Icône Carte de France

Camping Les Hirondelles

Loupiac - Lot (Frankrijk)
2 meningen
réf: 1068266L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Les Hirondelles

4 kamers - 3 slaapkamers - 37 m²

2 meningen
réf: 1068266L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Loupiac - Camping Les Hirondelles  - Mobile Home - 6 personen - 37 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Loupiac - Camping Les Hirondelles  - Mobile Home - 6 personen - 37 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Loupiac - Camping Les Hirondelles  - Mobile Home - 6 personen - 37 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1068266L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Les Hirondelles 4* - Cottage Select TV LV Clim - 3 chambres et 2 salles d'eau - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 37 m²
  • 2 douches - 2 toilets
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Televisie - terras - Afwasmachine
Camping Les Hirondelles 4* - 
Cottage Select TV LV Clim - 3 chambres et 2 salles d'eau - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Loupiac

- Algemene beschrijving van de camping:

Op het kruispunt van verschillende opmerkelijke plaatsen zoals Lascaux, Rocamadour, Padirac, Lacave en Sarlat, is de prachtige Lot, in het hart van de sublieme Dordogne-vallei, een prachtige vakantiebestemming. Strijk neer in Loupiac, "het dorp van de 55 duivenhokken", een charmant plattelands- en wijndorp.

Genesteld in het hart van het platteland, in een prachtig eikenbos met een prachtig uitzicht over het platteland, is de 4-sterren camping Les Hirondelles voor het 5e jaar op rij bekroond met de prijs voor Beste Camping in de categorie Klanttevredenheid en in 2023 met de prijs voor de categorie Animatie.

Elk jaar verfraaien Loïc en Elodie hun familiecamping, op menselijke schaal, met respect voor het behoud van hun omgeving, wat voor hen een ware levenskunst is: een prachtig zwemparadijs, animaties en activiteiten die origineler zijn dan elders, catering met lokale producten, kortom, iets moois en goeds, eenvoudig en doeltreffend voor maximaal comfort en verbondenheid met de natuur!

Met een adembenemend landschap, een rustige omgeving, lekker eten, kleine markten, regionale festiviteiten en uitstekend uitgeruste accommodaties valt deze mooie camping in de Lot zowel in de zomer als in het voorjaar op!

Baroudeurs en andere avonturiers: mis het "Festival Horizons Unlimited France" niet dat de camping organiseert tijdens het weekend van 20-22/09: een bijeenkomst van liefhebbers van motor-, fiets- of expeditieavonturen in Frankrijk en de rest van de wereld... Conferenties, uitwisseling van ervaringen, adviesworkshops, prachtige machinebouw. Mis het niet, of reserveer vroeg... Inschrijving ter plaatse mogelijk, deelnemers arriveren vanaf 18 september.

- Beschrijving van uw accommodatie:

Cottage Select TV LV Clim - 3 slaapkamers en 2 badkamers met douche - 6 personen

Ca. 37 m² met halfoverdekt houten terras van 22 m², tuinmeubilair en 2 ligstoelen.
Voordelen: Elegante familie cottage met aparte ruimtes voor ouders en kinderen, niet te vergeten tv, airconditioning, vaatwasser, barbecue, gratis Wi-Fi en Nespresso koffiezetapparaat, wat nog meer?
Jaar van de stacaravan: 2024

3 slaapkamers (een master suite met een tweepersoonsbed (160x200) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar, met de mogelijkheid om ze dichter bij elkaar te zetten) met kledingkasten en verduisteringsgordijnen
Omkeerbare airconditioning (verwarming/koeling optie)
Televisie in de woonkamer
Wifi inbegrepen
Leefruimte met sofa, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, afzuigkap, koelkast/vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster, waterkoker, filter en Nespresso koffiezetapparaat)
Houtskoolbarbecue (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
1 doucheruimte in de master suite en 1 aparte doucheruimte, beide met douche, wastafel en haardroger
2 wc's: 1 in de master badkamer, de andere apart
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het zwembadgedeelte:

Prachtig zwembad van ongeveer 100m², overdekt en verwarmd, te ontdekken bij mooi weer.
Je kunt er baantjes trekken of gewoon ontspannen en afkoelen.

Jongere kinderen zullen genieten van het pierenbadje voor wat plezier en spelletjes.

Zodra de zon tevoorschijn komt, kun je gebruik maken van het solarium met ligstoelen en parasols voor een ontspannende pauze.

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Dagelijks van 10 tot 19 uur (20 uur in juli/augustus).
- Verwarmd overdekt zwembad het hele seizoen. Het zwembad is open bij mooi weer.
- Pierenbad: alleen in juli/augustus geopend en verwarmd

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, wetsuits en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht. Voor ieders comfort zijn ballen, chips en andere spelletjes niet toegestaan in het zwembad. Geen toezicht in het zwembad. Kinderen zijn de verantwoordelijkheid van hun ouders. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

Voor liefhebbers van zoet water midden in de natuur ligt de Dordogne op slechts 10 minuten rijden. De camping beveelt je graag andere geheime plekjes in de Lot aan om lekker te zwemmen.

De aangegeven tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de sanitaire omstandigheden en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf

- Animatie:

Ver van de drukte van de stad kunt u in elk seizoen genieten van de rust van het resort.

Terwijl in het laagseizoen de sfeer rustiger is, komt de camping in juli en augustus tot leven met activiteiten die vaak origineel zijn: bijlwerpen, gelly game (spel met geweren om biologisch afbreekbare gelballen met een zachtere impact af te schieten), interactieve spelletjes, fun archery (spel met boog en pijlen met schuimpunten), trivial pursuit met minigames, reuzenschattenjacht of ontsnappingsspel, aquagymles voor groepen (twee keer per week in de zomer), verschillende toernooien zoals jeu de boules of tafeltennis.
Je kunt ook de klankreis ontdekken, liggend in een bos op de camping, ontdek en reis door vele instrumenten.

Neem 's avonds deel aan de verschillende aangeboden activiteiten: gourmetavonden, dansen, verhalen en legendes, muzikale clownerie, astronomie om de prachtige sterrenhemel van de Lot te ontdekken (de camping ligt in de Zwarte Driehoek van Quercy, een van de donkerste hemels van Frankrijk na de bergen en Corsica).

Er is hier geen kinderclub, maar we denken er wel aan: ontdekkingsactiviteiten voor kinderen van 4-10 jaar in de zomer (vertelavonden en legendes in het truffelveld en astronomieavonden), geweldige ervaringen in petto.

Er is een multisportterrein voor knotsgekke potjes jeu de boules, volleybal of basketbal, een pingpongtafel en een nieuwe, goed uitgeruste speeltuin voor avonturiers van 2 tot 12 jaar (structuur met glijbaan, net, schommel, veerspelletjes en houten hut), evenals een tv-ruimte, bibliotheek, uitleen van gezelschapsspellen en een speelkamer met tafelvoetbal en biljart (tegen betaling).

Neem een adempauze! Verken de omgeving. Dit is wandelland! Je bent in voor een traktatie!

Sportvissers, zet je schrap! Het gebied is rijk aan beken, rivieren en meren, dus je zult zeker vinden wat je zoekt in deze kalme wateren vol vis!

Tegen betaling bieden de camping en zijn partners kano- en scootertochten aan om het platteland van de Lot te ontdekken.

Baroudeurs en andere avonturiers: mis het "Festival Horizons Unlimited France" niet dat de camping organiseert tijdens het weekend van 20-22/09: een bijeenkomst van liefhebbers van motor-, fiets- of expeditieavonturen in Frankrijk of de wereld... Conferenties, uitwisseling van ervaringen, adviesworkshops, fijnmechanische techniek. Mis het niet, of reserveer tijdig... Inschrijving ter plaatse mogelijk, deelnemers arriveren vanaf 18 september.

De vermelde tijden zijn indicatief en onder voorbehoud. Het activiteitenprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.


- Beschikbare diensten ter plaatse:

Er zijn het hele seizoen door verschillende diensten beschikbaar om je verblijf aangenamer te maken: een goed gesorteerde kruidenierswinkel met brood en gebak als je het de dag van tevoren hebt besteld, een gezellige bar bij het zwembad met crêpes en ijsjes, een snackbar en een restaurant met huisgemaakte gerechten van lokale producten.

Kruidenierswinkel: dagelijks van 8.00 tot 12.30 uur en van 14.30 tot 19.00 uur.
Bar :
- laagseizoen: dagelijks van 8.00 tot 12.30 en van 14.30 tot 19.00 (behalve in uitzonderlijke omstandigheden)
- in het hoogseizoen: dagelijks van 8.00 tot 12.30 en van 14.30 tot 22.00 / middernacht op levendige avonden.
Restaurant :
- Laagseizoen: Elke avond van vrijdagavond tot zondagavond
- Hoogseizoen: Elke avond van dinsdag tot zondag
Snackbar :
- Laagseizoen: Woensdagavond (afhaalpizza's) en van vrijdagavond tot zondagavond
- Hoogseizoen: Elke avond van dinsdag tot zondag

Voor uw gemak, ook beschikbaar: ontspanningsruimte met boeken en bordspellen, wasruimte met wasmachine en droger (tegen betaling) en uitleen van tafel, strijkijzer en stofzuiger, kluisje bij de receptie indien nodig, gratis wifi beschikbaar op de hele camping en een gratis oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Onze vrienden de honden hebben ook hun kleine "speciale attenties": welkomstpakket bij aankomst (traktatie, speeltje, zakje voor uitwerpselen), pluche bar beschikbaar op het buitenterras, cani-douche, hek beschikbaar op de stacaravan om het terras af te sluiten en te beveiligen.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat bepaalde faciliteiten van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële hygiënische omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid

:

Toeslag huisdier: €3/dag in april, mei, juni en september en €4/dag in juli en augustus (maximaal 2 huisdieren per accommodatie) Katten toegestaan. NAC verboden.
Kleine dieren lichter dan 10 kg: toegestaan.
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: toegestaan.
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden -

Nota Bene:

Waarborg accommodatie: €200
Borg huishoudelijke schoonmaak: €120
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,80 (verwacht tarief voor 2024)
Afvalbelasting per dag en per persoon: €0,70 (verwacht tarief voor 2024)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Deposito's per bankcheque of creditcardafdruk, niet geïnd en geretourneerd onder voorbehoud van inventarisatie.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 37 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 5 €/jour (lit parapluie + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Overdekt zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 18 € (sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 4 €/jour ou 28€/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (empreinte CB effacée sous dizaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Brive 32 km
  • Stadcentrum < 3 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • mini-golf
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 37 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 5 €/jour (lit parapluie + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Overdekt zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 18 € (sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 4 €/jour ou 28€/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (empreinte CB effacée sous dizaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Brive 32 km
  • Stadcentrum < 3 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • mini-golf
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
2 meningen
5.0/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Sandrine (gepubliceerd op 21-04-2024)
    Verblijf13-04-2024 - 4 personen
    Waardering

    Een camping op mensenmaat gerund door een heel vriendelijk echtpaar. De camping is rustig en omgeven door natuur. Het selecte huisje (Lacave) is erg goed. Het verwarmde overdekte zwembad is zeer aangenaam. Een aanrader!

    vertaald uit fr
  • Christine (gepubliceerd op 03-06-2023)
    Verblijf26-05-2023 - 4 personen
    Waardering

    Zeer warm welkom. Een rustige, comfortabele plek waar we zeker naar terug zullen keren. Goed gelegen om de streek te bezoeken en te ontdekken

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata