The Sea, Max 6 People - Huis - 3 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Altavilla Milicia - Apartment By The Sea, Max 6 People - Huis - 3 personen - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 822327L
codeTo: 1245
  • Huis - 3 personen
  • Apartment By The Sea, Max 6 People
  • 3 kamers - 2 slaapkamers
  • 1 badkamer - 1 douche - 1 toilet - Föhn
  • Televisie - terras - Balkon - bergzicht
Apartment By The Sea, Max 6 People Naamen van de accommodatien-Altavilla Milicia

Flat Au Bord De La Mer, Max 6 Personen
Onze mooie en comfortabele vierkamerflat met zichtbare bakstenen muren en badkamer met douche, met terras en tuin.
Vraag Turi of je het zwembad wilt gebruiken!
In feite is het zwembad niet inbegrepen in deze aanbieding, die kan worden gedeeld of exclusief worden gebruikt, tegen een meerprijs, in vergelijking met boekingen voor andere zwembaden.
Huurbasis: Gehele huis of flat
Aantal slaapkamers: 2; Aantal andere slaapkamers met bedden: 1
BTW (Belasting Toegevoegde Waarde) 22% van het Huurbedrag; Toeristenbelasting 2 EUR Per volwassene / per dag kan in rekening worden gebracht tijdens het boekingsproces. Als dit niet gedekt is, moeten ze bij aankomst aan de gastheer betaald worden.
Onze mooie en comfortabele vierkamerflat met zichtbare bakstenen muren en badkamer met douche, maar met terras en tuin.
Vraag Turi of je gebruik wilt maken van het zwembad!!!!
In feite is het zwembad niet inbegrepen in deze aanbieding, die kan worden gedeeld of exclusief gebruik, tegen extra kosten, in vergelijking met andere zwembad boekingen.

"ohne Sizilien macht Italien gar Kein Bild in her Seele!
"Senza la Sicilia l'Italia non imprimerebbe nell'anima una reale imagine di sè" (goethe)
"Zonder Sicilië, Italië is niet in de ziel zou markeren een waar beeld van het zelf" (Goethe)

De comfortabele flat maakt deel uit van een prestigieuze villa met grote tuin en zwembad, gelegen op korte afstand van het Lido Sporting en het vissersdorp San Nicola L'arena met zijn uitgeruste jachthaven is populair bij vele zeilers en zeilboten zeilen de Middellandse Zee. Tegenwoordig kun je in San Nicola L'arena vlotten en boten huren of boten aanleggen. De villa ligt op slechts 18 km van Palermo en de ligging betekent dat je enkele van de mooiste plekken van Sicilië buiten de stad kunt bezoeken, waaronder Monreale, Cefalù, het Madonie Park, San Vito Lo Capo, het Capo Gallo reservaat, het Soluntum archeologisch park, de Etna vulkaan, de Vallei van de Tempels in Agrigento en de Eolische eilanden.

De structuur
Het charmante en comfortabele appartement in een villa, gelegen op ongeveer 800 meter van de zee, bevindt zich in een nieuw gebouwd woon- en vakantiegebied.
Het bestaat uit een voortuin met pijnbomen, gedeeltelijk verhard, een grote woonkamer met slaapbank, een slaapkamer met tweepersoonsbed met directe toegang tot de tuin, een slaapkamer met een stapelbed, een grote keuken met buitenruimte en een badkamer met douche. Op de binnenplaats aan de achterzijde bevindt zich het zwembad, niet inbegrepen in deze aanbieding, dat gedeeld kan worden of voor exclusief gebruik, afhankelijk van beschikbaarheid.
Ruime parkeergelegenheid.

Het voorstel is voorzien van een eigen parkeerplaats en mogelijke Servicebbq in de tuin en/of op het terras. Parasols, een tafel in de tuin en andere benodigdheden zijn voor iedereen aanwezig.
Oplossing. Andere diensten (vaatwasser, wasmachine, enz.) kunnen ter plaatse gehuurd worden. 1 huishoudster eenmaal per week.
Winkels 1.5 km, restaurant 0.6 km, pizzeria 0.3 km, supermarkt
1,5 km in de zomer en 3 km in de winter.

De regio Sicilië
Over Sicilië:
Sicilië is het grootste en belangrijkste eiland in de Middellandse Zee met een oppervlakte van 25.460 km². Vlaktes met vruchtbare rode aarde, uitstekend voor het verbouwen van wijnstokken, citrusboomgaarden en olijfbomen, worden in de lente afgewisseld met groene heuvels voor het verbouwen van tarwe en, tussen de majestueuze bergen, de Etna, de populairste van de actieve vulkanen. Het klimaat is typisch mediterraan langs de kust, met milde, korte winters en matige regenval.
Dankzij de snelwegverbinding, die op 2000 meter hoogte ligt, kun je snel aansluiting vinden en de afgelegen gebieden van het eiland verkennen en ontdekken.
Excursies:
Altavilla Milicia ligt ten oosten van Palermo, dus je bent dichterbij en komt geen stadsverkeer tegen tijdens een dagtocht naar Cefalu', Taormina, Etna, Syracuse, Agrigento, Selinunte. We raden excursies aan naar: Palermo e Monreale (20 Km), Cefalu' (50 Km), Segesta, Agrigento, Madonie Natuurpark (80 Km), Taormina (200 Km), Etna (200 Km), Syracuse (250 Km) , Eolische Eilanden.

De regio Palermo / Altavilla Milicia
Deze villa ligt op 3 km van de stad Altavilla, een pittoresk dorpje op een Siciliaanse heuvel, op 900 meter van de zee en op gemakkelijk 15 minuten rijden van Palermo. De locatie biedt al het beste. Dichtbij het centrum van de stad, dicht bij de zee, kijkt de villa uit op een intieme tuin, terwijl je tegelijkertijd het lokale leven proeft en gemakkelijk boodschappen kunt doen. De lokale wijnproductie is uitstekend. Vergeet niet de wereldberoemde 'corvo, Duca di Salaparuta', de Tomasello pasta, geëxporteerd naar de Verenigde Staten en Canada, en de 'giada' koudgeperste extra vergine olijfolie te proeven.
Plaatselijke centra:
Palermo, (telefoonnummer geheim) inwoners, hoofdstad van Sicilië - een eiland in de zee van zonneschijn - is een prachtige stad die in de loop van 2500 jaar is versierd door Grieken, Arabische emirs, Normandische koningen en Spaanse onderkoningen; het biedt een onvergelijkbaar voorbeeld van schoonheid, geschiedenis, cultuur en tradities om de geest en de ogen te prikkelen. Het heeft een ruime keuze aan musea en Miliciais goed verbonden met Palermo via de snelweg en het openbaar vervoer.
Lokale centra:
Santa Flavia en Solunto, met zijn Grieks-Romeinse archeologische vindplaats, 5 km naar het westen.
Bagheria, een drukke, levendige stad, ideaal om elegant te winkelen, met zijn schilderachtige 17e-eeuwse herenhuizen, ooit het zomerverblijf van de aristocratie van Palermo, 7 km naar het westen.
Porticello, een charmant vissersdorpje, 5 km ten westen; Aspra, een ander onbedorven vissersdorpje, 7 km ten westen.
Altavilla, met het Heiligdom van Santa Maria, 2 km naar het oosten.
Allemaal bieden ze talloze toeristische attracties.

Je kunt gebruik maken van de onafhankelijke flat, de privétuin en de gemeenschappelijke parkeerplaats.

Vraag Turi of je gebruik wilt maken van het zwembad, tegen betaling!!!!
In feite is het zwembad niet inbegrepen in deze aanbieding die gedeeld of exclusief gebruik kan zijn in vergelijking met andere boekingen.

Om je vakantie nog comfortabeler te maken, bied ik extra diensten en betaling aan. Vraag Turi voor meer gedetailleerde informatie;
1) transfer van de luchthaven naar mijn huis of naar andere bestemmingen;
2) Zeiltocht met schipper voor een dag of een halve dag met zwemstops en lunch op het water;
3) Romantisch diner op de boot vanaf de schemering tijdens het zeilen (voor slechts 2 personen) of in een groep (max 8/9 personen);
4) Ontbijt in het huis;
5) 24-uurs taxichauffeur service naar mijn huis met de auto of minibus. Dagtocht naar Siciliaanse plaatsen van toeristisch belang (historische, artistieke, natuurlijke en gastronomische excursies).
6) Autoverhuur op elk nationaal of internationaal vliegveld of bij de agentschappen in de verschillende nationale steden.
7) Vraag Turi welke wijnen je in je appartement wilt hebben tijdens je vakantie!
Sicilië heeft een blasé reputatie. Dankzij de roemruchte cinematografie van Francis Ford Coppola hebben Amerikanen decennialang gedacht dat Sicilië maffia-achtig is. Ik heb Sicilië twee keer bezocht, maar ik heb nog geen Corleone ontmoet. Wat ik wel heb ervaren op Sicilië is een zorgeloze sfeer, vriendelijke mensen, heerlijk eten en goed gemaakte wijn.

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee, het grootste wijnbouwgebied van Italië en qua volume een van de belangrijkste wijnproducerende regio's van Italië. Het is een eiland binnen een groter land en Sicilianen willen er zeker van zijn dat bezoekers dat begrijpen. Een rijke geschiedenis van veroveraars, waaronder Sicilianen, Feniciërs, Grieken, Romeinen, Arabieren, Noormannen, Duitsers en Spanjaarden, heeft een tapijt van invloeden over het eiland achtergelaten. Deze invloeden, samen met het feit dat Sicilië een eiland is, zorgen ervoor dat het losstaat van het Italiaanse vasteland.
Sicilië begon wijn te produceren onder Griekse bezetting. De productie bloeide met hun reputatie. De Romeinen versterkten de reputatie van Siciliaanse wijn. Volgens de legende was Mamertine, een zoete wijn, een favoriet van Julius Caesar. Tegen de tijd dat de twintigste eeuw aanbrak, was de wijnproductie op Sicilië een treurig verhaal geworden. De mentaliteit verschoof van kwaliteit naar kwantiteit. Bulkwijnen werden de prioriteit, kwaliteitswijnbereiding werd een zeldzaamheid en producenten bottelden slechts 20% van hun productie. Er moest iets veranderen. In de jaren 70 en 80 lanceerden Siciliaanse kwaliteitswijnmakers een wijnrevolutie. Ze begonnen de aanplant van niet-Siciliaanse druiven te ontwortelen, reorganiseerden de wijnproductie door te investeren en moderne technieken toe te passen, en wijnmakers begonnen de Etna-regio te verkennen.
We bieden gratis Wi-Fi tijdens je verblijf.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Aantal verdiepingen gebouw : 1
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • 1 stapelbedden

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 toilet
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming gas
  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Ljzer
  • Fan
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • bergzicht
  • Balkon
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats
  • barbecue
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 100€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Handicap

Activiteiten

  • mountainbike
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Aantal verdiepingen gebouw : 1
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • 1 stapelbedden

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 toilet
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming gas
  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Ljzer
  • Fan
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • bergzicht
  • Balkon
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats
  • barbecue
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 100€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Handicap

Activiteiten

  • mountainbike

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata