Camping Oléron Loisirs 4*

Saint Georges d'Oléron - Charente Maritime (Frankrijk)
157 meningen
réf: 228194L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Oléron Loisirs 4*

3 kamers - 2 slaapkamers - 23 m²

157 meningen
réf: 228194L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Sauna

Vakantiewoning Saint Georges d'Oléron - Camping Oléron Loisirs 4* - Mobile Home - 5 personen - 23 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Saint Georges d'Oléron - Camping Oléron Loisirs 4* - Mobile Home - 5 personen - 23 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Saint Georges d'Oléron - Camping Oléron Loisirs 4* - Mobile Home - 5 personen - 23 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 228194L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Oléron Loisirs 4* - Mobil-home Select TV Clim Plancha - 2 chambres - 4 adultes + 1 enfant de moins de 10 ans
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 23 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Sauna - Hammam
Camping Oléron Loisirs 4* - Mobil-home Select TV Clim Plancha - 2 chambres - 4 adultes + 1 enfant de moins de 10 ans Naamen van de accommodatien-Saint Georges d'Oléron

- Algemene beschrijving van de camping:
Kom en bezwijk voor de charmes van het Ile d'Oléron, tussen de wilde kust, de zoutpannen en de Atlantische Oceaan... Een echte uitnodiging om te ontsnappen en te ontspannen in het hart van het "lichtgevende" eiland, bijgenaamd voor zijn uitzonderlijke zonneschijn.
De 4* familiecamping Oléron Loisirs ligt midden in de natuur, op slechts 3 km van de stranden (met een gratis pendeldienst in de zomer) en op 1,6 km van het centrum van Saint-Georges-d'Oléron. Je zult genieten van de vele faciliteiten en diensten die vanaf het begin van het seizoen worden aangeboden, en de animatie is beschikbaar vanaf april. Als de oceaan te koud is, kom dan ontspannen in het 1.200 m² grote watercomplex, bestaande uit een verwarmd binnenzwembad, sauna, hammam en waterspeeltuin; buiten is er een tweede zwembad, een peuterbad en superleuke glijbanen waar kinderen als vissen in het water glijden!
Op het programma: maar liefst 25 rustige, veilige stranden voor de kleintjes en sportieve stranden voor de groten, bossen ideaal om te wandelen en te fietsen en historische monumenten zoals de vuurtoren van Chassiron, Fort Louvois en het beroemde Fort Boyard in de buurt. Het eiland Oléron heeft zoveel te bieden!
Een verblijf op camping Oléron Loisirs staat garant voor vele mooie herinneringen!

- Beschrijving van uw accommodatie:
Mobil-home Select TV Clim Plancha - 2 slaapkamers - 4 volwassenen + 1 kind jonger dan 10
Ongeveer 23 m², met halfoverdekt of overdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 chiliennes.
Voordelen: Een recente stacaravan met televisie, airconditioning, wifi en zelfs een plancha... Gewoonweg geweldig comfort!

Jaar van stacaravan: 2021

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar of in een slaapbank of stapelbed (afhankelijk van het model, mogelijkheid van een 3e dwars hoogslaper (70x180, hoogslaper alleen geschikt voor kinderen van 6-10 jaar)), met verduisteringsgordijnen.
Airconditioning
Televisie
Wifi toegang
Gasbarbecue op het terras, in overeenstemming met de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Woongedeelte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer
Aparte WC
Dekens of dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het waterpark:
Kom zwemmen, spelen en spetteren in het aangename waterpark van 1200 m², dat bestaat uit een overdekt en verwarmd complex met een zwembad en een waterspeeltuin; buiten is er een tweede zwembad, een peuterbad en 3 superleuke glijbanen waar kinderen als vissen in het water glijden!
Er is ook een sauna en stoombad voor maximale ontspanning! (Toegang gereserveerd voor 18-plussers en gratis).
Aquagymlessen worden meerdere keren per week aangeboden tijdens de lente- en zomervakantie.
U zult zeker urenlang plezier beleven aan het zwemmen!

Data en openingstijden van de watercomplexen :
- Van 10u tot 20u wanneer de camping open is
- Verwarmd overdekt gedeelte: het hele seizoen
- Buiten: geopend van april tot september, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. Onverwarmd

NB: Alleen korte zwemkleding, bikini's, 1-delige zwemkleding en lycra t-shirts met korte mouwen en UV-bescherming zijn toegestaan. Kinderen onder ouderlijk toezicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.


- Animatie:
Geleid door het animatieteam gedurende het hele seizoen (5 dagen per week in het laagseizoen en 7 dagen per week in het hoogseizoen), met een meer vast ritme tijdens de lente- en zomerschoolvakanties, met familie of vrienden, laat je meeslepen in de verschillende sporttoernooien die worden georganiseerd (volleybal, beachvolleybal, basketbal, voetbal) en in de aquagym- en spierversterkingslessen.
s Avonds kun je genieten van verschillende spelletjes, een minidisco, dansen, shows, muziekgroepen en een café-theater. Er is genoeg te doen om plezier te hebben en te genieten van de avonden!

Er zijn veel activiteiten beschikbaar op het terrein: een multisportterrein, beachvolleybal, tafeltennis, fitnessruimte (gratis, vrij toegankelijk volgens de openingstijden van de bar en niet toegestaan voor jongeren onder de 18 jaar), jeu de boulesbaan, een nieuwe kinderspeeltuin voor 2024, opblaasbare structuren, trampolines, fietsverhuur (tegen betaling), overdekte speelruimte met tafelvoetbal en biljart (tegen betaling).

Kinderclub (4-10 jaar): tijdens de schoolvakanties in het voorjaar en de zomer kunnen je kleine monsters meedoen aan sportactiviteiten en allerlei spelletjes.

Tienerclub (11-17 jaar): alleen tijdens de zomervakantie, sportactiviteiten, gezelschapsspelletjes, danslessen, enz... een kans om vrienden te maken en nieuwe vrienden te maken!

De vermelde tijden zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Voor een zoete of hartige pauze bieden de bar en de snackbar een keuze aan verfrissingen en een gevarieerd menu met gerechten om mee te nemen of ter plaatse van te genieten: 5 dagen per week geopend in het laagseizoen en 7 dagen per week in het hoogseizoen (tijdens de zomerschoolvakanties).
Voor je kleine boodschappen kun je terecht in de kruidenierswinkel waar je ter plekke gebakken brood en gebak, verse producten, levensmiddelen, streekproducten, souvenirs, speelgoed en kleding vindt: 5 dagen per week geopend in het laagseizoen en 7 dagen per week in het hoogseizoen (tijdens de zomerschoolvakanties).
Gratis WiFi op de hele camping (ontvangstkwaliteit is willekeurig, afhankelijk van de ligging van de camping en het aantal aangesloten gebruikers).
Er zijn collectieve barbecueplaatsen beschikbaar; je hoeft alleen maar je houtskool en je grill mee te nemen (45x60 cm, volgens de geldende regelgeving, gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur).
Er is ook een wasruimte met wasmachine en droger die op muntjes werken (waspoeder niet inbegrepen). Uitleen van stofzuiger en strijkijzer (op aanvraag bij de receptie in ruil voor een identiteitsbewijs, afhankelijk van beschikbaarheid).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat sommige faciliteiten van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële hygiënische omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €7,50/dag/dier (katten moeten op het moment van de reservering door de camping worden bevestigd. NAC geweigerd).
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan (max. 2 dieren/accommodatie)
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: toegestaan (max. 1 dier/accommodatie).
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden

Alle toeslagen ter plaatse te betalen

- Nota Bene:
Waarborg voor accommodatie: €250
Borg huishouding: €150
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,50 (tarief 2023)
Ecologische bijdrage per dag en per persoon: €0,69

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Aanbetalingen kunnen alleen worden gedaan met een creditcard, die niet wordt geïnd en wordt geretourneerd onder voorbehoud van een inspectie van het pand.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 23 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 3 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Sauna
  • Hammam
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max autorisé, sauf chats et NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de La Rochelle 88 km
  • nabijgelegen stad : La Rochelle 88 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 3 km
  • Kust < 3 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 23 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 3 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Sauna
  • Hammam
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max autorisé, sauf chats et NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de La Rochelle 88 km
  • nabijgelegen stad : La Rochelle 88 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 3 km
  • Kust < 3 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
157 meningen
4.0/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Suellen (gepubliceerd op 28-04-2024)
    Verblijf20-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Magali (gepubliceerd op 28-04-2024)
    Verblijf20-04-2024
    Waardering

    6-persoons stacaravan dicht bij de receptie gelegen, dus 's avonds erg gehorig. Zeer basic inrichting, geen broodrooster bijvoorbeeld en te weinig servies. Stacaravan slecht ingedeeld. Verder vriendelijk personeel en een verwarmd binnenzwembad, zeker als het op het hoogtepunt van de dag 14 graden is.

    vertaald uit fr
  • Cathy (gepubliceerd op 21-04-2024)
    Verblijf13-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Mourad (gepubliceerd op 14-04-2024)
    Verblijf06-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

    vertaald uit fr
  • Laetitia (gepubliceerd op 18-04-2024)
    Verblijf06-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Patrick (gepubliceerd op 27-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Alles verliep heel goed en al het personeel was top - niets op aan te merken

    vertaald uit fr
  • Marie Claude (gepubliceerd op 25-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Martine (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Marie-france (gepubliceerd op 23-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    MOBILHOME CORRECT MAAR MIST ENKELE KLEINE RAMEQUINS OF SALADES EN KLEINE CAFÉTASSEN

    vertaald uit fr
  • Louis-philippe (gepubliceerd op 06-08-2023)
    Verblijf29-07-2023
    Waardering

    De stacaravan was bijna gloednieuw, maar de isolatie was niet van de beste kwaliteit. De terrassen van de stacaravans waren zo dichtbij dat we onze buren konden horen, zelfs als we in onze gesloten stacaravan zaten... Voor de rest was de animatie cool, het zwembad en de glijbanen waren prima (afgezien van de netheid van het binnenzwembad) en de sauna was niet in orde).

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata