Icône Carte de France

Camping La Nouvelle Croze 4*

Rouffignac Saint Cernin de Reilhac - Dordogne (Frankrijk)
69 meningen
réf: 382766L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping La Nouvelle Croze 4*

3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²

69 meningen
réf: 382766L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Sauna

  • Stadcentrum < 2 km

Vakantiewoning Rouffignac Saint Cernin de Reilhac - Camping La Nouvelle Croze 4* - Mobile Home - 4 personen - 27 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Rouffignac Saint Cernin de Reilhac - Camping La Nouvelle Croze 4* - Mobile Home - 4 personen - 27 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Rouffignac Saint Cernin de Reilhac - Camping La Nouvelle Croze 4* - Mobile Home - 4 personen - 27 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 382766L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping La Nouvelle Croze 4* - Mobil-home Confort - 2 chambres - 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Sauna - Stadcentrum < 2 km - Televisie
Camping La Nouvelle Croze 4* - Mobil-home Confort - 2 chambres - 4 personnes Naamen van de accommodatien-Rouffignac Saint Cernin de Reilhac

- Algemene beschrijving van de camping:
Terroir, Geschiedenis, Authenticiteit, Waarden... Spreken deze woorden je aan? Betekenen ze iets?
Aarzel dan niet om je bundeltje vreugde neer te zetten op La Nouvelle Croze! "Drinkplaats" in plaatselijk dialect.
Bekroond met het label "Clef Verte", het eerste label voor duurzaam toerisme voor toeristische accommodaties, en met de "Coup de cœur du Jury" voor 2022, staan een ecologisch verantwoorde filosofie en denkwijze centraal in het leven van deze camping!
Al 30 jaar heten Jean-Noël, Brigitte en Quentin, echte inwoners van de Périgord, u welkom in hun huis!
Vanaf de top van de heuvel, in het hart van het rustige, ongerepte platteland, in een van de mooiste bakermatten van de prehistorie van Frankrijk, met zijn 15 Unesco werelderfgoederen, waaronder Lascaux II op slechts 20 km afstand, word je meegenomen naar de door een familie gerunde 4*-camping La Nouvelle Croze, waar je wordt verrukt door het warme onthaal en de expertise van de gastheren.
Je verblijft in een zeer comfortabele stacaravan met een eigentijdse inrichting.
Er zijn hier geen activiteiten, alleen maar luieren en luisteren naar de natuur. Jong en oud kunnen zich het hele jaar vermaken en ontspannen bij het verwarmde binnenzwembad, of bij de twee buitenzwembaden die midden in de zomer verwarmd worden door de Dordognezon.
De Dordogne! De Périgord Noir, een streek met een intense culturele rijkdom, is een authentieke, gastronomische hoek van het land. Proef de lokale specialiteiten, de ene nog royaler dan de andere, in het restaurant van de camping, dat in het hoogseizoen geopend is. Je zult zeker over de streep getrokken worden.
Op zoek naar "Zenitude"? Op zoek naar frisse lucht en ruimte? Ga er dan voor... Er is geen twijfel mogelijk, La Nouvelle Croze... Een comfortabele camping eenvoudig gemaakt... Ideaal voor een fijne vakantie!

- Beschrijving van uw accommodatie:
Comfort stacaravan - 2 slaapkamers - 4 personen
Ongeveer 27 m², met een groot houten terras van ongeveer 15 m², tuinmeubilair, parasol en 2 "relax" fauteuils.
Voordelen: Een ruime stacaravan voor deze categorie, met een groot terras, kledingkasten en ruimte voor een babybedje.
Jaar van stacaravan: 2015

2 slaapkamers (1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (140x190) en ruimte voor een babybedje (rechts op de staanplaats) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met verduisteringsgordijn.
Leefruimte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, topkoelkast met vriesvak, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Badkamer met douche en wastafel
Kleine verwarming in de woonkamer voor de hele accommodatie
Aparte WC
Dekens en kussens aanwezig (1 deken per persoon)
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn afhankelijk van het model en jaar van de accommodatie. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het aquacentrum:
Om je te ontspannen en het hele seizoen door te genieten van het plezier van het water, biedt het overdekte gedeelte een aantrekkelijk zwembad (12 m x 4 m) verwarmd tot 28°, met balneotherapiebanken, waterkanonnen en een ontspanningsruimte met sauna.
Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je zelfs een massage boeken (tegen betaling en op afspraak).

Buiten kun je zwemmen, plonzen en spetteren in het grote gematigde zwembad (15 m x 7 m), dat midden in de zomer wordt verwarmd door de prachtige zon van de Dordogne.

De kleintjes zullen ook niet achterblijven, want op zonnige dagen kunnen ze zich vermaken in het kleine buitenzwembad dat speciaal voor hen is gemaakt (6 m x 5 m), compleet met kleurrijke waterspelletjes: een sproeierstraal, een aquatische koepel, een nevelhoepel en, heel grappig, 2 kleine emmers die de meest avontuurlijke overgieten voor een complete plons!

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- 11.00 tot 19.00 uur (10.00 tot 20.30 uur in juli/augustus, tijdens de zomerschoolvakanties)
- Overdekt gedeelte: het hele seizoen geopend en verwarmd
- Buitenbad: geopend van half juni tot half september, afhankelijk van de weersomstandigheden, want het wordt alleen verwarmd door de zomerzon.

NB: Kinderen onder ouderlijk toezicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan aan beperkingen onderhevig zijn, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Activiteiten:
Hier vertragen we het tempo en nemen we de tijd, waarbij we prioriteit geven aan ontspanning en rust. Kalmte en rust... Een echte gemoedstoestand! Een kans om (opnieuw) in contact te komen met de natuur en buitenactiviteiten.
Op zoek naar nieuwe ontdekkingen of allerlei attracties? Je vindt wat je zoekt in de buurt van de camping. Bij aankomst krijg je een kleine gids met alle activiteiten voor jong en oud in de buurt van de camping.
Tijdens de zomerschoolvakanties organiseert de camping één avond per week een nocturne bij het zwembad genaamd "le plouf de minuit". Het zwembad wordt verlicht in het maanlicht, met een cocktailparty 's avonds.

Om je verblijf nog aangenamer te maken, beschikt de camping over een petanqueterrein, een volleybal- en badmintonveld, tafeltennistafels, een speelzaal met biljart en tafelvoetbal, en hardloop- en wandelpaden om het omliggende platteland te ontdekken.
Kinderen van 3 tot 12 jaar worden niet vergeten, want er zijn 2 speeltuinen speciaal voor hen. Voor nog meer plezier kunnen de kleintjes gebruik maken van de vele grote speeltuinen op de camping.

Tot slot, ga op ontdekkingstocht naar de natuurlijke schatten van de regio, en aarzel niet om de receptie om advies te vragen over de beste wandelroutes. Er zijn 4 routes die vlak langs de camping lopen, zodat je de kans krijgt om deze ongerepte natuur te ontdekken.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.


- Services beschikbaar ter plaatse:
In het laagseizoen is de zen-sfeer zonder speciale services bevorderlijk voor totale ontspanning. Het is een kans om wat tijd voor jezelf te nemen en je over te geven aan het plezier van lezen of bordspellen spelen met je familie.
En maak je geen zorgen, voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt in de buurt (2 km), 7 dagen per week geopend tijdens het hele seizoen... Voor de liefhebbers van verse streekproducten zijn er regionale markten, te beginnen met de dorpsmarkt op zondag, op 2 km afstand...

In juli en augustus, tijdens de zomerschoolvakanties, wordt het tempo opgevoerd en is er aan voorzieningen geen gebrek:

Uw gastheren, al generaties lang gastronomen en koks, delen met u hun liefde voor de uitstekende keuken in hun familierestaurant met zijn warme en authentieke sfeer, met 80% van het menu afkomstig van lokale producenten 100% Périgord!
Familierestaurant om de dag geopend in juli en augustus (tijdens de zomerschoolvakanties). En vergeet niet de 7/7 afhaalservice, frietjes, pizza's, enz.
v
Kom in hartje zomer (tijdens de zomerschoolvakanties) genieten van een verfrissend drankje in de onlangs gerenoveerde bar! Comfortabel gezeten op het terras, geniet je in alle rust van de lange zomeravonden met een rijk gearomatiseerde en kleurrijke huiscocktail.

Voor al die kleine noodaankopen is er in juli en augustus (tijdens de zomerschoolvakanties) een kruidenierswinkeltje geopend, waar je 's ochtends brood en gebak kunt kopen. In september en tijdens de schoolvakanties wordt het brood rechtstreeks door de camping bij je accommodatie bezorgd. Je vindt er ook producten van kleine producenten uit de regio, zodat je de lokale gastronomische specialiteiten kunt uitproberen: wijn, bier, honing, jam en andere zelfgemaakte conserven...

Tot slot zijn er nog een paar andere diensten die worden aangeboden: televisie in de bar, wasserette (tegen betaling), lenen van strijkijzer, strijkplank en stofzuiger (op aanvraag bij de receptie), gemeenschappelijke barbecues met grill (neem houtskool mee, gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €5,50/dag/huisdier (max. 1 huisdier per huuraccommodatie, op reservering. Katten en NAC geaccepteerd)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: Niet toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: verboden

Alle toeslagen moeten ter plaatse worden betaald

- Nota Bene:
Waarborg accommodatie: € 200 (preautorisatie op bankkaart zonder automatische incasso)
Waarborg huishouding: € 90 (preautorisatie op bankkaart zonder automatische incasso)
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,50 (verwacht tarief voor 2024)
Eco-deelname per dag en per persoon: €0,25

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald.

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 18 €/semaine (Lit parapluie sans sur-matelas, sur réservation, selon disponibilité))

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie extra kosten (facultatief) : 20 €/3 jours - 40 €/semaine

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Overdekt zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 75 €
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit draps + Kit Bain : 25 €/lit Double - 20 €/lit Simple (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5,50 €/jour/animal (1 animal max/locatif, sur réservation. Chats et NAC acceptés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 290 € Hébergement + Ménage (caution en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Bergerac 58 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Meer/rivier < 20 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • wandeling
  • Paardrijden
  • 4 aantal sterren
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 18 €/semaine (Lit parapluie sans sur-matelas, sur réservation, selon disponibilité))

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie extra kosten (facultatief) : 20 €/3 jours - 40 €/semaine

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Overdekt zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 75 €
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit draps + Kit Bain : 25 €/lit Double - 20 €/lit Simple (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5,50 €/jour/animal (1 animal max/locatif, sur réservation. Chats et NAC acceptés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 290 € Hébergement + Ménage (caution en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Bergerac 58 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Meer/rivier < 20 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • wandeling
  • Paardrijden

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
69 meningen
4.6/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Isabelle (gepubliceerd op 23-09-2023)
    Verblijf16-09-2023
    Waardering

    Zeer schone camping, de eigenaren hebben aandacht voor de behoeften van de huurders en zijn beschikbaar in alle weersomstandigheden. de plaatsen tussen de stacaravans zijn zeer goed afgeschermd door grote heggen en de auto staat direct naast de stacaravan, wat een groot voordeel is. dank aan de jonge eigenaar, Quentin, voor zijn vriendelijkheid tijdens de storm en aan zijn vader, die ervoor zorgde dat alle vakantiegangers alles hadden wat ze nodig hadden. het zijn topmensen. Isabelle en Gerard, stacaravan nummer 1.

    vertaald uit fr
  • Virginie (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Buiten de schoolvakanties wordt er elke dag brood op bestelling naar het verhuurpunt gebracht

    vertaald uit fr
  • Georgette (gepubliceerd op 21-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    Uitstekend

    vertaald uit fr
  • Monique (gepubliceerd op 09-07-2023)
    Verblijf01-07-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Anne-laure (gepubliceerd op 16-07-2023)
    Verblijf01-07-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Annie (gepubliceerd op 10-07-2023)
    Verblijf17-06-2023
    Waardering

    De moerbeiboom op het terras is niet geweldig

    vertaald uit fr
  • Annie (gepubliceerd op 26-06-2023)
    Verblijf10-06-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Christian (gepubliceerd op 28-05-2023)
    Verblijf13-05-2023
    Waardering

    In deze tijd van het jaar vonden wij deze camping zeer aangenaam en zeer rustig. Zeer vriendelijke eigenaren. Qua toerisme zijn er zoveel mooie plekken te bezoeken

    vertaald uit fr
  • Fabienne (gepubliceerd op 23-04-2023)
    Verblijf15-04-2023
    Waardering

    Gezinscamping voor kinderen

    vertaald uit fr
  • Jean-luc (gepubliceerd op 30-04-2023)
    Verblijf15-04-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata