Icône Carte de France

Camping Le Clos Virgile 4*

Sérignan - Hérault (Frankrijk)
85 meningen
réf: 478604L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Le Clos Virgile 4*

3 kamers - 2 slaapkamers - 23 m²

85 meningen
réf: 478604L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 500 m

Vakantiewoning Sérignan - Camping Le Clos Virgile 4* - Mobile Home - 5 personen - 23 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Sérignan - Camping Le Clos Virgile 4* - Mobile Home - 5 personen - 23 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Sérignan - Camping Le Clos Virgile 4* - Mobile Home - 5 personen - 23 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 478604L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Le Clos Virgile 4* - Mobil-home Playa TV Clim Plancha - 2 chambres - 4 adultes + 1 enfant de moins de 10 ans
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 23 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 500 m - Televisie
Camping Le Clos Virgile 4* - Mobil-home Playa TV Clim Plancha - 2 chambres - 4 adultes + 1 enfant de moins de 10 ans  Naamen van de accommodatien-Sérignan

- Algemene beschrijving van de camping:
Omringd door wijngaarden en met een kustlijn van 4 km met fijn zand, nodigt Sérignan Plage uit tot een wandeling en de omgeving is prachtig.
Op slechts 500 m van een van de mooiste stranden van de Languedoc Roussillon, in een beschermde natuurlijke omgeving, biedt de 4-sterren camping Le Clos Virgile alles wat je nodig hebt voor een geslaagd verblijf in een levendige clubsfeer tijdens het zomerseizoen!
Met de nadruk op gezelligheid en comfort is Le Clos Virgile in de eerste plaats een gezinsbestemming bij uitstek. De jongste gasten worden hier in de watten gelegd, met een levendige kinderclub en opblaasbare speeltuin!
Het zwembad op menselijke maat zal zeker zoveel mogelijk mensen plezieren. Alle diensten en entertainment die je van een 4*-camping mag verwachten, zijn aanwezig om je de hele dag en avond bezig te houden.
Zodra je je geïnstalleerd hebt in je comfortabele stacaravan met tv, airconditioning en zelfs een plancha, is het tijd om te ontspannen en te genieten van een welverdiende vakantie, met gezinsuitstapjes op het strand en feestelijke avonden op de camping.
Aarzel dus niet, trek er op uit, laat de stad achter u en verblijf op Le Clos Virgile!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Stacaravan Playa TV Clim Plancha - 2 slaapkamers - 4 volwassenen + 1 kind jonger dan 10
Ongeveer 23 m², met halfoverdekt of overdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 chiliennes.
Inbegrepen voordelen: Een recente stacaravan met televisie, airconditioning en zelfs een plancha... Gewoonweg veel comfort!
Jaar van de stacaravan: 2019

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar of in een slaapbank of stapelbed (afhankelijk van het model, mogelijkheid van een 3e dwars hoogslaper (70x180, hoogslaper alleen geschikt voor kinderen van 6-10 jaar)), met verduisteringsgordijnen.
Airconditioning in de woonruimte
Televisie
Gasfornuis op het terras in overeenstemming met de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Leefruimte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer
Aparte WC
Dekens of dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het zwembad:
Een klein overdekt/open zwembad, afhankelijk van het weer en verwarmd buiten het seizoen, is het hele seizoen beschikbaar om in te zwemmen.
Buiten, als het weer zomers wordt, wacht er een watercomplex op je dat uitsluitend verwarmd wordt door de zonnestralen, met een groot zwembad, 2 kikkerbaden met waterspeeltoestellen, een reuzenglijbaan van 50 m en voor de grotere kinderen 2 bubbelbaden tussen de bar en het watercomplex (alleen voor volwassenen vanaf 16 jaar).

Openingstijden en data zwemparadijs:
- Het hele seizoen geopend van 10.00 tot 19.00 uur (20.00 uur in juli/augustus)
- Binnengedeelte: overdekt en verwarmd buiten het seizoen (behalve juli/augustus)
- Buitengedeelte: onverwarmd, open bij goed weer.

NB: Alleen korte zwemkleding, bikini's, 1-delige zwemkleding en T-shirts met korte mouwen en UV-bescherming van lycra zijn toegestaan. Hot tubs gereserveerd voor 16-plussers. Kinderen onder ouderlijk toezicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. Toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer en de gezondheidstoestand, en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Vanaf april, elke dag vanaf de opening van de camping, kunt u genieten van een breed scala aan animaties en activiteiten. In het laagseizoen is er 5 dagen per week een activiteitenprogramma, in juli en augustus 7 dagen per week.
Een eersteklas animatieteam staat klaar om je verblijf zo dynamisch mogelijk te maken! Aqua-fun, spierversteviging, sporttoernooien, fitnesslessen en petanquewedstrijden bepalen het tempo van je dagen. De avonden zijn niet te overtreffen, met themadiners en verschillende shows zoals cabaret, lotto en karaoke. Doe mee aan de geweldige feesten die worden georganiseerd door groepen of dj's met als thema "Disco in de jaren 80", en leef je uit op de klanken van de uitzinnige ritmes!

Er is een multisportterrein waar je teamsporten zoals voetbal en basketbal kunt beoefenen. Tafeltennis met bruikleen van rackets en ballen. Petanqueterrein. Fietsverhuur (tegen betaling). Speeltuin en springkussen met trampoline voor de kleintjes.

Kinderclub (4-10 jaar): geopend tijdens de schoolvakanties in het voorjaar en de zomer. De mascotte Pirouette houdt alle kinderen gezelschap, vooral tijdens minidisco's en signeersessies. Recreatieve activiteiten, avondfeestjes, leuke en leerzame spelletjes en gezelschapsspelletjes.
Tienerclub (11-17 jaar): geopend tijdens de lente- en zomervakantie. Sportactiviteiten, gezelschapsspelletjes, danslessen, enz... een gelegenheid om met vrienden samen te komen en nieuwe vrienden te maken!

De tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële gezondheidsvoorwaarden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:Zin
in een verfrissing of een ijsje? De bar is de hele dag geopend. Het restaurant biedt een gevarieerd menu om zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden te stellen.
Als je trek hebt, is er niets makkelijker dan een afhaalmaaltijd en pizzaservice in de snackbar. Voor kleine aankopen (etenswaren, kranten, enz...) ga je naar de kruidenierswinkel, waar je ook brood en gebak kunt kopen voor een heerlijk ontbijt.
Al deze diensten zijn 5 dagen per week beschikbaar in het laagseizoen en 7 dagen per week in het hoogseizoen.
Wifi is beschikbaar op de hele camping (tegen betaling).
Er is ook een gemeenschappelijke barbecueplaats (breng je eigen grill en houtskool mee, gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur).
Voor je gemak is er een wasserette met was- en droogmachines (tegen betaling). Uitleen van stofzuiger, broodrooster en strijkijzer (op aanvraag bij de receptie in ruil voor een identiteitsbewijs, afhankelijk van beschikbaarheid).

De aangegeven tijden zijn slechts ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf...

- Huisdierenbeleid:
Toeslag huisdier: €7.50/dag/dier. (Katten zijn onderhevig aan herbevestiging door de camping op het moment van boeking. NAC geweigerd).
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan (max. 2 dieren/accommodatie)
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: toegestaan (max. 1 dier/accommodatie).
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de familie molossoid: verboden

- Nota Bene:
Waarborg accommodatie: €250
Borg schoonmaak: €150
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,69 (tarief 2023)
Ecologische bijdrage: 0,69 €/dag/persoon

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Borgsommen kunnen alleen per creditcard worden betaald en worden niet geïnd. Ze worden terugbetaald onder voorbehoud van een inspectie van de woning.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 23 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 3 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max /locatif ; NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Béziers 15 km
  • nabijgelegen stad : Sérignan 5 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 500 m
  • Kust < 500 m

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 23 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 3 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max /locatif ; NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Béziers 15 km
  • nabijgelegen stad : Sérignan 5 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 500 m
  • Kust < 500 m

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
84 meningen
3.8/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Marylise (gepubliceerd op 28-04-2024)
    Verblijf20-04-2024
    Waardering

    Functionele stacaravan, verwarmd binnenzwembad, zeer aangenaam als het koud is. Het multidisciplinaire team is professioneel en erg vriendelijk. De animatie is top. Airconditioning en televisie zijn zeer gewaardeerde extra's. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

    vertaald uit fr
  • Sandy (gepubliceerd op 21-04-2024)
    Verblijf13-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Mélanie (gepubliceerd op 22-08-2023)
    Verblijf12-08-2023
    Waardering

    Bijvoorbeeld: netheid: de ramen waren allemaal vettig, ontvangst: verdeling van boodschappentassen en een vergeten brioche, we moesten om meer vragen, uitrusting: koelkast te klein in de hittegolf en voor 4 personen, gebrek aan kleerhangers, gebrek aan kleine etensbakjes, niet één keer zijn we naar het zwembad geweest: de hygiëne was beperkt en te klein voor het aantal vakantiegangers, te weinig ligstoelen, accommodatie: OK, kinderkamer moeilijk om in te bewegen en ingewikkeld om in te slapen (. 2 grote tieners) evenals de huishouding, vaak tegen elkaar gestoten bij het slapen met de ladder op het stapelbed die alle ruimte tussen de 2 onderste bedden in beslag nam, omgeving : geplaatst in een nooduitgang met eenrichtingsverkeer en slechts één passerende auto per keer, parkeerplaats te klein om te parkeren, gehinderd door een elektrische terminal en de plancha ruimte voor het gezinsvoertuig dat we hebben, de buurman aan de overkant vond het erg moeilijk om uit zijn ruimte te komen met ons voertuig geparkeerd, talloze manoeuvres waren nodig, en als kers op de taart werden we geplaatst naast de camping auto station waar de aankomst van voertuigen nooit ophield met hun legen van afvalwater en toiletten geuren de plaats op alle uren, in het bijzonder tijdens de maaltijden op het terras!

    vertaald uit fr
  • Elodie (gepubliceerd op 24-07-2023)
    Verblijf08-07-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Nelly (gepubliceerd op 28-05-2023)
    Verblijf20-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Ruddy (gepubliceerd op 07-05-2023)
    Verblijf22-04-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Melanie (gepubliceerd op 23-04-2023)
    Verblijf15-04-2023
    Waardering

    Al met al een goed verblijf, het overdekte zwembad is niet al te overdekt door alle "dagen" in het poolhouse. De ontvangst en vriendelijkheid van het barpersoneel op de camping was echter bedroevend en deed de camping veel kwaad.

    vertaald uit fr
  • Sabine (gepubliceerd op 23-04-2023)
    Verblijf15-04-2023
    Waardering

    De accommodatie miste een beetje meer netheid (haren op de bedden, zeer vuile toiletten met kalkaanslag en niet alleen dat, we vroegen de verantwoordelijke voor de schoonmaak om een of ander product Voor het overige was de camping over het algemeen aangenaam, het welkomstdrankje was erg licht, gewoon een drankje, en niemand van het personeel gaf ons informatie over het functioneren van de camping en de activiteiten, zoals ons was verteld op de dag van aankomst.

    vertaald uit fr
  • Helene (gepubliceerd op 06-06-2022)
    Verblijf23-05-2022
    Waardering

    slechts één nadeel de stacaravans staan te dicht op elkaar ramen open, we hadden elkaars handen kunnen aanraken resultaat raam dicht en gordijnen dicht voor een beetje privacy voor ons geluk was het begin van de week een rustige periode

    vertaald uit fr
  • Mehdi (gepubliceerd op 23-05-2022)
    Verblijf16-05-2022
    Waardering

    Zeer goed verblijf gehad op de camping, de kinderen hebben zich prima vermaakt, vooral met het zwembad en de grote waterglijbaan. We waren aangenaam verrast door de kwaliteit van de stacaravan, die 2 slaapkamers had, een kleine keuken/woonkamer met airconditioning, 1 douche en 1 toilet, en een klein terras. Iedereen heeft zijn eigen kleine ruimte. Wij gingen in mei, dus niet veel mensen, maar in het hoogseizoen kan de promiscuïteit van de stacaravans storend zijn, naar mijn mening is dit het enige negatieve punt. We komen volgend jaar graag terug. Er moet ook worden gedacht aan een afweermiddel tegen insecten en muggen,

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata