Icône Carte de France

Camping Les Salisses 4*

Vias - Hérault (Frankrijk)
158 meningen
réf: 228208L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 8 personen
  • Camping Les Salisses 4*

4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²

158 meningen
réf: 228208L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 800 m

Vakantiewoning Vias - Camping Les Salisses 4* - Mobile Home - 8 personen - 32 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Vias - Camping Les Salisses 4* - Mobile Home - 8 personen - 32 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Vias - Camping Les Salisses 4* - Mobile Home - 8 personen - 32 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 228208L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 8 personen
  • Camping Les Salisses 4* - Mobil-home Select TV Clim Plancha - 3 chambres - 6/8 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 800 m - Stadcentrum < 800 m
Camping Les Salisses 4* - Mobil-home Select TV Clim Plancha - 3 chambres - 6/8 personnes Naamen van de accommodatien-Vias

- Algemene beschrijving van de camping:
Les Salisses is de ideale plek om te ontspannen, uit te gaan en de Middellandse Zeekust te ontdekken. Dit hoogwaardige complex staat bekend om zijn rust in het laagseizoen en zijn levendige zomeravonden.
De camping ligt aan de rand van de badplaats Vias, op 15 minuten lopen van het strand en 800 m van de winkels, vlakbij het attractiepark "FABRIKUS WORLD" dat in de zomer geopend is met achtbanen en kermiskraampjes. Deze uitzonderlijke ligging belooft je een geweldige vakantie vol activiteiten en vermaak.
Het zwemparadijs heeft 3 zwembaden, waarvan één met peuterbad, en twee glijbanen voor het plezier van jong en oud. Voor degenen die graag "helemaal onder de zon" liggen, wordt een van de zwembaden, uit het zicht, in de zomer 100% naturistisch.
Het restaurant en de bar-snackbar bieden afhaal- of eetservice. Een wellnessruimte met jacuzzi, sauna en hammam belooft totale ontspanning, en in de zomer kun je zelfs een massage boeken voor een moment van cocooning helemaal voor jezelf! Alles is ontworpen om je het leven gemakkelijker te maken.
Geniet van een comfortabele vakantie in onze ruime, volledig uitgeruste en goed ingerichte stacaravans, en profiteer van de nabijheid van de steden Agde, Sète en Béziers om de Middellandse Zeekust op je gemak te ontdekken.
De 4*-camping Les Salisses belooft een vakantie- en feestelijke sfeer zoals nergens anders, met een ruim aanbod aan activiteiten en animaties.

Of u nu eenmotorrijder bent of gewoon van een goede Harley Davidson houdt, mis de "Bike Week" niet, georganiseerd door de campingeigenaar, die van 05 tot 12/06 bijna 400 motoren op de camping verwelkomt, waardoor het de op één na grootste bijeenkomst van motorliefhebbers in de Languedoc is... Speciale avonden, een parade van prachtige machines en een "backfire" sfeer. Mis het niet, of boek vroeg voor een geweldige tijd en een geweldig feest...



- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Mobil-home Select TV Clim Plancha - 3 slaapkamers - 6/8 personen
Ca. 32 m² met ingebouwd halfoverdekt houten terras en tuinmeubilair.
Voordelen: Een stacaravan met televisie, airconditioning en plancha... Een geweldige waarde!
Jaar van de stacaravan: 2020

3 slaapkamers (een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met verduisteringsgordijnen en/of rolluiken
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer (verwarming / koeling optie)
Flatscreen-tv met DTT-zenders
Woongedeelte met slaapbank die kan worden omgebouwd tot een 2-persoons extra bed (140x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Elektrische bakplaat volgens de geldende voorschriften (gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming)
Doucheruimte met douche en wastafel
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast het huis


De vermelde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het waterpark:
Geniet tijdens uw verblijf van een groot waterpark om u te verfrissen, met 3 beschikbare faciliteiten:
Een groot buitenzwembad, ideaal om baantjes te trekken, met een peuterbad voor de kleintjes en een glijbaan met opvangbak... grote glijbanen in het vooruitzicht!
Op een terras uit het zicht, een klein overdekt zwembad verwarmd van april tot mei met een eigen solariumgedeelte. In het laagseizoen is het voor iedereen geopend, maar van 01/06 tot 31/08 is het exclusief voor naturisten. In september, afhankelijk van de temperatuur, kan het nog steeds gereserveerd zijn voor naturisten.
Tot slot wacht je iets verderop op de camping een mooi aangelegd zwembad. Welkom in "La Californienne", met een koelere sfeer, watervallen en een speciaal gedeelte voor de kleintjes, plus een nieuwe glijbaan voor ieders plezier.
De buitenzwembaden worden alleen verwarmd door de prachtige mediterrane zon.

Openingsdata watercomplex:
- Van de opening tot de sluiting van de camping, van 10.00 tot 18.45 uur.

NB: Zwemshorts, burkini of andere kleding zijn verboden. Alleen normale zwemkleding is toegestaan (mannen en vrouwen). Zwemmen onder toezicht alleen in juli/augustus.

De aangegeven tijden zijn slechts een indicatie en kunnen worden gewijzigd. Toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Van 01/07 tot 31/08 zorgt het animatieteam van Les Salisses voor alles:
Sportactiviteiten :
Elke ochtend (behalve zaterdag) vanaf 9.30 uur: aquagym, zumba, jogging, waterpolo, belotte- of pokerwedstrijden, petanquetoernooien en sporttoernooien (tafeltennis, voetbal, rugby, handbal, basketbal of volleybal).

Avondentertainment:
In een feestelijke en gezellige sfeer, thema-avonden: Ferias, dansavonden, schuimparty's, concerten... Les Salisses staat bekend om zijn gevoel voor plezier, dus je zult je niet vervelen!

Fitnessruimte (gratis, jongeren onder de 18 jaar niet toegestaan, beschikbaar van openingstijd tot sluitingstijd van de camping bij de receptie), overdekte speelzaal, tafelvoetbal (tegen betaling), tennisbaan (gratis op reservering bij de receptie), twee multisportterreinen (voetbal, basketbal, volleybal), tafeltennis, jeu de boules en wandelpaden in de buurt.

En niet te vergeten het pretpark "Fabrikus World" op een steenworp afstand van de camping, voor liefhebbers van allerlei attracties en sensatie! (met toeslag)

Kinderclub :
De COCO Club (5-12 jaar): 's ochtends en/of 's middags, van maandag tot vrijdag, met een programma met verschillende spelletjes, speurtochten, waterspelletjes, en met een bijdrage: minigolf, zeebanaan, Fly Fish of strandactiviteit, zandkastelen zullen geen geheimen hebben voor uw kleintjes.

Of je nu eenmotorrijder bent of gewoon van een goede Harley Davidson houdt, mis de "Bike Week" niet, georganiseerd door de campingeigenaar, die van 05 tot 12/06 bijna 400 motoren op de camping verwelkomt, waardoor het de op één na grootste bijeenkomst van motorliefhebbers in de Languedoc is... Speciale avonden, een parade van prachtige machines en een "backfire" sfeer. Mis het niet, of boek vroeg voor een geweldige tijd en een geweldig feest...

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
De vele aangeboden diensten zijn beschikbaar vanaf het moment dat de camping opengaat, een geweldige manier om een 100% ontspannen vakantie door te brengen in alle seizoenen.
Het restaurant van de camping verwelkomt je (in het laagseizoen van 10u tot 14u en van 18u tot 22u en in het hoogseizoen van 8u tot 1u) met een ruime keuze aan gerechten: kebab, pizza's, salades, vis, grill en nog veel meer...
De bar (open tijdens de openingstijden van het restaurant) biedt cocktails, koffie, koude dranken en tapas... Geniet van de feestelijke sfeer en de levendige avonden.
In de zomer, van 06/07 tot 31/08, van 11 tot 14 uur en van 19 tot 22 uur, biedt een pizzakiosk afhaalmaaltijden (kip, friet, pizza's).
In de minimarkt: verkoop van eerste levensbehoeften, brood en gebak, krantenhoek, ansichtkaarten, souvenirs, fruit, groente, vlees, vleeswaren en ijs, alles wat je nodig hebt voor een complete maaltijd. Geopend van 7.30 tot 13.00 uur en van 16.30 tot 19.30 uur in het laagseizoen en van 7.15 tot 20.00 uur in het hoogseizoen.
Gratis draadloos internet in de bar/restaurant (30 min/dag/persoon). Er is ook een wasruimte met wasmachine, wasdroger en strijkplank.
Een fitnessruimte (gratis) en een wellnessruimte (sauna / hamam / jacuzzi, tegen betaling en geopend op dezelfde tijden als de receptie) helpen je om in vorm te blijven tijdens je verblijf.
Je vindt ook verschillende gemeenschappelijke barbecueplaatsen verspreid over de camping (neem je eigen grill en houtskool mee, gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur).

De aangegeven tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat bepaalde diensten af en toe niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële hygiënische omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €5/dag/huisdier, €35/week/huisdier (maximaal 1 huisdier per huuraccommodatie. Katten en NAK's worden niet geaccepteerd)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: toegestaan
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden

Alle toeslagen moeten ter plaatse worden betaald

- Nota Bene:
Waarborg voor accommodatie en schoonmaak - per accommodatie: €260
Aankoop armbandje voor toegang tot zwembad: 1 €/persoon
Toeristenbelasting - per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,90 (verwacht tarief voor 2024)
Toeristenbelasting - per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,60

Belastingen en borg moeten ter plaatse worden betaald met creditcard of cheque. De borg wordt teruggegeven of vernietigd op de dag van vertrek na inventarisatie.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Réservation auprès d’un prestataire extérieur « Med Loc » tél : 06.48.82.77.60, livraison directement au camping. Sur réservation/selon dispo

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 80 € (sur réservation, à préciser le jour de votre arrivée, selon disponibilité)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Réservation auprès d’un prestataire extérieur « Med Loc » tél : 06.48.82.77.60, livraison directement au camping. Sur réservation/selon dispo
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour (1 animal max par locatif - Chats et NAC interdits) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 260 € per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Montpellier 66 km
  • nabijgelegen stad : Agde 8 km
  • Stadcentrum < 800 m
  • Afstand strand < 800 m
  • Kust < 800 m

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • wandeling
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Réservation auprès d’un prestataire extérieur « Med Loc » tél : 06.48.82.77.60, livraison directement au camping. Sur réservation/selon dispo

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 80 € (sur réservation, à préciser le jour de votre arrivée, selon disponibilité)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Réservation auprès d’un prestataire extérieur « Med Loc » tél : 06.48.82.77.60, livraison directement au camping. Sur réservation/selon dispo
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour (1 animal max par locatif - Chats et NAC interdits) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 260 € per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Montpellier 66 km
  • nabijgelegen stad : Agde 8 km
  • Stadcentrum < 800 m
  • Afstand strand < 800 m
  • Kust < 800 m

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • wandeling
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
158 meningen
4.0/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Annick (gepubliceerd op 29-04-2024)
    Verblijf20-04-2024
    Waardering

    VOOR EEN 8-PERSOONS APPARTEMENT ZOU EEN VAATWASSER EEN WELKOME AANVULLING ZIJN

    vertaald uit fr
  • Monique (gepubliceerd op 05-08-2023)
    Verblijf22-07-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Florian (gepubliceerd op 05-06-2023)
    Verblijf27-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Fatiha (gepubliceerd op 06-05-2023)
    Verblijf29-04-2023
    Waardering

    Een geweldige en onvergetelijke gezinsvakantie. Deze camping is geweldig, met 3 zwembaden, 1 tennisbaan, 1 voetbalveld, 1 bar/restaurant, 1 minimarkt. Je hoeft niet eens met de auto, alles is te voet. We hadden de kermis op 10 minuten lopen, de zee op 650m. Ik zou 2000% aanraden.

    vertaald uit fr
  • Djeinaba (gepubliceerd op 04-09-2022)
    Verblijf27-08-2022
    Waardering

    Zeer vuile accommodatie bij aankomst

    vertaald uit fr
  • Emmanuel (gepubliceerd op 14-08-2022)
    Verblijf30-07-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Véronique (gepubliceerd op 24-07-2022)
    Verblijf09-07-2022
    Waardering

    Geweldig. Top camping! Zowel met de avondanimatie als met de animators! Bravo en bedankt

    vertaald uit fr
  • Yves (gepubliceerd op 26-06-2022)
    Verblijf18-06-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Vanessa (gepubliceerd op 01-07-2022)
    Verblijf08-06-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Dalila (gepubliceerd op 18-05-2022)
    Verblijf03-05-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata