Icône Carte de France

Camping Club Les Tamaris 5*

Le Barcarès - Pyrenees Orientales (Frankrijk)
100 meningen
réf: 317951L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Club Les Tamaris 5*

3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²

100 meningen
réf: 317951L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 2 km

Vakantiewoning Le Barcarès - Camping Club Les Tamaris 5*  - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Le Barcarès - Camping Club Les Tamaris 5*  - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Le Barcarès - Camping Club Les Tamaris 5*  - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 317951L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Club Les Tamaris 5* - Cottage Lavande TV LV Clim - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 2 km - Televisie
Camping Club Les Tamaris 5* - Cottage Lavande TV LV Clim - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Le Barcarès

- Algemene beschrijving van de camping:
Zet koers naar Le Barcarès, een beroemde badplaats met 8 km stranden die sinds 1986 bekroond is met het "Pavillon bleu". De 5-sterren Camping Club Les Tamaris, op 20 minuten lopen van de stranden en op een paar kilometer van de Pyreneeën, wacht op je!

Kom en ontdek deze 5* camping, gewijd aan recreatie en waterplezier. Een bevoorrechte ervaring als campingclub van de bovenste plank om met het gezin of met vrienden van te genieten!
We zullen nog meer activiteiten en diensten aanbieden om jong en oud te bekoren.

Geniet van het zwemparadijs van 1800 m² met een overdekt zwembad van 250 m² en een pierenbad van 50 m², compleet met waterspelletjes voor de allerkleinsten.
En als het mooi weer is, is er meer dan 650 m² buitenruimte gewijd aan het plezier van zwemmen en waterspelletjes! Je wordt verwend met een onderwaterstrand, anatomische banken, een looprivier, bubbelbaden en een grote watertuin voor de allerkleinsten.
Voor sensatiezoekers zijn er 4 fantastische glijbanen, waaronder 2 Aquatubes en 1 Compact Slide, met in totaal 140 m glijplezier! Kom en probeer de enorme "Wave" voor een duizelingwekkende afdaling op een boei, terwijl de kleintjes genieten van de 300 m² grote watertuin.
En dan is er nog de openluchtuitbreiding die in 2023 wordt geopend, met een prachtig aangelegde wildwaterrivier en watervallen, en het golfslagbad voor nog meer plezier!
Het is leuk, het is kolkend, het is glibberig bij Les Tamaris...

Als familiebestemming bij uitstek is er ook een prachtig kinderspeelterrein van 1000 m², evenals de Belito Club en Ados Club, die zorgen voor de jongste gasten voor een onvergetelijke vakantie.

Op zoek naar een rustige onderbreking van de drukte van het waterpark? Deze club heeft een innovatieve wellnessruimte die een zenzwembad van 400 m² (vanaf 18 jaar) combineert met een ultramoderne fitnessruimte (vanaf 16 jaar). Honger? Er is ook een restaurant-snackbar met een panoramisch uitzicht op het Zen-zwembad.

Er is ook animatie voor volwassenen (sportief of cultureel), zowel overdag als 's avonds!

In de buurt van Perpignan, Argelès of Collioure is deze Camping Club een prima uitvalsbasis voor het verkennen en ontdekken van een regio met gevarieerde landschappen tussen de Middellandse Zee en de uitlopers van de Pyreneeën, rijk aan erfgoed en gastronomische specialiteiten... En je kunt zelfs een dagtocht naar Spanje maken.

Dus, waar moet je heen op vakantie? In Les Tamaris, bij Toutatis!


- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Cottage Lavande TV LV Clim - 2 slaapkamers - 4/5 personen
Ca. 27 m² met halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 chiliennes
Plus : Airconditioning, TV, vaatwasser, broodrooster, waterkoker en 1 wifi-toegang per huurperiode voor 1 apparaat
Jaar van stacaravan: 2018

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met rolluiken
Airconditioning in de woonkamer
Televisie in de woonkamer
1 WIFI toegang per huurperiode voor 1 apparaat
Woonkamer met slaapbank die kan worden veranderd in een extra eenpersoonsbed (1x80x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker)
Badkamer met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie

De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het waterpark:
1800 m² waterpark, geschikt voor alle leeftijden en ideaal om sportieve activiteiten, ontspanning, plezier en het plezier van water te combineren tijdens uw vakantie.

Het omvat :

- Een groot overdekt zwembad van 250 m² met jacuzzi en een peuterbad van 50 m² voor de allerkleinsten, evenals een ontspanningsruimte met sauna en hammam waar ontspanning en sereniteit de sleutelwoorden zijn (alleen vanaf 18 jaar).

- Een prachtig buitenzwembad:
- Een groot zwembad, een 170 m lange looprivier met anatomische banken, waterstralen en bubbelbaden voor een verkwikkende en energieke duik, 1 onderwaterstrand en 1 veilige, kleurrijke watertuin van 300 m² voor de allerkleinsten.
- Een reeks geweldige glijbanen voor het hele gezin, waaronder 2 Aquatubes, 1 compacte glijbaan voor 140 m glijplezier en natuurlijk de zeer originele "Wave" op 11 m hoogte. Alle sensatie die je nodig hebt! (Sommige glijbanen zijn gereserveerd voor mensen langer dan 1,30 m en kinderen blijven onder ouderlijk toezicht).
- Een wilde rivier met exotische invloeden, ideaal om je mee te laten voeren door de stroming, je te verfrissen onder de watervallen, rond te spetteren en te ontspannen met je gezin; en voor de grotere kinderen is er een golfslagbad dat het plezier nog groter maakt!
Een watercomplex voor alle leeftijden, ideaal om sportieve activiteiten, ontspanning, plezier en de geneugten van het water te combineren tijdens uw vakantie!

- Op zoek naar rust, weg van de drukte? Ver weg van de drukte van het belangrijkste zwemparadijs vind je een wellnessruimte met een buitenzwembad Zen van 400 m² (alleen voor volwassenen boven de 18 jaar) en een restaurant-snackbar met een panoramisch uitzicht op het Zen-zwembad. Het is de ideale plek om te gaan zwemmen, een boek te lezen of gewoon wat tijd te nemen om te ontspannen en tot rust te komen.

Openingstijden en data zwemparadijs:
- Geopend van 10.00 tot 19.00 uur in het laagseizoen en van 10.00 tot 20.00 uur in het hoogseizoen.
- Verwarmd overdekt gedeelte: het hele seizoen geopend. Hammam/sauna gereserveerd voor volwassenen boven de 18 jaar.
- Buitenzwembad (als het weer het toelaat):
- 1 zwembad, bubbelbaden en watertuin: het hele seizoen geopend en verwarmd.
- Glijbanen en ligstoelen: het hele seizoen geopend. Sommige glijbanen zijn niet geschikt voor personen jonger dan 1.30 m.
- Buitenuitbreiding (wildwaterbaan en golfslagbad): het hele seizoen geopend en verwarmd.
- Buitenzwembad Zen: open en verwarmd van 08/04 tot 24/09 (alleen voor kinderen ouder dan 18 jaar).

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, wetsuits en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht. Zwemmen onder toezicht gedurende het hele seizoen.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen gewijzigd worden. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Een breed scala aan activiteiten aangeboden door het animatieteam gedurende het hele seizoen (animatie is altijd beschikbaar, maar wordt verminderd vanaf 14/09) om uw vakantie op te vrolijken: zumba, jeu de boules toernooi en nog veel meer, met een intensiever programma in juli/augustus. Tegen betaling: aquafun, aquabike en excursies.
Er is ook elke dag animatie: dansavonden, karaoke, musicals en goochelshows.

Camping Club les Tamaris heeft voor 2024 veel te bieden: meer dan 1.000 m² ultramoderne speeltuin, springkussens, minigolf en een tennisbaan (€5/1u - €8/2u). Nieuw in 2024 zijn een gloednieuwe padeltennisbaan en een jumpbox, zodat je zelfs op vakantie fit kunt blijven. Er is ook een city-stadion, een multisportveld, tafeltennis, een goed uitgeruste fitnessruimte (vanaf 16 jaar) en, tegen betaling, biljart, tafelvoetbal, videogames en fietsverhuur.
Voor cowboys in de dop is er een manege naast de camping (prijzen ter plaatse).

Kinderclubs: 3 leeftijdsgroepen (4-6 jaar / 7-10 jaar / 11-13 jaar): geopend van maandag t/m vrijdag 's avonds van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur, alleen tijdens de lente- en zomervakantie.

Tienerclub (14-17 jaar): geopend van maandag t/m vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur tijdens de voorjaarsvakantie en van 11.00 tot 13.00 en van 15.00 tot 17.00 uur tijdens de zomer.

De aangegeven tijden zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Het restaurant is het hele seizoen geopend van 12.00 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur (22.30 uur tijdens de zomerschoolvakanties).
De kruidenierswinkel is het hele seizoen geopend van 8.00 tot 13.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur. Je vindt er een hotspot met ter plekke gebakken brood en gebak, kranten, algemene levensmiddelen en verse producten, strandartikelen, ansichtkaarten en postzegels.
De bar is geopend van 10.00 tot 22.00 uur in het laagseizoen en elke dag van 10.00 tot middernacht tijdens de zomerschoolvakanties.

Kom tot rust in de ontspanningsruimte met sauna en hammam, waar ontspanning en sereniteit de sleutelwoorden zijn (alleen voor volwassenen vanaf 18 jaar).
De wellnessruimte heeft een kapsalon, een modelleerruimte en een beautycorner. Openingstijden en prijzen zijn ter plaatse beschikbaar.
De camping heeft ook een gratis wifi-punt (30 min/dag) elke dag bij de bar, en natuurlijk een wasserette (tegen betaling) met strijkijzer en stofzuiger (op aanvraag bij de receptie).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Toeslag huisdier: €6/dag of €42/week (maximaal 1 huisdier per accommodatie)


Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: Verboden
Honden van de 2e categorie: Niet toegestaan

Alle toeslagen moeten ter plaatse worden betaald

- Nota Bene:
Waarborg accommodatie: €200
Borg huishouding - per accommodatie: € 205
Toeristenbelasting per dag en per persoon: inbegrepen in de prijs van uw verblijf
Afvalbelasting: €1,02/dag/mobilhome

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse met creditcard worden betaald. De afdruk van de creditcard wordt binnen een week gewist, na controle van de accommodatie.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15,40 €/semaine (sur réservation - selon disponibilité - draps et matelas non fournis)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 seul animal maxi autorisé par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Perpignan 20 km
  • nabijgelegen stad : Le Barcarès 2 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 2 km
  • Kust < 2 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15,40 €/semaine (sur réservation - selon disponibilité - draps et matelas non fournis)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 seul animal maxi autorisé par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Perpignan 20 km
  • nabijgelegen stad : Le Barcarès 2 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 2 km
  • Kust < 2 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
100 meningen
4.4/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Lucas (gepubliceerd op 25-09-2022)
    Verblijf03-09-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Michele (gepubliceerd op 20-09-2022)
    Verblijf27-08-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Michel (gepubliceerd op 12-09-2022)
    Verblijf27-08-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Sonia (gepubliceerd op 14-08-2022)
    Verblijf06-08-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Laure (gepubliceerd op 12-06-2022)
    Verblijf04-06-2022
    Waardering

    Geweldig verblijf met een dynamisch en vriendelijk team

    vertaald uit fr
  • Annick (gepubliceerd op 06-06-2022)
    Verblijf28-05-2022
    Waardering

    we hadden een geweldige tijd zoals gewoonlijk

    vertaald uit fr
  • Nadege (gepubliceerd op 24-04-2022)
    Verblijf16-04-2022
    Waardering

    Perfect niets te zeggen

    vertaald uit fr
  • Natacha (gepubliceerd op 11-09-2021)
    Verblijf04-09-2021
    Waardering

    Zeer goed verblijf. Perfect onderhouden camping. Zeer gastvrij en behulpzaam personeel. De faciliteiten zijn van topklasse. Perfect voor kinderen. De bar is goed en de drankjes zijn lekker. Speciale vermelding voor de churros. De omgeving is prachtig en de camping is ideaal gelegen. Perfect, niets om over te klagen.

    vertaald uit fr
  • Michel (gepubliceerd op 11-09-2021)
    Verblijf28-08-2021
    Waardering

    Verander niets, top kwaliteit 5 sterren camping, ik blijf nog 8 dagen, dank u en tot volgend jaar

    vertaald uit fr
  • Samira (gepubliceerd op 24-08-2021)
    Verblijf14-08-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata