Icône Carte de France

Villetta Arisia

Tremezzina - Côme (Italië)
réf: 431705L
codeTo: 1244b
  • Huis - 6 personen
  • Villetta Arisia

4 kamers - 3 slaapkamers - 100 m²

réf: 431705L
codeTo: 1244b
  • Privézwembad

  • Afstand strand < 2 km

  • Televisie

Vakantiewoning Tremezzina - Villetta Arisia - Huis - 6 personen - 100 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Tremezzina - Villetta Arisia - Huis - 6 personen - 100 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Tremezzina - Villetta Arisia - Huis - 6 personen - 100 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 431705L
codeTo: 1244b
  • Huis - 6 personen
  • Villetta Arisia
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 100 m²
  • 2 badkamer - 1 douche - 1 badkuip
  • Zwembad
  • Privézwembad - Afstand strand < 2 km - Televisie - terras
Villetta Arisia Naamen van de accommodatien-Tremezzina

Met zijn heerlijke privézwembad, weelderige en zonnige tuin, terras met uitzicht op het meer gelegen in Tremezzo, belooft deze 3 slaapkamer villa een zorgeloze en luxe vakantie aan het centrale meer!

Deze, luxe en half vrijstaande vakantiewoning, verdeeld over 2 verdiepingen is een geweldige keuze voor stelletjes, gezinnen en groepen bestaande uit 6 personen.

Deze woning is geschikt om tijdens alle jaargetijden een fijne tijd door te brengen, ze is van alle gemakken voorzien; u heeft uitzicht op het meer, airconditioning, centrale verwarming, gratis Wifi, een moderne volledig uitgeruste keuken en een stijlvolle eethoek, geschikt voor 6 personen. Daarbij een sfeervolle, luxe woonkamer met satelliet-tv en een Dvd-speler.

Verder zijn er twee 2-persoonskamers (waarvan 1 met balkon, waarbij u uitkijkt over het meer) en 1 slaapkamer met twee separate bedden, waarbij u wederom de beschikking over een balkon heeft, waar u prachtig zicht op het meer heeft. Er zijn tevens twee badkamers en een eigen wasserette.

Buiten kunnen de gasten genieten van de prachtige tuin met buitenzwembad. Het overdekte terras met uitzicht over het meer, een vaste barbecue en de ligstoelen nodigen u uit om samen volledig te ontspannen en te genieten van de tijdloze vakantiemomenten. Wanneer u met de auto komt (wat wij aanbevelen) dan heeft u de beschikking over een eigen garage.

Wanneer u met een grotere groep van 12 personen bent, dan kunt u de identieke, aansluitende villa, Villetta Tara, samen met Villetta Arisia huren (Gezamenlijk staan deze twee villa’s bekend als ‘Villa Inti Tremezzo’ (ID 1853). Zo kunt u met 2 families volop genieten op een locatie ,die van alle gemakken voorzien is. Samen op vakantie zijn, maar toch ieder zijn eigen privacy opzoeken en beleven.

Vanaf de hogere ligging op de Tremezzo heuvels, bieden het zonnige uitzicht op het meer, alle rust en stilte, terwijl u slechts een klein eindje rijden van de Tremezzina kust verwijderd bent.

Daar vindt u alle levendigheid wanneer u daar behoefte aan heeft. Zoals wijnbarretjes, restaurant, cafés, een bushalte, een halte voor zowel passagiers als auto’s voor de veerpont naar Bellagio en Varenna en tal van attracties aan het meer (de Lenno-Menaggio Trombetta sneltrein, Villa Carlotta en Villa Balbianello) en tal van recreatieve activiteiten om van te genieten (moderne Lido’s, bootverhuur, tennis, golf, wandelen, watersporten en nog veel meer om te doen!).

De perfecte keuze ook voor luxe wandelvakanties, dit vakantieoord is dichtbij de Greenway del Lago route, de berg San Martino en de heilige berg Sacro Monte di Ossuccio, welke opgenomen is op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Vlakbij Menaggio (met het bruisende en kindvriendelijke Lido, restaurants, prestigieuze Golfclub en gemakkelijke bus- en wegverbindingen richting het meer van Lugano) zijn er genoeg dingen te doen om u zowel overdag als ‘s avonds prima te vermaken.

U zit ook heerlijk centraal om zo de diverse zeil- en watersportclubs, de skioorden van de Italiaanse Alpen te bereiken, alsook steden zoals Lugano, Como en Milaan (dit alles op nog geen 1,5 uur rijden).


Ontspannen

Open woonkamer

• Een lichte en moderne leefruimte met uitzicht op het meer
• Biedt directe toegang tot het overdekte terras met eetgelegenheid
• Voorzien van een stijlvol grijze L-vormige bank, een flat screen satelliet-tv, dvd-speler en gratis Wifi
• Een sfeervolle eethoek en geïntegreerde keuken

Thuis eten

Open keuken

• De chique moderne keuken is ideaal en van alle gemakken voorzien als u hier met uw gezin verblijft, u zult hier gezellige uren in doorbrengen
• Uitgerust met alle must-have apparaten; waaronder een oven, kookplaat, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser
• Begeleid door een sfeervolle, stijlvol verlichtte, eethoek voor 6 personen
• Buiten een stijlvol overdekt terras voor 6 tot 8 personen met uitzicht op het meer, zet de toon voor sfeervolle etentjes, evenals ontspannen zomerbarbecues
• Voor wie hun verblijf extra speciaal wil maken, is het mogelijk om van tevoren wijn, een eigen chef-kok of een Italiaanse Mama-kookbeleving te bestellen (dit tegen meerprijs)


Slapen

Deze comfortabele, 2 verdiepingen tellende Villetta voorziet in een zacht en stijlvol gevoel van even helemaal ontsnappen, met airconditioning, centrale verwarming en gratis Wifi in alle slaapkamers. Met dit alles en nog veel meer, staat er een vredig en comfortabel heenkomen te wachten voor koppels, groepen en familieleden.


Master bedroom

• Een lichte slaapkamer met prachtig uitzicht op het meer, met een tweepersoonsbed en een kledingkast
• Biedt toegang tot het balkon

Slaapkamer 2

• Een afwisselend uitzicht op het meer, met twee enkele bedden die u tegen elkaar kunt zetten, een kledingkast en een balkon

Slaapkamer 3

• Een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed, ideaal voor een 2e of 3e koppel

Extra

Voor flexibele/samengestelde groepen; eenpersoons-stretchers en kinderbedjes kunnen ook worden bijgeplaatst op aanvraag (tegen extra kosten).

Voor grote groepen van 12 personen kan 'Villa Inti Tremezzo' (ID 1853) worden gehuurd. Dit houdt in dat u 'Villetta Arisia' en het naburige 'Villetta Tara' huurt. Het huren van deze twee identieke, half vrijstaande woningen, maakt het mogelijk om met 2 families te genieten van maximaal comfort en onafhankelijkheidsgevoel, terwijl u op vakantie bent.

Badkamer

De moderne inrichting wordt compleet gemaakt door 2 badkamers. De grootste daarvan is voorzien van een modern bad en douche, wastafel, toilet en bidet. Perfect om je in op te frissen na een duik, is de 2e badkamer die voorzien is van een aparte douche, wastafel, verwarmd handdoekenrek, toilet en bidet.

Een föhn, wasmachine en strijkfaciliteiten, staan ook ter beschikking tot de gasten.

Extra

- Airconditioning
- Centrale verwarming
- Gratis toegang Wifi
- Satelliet flat screen-tv en dvd-speler
- Haardroger, wasmachine en strijkfaciliteiten
- Privé buitenzwembad met 6 ligstoelen
- Barbecue en al fresco terras voor 6 tot 8 personen
- Trap met 15 treden (binnenshuis)

Optionele extra’s zijn (tegen betaling): dagelijkse schoonmaak, privé chef-kok, privé rondleidingen, kinderopvang, privé-jacht huren, luxe boottochten, luchthaven transfers en nog veel meer!


Buiten

Gasten kunnen zich makkelijk de hele dag en avond buiten vermaken, in de rustige zonnige tuin, met het perfecte uitzicht en de vakantievriendelijke setting. Gezinnen kunnen genieten van het zwemmen in het eigen zwembad in de tuin en spelen op het prachtig onderhouden gazon, terwijl het overdekte terras met uitzicht op het meer ideaal is voor het hosten van ontspannen diner partijen, evenals die tijdloze zomerbarbecues. Met 6 tot 8 personen gezellig aan tafel zitten en nog eens tot 6 personen op de ligstoelen, biedt de tuin een comfortabel en sereen toevluchtsoord, ver weg van de lager gelegen en bruisende toeristische resorts.

Parkeren

De Villetta heeft een eigen parkeerplaats en een garage. Door de ligging van de vakantievilla op een heuvel, wordt het gebruik van een auto aanbevolen.

Locatie

Vanaf haar zonnige ligging op de heuvels boven Tremezzo, bereikt u het pittoreske centrum, aan de rand van het meer, slechts binnen een paar minuten met de auto. Deze omgeving staat garant om u het hele jaar door te vermaken: gasten zullen hier een mooi park langs het meer vinden (perfect om van daaruit in het meer te zwemmen, te picknicken, zonnen of een aperitief te genieten) dit naast een jewelste van gezellige restaurants, cafés, wijnbarretjes en restaurants.

Gecomplementeerd met een bushalte, waar de bus regelmatig stopt en de passagiers-veerpont, het charmante oude centrum, de nabijheid van beroemde bezienswaardigheden, als belangrijkste Cadenabbia veerboothalte en de opmerkelijke heuvel 'La Fagurida' Agriturismo, biedt de badplaats Tremezzo een perfecte uitvalbasis om alles uit de omgeving rondom het Comomeer te halen.

De prachtige 'Greenway del Lago' wandelroute loopt hier, zodat gasten de gelegenheid hebben om de authenticiteit van de lokale omgeving en de Tremezzina kust te voet en op hun eigen tempo te verkennen.

Gasten zitten hier ook zeer goed, vlakbij het populaire Lido, in het nabijgelegen Cadenabbia (waar de gasten kunnen genieten van een speciale toegangskorting). De perfecte plek om te zonnen aan het meer, zwemmen, gezelligheid en buiten dineren, deze modieuze Lido biedt een geweldig vermaak, zowel overdag als ’s avonds, voor wie op zoek is om te genieten rondom het meer.

De voorname locatie aan de kust van Tremezzina, maakt dat de gasten binnen handbereik zijn van Villa Carlotta (in de omgeving van Griante), Villa Balbianello (in Lenno) en de prachtige wandelroutes van Sacro Monte di Ossuccio en San Martino. Vanuit het naburige Cadenabbia, is het mogelijk voor de gasten om met de auto- en passagiersveerdienst, van een dag sightseeën te genieten in beroemde badplaatsen zoals Menaggio, Bellagio, Varenna en de zuidelijke stad Como. Dit op slechts een veerboot-ritje afstand.

De thuisbasis van een verzameling van cafés, authentieke restaurants, supermarkten, busverbindingen, een passagier veerboot, het modieuze Lido di Lenno en gemakkelijke routes naar Villa Balbianello, biedt het nabijgelegen dorp van Lenno een prima uitgangspunt om te genieten van een onvergetelijke dagje uit. Het naburige Mezzegra biedt ook een selectie van faciliteiten voor uw zelfvoorzienende verblijf; waaronder 2 supermarkten, een bakker, groenteboer, café met ijsverkoop en een restaurant aan het meer. Een busdienst aan de westelijke oever van het meer richting Como en Menaggio rijdt ook vanuit Tremezzo.

Dit luxueuze vakantieverblijf, met 3-slaapkamers, is ook perfect gesitueerd om te genieten van de lokale sportfaciliteiten zoals: tennis, golf, fietsen, wandelen, watersporten, bootverhuur, zeilen, extreme sports, en skimogelijkheden in de Italiaanse Alpen.

Gasten zijn binnen handbereik van wereldberoemde hoogtepunten en op rijafstand van steden als Como (ongeveer 45 minuten rijden), Lugano (ongeveer 55 minuten rijden) en Milaan (1,5 uur rijden).

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Lugano (ongeveer 65 minuten), Milaan Malpensa (ongeveer 70 minuten afstand) en Milaan Bergamo (ongeveer 1 uur en 45 minuten afstand). Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 mei 2024 tot 15 oktober 2024

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 100 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 2

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 2 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 2 badkamer
  • 1 douche
  • 1 badkuip

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Uitzicht op het meer
  • Balkon
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • Privézwembad
  • rustige omgeving
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 013252CNI00202
  • niet-rokers woning

Omgeving

  • Afstand strand < 2 km
  • Meer/rivier < 2 km
  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 100 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 2

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 2 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 2 badkamer
  • 1 douche
  • 1 badkuip

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Uitzicht op het meer
  • Balkon
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • Privézwembad
  • rustige omgeving
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 013252CNI00202
  • niet-rokers woning

Omgeving

  • Afstand strand < 2 km
  • Meer/rivier < 2 km

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie