Icône Carte de France

Camping l'Oasis et California 4*

Le Barcarès - Pyrenees Orientales (Frankrijk)
50 meningen
réf: 228206L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping l'Oasis et California 4*

3 kamers - 2 slaapkamers - 26 m²

50 meningen
réf: 228206L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 1 km

  • Stadcentrum < 1 km

Vakantiewoning Le Barcarès - Camping l'Oasis et California 4* - Mobile Home - 6 personen - 26 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Le Barcarès - Camping l'Oasis et California 4* - Mobile Home - 6 personen - 26 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Le Barcarès - Camping l'Oasis et California 4* - Mobile Home - 6 personen - 26 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 228206L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping l'Oasis & California 4* - Cottage Grand Confort TV Clim - 2 chambres - 4/6 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 26 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 1 km - Stadcentrum < 1 km - Televisie
Camping l'Oasis & California 4* - Cottage Grand Confort TV Clim - 2 chambres - 4/6 personnes Naamen van de accommodatien-Le Barcarès

- Algemene beschrijving van de camping:
Zee, zand, zon, ontspanning, welkom in de toepasselijke naam Oasis!
Ideaal gelegen op 1 km van de Middellandse Zee en op 1,5 km van Port Barcarès, een zeer aangename kleine badplaats, l'Oasis & California zijn een en dezelfde en bieden u 2 sferen, meer dynamisch aan de Oasis kant en meer "zen" aan de Californische kant.
Je kunt genieten van de 2 waterzones met verwarmde buitenzwembaden, kikkerbad, glijbanen, balneoruimte en jacuzzi. Aan de kant van Oasis kun je het hele seizoen genieten van het prachtige zwemparadijs met 2 waterglijbanen die op 10 m hoogte beginnen! Het zal je zeker een kick geven! Alleen in juli/augustus maakt het waterpark aan de Californische kant het plaatje compleet met zijn golfslagbad waar je heerlijk kunt ontspannen met zijn jacuzzi, dit alles aangevuld met een mooie, meer 'cosy' aangelegde zone.
In juli/augustus ontwaakt de camping in zijn zomerse ritme. Tussen de watersportactiviteiten en de culturele ontdekkingen van de streek, naast de activiteiten overdag en 's avonds die worden aangeboden door het dynamische animatieteam, vind je het juiste tempo om te ontspannen tussen 2 zwembeurten door zonder tijd te vinden om je te vervelen!
Comfortabel geïnstalleerd in een goed uitgeruste stacaravan met tv, airconditioning en draadloos internet, ben je klaar voor een welverdiende vakantie.
Zo'n mooi adres... Een fata morgana? Nee, een prachtige oase... Die gewoon op je wacht!

- Beschrijving van uw accommodatie:
Cottage Grand Confort TV Clim - 2 slaapkamers - 4/6 personen
Ca. 26 m² met groot halfoverdekt terras en tuinmeubilair.
Voordelen: Een mooie, goed uitgeruste stacaravan met tv, airconditioning en wifi ... Absoluut comfort!
Jaar van stacaravan : 2017

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar of een stapelbed (afhankelijk van het model)) met verduisteringsgordijnen
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer (verwarming / koeling optie)
Televisie
WiFi-toegang - 1 code per woonkamer met 2 gelijktijdige apparaten
Leefruimte met zitbank omvormbaar tot 2-persoons extra bed (2x80x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel
Aparte WC
Dekens en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het zwembad:
CôtéOasis, een prachtig buitenzwembadcomplex van 3200 m², met verwarmde zwembaden voor maximale ontspanning. Dit gebied heeft een peuterbad met leuke spelletjes en een apart kinderbad met waterstralen; de avonturiers kunnen trainen en baantjes trekken in het grote zwembad, en niet te vergeten het Balneo-gedeelte voor totale ontspanning.
Voor de avonturiers zijn er 3 pentaglidebanen en 2 glijbanen van 10 meter hoog, die spanning en plezier beloven!
Voor degenen die liever in de zon liggen, zijn er ligstoelen en een rustig solarium gereserveerd voor volwassenen voor perfecte ontspanning.

Aan de Californische kant, geopend in juli en augustus, is het openluchtzwembad, ver weg van de grote glijbanen, meer bevorderlijk voor rust en stilte, hoewel je er nog steeds kunt genieten van een geweldig fungebied voor het hele gezin met het golfslagbad. En voor een ontspannende pauze kunt u genieten van het groene gebied en de visvijver, die zowel jong als oud in verrukking zal brengen. Voor de ouderen is er misschien een bubbelbad...

Openingsdata en -tijden voor de watergebieden:
- Espace côté Oasis: open en verwarmd van 27/04 tot 21/09 van 10u tot 19u (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden)
- Espace côté California: alleen geopend van 01/07 tot 31/08, verwarmd zwembad (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden)

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, wetsuits en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van een zwembroek of lycra zwembroek is verplicht. Badtoezicht alleen in juli/augustus.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen gewijzigd worden. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Entertainment:
In het laagseizoen is de sfeer rustig, met wat entertainment. In de zomer gaat het tempo omhoog en is er dagelijks volop entertainment.

In juli/augustus kun je overdag deelnemen aan de sportactiviteiten die worden aangeboden in de Oasis en de California: aquafun, fitness of spierversterkende sessies, duikinitiatie, jeu de boules toernooien, tennis, badminton, volleybal en nog veel meer...
In het midden van de zomer zullen avonden en shows uw vakantie opluisteren: muziekavonden, karaoke, cabaret, hypnose, disco of lotto/bingo, zwembadfeesten, er is voor elk wat wils...

Kinderclub (6 tot 12 jaar): alleen in juli/augustus, van zondag tot vrijdag van 10 tot 12 uur en van 15 tot 18 uur. Gevarieerde activiteiten zoals schattenjacht, oriëntatieloop, schilderen en workshops zoutdeeg...
Tienerclub (13 tot 17 jaar): alleen in juli/augustus. Gevarieerd programma ter plaatse.

Talrijke activiteiten ter plaatse (het hele seizoen):
Côté Oasis: speeltuinen voor kinderen, vernieuwd voor 2024, en opblaasbare spelen.
Californische kant: tafeltennis en een gloednieuw recreatiegebied met een multisportterrein, tennisbaan (gratis, lenen van materiaal) en jeu de boules (zelf materiaal meenemen).
Alleen aan de Oasis-kant in juli/augustus (met toeslag): vlechtkraam, zoetigheden, wijnen, Catalaanse specialiteiten, Hawaïaanse massages, ponyritjes voor kinderen, efemere tatoeages en exotische vruchtensapcocktails.

Op minder dan 1 km: wandel- en fietspad "La Voie Verte" (6 km wandeling langs de oevers van de Agly).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:De
camping biedt een breed scala aan diensten om uw leven gemakkelijker
te maken.

De 2 campings worden gescheiden door een kleine weg. U kunt zich vrij en gemakkelijk van de ene camping naar de andere verplaatsen via de speciale, veilige voetgangersbrug.
Côté Oasis :
A Bar-Restaurant is geopend van 27/04 tot 21/09 met afhaalmaaltijden en verschillende menu's met Catalaanse specialiteiten.
Zin in een cocktail, limonade of ijs? Kom je verfrissen onder de kleurrijke prieeltjes van de bar, geopend van 27/04 tot 21/09.
De kruidenierswinkel is geopend van 27/04 tot 21/09 (alleen 's ochtends in het laagseizoen van 8.00 tot 12.00 - in het hoogseizoen van 8.00 tot 13.00 en van 16.00 tot 20.00) en verkoopt verse en regionale producten, brood en gebak, kranten, strandkleding, kleding, souvenirs, enz.
Een gemeenschappelijke barbecueplaats (grill aanwezig, zelf houtskool meenemen, gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming) is ook beschikbaar.

Californische kant:
Een bar/restaurant, geopend in juli/augustus, biedt u verfrissingen en ontspanning voor een drankje met vrienden, en biedt 's avonds een alternatief om te eten met zijn gevarieerde en zomerse menu, met grillgerechten en kebab;

Op de hele camping:
Diverse huuraccommodaties, mail deposit, alles is gepland om u zo goed mogelijk tevreden te stellen en een mooie vakantie door te brengen!
Er is een wasserette met wasmachines en droogtrommels, evenals een strijkijzer met strijkplank.
Gratis Wi-Fi-toegang op de hele camping (1 code per verblijf met 2 gelijktijdige apparaten - extra toegang kan online worden gekocht).

De vermelde data en tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat bepaalde diensten af en toe niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdieren:
Toeslag huisdier: €5/dag/huisdier (maximaal 1 hond per huuraccommodatie. Katten en NAK's worden niet geaccepteerd)
.

Kleine honden met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote honden en/of honden zwaarder dan 10 kg: toegestaan
Inentingsbewijs verplicht: Ja. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping. Niet toegestaan bij het zwembad/strand.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: Verboden.
Honden van de 2e categorie: Niet toegestaan
Honden van de molosserfamilie: Verboden

Alle toeslagen moeten ter plaatse worden betaald.

- Nota Bene:
Waarborg accommodatie: €300 (cheque of creditcard)
Toeristenbelasting + Eco-deelname per dag en per persoon: gratis voor kinderen van 0 tot 3 jaar / €0,80 voor kinderen van 4 tot 17 jaar / €1,50 voor kinderen vanaf 18 jaar (prijzen 2023)

Alle belastingen en de borg moeten ter plaatse worden betaald met creditcard of cheque (cheques worden alleen geaccepteerd voor de borg). De borg wordt binnen 72 uur verrekend/verrekend, onder voorbehoud van inventarisatie.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 26 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : lit parapluie sans matelas sans drap : 3 €/jour (sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 200 € (sur demande uniquement et à préciser lors de votre réservation)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit Draps + Bain (1 petite + 1 grande serviette/pers) : 18 €/pers
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour (1 animal max par locatif - Chats et NAC interdits) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300 € (empreinte CB effacée sous huitaine, sous réserve état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Perpignan-Rivesaltes 20 km
  • nabijgelegen stad : Canet-en-Roussillon 10 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • wandeling
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 26 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : lit parapluie sans matelas sans drap : 3 €/jour (sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 200 € (sur demande uniquement et à préciser lors de votre réservation)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit Draps + Bain (1 petite + 1 grande serviette/pers) : 18 €/pers
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour (1 animal max par locatif - Chats et NAC interdits) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300 € (empreinte CB effacée sous huitaine, sous réserve état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Perpignan-Rivesaltes 20 km
  • nabijgelegen stad : Canet-en-Roussillon 10 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • wandeling
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
50 meningen
4.0/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Lucien (gepubliceerd op 17-09-2022)
    Verblijf10-09-2022
    Waardering

    Zeer goed ontvangen, zeer aangename en rustige camping

    vertaald uit fr
  • Sabrina (gepubliceerd op 19-06-2022)
    Verblijf11-06-2022
    Waardering

    Prima verblijf, alleen een probleem met de code aan de poort en een gebrek aan vuilnisbakken op de camping

    vertaald uit fr
  • Ascension (gepubliceerd op 11-06-2022)
    Verblijf04-06-2022
    Waardering

    De animatie is op de andere camping ernaast

    vertaald uit fr
  • Albert (gepubliceerd op 19-06-2022)
    Verblijf04-06-2022
    Waardering

    Grote moeilijkheden om het voertuig te parkeren (enorme spoorvorming op de toch al zeer kleine parkeerplaats). Het onderhoud van de buitenkant laat veel te wensen over

    vertaald uit fr
  • Karima (gepubliceerd op 15-05-2022)
    Verblijf07-05-2022
    Waardering

    Deze camping is erg rustig met een geweldig team dat u verwelkomt. Ik mis de ligstoelen, er waren veel mieren vooral in de kamers

    vertaald uit fr
  • Dominique (gepubliceerd op 17-06-2022)
    Verblijf07-05-2022
    Waardering

    Zeer goede tijd voor de meivakantie zeer rustig zeer goed voor mij ik zal terugkomen dank u

    vertaald uit fr
  • Dominique (gepubliceerd op 13-09-2021)
    Verblijf04-09-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Nathalie (gepubliceerd op 05-09-2021)
    Verblijf28-08-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Margaret (gepubliceerd op 23-05-2021)
    Verblijf15-05-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Michel (gepubliceerd op 22-09-2019)
    Verblijf07-09-2019
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata