Icône Carte de France

Villa Inti

Tremezzina - Côme (Italië)
réf: 431718L
codeTo: 1244b
  • Villa - 12 personen
  • Villa Inti

7 kamers - 6 slaapkamers - 100 m²

réf: 431718L
codeTo: 1244b
  • Privézwembad

  • Afstand strand < 2 km

  • Televisie

Vakantiewoning Tremezzina - Villa Inti - Villa - 12 personen - 100 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Tremezzina - Villa Inti - Villa - 12 personen - 100 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Tremezzina - Villa Inti - Villa - 12 personen - 100 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 431718L
codeTo: 1244b
  • Villa - 12 personen
  • Villa Inti
  • 7 kamers - 6 slaapkamers - 100 m²
  • 4 badkamer - 2 douches - 2 badkuipen
  • Zwembad
  • Privézwembad - Afstand strand < 2 km - Televisie - terras
Villa Inti Naamen van de accommodatien-Tremezzina

Neem het beste van Tremezzo, met deze villa aan het meer voor 12 personen!

Met zijn stijlvolle en uitnodigende indeling, twee privétuinen, 2 buitenzwembaden en oneindige mogelijkheden om al fresco te dineren, biedt deze villa alle mogelijkheden voor familie en vrienden om op te gaan in een luxe vakantie, samen aan het Comomeer. Bestaande uit de prachtige, 3 slaapkamers tellende, Villetta Arisia (ID 1800) en de fantastische 3 slaapkamers tellende, Villetta Tara (ID 1801), maakt dat in deze gezamenlijk gehuurde oplossing, familie en vrienden kunnen genieten van maximale onafhankelijkheid en gemak tijdens hun vakantie!

Deze twee verdiepingen tellende, semi-vrijstaande, Villetta’s met 3 slaapkamers, zijn beiden mooi gepresenteerd en afgewerkt, van alle moderne gemakken voorzien, inclusief gratis WiFi, satelliet tv, airco en beschikken beiden over een volledig uitgeruste keuken. De twee open woonkamers hebben beiden met toegang tot het terras en beschikken te samen in totaal over 6 slaapkamers (4 slaapkamers met tweepersoonsbedden en 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden) en 4 moderne badkamers (2 volledige badkamers en 2 met douche). Beide woningen beschikken daarnaast over een privé was faciliteit.

Buiten nodigen de zonnige privétuinen, voorzien van 2 overdekte al fresco terrassen met uitzicht over het meer en 2 buiten zwembaden, gasten uit om te genieten in stijl. Gecompleteerd met een barbecue, een eethoek voor 16 personen en 12 ligbedden, nodigt dit mooie Villetta complex u uit om te ontspannen en te genieten, gedurende uw verblijf! Dit vakantieoord biedt eveneens twee privégarages en tegen betaling zijn er extra mogelijkheden om uw luxe beleving in de villa te verhogen (een privé chef-kok, dagelijkse schoonmaak, transfers, rondleidingen en meer, alle beschikbaar op aanvraag).

Vanaf zijn rustieke verhoogde ligging op de Tremezzo heuvels, zijn gasten op slecht een korte rijafstand van de Tremezinna kust. Daar vindt u alle levendige bezoekersvriendelijke faciliteiten waar u naar opzoek bent zoals wijnbarretjes, restaurant, cafés, een bushalte, een halte voor zowel passagiers als auto’s voor de veerpont naar Bellagio en Varenna en tal van attracties aan het meer (de Lenno-Menaggio Trombetta sneltrein, museum Villa Carlotta en Villa Balbianello) en tal van recreatieve activiteiten om van te genieten (het moderne Lido, bootverhuur, tennis, golf, wandelen, watersporten en nog veel meer om te doen!).

Ook de perfecte keuze voor luxe wandelvakanties! Dit vakantieoord is dichtbij de Greenway del Lago route, de berg San Martino en de heilige berg Sacro Monte di Ossuccio, welke opgenomen is op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Vlakbij Menaggio (met zijn bruisende en kindvriendelijke Lido, restaurants, prestigieuze Golfclub en gemakkelijke bus- en wegverbindingen richting het meer van Lugano) zijn er genoeg dingen te doen om u zowel overdag als ‘s avonds prima te vermaken.

U zit ook heerlijk centraal om zo de diverse zeil- en watersportclubs en de skioorden van de Italiaanse Alpen te bereiken. Ook de steden zoals Lugano, Como en Milaan zijn allen binnen 1,5 uur rijden.


Ontspannen

Open woonkamers

• Twee moderne woonruimten, elk met uitzicht over het meer en toegang tot een overdekt terras met eetgelegenheid, die eveneens uitkijkt over het meer
• Beide bevatten een grote L-vormige bank met een flat screen satelliet tv en gratis WiFi-toegang
• Airconditioning
• Voorzien van een elegante eethoek en geïntegreerde open keuken, perfect om tijdens uw verblijf heerlijk te eten en drinken!

Thuis eten

Open keukens

• De chique keukens zijn beide ingericht om dinertjes en familiemaaltijden te bereiden
• Beiden uitgerust met alle benodigde apparatuur, inclusief een oven, kookplaat, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser
• De faciliteiten zijn perfect om gedurende het gehele jaar diners te organiseren - met twee moderne eethoeken binnen, een buiten terras met uitzicht over het meer beschikkend over 16 zitplaatsen en een barbecue
• Voor wie wat glamour aan het verblijf wil toevoegen, is het mogelijk om van een privé chef-kok, een Italiaanse-mama kookervaring of vooraf gereserveerde wijn te genieten (tegen meerprijs)

Slapen

Dit veelzijdige, 2 verdiepingen tellende verblijf, biedt een mooi en stijlvol gevoel van er even helemaal tussenuit zijn. Met airconditioning, een comfortabele centrale verwarming en gratis WiFi in elke slaapkamer, wacht een rustig toevluchtoord voor koppels, groepen en familieleden.

Villetta 1:

Slaapkamer 1

• Een lichte tweepersoonsslaapkamer, perfect voor koppels
• Beschikkend over een kledingkast en toegang tot het balkon

Slaapkamer 2

• Een veelzijdige tweepersoonskamer, voorzien van 2 eenpersoonsbedden, een balkon en een kledingkast

Slaapkamer 3

• Een ruime tweepersoonsslaapkamer met kledingkast, perfect voor koppels


Villetta 2:

Slaapkamer 4

• Een romantische tweepersoons slaapkamer, perfect voor koppels
• Met toegang tot het balkon en een kledingkast

Slaapkamer 5

• Een flexibele tweepersoonskamer, met 2 eenpersoonsbedden

Slaapkamer 6

• Een ruime tweepersoons slaapkamer met kledingkast, perfect voor koppels

Aanvullende informatie

Voor flexibele/samengestelde groepen; eenpersoonsstretchers en kinderbedjes kunnen ook worden geplaatst op aanvraag (tegen extra kosten).

Badkamers

De moderne indeling wordt gecompleteerd door 4 eigentijdse badkamers:

Villetta 1:

• Badkamer 1 heeft een bad met douche, wastafel, wc en bidet
• Badkamer 2 heeft een power douche, wastafel, wc en bidet

Villetta 2:

• Badkamer 3 heeft een bad met douche, wastafel, wc en bidet
• Badkamer 4 heeft een power douche, wastafel, wc en bidet

Een haardroger, wasmachine en strijkfaciliteiten zijn aanwezig in elke villa.

Extra aanwezig in elke Villetta:

• Airconditioning
• Comfortabele centrale verwarming
• Gratis WiFi-toegang
• Satelliet flat screen tv en dvd-speler
• Haardroger, wasmachine en strijkfaciliteiten
• 1 privézwembad buiten en 6 ligbedden (in totaal zijn er 2 zwembaden en 12 ligbedden)
• Barbecue en buitenterras om te dineren
• 15 traptreden in huis
Optionele extra’s (tegen betaling) zijn: dagelijkse schoonmaak, een privé chef-kok, kinderopvang, privé-rondleidingen, motorjacht verhuur, luxe boottripjes, transfers van en naar het vliegveld en meer!


Buiten

Gemaakt voor zomerse ontspanning en vermaak, bieden de twee zonnige tuinen een heerlijke plek waar u het optimale uit uw vakantie kunt halen. Kinderen kunnen genieten van het spelen in één van de twee zwembaden en op de prachtig onderhouden gazons, terwijl de ouders zorgeloos kunnen ontspannen op de aanwezige ligbedden.
Het overdekte terras, met uitzicht over het meer, is perfect om heerlijke diners voor 16 personen te organiseren, alswel tijdloze zomerse barbecues en feestelijke lunches, met kleinere groepen familieleden.

Parkeren

In totaal heeft het complex 2 privé parkeerplaatsen en 2 privé garages voorhanden.

Locatie

Vanuit haar zonnige ligging op de heuvels boven Tremezzo, bereikt u het pittoreske centrum, aan de rand van het meer, binnen slechts een paar minuten met de auto. Deze omgeving staat garant om u het gehele jaar door te vermaken: gasten zullen hier een mooi park langs het meer vinden (perfect om in het meer te zwemmen, te picknicken, te zonnen of om van een aperitief te genieten) en een groot hoeveelheid gezellige restaurants, cafés, wijnbarretjes en restaurants.

Een bushalte waar de bus regelmatig stopt, een passagiersveerpont, het charmante oude centrum, de nabijheid van vele beroemde bezienswaardigheden, de Cadenabbia veerboothalte en de opmerkelijke heuvel 'La Fagurida' Agriturismo zorgen ervoor dat de badplaats Tremezzo, de perfecte uitvalbasis is om alles uit de omgeving rondom het Comomeer te halen.

De prachtige 'Greenway del Lago' wandelroute is eveneens hier gelegen, zodat gasten de mogelijkheid hebben om de authenticiteit van de lokale omgeving en de Tremezzina kust te voet en op hun eigen tempo te verkennen.

Gasten zitten hier ook zeer goed voor het bereiken van de populaire Lido, in het nabijgelegen Cadenabbia (waar de gasten kunnen genieten van een speciale toegangskorting). De perfecte plek om te zonnen aan het meer, te zwemmen, te socialiseren en al fresco te dineren. Deze modieuze Lido biedt een geweldig vermaak, zowel overdag als ’s avonds, voor een ieder die op zoek is om optimaal te genieten van de omgeving aan meer.

De uitstekende Tremezzina kustlocatie plaatst de gasten ook binnen handbereik van Villa Carlotta (in de omgeving van Griante), Villa Balbianello (in Lenno) en de prachtige wandelroutes van Sacro Monte di Ossuccio en San Martino. Vanuit het naburige Cadenabbia, is het eveneens mogelijk voor de gasten om met de auto- of passagiersveerdienst mee te gaan en te genieten van een dagje sightseeing, in de beroemde badplaatsen als Menaggio, Bellagio, Varenna en de zuidelijke stad Como.
Als thuisbasis voor een groot aantal cafés, authentieke restaurants, supermarkten, busverbindingen, een passagiersveerboot, het modieuze Lido di Lenno en gemakkelijke routes naar Villa Balbianello, biedt het naburige dorp Lenno een prima uitgangspunt om te genieten van een onvergetelijke dag uit.

Het naburige Mezzegra biedt ook een scala van faciliteiten voor uw zelfvoorzienende verblijf; waaronder 2 supermarkten, een bakker, groenteboer, café met ijsverkoop en een restaurant aan het meer. Een busdienst aan de westelijke oever van het meer, richting Como en Menaggio, rijdt ook vanuit Tremezzo.

Dit luxueuze vakantieverblijf, met 3-slaapkamers, is ook perfect gesitueerd om te genieten van de lokale sportfaciliteiten zoals: tennis, golf, fietsen, wandelen, watersporten, bootverhuur, zeilen en de extreme sport- en skimogelijkheden van de Italiaanse Alpen.
Gasten zijn binnen handbereik van wereldberoemde bezienswaardigheden en op rijafstand van steden als Como (ongeveer 45 minuten rijden), Lugano (ongeveer 55 minuten rijden) en Milaan (1,5 uur rijden).
De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Lugano (ongeveer 65 minuten), Milaan Malpensa (ongeveer 70 minuten afstand) en Milaan Bergamo (ongeveer 1 uur en 45 minuten afstand). Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 mei 2024 tot 15 oktober 2024

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 100 m²
  • 7 kamers
  • 6 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 2

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 4 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 4 badkamer
  • 2 douches
  • 2 badkuipen

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Uitzicht op het meer
  • Balkon
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • Privézwembad
  • rustige omgeving
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 013252CNI00203
  • niet-rokers woning

Omgeving

  • Afstand strand < 2 km
  • Meer/rivier < 2 km
  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 100 m²
  • 7 kamers
  • 6 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 2

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 4 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 4 badkamer
  • 2 douches
  • 2 badkuipen

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Uitzicht op het meer
  • Balkon
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • Privézwembad
  • rustige omgeving
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 013252CNI00203
  • niet-rokers woning

Omgeving

  • Afstand strand < 2 km
  • Meer/rivier < 2 km

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie