Villa - 8 personen

Thorn - Maasgouw (Nederland)
réf: 1239963L
codeTo: 1554
  • Villa - 8 personen
  • Villa - 8 personen

5 kamers - 4 slaapkamers - 150 m²

réf: 1239963L
codeTo: 1554
  • Zwembad

  • Sauna

  • Televisie

Vakantiewoning Thorn - Villa - 8 personen - Villa - 8 personen - 150 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Thorn - Villa - 8 personen - Villa - 8 personen - 150 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Thorn - Villa - 8 personen - Villa - 8 personen - 150 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1239963L
codeTo: 1554
  • Villa - 8 personen
  • Premium Water 8p
  • 5 kamers - 4 slaapkamers - 150 m²
  • Zwembad
  • Zwembad - Sauna - Televisie - terras
Premium Water 8p Naamen van de accommodatien-Thorn

Parc Maasresidence Thorn is een complex gelegen in een prachtige omgeving in het hart van Limburg, op loopafstand van het gezellige witte stadje Thorn. Vanuit je villa of appartement loop je zo naar de centraal gelegen MRT Promenade. In dit gebouw bevindt zich de receptie, waar je terecht kunt voor hulp bij alles van sloepverhuur tot wandelroutes. In hetzelfde gebouw wacht restaurant Humphrey's Thorn gasten op met ontbijt, lunch en diner, binnen of op het terras. Daarnaast vind je op de MRT Promenade de MRT Shop & Bakery, de Happy Benny Kids Club en een grote bowlingbaan.

Tegenover de MRT Promenade ligt het gloednieuwe MRT Pool. Het omvat een groot hoofdzwembad, een kinderzwembad, een bubbelbad en een lange glijbaan. Langs het zwembad staan ligstoelen, zodat gasten kunnen ontspannen en tegelijkertijd naar de spelende kinderen kunnen kijken.

De MRT haven is toegankelijk voor gasten van het park voor het aanmeren van hun eigen boten of voor boten die op het park worden gehuurd. Vanaf de MRT Haven kun je via de blauwe brug naar MRT Beach, een privéstrand dat geschikt is voor allerlei activiteiten, zoals zwemmen, paddleboarden, surfen, SUP-boarden en zelfs e-foilen. De Maasplassen vormen het grootste waterrecreatiegebied van Nederland en het park ligt direct aan de oevers! Naast alle wateractiviteiten is het natuurlijke landschap rondom deze plassen werkelijk uniek. Met een eigen of gehuurde elektrische fiets kun je een prachtige route maken door de natuur en zelfs over de Belgische grens!

Deze vrijstaande vakantievilla van ongeveer 150 m2 heeft net als alle andere 'Premium Water' villa's een tuin aan het water.

De villa zelf heeft een ruime en lichte woonkamer met een zit- en eethoek en een tv met Chromecast. De luxe open keuken heeft een koelkast met vriezer, 5-pits inductiekookplaat, filter- en capsulekoffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en combi-oven met magnetron.

De villa heeft vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond. De slaapkamer op de begane grond heeft twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met wastafel en inloopdouche. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, elk met twee eenpersoonsbedden en twee badkamers, waarvan één en suite, met wastafel en inloopdouche. De tweede badkamer op de eerste verdieping heeft een wastafel, inloopdouche en sauna. Er is een kinderhekje bovenaan de trap.
Er zijn aparte toiletten op de begane grond en de benedenverdieping. De inpandige berging heeft een was-droogcombinatie.

Buiten is er een overdekt terras met tuinmeubilair met uitzicht op het water. Er is ruimte voor twee auto's op de parkeerplaats naast de villa en er is gratis WiFi in de hele accommodatie.
Extra faciliteiten kunnen worden geboekt door een opmerking te maken bij de boeking. Je kunt bijvoorbeeld denken aan buitenverwarming voor het terras of een privéponton.

Elke villa is uitgerust met een kinderstoel en een kinderbedje, exclusief beddengoed. Als een extra kinderstoel of kinderbedje nodig is, moet dit van tevoren worden gereserveerd. Dit is op basis van beschikbaarheid en exclusief beddengoed.

Alle bedden in de accommodatie zijn al opgemaakt. Per bed is 1 set handdoeken (1 grote, 1 kleine) inbegrepen. In de keuken ligt een set keukenhanddoeken en in de badkamer ligt een badmat. Als je extra lakens of handdoeken nodig hebt, kun je dit aangeven bij je boeking en toevoegen.

De indeling en stijl van het interieur kan per villa verschillen.
Parc Maasresidence Thorn is een complex in ontwikkeling. Het complex bevindt zich momenteel in de laatste fase van de bouw. We kunnen niet volledig uitsluiten dat, ondanks onze inspanningen om dit te voorkomen, lichte geluidsoverlast door verkeer en bouwactiviteiten kan optreden van maandag tot en met vrijdag.
Voor het grootste deel zullen onze klanten hier niets van merken.

Vanuit Parc Maasresidence Thorn kun je via de blauwe brug het stadje Thorn binnenrijden. Dit charmante stadje, dat ooit een klein vorstendom was, staat bekend om zijn witte bakstenen huizen, monumentale panden en authentieke straatjes met Maasstenen. De stad is anders dan andere steden in Nederland, maar geeft bezoekers een vertrouwd gevoel. Aarzel niet om een wandeling te maken door het historische centrum om de kleine winkeltjes te bezoeken en te genieten van de vele gezellige terrasjes waar heerlijke regionale specialiteiten worden geserveerd. Kortom: Thorn is een bezoek meer dan waard!

De historische stad Roermond ligt op slechts 20 minuten rijden van Parc Maasresidence Thorn. Deze bisschopsstad heeft een prachtig en uniek centrum met een levendig marktplein en zonnige terrassen met uitzicht op de imposante Sint-Christoffelkathedraal en het stadhuis. Op slechts vijf minuten lopen van het centrum vind je Designer Outlet Roermond, waar 185 winkels en 25 eetgelegenheden op je wachten. Als je van winkelen houdt, is deze plek een must! Een andere leuke en ontspannende activiteit is het maken van een rondvaart. Het is de perfecte manier om de enorme omvang van de Maasplassen te ontdekken. Je kunt aan boord gaan in het centrum van Roermond aan de Roerkade. Het is ook mogelijk om direct vanaf het complex de boot naar Roermond te nemen, wat de reis naar deze stad nog interessanter maakt!

Tijdens een vakantie in Limburg mag de stad Maastricht zeker niet ontbreken. In deze levendige provinciehoofdstad vind je allerlei historische gebouwen, imposante kerken, musea, merkwinkels, eetgelegenheden en terrassen. Als je niet bang bent in het donker en op zoek bent naar avontuur, maak dan een rondleiding door de indrukwekkende grotten onder de stad. De restaurants van Maastricht zijn een echte belevenis. Ontdek de unieke snackcultuur en geniet van de verfijnde smaken van sterrenrestaurants. Kortom, de oude binnenstad van Maastricht is een must op elke reisroute.

GaiaZOO in Kerkrade is een echte aanrader voor gezinnen met kinderen. Je komt er oog in oog te staan met diersoorten als rode panda's, wolven, giraffen en gorilla's. Als je liever een dag vol waterpret hebt, ga dan naar Fun Beach Panheel. Dit enorme waterpretpark heeft een groot drijvend eiland met allerlei interessante activiteiten!

Heb je genoeg van al die waterpret? Stap dan op de fiets! Je kunt fietsen langs de Maasvlakte, die wordt omringd door de mooiste natuurgebieden. Met behulp van het fietsknooppuntennetwerk kun je gemakkelijk je eigen route uitstippelen. Dit netwerk is perfect geïntegreerd met de fietsnetwerken in Duitsland en België. Waarom niet 's ochtends een kopje koffie drinken in Nederland, 's middags een lekker biertje in België en de dag afsluiten met een schnitzel in Duitsland?

Behalve het water van de Maasplassen heeft ook de omgeving veel te bieden. Kasteel Aerwinkel bijvoorbeeld, gebouwd door de beroemde architect Pierre Cuypers in 1854, is een intrigerend gebouw, met architectonische kenmerken die je terugvindt in het Rijksmuseum in Amsterdam. Het kasteel is niet alleen interessant, maar het grote park eromheen is ook erg mooi. Er zijn in ieder geval genoeg wandelroutes die wachten om ontdekt te worden. Voor een hapje en een drankje kun je naar de Gasterij lopen. Het is geen restaurant, maar voor een goede maaltijd en een speciaalbiertje (bijvoorbeeld de lokale Aerwinkel) is het de perfecte plek!


Aankomst: 15.00 tot 22.00 uur.
Vertrek: 08:00 tot 10:00 uur.
Fase 1 en 2 voor de villa's en appartementen zijn klaar. De villa's op het schiereiland en fase 3 zijn in aanbouw.
Er geldt een algemeen verbod op vuurwerk in het park.
Bij de receptie en in de winkel kun je niet contant betalen, alleen met pinpas of creditcard. In het restaurant kun je wel contant betalen.
Kinderanimatie is beschikbaar in het weekend, op feestdagen en tijdens de Nederlandse, Duitse en Belgische schoolvakanties.
Alle bedden in de accommodatie zijn standaard opgemaakt. Er is ook 1 set standaard handdoeken per persoon (1 normale, 1 medium en 1 grote handdoek) inbegrepen. In de keuken zijn, afhankelijk van het type boeking, 1 of meerdere sets theedoeken beschikbaar.
Natuurlijk kun je extra bestellen als je denkt meer nodig te hebben. Dit kan vooraf worden gereserveerd of ter plaatse bij de receptie.
Maximaal 2 honden zijn toegestaan, afhankelijk van beschikbaarheid. Niet alle accommodaties accepteren huisdieren. Huisdiervriendelijke accommodaties kunnen bij voorkeur worden geboekt. Andere huisdieren, al dan niet in een kooi, zijn niet toegestaan. Meer dan 2 honden zijn niet toegestaan. In hotelkamers, maisonnettes, penthouses en appartementen geldt een maximum van 1 hond per accommodatie.
Een aaneengesloten recreatief verblijf tot maximaal 28 nachten is mogelijk, met een verplichte wekelijkse schoonmaak tussendoor, die na boeking wordt berekend.
Het park behoudt zich het recht voor om een (extra) borg van maximaal €250,00 per persoon in rekening te brengen. Eventuele schade aan de woning of veroorzaakt door overlast kan worden verrekend met de borgsom. Weigert u deze borg te betalen, dan vervalt uw recht op verblijf zonder restitutie van reeds betaalde gelden.

Voor groepsaccommodaties (8 - 12 - 16 - 20 personen) is de minimumleeftijd van de hoofdhuurder 25 jaar. De rest van de groep moet minimaal 21 jaar oud zijn.
Voor normale boekingen is de minimumleeftijd 21 jaar. Gezinnen met kinderen zijn toegestaan. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan een extra borg worden gevraagd.

Zakelijke boekingen zijn toegestaan voor een periode van maximaal 14 opeenvolgende nachten, met een verplichte wekelijkse schoonmaak tussendoor, die na boeking in rekening wordt gebracht. Er geldt een maximum van 1 persoon per kamer.
Op elke boeking zijn de parkregels van Maasresidence Thorn van toepassing.
Onze babybedjes hebben een matras zonder bedlinnen.
Jeugdgroepen en feesten zijn niet toegestaan.

Referentie: BN1174498

Topcriteria

  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 150 m²
  • 5 kamers
  • 4 slaapkamers

Slaapplek

  • 8 eenpersoonsbedden

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • 1 overdekte parkeerplaats (inclusief in de prijs)
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Zwembad

Opties en diensten

  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (inclusief in de prijs)

Activiteiten

  • Golf 18 holes
  • tennis
  • Paardrijden
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 150 m²
  • 5 kamers
  • 4 slaapkamers

Slaapplek

  • 8 eenpersoonsbedden

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • 1 overdekte parkeerplaats (inclusief in de prijs)
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Zwembad

Opties en diensten

  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (inclusief in de prijs)

Activiteiten

  • Golf 18 holes
  • tennis
  • Paardrijden

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie