Ap02 - Praca das flores

Lissabon - Lissabon (Portugal)
réf: 304492L
codeTo: 829
  • Appartement - 4 personen
  • Ap02 - Praca das flores

3 kamers - 2 slaapkamers - 90 m²

réf: 304492L
codeTo: 829
  • Supermarkt < 200 m

  • Stadcentrum < 500 m

  • Televisie

Vakantiewoning Lissabon - Ap02 - Praca das flores - Appartement - 4 personen - 90 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Lissabon - Ap02 - Praca das flores - Appartement - 4 personen - 90 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Lissabon - Ap02 - Praca das flores - Appartement - 4 personen - 90 m² - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 304492L
codeTo: 829
  • Appartement - 4 personen
  • Ap02 - Praca das flores
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 90 m²
  • 1 badkamer - 1 badkuip
  • Supermarkt < 200 m - Stadcentrum < 500 m - Televisie - terras
Ap02 - Praca das flores Naamen van de accommodatien-Lisboa

en ideale pied à terre in het centrum van Lissabon met zijn grote terras vol licht badend in het licht
Geniet van het comfort van dit prachtige appartement gelegen in een privéwoning met lift en intercom op 5 minuten van Praça das Flores, in het zeer chique gedeelte van Príncipe Real.

De accommodatie is perfect voor 4 personen.
Het appartement bestaat uit twee slaapkamers (1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden), een volledig uitgeruste keuken (oven, magnetron, koelkast, wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker), een grote woonkamer met uitzicht op het terras met een een slaapbank en een badkamer met een ligbad.

Wifi-breedband en airconditioning in alle kamers.

- PRATICAL

• DELIVERY OF PERSONALIZED KEYS
Arrivals are from 16h.
It is possible to return the keys to our guests earlier, depending on our availability.
Please follow our check-in instructions so that our check-in manager can find you easily.
We have the opportunity to receive you at night also may know that arrivals after 22h have an additional cost of 40 € (To be paid on the spot in cash)

• AIRPORT TRANSFERS
We offer airport / apartment transfers for a fee.
Please contact us for any reservation.

• ADDITIONAL SERVICES
Our concierge offers a wide range of services ...
- Home delivery of breakfast, cruise on the Tagus, surf lesson, helicopter flight, wine tours or home massage ... Do not hesitate to contact us, we will be very happy to make your stay as pleasant as possible.

• CRIB
Wij bieden kinderbedjes of kinderstoel tijdens het verblijf voor een supplement 20 €.

Uitchecken op een ander tijdstip behalve de afgesproken afspraak van 10.00 uur op de ochtend van de laatste dag zonder voorafgaande wederzijdse toestemming, zijn voorrijkosten van € 50,- per uur verschuldigd. Deze vergoeding dekt de extra kosten voor de huishoudster voor overwerk, het sturen van een werknemer om naar een andere locatie te reizen om een andere set sleutels te verkrijgen, de betaling voor het produceren van een aparte sleutel en het annuleren/verplaatsen van de schoonmaakdiensten.
Als het bovenstaande beleid niet wordt nageleefd, wordt er een boete in rekening gebracht voor de gast(en) voor eventuele schade aan de accommodatie.


REËLE BEGINSELGEBIED
Príncipe Real is de trendy wijk in Lissabon, de plek bij uitstek voor nieuwe restaurants en concept stores.
Gelegen boven de Bairro Alto, woont de bourgeoisie samen met Bohemen op een heuvel die bekend staat om zijn oude paleizen uit de negentiende eeuw.
Verzamelaars van alle haar, investeerders en makers hebben zich niet vergist, zij hebben het overgenomen van de Portugese aristocratie en bezetten vandaag de vele paleizen van deze woonwijk.

de wijk heeft zijn charme behouden, met Portugese vintage winkels en stylistenworkshops. Loop langs de rua Escola Politécnica, voordat je gaat voor een kopje koffie in de buurt van de ceder van het eeuwfeest van Libanon in de tuin van Príncipe Real; waar je elke zaterdagochtend een van de grootste biologische markten van de stad vindt.
 

De geschiedenis
Príncipe Real werd geboren op het ruïnesveld achtergelaten door de aardbeving van 1755.
Verantwoordelijk voor de wederopbouw van de stad, de markies de Pombal, de sterke man van het land onder het bewind van Joseph I, zaaide deze steile straten van prachtige aristocratische huizen.
Deze wijk heette Príncipe Real ter ere van D. Pedro V, zoon van D. Maria II.

Principe Real en zijn concepten slaan op ...
Aan de hoofdstraat herinneren vele antiekwinkels, prêt-à-porter en kunstgalerieën u eraan dat u zich in het meest trendy gedeelte van Lissabon bevindt.
Binnen het Palate Ribeiro da Cunha, gebouwd in 1877, selecteert de concept store Embaixada vele makers en kunstenaars uit Lissabon met hun werken van design, handwerk, mode, gastronomie en Portugese cultuur.

Real Slow Retail is de andere conceptwinkel die u niet mag missen ... Ook gelegen op het Príncipe Real-plein, op een steenworp afstand van Bairro Alto, biedt het een selectie van scherpe producten en merken uit de hele wereld!

Sotao is een showroom van 120m2 die eruitziet als een privé-loft.
Pedro Santos, een schilder, presenteert zijn favorieten uit heel Portugal. Zijn passie voor vintage meubels doet ons reizen in de jaren 50, 60 en 70.

Principe Real, restaurants en bars
Taberna da Rua das Flores - Dit kleine restaurant was ooit een oude wijnkelder voor de lokale bevolking. Het eten is heerlijk en de sfeer is echt authentiek
Athalo Real - Gelegen in Embaixada, is het een paradijs voor vleesliefhebbers. De oude paleiskeuken is omgetoverd tot een charmant restaurant met een prachtige tuin met uitzicht op de botanische tuin van Lissabon.
A Cevicheria - Gelegen in Principe Real biedt dit Peruaanse restaurant van rauwe vis de beste ceviches van de stad! Let op, je kunt niet boeken, dus het is beter om voor 19.00 uur aan te komen ... anders zul je een kleine wachtrij maken terwijl je een overheerlijke cocktail van Pico Sour in Peru proeft.
K.O.B. - Gevestigd in Principe Real wordt dit verfijnde steakhouse een uitzonderlijk vlees!
De oorsprong, de snede en de kwaliteit van het vlees zijn het weerstandsvermogen van deze gevarieerde kaart, georganiseerd per land en per rijpingstijd.
De wijnen verdienen het ook om genoemd te worden omdat het de belofte is van een perfecte alliantie tussen de voortreffelijkheid van het vlees en de nectar
Casa Da Praia - In een piepkleine ruimte met muren omzoomd met flessen, een aangenaam welkom door een verliefde Braziliaanse vrouw met Frankrijk. U proeft heerlijke ta-pas vergezeld van zeer goede wijnen ...
Speciale vermelding voor de muzikale programmering die van jazz tot Samba, terwijl je langs het Franse liedje gaat, je een feestelijke en hartelijke avond zult bezorgen!

Principe Real en transporten
Het is een van de wijken in het centrum van Lissabon die geen rechtstreeks metrostation of tramstation heeft.
Met de metro kun je uitstappen bij de stations Rato, Baixa Chiado of Avenida. Rato is het dichtstbijzijnde station, vraag het dan aan voorbijgangers!
Met de bus stopt het nummer 758 precies in het midden van de wijk, tegenover de Jardim do Principe Real en direct naast de Embaixada ...

LISBOA PER NACHT

We adviseren je aan het einde van de dag om jezelf te verliezen in Alfama, beginnend bij de hoogste heuvel van Lissabon, Miradouro Senhora do Monte en een wandeling volgens je wensen ...

NIBBLE OP DE GO ...
Time Out - Mercado da Ribeira- Gelegen in Cais de Sodre vindt u een veelvoud aan kleine culinaire kiosken die de beste restaurants in Lissabon vertegenwoordigen.

OUR MUST
A desire for fish?
A Cevicheria - Located in Principe Real this Peruvian restaurant of raw fish offers the best ceviches of the city! Attention, you can not book so it is better to arrive before 19h ... otherwise you will do a little queue while tasting a delectable Pico Sour cocktail made in Peru.
O Ramiro - Restaurant with the best seafood of Lisbon and the typical decoration of the 60s.
A must whose expectation

A DESIRE FOR MEAT?
Sala Corte - Located just behind the Time Out, it's the best meat restaurant in Lisbon (without reservation)
K.O.B. - Located in Principe Real this sophisticated steak house will be an exceptional meat!
The origin, the cut and the quality of the meat are the piece of resistance of this varied card, organized by country and by duration of maturation.
The wines also deserve to be mentioned because it is the promise of a perfect alliance between the excellence of the meats and the nectars.

A LITTLE HISTORY…
A Travessa - Nestled between the alleys and aristocratic mansions of the Quqrtier de Lapa, you will discover this former 17th century convent which, once restored and redecorated, has become a magnificent restaurant ... A refined and relaxed atmosphere, the kitchen revisits the fundamentals of Portuguese gatronimie.

CHIC SOPHISTICATION ...
Kais - Industrial-chic and warm decoration; this sophisticated restaurant is located in a former tram factory overlooking the Tagus ... a whole program!

A ROMANTIC DINNER?
Darwin - After visiting Belém, stop for a romantic dinner at this riverside restaurant with a breathtaking view.

CROSS THE RIVER ...
Ponto Final - In this 'end of the world' place, at the end of a dock, you will find this restaurant at the edge of the water that bears its name. To get there you have to cross the river by ferry from Cais do Sodré. You will enjoy typical Portuguese cuisine

A DESIRE ELSEWHERE?
• Tasca Kome - Rua da Madalena, in downtown Lisbon, you will find this essential sushi restaurant with the motto 'Japanese meal is not just sushi'. The menu organized by Japanese chef Yuko Yamamoto offers different flavors in a sober and chic Asian setting.
• Boa-Bao - This new space located in Chiado serves pan-Asian food, it offers a fusion of influences that takes you on a pleasant journey across the Asian continent.
• Mezze - Held by Syrian refugees, the Mezze restaurant has been an immediate success since its opening in Lisbon in September, offering a rare example of successful integration in a country with a very proactive welcome policy.
• Cochinchina - Vietnam on the plate ... Located in the quater of Rato this reaturant is a must for Asian food lovers! Basil is imported directly from Vietnam which explains the explosion of flavor.

A LAST DRINK?
• The Roof Top of the Park -
• On the top floor of a car park in the bohemian Bairro Alto district, this roof top offers a 360º view of Lisbon. Sit back and enjoy the show on the 25th of April Bridge and on the towers of Santa Catarina Church, accompanied by a wonderful homemade cocktail.
• The Topo - Located on the 6th floor of a mall (which does not look like it) near the Martim Moniz station. Sip cocktails and tapas to die for ... all with a view overlooking the historic Mouraria area.
• The Silk Club - If you are looking for a chic and select place, go to Silk. Atop a historic building in trendy Chiado, guests can enjoy a drink in a design setting with 270-degree views of the city.

WANT A WALK ON THE BEACH?
• The beaches of Costa da Caparica are ideally located just 25 minutes from the center of Lisbon.
• Princesa - Beautiful place, modern kitchen ... this beach will transport you immediately in the trendy atmosphere of the beaches of Ibiza!
• Posto 9 - We are in Portugal but the French'touch makes the difference. Local and French dishes, a cool and festive atmosphere.
• Borda d'Agua - Here is a typical Portuguese beach where you will taste delicious améjoas feet in the water with a good glass of white wine ...
• Casablanca - Perfect family, this beach will reserve you a smiling and professional welcome, all in a dream setting!

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 90 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 1
  • Aantal verdiepingen gebouw : 3
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 20€

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 badkuip

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming (inclusief in de prijs)
  • Wasmachine
  • Televisie
  • Intercom
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • oppervlakte van het terras : 15 m²
  • Tuinmeubilair
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht met credit card) : 300€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 20736AL
  • niet-rokers woning
  • lift

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Lisboa Portela 10 km
  • Supermarkt < 200 m
  • Afstand busstation < 500 m
  • Stadcentrum < 500 m
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 90 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 1
  • Aantal verdiepingen gebouw : 3
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 20€

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 badkuip

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming (inclusief in de prijs)
  • Wasmachine
  • Televisie
  • Intercom
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • oppervlakte van het terras : 15 m²
  • Tuinmeubilair
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht met credit card) : 300€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 20736AL
  • niet-rokers woning
  • lift

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Lisboa Portela 10 km
  • Supermarkt < 200 m
  • Afstand busstation < 500 m
  • Stadcentrum < 500 m

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie