Icône Carte de France

Villetta Tara

Tremezzina - Côme (Italië)
réf: 431706L
codeTo: 1244b
  • Villa - 6 personen
  • Villetta Tara

4 kamers - 3 slaapkamers - 100 m²

réf: 431706L
codeTo: 1244b
  • Privézwembad

  • Afstand strand < 2 km

  • Televisie

Vakantiewoning Tremezzina - Villetta Tara - Villa - 6 personen - 100 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Tremezzina - Villetta Tara - Villa - 6 personen - 100 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Tremezzina - Villetta Tara - Villa - 6 personen - 100 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 431706L
codeTo: 1244b
  • Villa - 6 personen
  • Villetta Tara
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 100 m²
  • 2 badkamer - 1 douche - 1 badkuip
  • Zwembad
  • Privézwembad - Afstand strand < 2 km - Televisie - terras
Villetta Tara Naamen van de accommodatien-Tremezzina

Verwen uzelf met een heerlijke vakantie aan het meer, in deze luxueuze Villetta met zwembad op de heuvels van Tremezzo!

Deze moderne villa van 2 verdiepingen, voorziet in een weelderig verblijf voor families en groepen tot 6 personen, het gehele jaar door. U bevindt zich op korte rijafstand van de bezoekersvriendelijke voorzieningen in het centrum van Tremezzo en de overvloed aan attracties en activiteiten rondom het meer. Genietend van alle moderne pluspunten, zoals een privézwembad, een tuin met uitzicht op zowel de bergen als het meer en de mogelijkheid tot het huren van de naastgelegen Vilettta Arisia, (ID 1800, voor 6 personen) is alles aanwezig om een veelzijdige en exclusieve vakantie te beleven. Geniet van de prachtige locatie in de heuvels en met trekpleisters als Villa Carlotta, Villa Balbianello, de Cadenabbia veerboot en de stad Menaggio allemaal binnen handbereik, bent u gegarandeerd van een zorgeloos verblijf aan het meer.

De woning beschikt over gratis WiFi, vloerverwarming en airconditioning, een volledig ingerichte moderne keuken, 2 eethoeken (waarvan 1 buiten met barbecue) en een eigen was-faciliteit. Daarnaast beschikt de woning ook nog over 2 tweepersoons slaapkamers en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (die aan elkaar geplaatst kunnen worden). Verder zijn er nog 2 moderne badkamers, waarvan 1 voorzien is van een wasmachine. Buiten beschikt u over een garage, een privétuin met zwembad en ligstoelen, om u heerlijk overdag te vermaken.

Wanneer u met een grotere groep van 12 personen bent, dan kunt u de identieke, aansluitende villa, Villetta Arisia, te samen met Villetta Tara huren (gezamenlijk staan deze twee villa’s bekend als ‘Villa Inti Tremezzo’ (ID 1853). Zo kunt u met 2 families volop genieten van een locatie, die van alle gemakken voorzien is. Samen op vakantie zijn, maar toch indien gewenst uw eigen privacy kunnen opzoeken en beleven.

Vanuit de hogere, zonnige ligging op de Tremezzo heuvels, is het slechts een kort ritje naar de oever van het Tremezzo meer. Hier kunt u genieten van een overvloed aan cafés, traditionele restaurants, gezellige wijnbarretjes en de bus- en veerbootverbindingen. Daarnaast is er een prachtig park naast het meer met een boothuisbar en zwemgelegenheden. In de buurt, in Ossuccio, kunt u een motorboot huren of tennissen, terwijl de nabijgelegen wandelroutes van San Martino en Sacro Monte di Ossuccio klaarliggen om door u verkend te worden! Andere lokale hoogtepunten zijn Villa Carlotta, Villa Balbianello en Lido di Lenno (allemaal vlakbij), maar ook Menaggio (met zijn Lido, de beroemde Golfclub en eenvoudige weg- en busverbindingen richting het meer van Lugano). De Cadenabbia veerpont biedt de perfecte gelegenheid om een dagje te gaan sightseeën; naar de pittoreske badplaatsen Bellagio en Varenna aan de overkant van het water.

Door de centrale ligging kunt u ook heel gemakkelijk de diverse zeil- en watersportclubs, de skioorden van de Italiaanse Alpen, en steden zoals Lugano, Como en Milaan bereiken (dit alles op nog geen 1,5 uur rijden).

Ontspannen

Open woonkamer

• Een ruime woonkamer met prachtig uitzicht over het meer, met een blauwgroene L-vormige bank en poef
• Een satelliet-tv met dvd-speler en gratis WiFi
• Met heerlijke vloerverwarming, directe toegang tot het overdekte terras en een eigen tuin met zwembad; is het hier het gehele jaar door heerlijk vertoeven

Thuis eten

Open keuken

• Een eigentijdse, nieuw ingerichte keuken, voorzien van stijlvolle groene en witte keukenkasten
• Uitgerust met alle benodigde apparatuur zoals een kookplaat, oven, broodrooster, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en een vaatwasser
• Voorzien van een open eethoek voor 6 personen, ideaal om binnen te genieten van etentjes en maaltijden met de hele familie
• Het overdekte terras buiten biedt ook de gelegenheid om al fresco te dineren en te genieten van een barbecue; met een super chique en comfortabele eethoek voor 8 personen

Slapen

De flexibele indeling van de Villetta zorgt ervoor dat families tot 6 personen eenvoudig gehuisvest kunnen worden.

Master bedroom
• Een stijlvolle slaapkamer met tweepersoonsbed, kledingkast en toegang tot het balkon

Slaapkamer 2
• Een uitnodigende 2e slaapkamer met twee eenpersoonsbedden die aan elkaar geplaatst kunnen worden, een kledingkast en balkon

Slaapkamer 3
• Een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed, perfect voor een goede nachtrust


Aanvullende informatie

Voor samengestelde families of groepen kunnen ook eenpersoons stretchers en kinderbedjes worden bijgeplaatst op aanvraag (tegen extra betaling).

Voor grote groepen van 12 personen kan 'Villa Inti Tremezzo' (ID 1853) worden gehuurd. Dit houdt in dat u 'Villetta Tara` en de aangrenzende Villetta Arisia` huurt. Het huren van deze twee identieke, half vrijstaande woningen, maakt het mogelijk om met 2 families te genieten van maximaal comfort en onafhankelijkheidsgevoel, terwijl u op vakantie bent.

Grotere groepen van 12 personen kunnen eveneens goed verzorgd worden, aangezien het naastgelegen 'Villetta Arisia' eenvoudig een extra groep van 6 personen kan huisvesten (afhankelijk van de beschikbaarheid).

Badkamers

De moderne Villetta beschikt in totaal over 2 badkamers , te samen met was- en strijkfaciliteiten. De moderne gezinsbadkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet en bidet, terwijl de 2e badkamer beschikt over een moderne douche, wastafel, toilet en bidet.

Extra

- Airconditioning
- Vloerverwarming
- WiFi
- Satelliet-tv en een dvd-speler
- Haardroger, wasmachine en strijkfaciliteiten
- Privé buitenzwembad met 6 ligstoelen
- Barbecue en terras om buiten te dineren
- 15 traptreden in huis

Optionele extra’s zijn (tegen betaling): dagelijkse schoonmaak, privé chef-kok, privé rondleidingen, kinderopvang, privé-jacht huren, luxe boottochten, luchthaven transfers en nog veel meer!

Buiten

In deze zonnige en idyllische oase, tegen een prachtige achtergrond van bergen om de tuin mee compleet te maken, kunnen familie en vrienden zich makkelijk de hele dag en avond buiten vermaken!
Een overdekt terras met een barbecue en een chique moderne eethoek voor 8 personen nodigt u uit om van ontspannende etentjes te genieten, terwijl het eigen buitenzwembad een grote hit voor iedereen zal zijn! Bij het zwembad is er een mooi zonnig gazon met 6 ligstoelen aanwezig, heerlijk voor diegenen die zich met een goed boek of een gekoeld drankje willen ontspannen, en toch een oogje op de kinderen willen kunnen houden.

Parkeren

De Villetta heeft een eigen parkeerplaats en een garage. Door de heuvelachtige ligging van de vakantievilla, wordt het gebruik van een auto aanbevolen.

Locatie

De prachtige Villetta profiteert van een rustige ligging in de zonnige heuvels boven Tremezzo. Van hieruit bereikt u het pittoreske centrum van de badplaats, aan de rand van het meer, in slecht een paar minuten met de auto. Hier wordt zorgeloos vakantieplezier beloofd: een mooi park langs het meer (perfect locatie om in het meer te zwemmen, te picknicken, te zonnebaden of van een aperitiefje te genieten), een groot aantal gezellige restaurants, cafés, wijnbarretjes en restaurants.

Met een regelmatige busdienst, de passagiers-veerpont, het charmante oude centrum, de nabijheid tot beroemde bezienswaardigheden, de Cadenabbia veerboothalte en het beroemde boerderij-restaurant “La Fagurida” in de heuvels biedt de badplaats Tremezzo een perfecte uitvalbasis om alles uit de omgeving rondom het Comomeer te halen. De prachtige 'Greenway del Lago' wandelroute loopt hier ook, zodat gasten de gelegenheid hebben om de authenticiteit van de lokale omgeving en de Tremezzina kust te voet en op hun eigen tempo te verkennen.

Gasten zitten hier ook zeer goed, vlakbij de populaire Lido in het nabijgelegen Cadenabbia (waar ze kunnen genieten van een speciale toegangskorting). De perfecte plek aan het meer om te zonnen, te zwemmen, gezellig samen te zijn en buiten te dineren. Dit alles maakt deze modieuze Lido een geweldige bestemming om zowel overdag als ’s avonds van de omgeving van het meer te genieten.

De toplocatie aan de Tremezzina oever plaatst de gasten ook binnen handbereik van Villa Carlotta (in de omgeving van Griante), Villa Balbianello (in Lenno) en de prachtige wandelroutes van Sacro Monte di Ossuccio en San Martino. In naburig Cadenabbia maakt de auto en passagiers veerdienst het gasten ook mogelijk om mee te gaan en te genieten van een dagje sightseeing, in de beroemde badplaatsen Menaggio, Bellagio, Varenna en de zuidelijke stad Como.

Met een verzameling van cafés, authentieke restaurants, supermarkten, busverbindingen, een passagiersveerboot, het modieuze Lido di Lenno en gemakkelijke routes naar Villa Balbianello, biedt het nabijgelegen dorp van Lenno een prima uitgangspunt om te genieten van een onvergetelijke dag uit. Het naburige Mezzegra biedt ook een selectie van faciliteiten voor uw zelfvoorzienende verblijf; waaronder 2 supermarkten, een bakker, groenteboer, café met ijsverkoop en een restaurant aan het meer. Een busdienst aan de westelijke oever van het meer, richting Como en Menaggio, rijdt ook vanuit Tremezzo.

Dit luxueuze vakantieverblijf, met 3 slaapkamers, is ook perfect gesitueerd om te genieten van de lokale sportfaciliteiten zoals tennis, golf, fietsen, wandelen, watersporten, bootverhuur, zeilen en de extreme sport- en skimogelijkheden van de Italiaanse Alpen.

Gasten zijn binnen handbereik van wereldberoemde hoogtepunten en op rijafstand van steden als Como (ongeveer 45 minuten rijden), Lugano (ongeveer 55 minuten rijden) en Milaan (1,5 uur rijden) .

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Lugano (ongeveer 65 minuten), Milaan Malpensa (ongeveer 70 minuten afstand) en Milaan Bergamo (ongeveer 1 uur en 45 minuten afstand). Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 mei 2024 tot 15 oktober 2024

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 100 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 2

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 2 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 2 badkamer
  • 1 douche
  • 1 badkuip

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Uitzicht op het meer
  • Balkon
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • Privézwembad
  • rustige omgeving
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 013252CNI00203
  • niet-rokers woning

Omgeving

  • Afstand strand < 2 km
  • Meer/rivier < 2 km
  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 100 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 2

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 2 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 2 badkamer
  • 1 douche
  • 1 badkuip

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Uitzicht op het meer
  • Balkon
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • Privézwembad
  • rustige omgeving
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 013252CNI00203
  • niet-rokers woning

Omgeving

  • Afstand strand < 2 km
  • Meer/rivier < 2 km

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie