Magic Gandria

Bre sopra Lugano (Zwitserland)
réf: 401682L
codeTo: 1244a
  • Appartement - 4 personen
  • Magic Gandria

3 kamers - 2 slaapkamers - 150 m²

réf: 401682L
codeTo: 1244a
  • Afstand strand < 500 m

  • terras

  • Uitzicht op het meer

Vakantiewoning Bre sopra Lugano - Magic Gandria - Appartement - 4 personen - 150 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Bre sopra Lugano - Magic Gandria - Appartement - 4 personen - 150 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Bre sopra Lugano - Magic Gandria - Appartement - 4 personen - 150 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 401682L
codeTo: 1244a
  • Appartement - 4 personen
  • Magic Gandria
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 150 m²
  • 2 badkamer - 1 douche - 1 badkuip
  • Afstand strand < 500 m - terras - Uitzicht op het meer - Parkeerplaats buiten
Magic Gandria Naamen van de accommodatien-Bre sopra Lugano

Bent u op zoek naar een luxueus verblijf in een traditionele setting vlakbij Lugano? U hoeft niet verder te zoeken! Wij hebben voor u dit prachtige toevluchtsoord in Gandria, met 2 slaapkamers en uitzicht over het meer!

Genesteld gelegen te midden van de idyllische charmes van dit schilderachtige dorp aan het meer, biedt deze strakke en eigentijdse retraite voor 4 personen, een zorgeloos leven aan het meer op slechts 12 minuten rijden van Lugano

De woning is gelegen in het hart van het prachtige Gandria en is bereikbaar vanaf de hogere, op straatniveau gelegen, parkeerplaats via een reeks traptreden. Op de drempel van het prachtige ‘Olive Trail’ en met een reeks aan heerlijke Italiaanse restaurants en een pittoreske veerdienst, maakt de authentieke setting van deze mooie woning het mogelijk om gedurende het gehele jaar te genieten van de rust en schoonheid van het meer.

Volledig gemoderniseerd, is dit vakantieappartement gelegen op de 3e verdieping volledig uitgerust voor het leven in de 21e eeuw. Genietend van een privé portiekterras met romantisch zicht over het meer, creëert de zorgeloze setting en het stijlvolle interieur, een uitnodigende en onberispelijke ambiance om u tijdens de vakantie optimaal te vermaken.

Een chique, volledig uitgeruste keuken is te vinden in de ruime open woonkamer, met toegang tot het terras alswel een eigentijdse zithoek met open haard en grote satelliet tv.

Twee tweepersoons slaapkamers met uitzicht over het meer (waarvan 2 met toegang tot het terras) bieden een perfecte, rustgevende retraite voor 2 koppels of een grote familie. De twee badkamers zijn modern en strak afgewerkt, zodat u zich even in een wellness achtige omgeving kunt wanen.

Gecompleteerd met een al fresco eetgedeelte, privé was-faciliteiten en een parkeerplek, belooft dit toevluchtsoord, met een grote glimlach, een echt thuis van huis te zijn gedurende elk seizoen.

In Gandria vindt u vele fascinerende oude herenhuizen, kerken, traditionele eetgelegenheden, restaurants aan het meer en een veerdienst voor passagiers. Het dorp fungeert ook als vertrekpunt voor de 7 km wandeltocht langs het meer, de Olive Trail, naar Castagnola (die door de prachtige botanische tuinen van de Villa Heleneum gaat en langs het Museo delle culture). Gandria ligt ook dichtbij de golf- en tennisbanen van Lugano (op 12 minuten rijden) en Menaggio (op 34 minuten rijden), evenals een schat aan wandeltochten (Monte Bre ligt op slechts 16 minuten rijafstand) en vele watersportactiviteiten (Porlezza ligt op 14 minuten rijden).
Er zijn tevens een groot aantal plaatselijke hoogtepunten voor bezoekers, zoals Villa Fogazzaro op 6 minuten rijden en de wereldstad Lugano voor de mooie dagtrips en gezellige avondjes uit (op 12 minuten rijden met de auto of taxi)

Lugano is de thuisbasis van internationale restaurants, designer winkels, culturele musea, kunstgalerijen, sportactiviteiten, een bruisend nachtleven en toeristische trekpleisters. Het vliegveld van Lugano ligt net buiten de stad op 23 minuten rijden. Deze fantastische trekpleisters, die het gehele jaar door aantrekkelijk zijn, worden vervolmaakt door nog meer toeristische attracties in Ticino, alsmede de dichtbij gelegen skioorden en tijdloze aantrekkelijkheden rondom het Comomeer (op 34 minuten rijden).


Ontspannen

Open woonkamer
• Een prachtige woonkamer die uitkijkt over het meer, ingericht met een stijlvolle zithoek en eetgedeelte
• Voorzien van een grote flat screen satelliet tv en een sfeervolle openhaard
• Glazen schuifdeuren van de vloer tot aan het plafond, welke leiden naar een romantisch portiekterras waarbij u uitkijkt over het meer

Thuis eten

Volledig uitgeruste keuken
• Een modern en geavanceerd keukenblok, volledig uitgerust, om zorgeloos thuis te eten
• Voorzien van een inductiekookplaat, oven, broodrooster, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en koel- vriescombinatie
• Aangevuld met een eigentijdse eettafel voor 4 personen, met een glazen tafelblad
• Buiten op het overdekte portiekterras vindt u een sfeervol eetgedeelte met zicht over het meer, perfect om u gedurende het hele jaar te vermaken of voor al fresco zomer feestjes
• Voor extra luxe is het mogelijk een privé chef-kok of Italiaanse-mama kookervaring te reserveren (afhankelijk van beschikbaarheid en tegen bijbetaling)

Slapen

Dit moderne appartement met 2 slaapkamers is ideaal om drie koppels of families/gezinnen van 4 personen te huisvesten.
Slaapkamer 1
• Een ruime tweepersoonsslaapkamer met uitzicht over het meer, tweepersoons bed, kledingkast en toegang tot het terras
Slaapkamer 2
• Een romantische slaapkamer met tweepersoonsbed, uitzicht over het meer, kledingkast en toegang tot het terras


Badkamers

Badkamer 1
• Een eigentijds ingerichte badkamer met een badkuip, douche, wastafel, wc en bidet
Badkamer 2
• Een moderne eigentijdse badkamer met wastafel, wc, bidet en een chique douchecabine (hoger gelegen in de badkamer en bereikbaar d.m.v. 4 traptreden)

Extra

Verder beschikt dit luxe appartement over centrale verwarming, een föhn, eigen was- en strijkfaciliteiten, een kindvriendelijke indeling en de mogelijkheid tot het huren van een WiFi-ontvanger (€ 35,-). Het appartement op de derde verdieping gelegen is voorzien van 24 traptreden in de woning en is bereikbaar via 126 traptreden buiten de woning. Houdt er rekening mee dat om de woning te bereiken, gasten middels een stenen trap dienen af te dalen vanaf de hoger gelegen weg. Dit maakt dat deze woning niet aan te raden is voor gezinnen met kleine kinderen, mindervaliden of ouderen.

Parkeren
Een aangewezen privé parkeerplaats bevindt zich op straatniveau boven het stadscentrum. Vanaf deze parkeerplaats op straatniveau, is de woning te voet bereikbaar via een aantal bestrate voetganger trottoirs.

Locatie

Vol van romantische uitzichten op het meer en tijdloze vakantiemagie, zitten gasten vanuit deze centraal gelegen residentie nabij het prachtige Gandria. Hier vindt u charmante cadeauwinkels en eetgelegenheden, met uitzicht over het meer, oude kerken, geplaveide oude straatjes, tijdloze pastel gekleurde herenhuizen met draperende bloembakken aan de ramen en een vriendelijke lokale bevolking. Het vreedzame dorp is ook de thuisbasis van een regelmatige varende veerdienst voor passagiers en voor de 7 km lange wandeltocht ‘Olive trail’ van Gandria naar Castagnola.

Actieve gasten kunnen genieten van de schoonheid van het meer en het omliggende gebied langs dit wandelpad, welke door het dorp, langs de oever van het meer, olijfbomen, schilderachtige beekjes en de beroemde botanische tuinen van Villa Heleneum en het Museo delle cultuur leidt. Plezier op en rond het water staat u ook te wachten; met boot en SUP verhuur, stranden rondom het meer en de Lido’s, allemaal binnen 14 minuten rijafstand. Tennisfans en golfmaatjes zullen ook goed vermaakt worden, met de prestigieuze clubs van Lugano en Menaggio binnen handbereik.

De rustige sereniteit van de locatie wordt aangevuld door het contrasterende bruisende leven gedurende het hele jaar. Evenals de handige voorzieningen, welke te vinden zijn in de modieuze Zwitserse stad aan het meer, Lugano (op slechts 12 minuten rijden).

Met een populair Lido, het prachtige Parco Civico met kunstmuseum en een hoeveelheid aan designer boetiekjes, internationale restaurants, trendy bars en culturele attracties, biedt de stad een prachtige achtergrond voor de perfecte dagtrip of glamoureus avondje uit.

Een paradijs voor winkelliefhebbers! Lugano biedt winkelboulevards met designerwinkels, antiekwinkels, traditionele markten en moderne winkelcentra. Populaire trekpleisters en plekken om een dagje door te brengen zijn het Museo Civico di Belle Arti, het Museo Cantonale d’Arte, het Museo Cantonale di Storia Naturale, de gezinsvriendelijke Lido di Lugano, de tennisclub, de Kathedraal van San Lorenzo en de schatrijke wandelroutes in de omgeving (zoals de Monte Bré en langs het oude Olive Trail van Gandria). Lugano’s charmante piazzas met cafe’s omgeven, de promenade langs het idyllische meer, de panoramische vergezichten en schilderachtige boottochten zorgen eveneens voor een extra dosis van Italiaanse romantiek en een werkelijk uniek en ontspannen verblijf in deze stad aan het Zwitserse meer.
Lugano is zeer goed voorzien van veerboot-, bus-, weg- en treinverbindingen en het vliegveld. Het appartement ligt op slechts 23 minuten rijden van de luchthaven van Lugano, terwijl Malpensa op slechts 70 minuten rijden ligt.

Perfect om te genieten van de omliggende geneugten van de regio van Ticino en de attracties in de buurt van het Comomeer (op 37 minuten rijden), ligt hier het perfecte toevluchtsoord voor u, om u het gehele jaar door te vermaken!

Let op: Magic Gandria is een rustige accomodatie, dus lawaai is absoluut niet toegestaan tussen 22.00 en 8.00 uur. Het terras kan niet gebruikt worden voor diner's of feestjes.

Topcriteria

  • Afstand strand
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 150 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • 2 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 2 badkamer
  • 1 douche
  • 1 badkuip

Keuken

  • Koelkast
  • Diepvries

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • TV kabel/satelliet
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Uitzicht op het meer
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • rustige omgeving

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Pakket lakens + handdoeken (inclusief in de prijs)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : NL00002261
  • niet-rokers woning

Omgeving

  • Afstand strand < 500 m
  • Meer/rivier < 500 m

Beschrijving interieur

  • 150 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • 2 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 2 badkamer
  • 1 douche
  • 1 badkuip

Keuken

  • Koelkast
  • Diepvries

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • TV kabel/satelliet
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Uitzicht op het meer
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • rustige omgeving

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Pakket lakens + handdoeken (inclusief in de prijs)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : NL00002261
  • niet-rokers woning

Omgeving

  • Afstand strand < 500 m
  • Meer/rivier < 500 m

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata