Apartment - 6 people

Zuna - Wierden (Nederland)
réf: 1239627L
codeTo: 1554
  • Appartement - 6 personen
  • Apartment - 6 people

4 kamers - 3 slaapkamers

réf: 1239627L
codeTo: 1554
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Zuna - Apartment - 6 people - Appartement - 6 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Zuna - Apartment - 6 people - Appartement - 6 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Zuna - Apartment - 6 people - Appartement - 6 personen - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1239627L
codeTo: 1554
  • Appartement - 6 personen
  • Reggechalet 6 persons adjusted
  • 4 kamers - 3 slaapkamers
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - overdekte parkeerplaats
Reggechalet 6 persons adjusted Naamen van de accommodatien-Zuna

Een lange vakantie of een weekend of midweek weg aan de oever van de rivier de Regge is een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de regio's Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor mooie wandelingen en fietstochten door het gastvrije landschap. Het park is ook het startpunt voor vele uitstapjes. Een dagje uit met de kinderen is geen probleem, want er zijn verschillende attractieparken in de buurt, zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, de Koningin Juliana Toren en Waarbeek.

De accommodaties op dit park bieden alle ruimte en comfort die je je maar kunt wensen. Comfortabele bedden, een ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. Je wordt overladen met comfort. Je kunt kiezen voor stacaravans, chalets of Reggehooibergen met privé-sauna, voor 2 tot 8 personen.

Bovendien is alles in dit mooie vakantiepark erop gericht om je vakantieplezier te vergroten. Elk vakantieseizoen is er een animatieteam om jong en oud te vermaken met dagelijks interactief theater, wekelijkse familiebingo, sport en spel en nog veel meer. En niet te vergeten: het onlangs gerenoveerde zwembad met leuke waterstralen.
In de maanden mei, juni en van begin september tot half september is er animatie voor de kleintjes.



Het ontwerp van dit Regge chalet is gebaseerd op de originele bouw van een Twentse Hooischuur. Er is veel aandacht besteed aan de omgeving, in een poging om de gebruikers van dit chalet een openluchtgevoel te geven.

In de ruime keuken met vaatwasser, kookplaat en koffiezetapparaat.

Alle bedden in de drie slaapkamers zijn voorzien van dekbedden, kussens en lakens. Er is één slaapkamer met een 83 cm brede deur, een verstelbaar hoog/laag bed en 1 eenpersoonsbed. Deze kamer heeft ook een flatscreen-tv.

Chalet Regge heeft ook een aantal aanpassingen, waardoor het een zeer geschikt appartement is voor oudere mensen:
- Gemakkelijke toegang zonder drempels
- Geen drempels in het huis
- Een seniorentoilet met steunen
- Een aangepaste douche met douchestoel
Als je meer zorg nodig hebt, biedt het park de mogelijkheid voor zorgvoorzieningen. Vraag ernaar voor je boekt.

Direct tegenover Chalet Regge is een speciaal aangelegde all-weather speeltuin. Er is voldoende parkeergelegenheid voor een busje.

Alles wat je op het park kunt beleven maakt ook deel uit van de omgeving.
- Buiten het park zijn er een aantal speeltuinen, omgeven door kunstgras. Je kunt er ook springen op de airtrampoline en spelen in de buitenspeeltuin met een speelhotel, grote glijbaan en nog veel meer. Tijdens de vakantie heb je altijd de kans om de mascotte "Eeky" te ontmoeten. Samen met het animatieteam doet hij niets dan leuke dingen! Oh ja, er is ook een mini-boerderij met geiten, kippen en grote konijnen.
- Een spannende activiteit is boogschieten, geweer schieten of blaaspijp schieten op de schietbaan. Deze activiteiten vinden altijd plaats onder begeleiding van een instructeur. Met boogschieten en geweer schieten laat je de kracht van je haviksogen, vaste handen en grote concentratie zien. Blaaspijpschieten is de minst gevaarlijke van de drie, maar net zo spannend. Leuk voor kinderen die zich een echte indiaan willen voelen.

Het partycentrum heeft veel mogelijkheden voor verschillende indooractiviteiten.
- De binnenspeeltuin is een grote overdekte ruimte met een glijbaan, hoge toren, touwbrug, balk, stuiterende kippen, bal en nog veel meer. Ideaal voor uren speelplezier. De binnenspeeltuin ligt naast het restaurant. Terwijl u geniet van een kopje koffie, lunch of diner, kunt u uw kinderen in de gaten houden.
- Er is ook een gratis verwarmd binnenzwembad.
- Voor een spelletje bowling dat altijd leuk en gezellig is, kun je gebruikmaken van de gloednieuwe bowlingbaan. Moderne witte banen en LED-verlichting zorgen voor een opvallende look.

- Het kindvriendelijke restaurant in de binnenspeeltuin is het hele jaar door geopend. Zittend aan tafels kunnen kinderen genieten van de aangrenzende binnenspeeltuin. Voor de kinderen worden verschillende menu's geserveerd, waaronder chips, snacks en heerlijke ijsjes. Er zijn voldoende kleurplaten en kleurpotloden voor kinderen. Er zijn kinderstoelen, verschoontafels en een rustige ruimte waar de kleintjes kunnen slapen (reserveren verplicht).
- Bij mooi weer kun je natuurlijk buiten eten op het terras van de Regge. Vanaf het terras kijk je uit over de kade met de motorboot van de Regge Stream, fluisterboten en kano's.

En nu is het tijd om naar buiten te kijken, naar de omgeving! Wat een prachtige rivier is de Regge. Er is zoveel te ontdekken op en naast het water. De natuur is er in overvloed: biezen groeien weelderig, eenden en ganzen broeden op de oevers en wie geluk heeft, ziet zelfs een ijsvogel.
- Maak een boottocht over de Regge met de elektrische motorboot Regge Stream. Dit is een kopie van de Boston Tea Party-boot, die rond 1850 erg populair was in Engeland. De comfortabele boot biedt plaats aan maximaal 25 volwassenen. De houten luifel met sfeerverlichting biedt bescherming tegen de zon, regen en kou. Er kunnen verfrissende drankjes worden geserveerd. Of een heerlijk kopje koffie met krentenbrood, een lokale lekkernij. Vanaf het water kun je genieten van de prachtige flora en fauna. Er zijn een aantal attracties langs de route. Onderweg zie je de Pelmolen, een biologische boerderij, een recreatieboerderij met boerengolf en een wijngaard. De schipper is een uitstekende verteller. De tocht duurt 45 minuten.
- Ze organiseren ook culinaire rondvaarten over de Regge, waarbij je verschillende gerechten kunt proeven (4 of 5 gangen).
- Een 'Reggestreek Tocht' is een afwisselend programma voor 8 tot 20 personen van ongeveer 5 uur. Onderweg kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes, uitstappen voor sightseeing of deelnemen aan een leuke activiteit. Het arrangement kan van maandag tot vrijdag worden geboekt.
- Waarom huur je geen elektrische boot (met elektromotor) en ontdek je de prachtige Regge? Vaar op eigen gelegenheid met de elektrische boot met een snelheid van 4 tot 10 km/u over de Regge en ontdek ondertussen de bijzondere en rustige omgeving. De boten zijn gemakkelijk te besturen. De platbodems zijn redelijk stabiel. De kanalen en het meer zijn slechts één meter diep, waardoor de boot zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Een kinderwagen, buggy of Maxi Cosi past in de bodem van de boot. Voor een comfortabelere zit kun je een kussen of klapstoel meenemen. Ze verhuren ook zwemvesten voor kinderen. Een elektrische boot huren (per uur) is gewoon heel leuk!
- Je kunt ook een kano huren en de omgeving op een andere manier ontdekken. Terwijl je langzaam richting de Nijverdalse vispas peddelt, kun je genieten van de stilte en het prachtige uitzicht over velden en bossen.
- Voor fietsers is er een prachtig fietspad dat de kronkelende rivier door het landschap volgt. Bij de receptie zijn talloze routes verkrijgbaar.
- Er zijn ook veel musea, mooie markten en prachtige boerderijen in de buurt.
- Het schone, heldere water van de Regge is rijk aan vis. Langs de oevers vind je verschillende aantrekkelijke visstekjes.

GROEPEN
Als de boeking betrekking heeft op een aantal personen die als een groep moeten of kunnen worden beschouwd, moet de persoon die de boeking maakt dit onmiddellijk en expliciet vermelden. Degene die de boeking maakt is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen, niet alleen voor zichzelf, maar voor alle aangemelde leden die tot zijn/haar groep behoren. Groepsverblijven zijn slechts beperkt mogelijk in het park. Groepen dienen bij aankomst bij de receptie een huurborg per groep te betalen (bedrag in overleg te bepalen).

JONGEREN
Alleenreizende jongeren zijn niet toegestaan in de huurgebouwen of op het park.

BEZOEKERS
Als je bezoek ontvangt, informeer dan de receptie en dit wordt in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor het gedrag van uw bezoekers. Bezoekers moeten de camping uiterlijk om 22.30 uur verlaten. Auto's van bezoekers worden geparkeerd op de parkeerplaats.

AANKOMST EN VERTREK
Op de dag van aankomst kan het gehuurde vanaf 15.00 uur worden betrokken. Bij aankomst ontvang je bij de receptie de sleutel en andere relevante informatie. Op de dag van vertrek moet het gehuurde uiterlijk om 10.00 uur verlaten zijn.

AUTO
Per huuraccommodatie of camping mag maximaal 1 privé-auto worden geparkeerd. Andere auto's moeten op de parkeerplaats geparkeerd worden.

Houd er rekening mee dat jeugdgroepen en feesten niet zijn toegestaan.


Optionele services:
Kinderbedje 7€ vastbedragperreservering,Kinderstoel 7€ vastbedragperreservering,Handdoekenset 7€ bedragpset,Keukenhanddoekenset 7€ bedragpset.

Referentie: BN1002414

Topcriteria

  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • 1 overdekte parkeerplaats (inclusief in de prijs)
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Zwembad

Opties en diensten

  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (inclusief in de prijs)

Diverse

  • Handicap

Activiteiten

  • Golf 18 holes
  • tennis
  • Paardrijden

Beschrijving interieur

  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • 1 overdekte parkeerplaats (inclusief in de prijs)
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Zwembad

Opties en diensten

  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (inclusief in de prijs)

Diverse

  • Handicap

Activiteiten

  • Golf 18 holes
  • tennis
  • Paardrijden

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata