Icône Carte de France

Camping le Littoral 5*

Argeles sur Mer - Pyrenees Orientales (Frankrijk)
84 meningen
réf: 228168L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping le Littoral 5*

4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²

84 meningen
réf: 228168L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 800 m

Vakantiewoning Argeles sur Mer - Camping le Littoral 5* - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Argeles sur Mer - Camping le Littoral 5* - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Argeles sur Mer - Camping le Littoral 5* - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 228168L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Club Le Littoral 5* - Cottage Magnolia TV LV Clim - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 800 m - Televisie
Camping Club Le Littoral 5* - Cottage Magnolia TV LV Clim - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Argeles sur Mer

- Algemene beschrijving van de camping:
Welkom in de Littoral, tussen de zee en de bergen!
Ontdek de sfeer van het zuiden en het mediterrane klimaat, sportieve activiteiten en ontspanning met familie of vrienden gegarandeerd!
Op 3 km van het dorp Argelès en op slechts 800 m van het noordelijke strand. Kies onder de zon of in de schaduw van de palmbomen een van de twee waterzones, met een totale oppervlakte van meer dan 1100 m², voor het hele gezin. Het hele seizoen door belooft het verwarmde binnenzwembad magische, onvergetelijke momenten!
Terwijl de kleintjes spelen in het pierenbad of de watertuin, kunnen de groteren ontspannen in een van de drie zwembaden. Wanneer de mediterrane zon ondergaat in Le Littoral, zijn de openluchtzwembaden op hun mooist. Ontspan in het solarium met een adembenemend uitzicht op de bergketen Albères, glijd van de 5 waterglijbanen, waaronder de sensationele Space Hole, en ontdek de geneugten van water voor kinderen in het peuterbad met spelletjes. Doe nieuwe energie op in de ontspanningsruimte met sauna en stoombad, waar ontspanning en sereniteit de sleutelwoorden zijn.
Bovendien zul je de gezelligheid van deze club, het comfort van de accommodatie en de sportfaciliteiten, de diversiteit van de animatie en de kwaliteit van de aangeboden diensten (kinderclub, restaurant, speeltuin, multisportterrein, thema-avonden, enz.)
Een geweldige vakantie in het vooruitzicht onder de sterren van de Littoral!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Cottage Magnolia TV LV Clim - 3 slaapkamers - 6 personen
Ongeveer 32 m² met overdekt houten terras, tuinmeubelen en 2 chiliennes.
Voordelen: Airconditioning, TV, vaatwasser, broodrooster, waterkoker en 1 wifi-toegang per huurperiode voor 1 apparaat.
Jaar van stacaravan: 2015

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met rolluiken
Airconditioning in de woonkamer
Televisie in de woonkamer
1 Wifi-toegang per huurperiode voor 1 apparaat
Zithoek met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker)
Badkamer met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de vakantiewoning




De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn afhankelijk van het model en jaar van de accommodatie. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van de waterzone:
Twee aparte zones:
- Een verwarmd zwembad van meer dan 650 m² met 4 glijbanen voor uren speelplezier, 2 zwembaden (binnenzwembad van 150 m² met jacuzzi, buitenzwembad van 500 m² en 2 binnen- en buitenzwembaden).
- Een tweede zwemparadijs met een verwarmd buitenzwembad van 200 m² vanaf 05/04 (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden), een watertuin van 200 m² voor de allerkleinsten en niet te vergeten de beroemde "Space Hole"; laat je meeslepen door deze glijbaan op 10 m hoogte (kinderen onder de 10 jaar niet toegestaan) met 45 m glijplezier!
Maak je klaar, ze zullen het geweldig vinden! Het is allemaal leuk en aardig!

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Het hele seizoen geopend van 10.00 tot 19.00 uur (20.00 uur in het hoogseizoen).
- Zwembad met jacuzzi, overdekt en verwarmd: het hele seizoen geopend.
- 2 buitenzwembaden: het hele seizoen geopend en verwarmd, afhankelijk van de weersomstandigheden.
- Espace "Détente" (Sauna/Hammam): het hele seizoen geopend van 10.00 tot 19.00 (20.00 in het hoogseizoen) - Alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar tegen betaling van een supplement (€3/dag - €15/week).

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, overalls en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht. Zwemmen onder toezicht tijdens het hele seizoen.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer en de gezondheidstoestand, en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.


- Animatie:
Er is voor elk wat wils, dus kom en beleef een geweldige tijd met je familie of vrienden.
Tal van leuke, sportieve en creatieve activiteiten onder leiding van het animatieteam, 6 dagen per week beschikbaar, van zondagmiddag tot vrijdagavond, van 10.00 tot middernacht, gedurende het hele seizoen (animatie wordt nog steeds aangeboden, maar op kleinere schaal vanaf 14/09).
Op het programma: zwembadspelen, aquagym, aquabike, spierversteviging, fitnesslessen, Olympische Spelen, jeu de boules wedstrijden, dansinitiatie, initiatie boogschieten...
s Avonds is er een Minidisco, afhankelijk van de dag gevolgd door een show van de entertainers: vakantieshow, concert, dansavonden, café-theater, spelletjes, jeu de boules 's avonds, karaoke, Lotto, poker, zwembad 's avonds en nog veel meer...

Veel activiteiten ter plaatse: Nieuw voor 2024: een vernieuwd recreatieterrein met 2 nieuwe multisportterreinen en een padeltennisbaan. De camping beschikt ook over een speeltuin voor kinderen onder de 12 jaar, springkastelen, trampolines, een fitnessruimte (open van 9.00 tot 19.00/8.00 uur, vanaf 16 jaar), een tennisbaan (5 €/uur of 8 €/2 uur), petanque, tafeltennis en fietsverhuur (tegen betaling), minigolf en Street Workout (toestellen voor bodybuilding in de open lucht).

Kinderclubs :
3 leeftijdsgroepen (4-6 jaar / 7-10 jaar / 11-13 jaar): geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur tijdens de lente- en zomervakantie.
Op het programma: ludieke en knutselactiviteiten, sporttoernooien, themadagen en voorbereiding op de kindershow, en niet te vergeten de onvermijdelijke minidisco!

Tienerclub (14-17 jaar): geopend van maandag t/m vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur tijdens de voorjaarsvakantie en van 11.00 tot 13.00 en van 15.00 tot 17.00 uur tijdens de zomervakantie. Sportactiviteiten, uitstapjes onder begeleiding (karten, surfen, kanoën... tegen betaling).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Het snackbar-restaurant is het hele seizoen geopend van 12.00 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur (23.00 uur in juli/augustus), met à la carte gerechten om te eten of mee
te nemen.

De kruidenierswinkel is geopend van 8.00 tot 13.00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur in het laagseizoen, en van 8.00 tot 13.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur in juli en augustus.
Je vindt er een hotspot met ter plekke gebakken brood en gebak, kranten, algemene levensmiddelen en verse producten, strandartikelen, ansichtkaarten en postzegels.
Overdag of 's avonds, voor een drankje of een aperitief, is de bar geopend van 10.00 tot 23.00 uur in het laagseizoen, en elke dag van 10.00 tot middernacht in juli en augustus. Het is de perfecte plek om af te spreken met vrienden, te genieten van een drankje of deel te nemen aan een evenement.
Tijdens het snacken kunnen jong en oud terecht in de snackbar om de trek te stillen: elke dag geopend van 16.00 tot 23.30 uur in juli en augustus (tijden ter plaatse te raadplegen in het laagseizoen).

Er zijn verschillende diensten beschikbaar: gratis Wi-Fi-toegang aan de bar (beperkt tot 30 minuten/dag/1 apparaat); de wellnessruimte (kapper, schoonheidsbehandelingen, nagelservice en massages, tegen betaling, op afspraak en tijden ter plaatse te raadplegen); zelfbedieningswasserij (tegen betaling) en lenen van strijkijzer en stofzuiger (op aanvraag bij de receptie en afhankelijk van beschikbaarheid).

De vermelde tijden zijn slechts ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €6/dag/dier of €42/week/dier (maximaal 1 huisdier per accommodatie)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: niet toegestaan

Alle toeslagen moeten ter plaatse worden betaald

- Nota Bene:
Waarborgsom accommodatie: €200/accommodatie
Waarborg huishouding: €205/huuraccommodatie
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,86 (voorlopig tarief voor 2024, ter plaatse te bevestigen)
Afvalbelasting: €1,02/dag/mobilhome

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. De afdruk van de creditcard wordt binnen een week gewist, onder voorbehoud van controle ter plaatse.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15,40 €/semaine (sur réservation - selon disponibilité - draps et matelas non fournis)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 seul animal maxi autorisé par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Perpignan 32 km
  • nabijgelegen stad : Argelès Village 3 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 800 m
  • Kust < 800 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15,40 €/semaine (sur réservation - selon disponibilité - draps et matelas non fournis)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 seul animal maxi autorisé par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Perpignan 32 km
  • nabijgelegen stad : Argelès Village 3 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 800 m
  • Kust < 800 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
84 meningen
4.3/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Philippe (gepubliceerd op 25-06-2023)
    Verblijf03-06-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Séverine (gepubliceerd op 23-04-2023)
    Verblijf15-04-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Mohamed (gepubliceerd op 21-08-2022)
    Verblijf13-08-2022
    Waardering

    Aan de top

    vertaald uit fr
  • Sabine (gepubliceerd op 07-05-2022)
    Verblijf30-04-2022
    Waardering

    Geweldige camping dicht bij het strand, de kinderen hadden het geweldig, hij huilde en wilde niet weg

    vertaald uit fr
  • Annie (gepubliceerd op 20-09-2021)
    Verblijf11-09-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Marc (gepubliceerd op 18-07-2021)
    Verblijf10-07-2021
    Waardering

    Heb een prettig verblijf

    vertaald uit fr
  • Regine (gepubliceerd op 30-05-2021)
    Verblijf22-05-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Lydia (gepubliceerd op 17-08-2020)
    Verblijf01-08-2020
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Dylan (gepubliceerd op 27-07-2020)
    Verblijf11-07-2020
    Waardering

    Een top van de topcamping!!! Een geweldig animatieteam, een geweldige plek, een geweldige animatieplanning! zwembad, glijbaan, tennisbaan, voetbal, opblaasbare spellen voor kinderen zijn TOP. Er is maar één ding dat je moet doen om in deze CAMPING!!!!!!!!!!!!!!

    vertaald uit fr
  • Benedicte (gepubliceerd op 02-07-2019)
    Verblijf22-06-2019
    Waardering

    Onze stacaravan (nr. 70) stond heel dicht bij het zwembad, het restaurant en de kleine kruidenierswinkel, zeer praktisch en niet erg lawaaierig. Het was goed georiënteerd, niet over het hoofd

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata