Icône Carte de France

Village Club les Sables d'Or

Cap d'Agde - Hérault (Frankrijk)
19 meningen
réf: 1050025L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Village Club les Sables d'Or

3 kamers - 2 slaapkamers - 35 m²

19 meningen
réf: 1050025L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 800 m

  • Televisie

Vakantiewoning Cap d'Agde - Village Club les Sables d'Or - Mobile Home - 4 personen - 35 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Cap d'Agde - Village Club les Sables d'Or - Mobile Home - 4 personen - 35 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Cap d'Agde - Village Club les Sables d'Or - Mobile Home - 4 personen - 35 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1050025L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Village Les Sables d'Or 4* - Mobil-home Privilège TV LV Clim - 2 chambres et 2 salles d’eau - 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 35 m²
  • 2 douches - 2 toilets
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 800 m - Televisie - terras
Camping Village Les Sables d'Or 4* - 
Mobil-home Privilège TV LV Clim - 2 chambres et 2 salles d’eau - 4 personnes Naamen van de accommodatien-Cap d'Agde

- Algemene beschrijving van de camping:

Een waanzinnig waterpark en directe toegang tot het strand, wie kan het beter? Tobogans of zandkastelen, de keuze is aan u!

Genesteld in de beroemde Cap d'Agde, stop bij 4* camping Les Sables d'Or en ontdek zijn troef: een waterpark met piratenthema van 10.000 m². Een Caraïbische sfeer waar Jack Sparrows in de dop geen kant op kunnen, met glijbanen, 1 lagunezwembad, 1 golfslagbad, een rivier vol stromingen en zelfs een surfsimulator!

Deze camping legt de lat hoog, met acht eetgelegenheden, vier bars, uitstekende shows om je de hele zomer te vermaken, om nog maar te zwijgen van de kinderclubs in de zomer, en de nieuwste generatie accommodaties met veel comfort om het plaatje compleet te maken.

En daar houden de avonturen niet op! Cap d'Agde heeft genoeg activiteiten voor alle leeftijden, met een pretpark, aquarium, golfbaan, restaurants en winkels in overvloed. Je kunt ook de pittoreske dorpjes in het achterland verkennen of een excursie op zee maken.

Yo ho ho, zeilers! Als u op zoek bent naar de perfecte vakantie voor uw bemanning, zet dan koers naar de Middellandse Zee en ga voor anker op camping Les Sables d'Or!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:

Mobil-home Privilège TV LV Clim - 2 slaapkamers en 2 badkamers met douche - 4 personen
Een ruime stacaravan met het ultieme comfort van een badkamer per slaapkamer... Perfect!

Ca. 35 m², met 15 m² overdekt houten terras en tuinmeubilair
Plus: 2 badkamers met douche, airconditioning, televisie, vaatwasser, beddengoed en handdoeken inbegrepen en "privilege" voordelen... Comfort bij uitstek!
Jaar van Mobil-home : 2022

2 ouderlijke suites (1 suite met 1 tweepersoonsbed (160x190) - 1 suite met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar)
1 linnenpakket per persoon (lakens en handdoeken)
Televisie
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer
Zithoek met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, afzuigkap, koelkast/vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat)
Verwarming in de woonkamer
2 badkamers grenzend aan de slaapkamers, elk met douche, wastafel en WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats
1 "privilege" pakket bestaande uit: gratis eindschoonmaak (exclusief keuken) + Bevoorrechte toegang tot het waterpark: 1 uur privilege (van 19.00 tot 20.00 uur) / Toegang tot de VIP-ruimte / Gratis toegang op de dag van vertrek.
Om het aanbod compleet te maken, kun je ook profiteren van gratis activiteiten (voor een verblijf van minimaal 2 nachten van 06/04 tot 07/05) of kortingen op bepaalde activiteiten (voor een verblijf van 08/05 tot 22/09), afhankelijk van de voorwaarden en bepalingen die ter plaatse worden bevestigd.
De "privilege"-aanbieding geldt per stacaravan, alleen voor vakantiegangers die bij de reservering zijn opgegeven.
De vermelde bedafmetingen zijn niet contractueel. Afhankelijk van het model en het bouwjaar van de stacaravan kunnen er kleine verschillen in grootte zijn. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van de waterzone:

Welkom in "Pirates World", een naburig waterpark met toegang inbegrepen voor campinggasten. Geniet van 10.000 m² zwemmen, attracties en allerlei soorten plezier!

Het waterpark is verdeeld in twee verschillende delen:
- Het Californische gedeelte biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten voor jong en oud, waaronder een lagunezwembad en peuterbad, maar ook glijbanen, een bubbelbad en een surfspot.
- Het Piratengedeelte, met een wilde rivier, een groot piratenbad en zelfs een golfslagbad!

Voor de zwemliefhebbers: verschillende verwarmde zwembaden, een lagunezwembad, een golfslagbad, een zwembad en een verwarmde whirlpool onder een strohut met waterstralen.

Voor de avonturiers zijn er 5 glijbanen, waaronder een multi-track glijbaan met 6 glijbanen en 2 thrill rides.

De wildwaterbaan met boeien is ook een leuke optie voor gezinnen (boeien niet inbegrepen).

Je kunt ook boardsporten beoefenen zoals surfen, bodyboarden, wakeboarden of met boeien slepen op de golfsimulator. Onder begeleiding van professionals zorgen deze activiteiten (tegen betaling) voor maximaal plezier in alle veiligheid!

Voor de allerkleinsten zijn er verschillende peuterbaden, waarvan het grootste met een piratenschip gevangen in de tentakels van een reuzenoctopus, waterpaddenstoelen en speciaal aangepaste minitobogans.

Tot slot kun je, als je wilt ontspannen, zonnebaden op een van de solariumstranden.

Openingsdata en -tijden van het zwemparadijs :
- Geheel geopend van 08/05 tot 01/09 en alleen het Piratengedeelte van 02/09 tot 22/09.

NB: Zwemmen onder toezicht - armbanden zijn verplicht voor jongere kinderen en minderjarigen moeten worden begeleid door een verantwoordelijke volwassene. Vrouwen mogen een eendelige of tweedelige zwembroek dragen en mannen een boxershort of zwembroek. Zwemshorts en strandjurken zijn niet toegestaan. Toegang is verplicht met polsbandje/badge.

En niet te vergeten het prachtige fijne zandstrand op ongeveer 800 m van de camping, gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken... het grootste en ruigste van Cap d'Agde. Zelfs in hartje zomer kun je hier probleemloos je strandlaken neerleggen!

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van je verblijf.

- Animatie:

Het hele seizoen door vind je ter plaatse precies de juiste hoeveelheid entertainment, waaronder :
- Piratenspel (schattenjacht, ontsnappingsspel, piratenuitdaging, meneer de zwarte doos)... meeslepende groepsspellen.
- Overdag is er het beroemde jeu de boulestoernooi en de beroemde klopjacht.
- En niet te vergeten de avondanimatie op drukke dagen in het laagseizoen en elke avond van 18/05 tot 07/09!

Het tempo gaat omhoog van 06/07 tot 31/08 met een vol, rijk en gevarieerd activiteitenprogramma, dat je :
- Tot 25 activiteiten per dag, kinder- en tienerclubs, mascottes en helden in parade!
- En niet minder dan 3 avondshows elke avond!

Er zijn ook twee clubs voor uw kinderen, volgens een schema dat u ter plaatse kunt raadplegen:
Kids club (5-11 jaar): alleen op drukke dagen in het laagseizoen en elke dag van 29/06 tot 01/09, met activiteiten voor iedereen!
Teens club (12-17 jaar): alleen van 06/07 tot 31/08, om ze bezig te houden! (volgens het schema ter plaatse).

Wat activiteiten betreft: er zijn verschillende petanquebanen waar je je buren kunt uitdagen voor een partijtje jeu de boules, of je nu een forehandspeler of een backhandspeler bent. Er zijn ook tafeltennistafels (leenrackets beschikbaar), een tennisbaan en vanaf 01/07 een gloednieuw multisportstadion.

Voor de kleintjes is er een speeltuin bij de receptie, in de schaduw onder de bomen, met een multifunctioneel doolhof, verende spelletjes, of voor de groteren glijbanen, hangbruggen en klimstructuren, en een overdekte speelkamer.

De vermelde tijden zijn slechts een indicatie en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

Tijdens het grootste deel van het seizoen, van 20/04 tot 15/09, zijn alle diensten die u van een 4*-hotel mag verwachten beschikbaar.

De camping ligt aan weerszijden van een kleine secundaire weg die naar het strand leidt.
Aan de ene kant ligt het stacaravan dorp, georganiseerd in wijken, en aan de andere kant ligt het bruisende hart van de camping, waar je het waterpark, alle entertainment, activiteiten en diensten vindt. Het is gemakkelijk om van het ene gebied naar het andere te gaan via een beveiligd voetgangerspad.

Kies 's ochtends voor een kleine espresso op het terras en geniet op elk moment van de dag van een verfrissend drankje in een van de bars bij de zwembaden in het waterpark.

Als je zin hebt in een snack of een maaltijd voor onderweg, zijn er verschillende snackbars en een brasserie die je snacks serveren, zoals sandwiches, croque-monsieur, gebraden kip en friet, of meer traditionele gerechten die op het terras worden geserveerd.

Geniet 's avonds van het panoramische uitzicht op het waterpark vanuit de Lounge Bar, terwijl je tapas, sushi en planken proeft om te delen, vergezeld van een seizoensgebonden cocktail op een chill-out muzikale achtergrond.

Er zijn in totaal 8 eetgelegenheden en 4 bars in het hele resort, dus er is voor elk wat wils!

Ga voor je ontbijt naar de bakkerij voor versgebakken brood en gebak (het hele seizoen geopend, volgens de openingstijden die ter plaatse worden aangegeven).
En vergeet de cateringservice niet, die afhaalmaaltijden aanbiedt zodat je optimaal van je vakantie kunt genieten zonder elke dag te hoeven koken!

Voor boodschappen kun je terecht in de minimarkt (de hele dag geopend in de zomer en alleen 's ochtends in het laagseizoen): levensmiddelen, verse producten, fruit en groenten, een krantenkiosk, een fles gas voor de barbecue, strandartikelen en dat kleine vakantiesouvenir om mee naar huis te nemen.
Tot slot zijn er meerdere keren per week lokale handelaren op de camping die je streekproducten, ambachtelijke producten, sieraden, enz. aanbieden.

Andere beschikbare diensten: Wifi op de hele camping (tegen betaling); Wasserette met wasmachine en wasdroger (tegen betaling); Mogelijkheid om je waardevolle spullen in de kluis bij de receptie te deponeren; Gasbarbecues te huur, volgens de geldende voorschriften, gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur (individuele houtskool- en elektrische barbecues zijn om redenen van brandveiligheid niet toegestaan op je staanplaats); Kapper voor een nieuwe look, en op verzoek kan een partner schoonheidsspecialiste je een behandeling of massage komen geven in je eigen huis. Praktisch, nietwaar?

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen veranderen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van je verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €8/nacht/dier (maximaal 1 huisdier per accommodatie; katten of NAK's toegestaan)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: Niet toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden



- Nota Bene:

Waarborg accommodatie: €300
Borg huishoudelijke schoonmaak: €120
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €1,90 (tarief 2023)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Borgsommen kunnen per bankoverschrijving op een creditcard worden betaald en worden terugbetaald na inspectie van de accommodatie.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 35 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Lit Bébé : 6 €/jour (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 8 €/jour/animal (1 animal max par locatif - Chats et NAC acceptés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 430 € Hébergement + Ménage (restituée sous réserve état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Béziers 25 km
  • nabijgelegen stad : Agde 4 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 800 m
  • Kust < 800 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 35 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Lit Bébé : 6 €/jour (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 8 €/jour/animal (1 animal max par locatif - Chats et NAC acceptés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 430 € Hébergement + Ménage (restituée sous réserve état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Béziers 25 km
  • nabijgelegen stad : Agde 4 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 800 m
  • Kust < 800 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
19 meningen
3.7/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Account verwijderd (gepubliceerd op 07-04-2024)
    Verblijf30-03-2024
    Waardering

    We hadden een aangenaam verblijf. Zeer goede, schone stacaravan. We hebben erg genoten van het terras, ondanks de wind

    vertaald uit fr
  • Nadia (gepubliceerd op 14-04-2024)
    Verblijf30-03-2024
    Waardering

    Camping op 2 stappen van zee. Perfecte ontvangst. Zeer goede tafel in het campingrestaurant, ook met een perfecte ontvangst

    vertaald uit fr

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Sandrine (gepubliceerd op 05-05-2024)
    Verblijf27-04-2024 - 5 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

    vertaald uit fr
  • Jean-pierre (gepubliceerd op 05-05-2024)
    Verblijf20-04-2024 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

    vertaald uit fr
  • Thierry (gepubliceerd op 10-09-2023)
    Verblijf02-09-2023 - 6 personen
    Waardering

    Niet erg glimlachend onthaal geen informatie gegeven om te zoeken naar zeer smalle accommodatie netheid van paden en structuren te worden herzien wanneer ze werken Diensten op de camping bestaan alleen op papier, dus voor mij en mijn familie zijn we helemaal niet tevreden. U verkoopt iets op papier dat niets te maken heeft met uw brochure. Wij komen helemaal niet meer terug en zijn net zo blij dat het waterpark inbegrepen was want het is een beetje een gedoe. Water op 17 graden zonder enige uitleg of korting is een schande

    vertaald uit fr
  • Mélanie (gepubliceerd op 27-08-2023)
    Verblijf19-08-2023 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Angelique (gepubliceerd op 27-08-2023)
    Verblijf19-08-2023 - 6 personen
    Waardering

    Enorme camping, we misten de familiaire sfeer en de nabijheid van het personeel. Jammer dat het waterpark open is voor mensen van buiten de camping, geen plek om een ligstoel te pakken, gelukkig is het strand vlakbij erg groot en aangenaam. 4* camping maar niet onderhouden, we hebben geen tuinman gezien, vieze paden, overal bladeren, de wegen zijn niet onderhouden, erg smal, geen parkeergelegenheid buiten de plaatsen, we hebben helemaal geen gebruik gemaakt van de animatie of kinderclubs omdat ze te groot waren en er geen communicatie was. Erg jammer, want er is echt genoeg te doen. Het personeel was vriendelijk en goedlachs, zowel bij de receptie als in het restaurant. De stacaravan was erg slecht uitgerust, vooral in de keuken, geen slakom, geen kookdeksel, nieuwe stacaravan maar erg smal voor 6, stopcontacten in het midden van het bed! Geen nachtkastje, geen kledingkast... Geen bergruimte beschikbaar voor boodschappen. Teleurgesteld, de kinderen hebben zich vermaakt, dat is het belangrijkste, maar we komen niet meer terug.

    vertaald uit fr
  • Karine (gepubliceerd op 23-07-2023)
    Verblijf15-07-2023 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Yohann (gepubliceerd op 23-07-2023)
    Verblijf08-07-2023 - 5 personen
    Waardering

    Zwembad zeer goed, stacaravan zeer sterke geur van opstijgend uit het doucheputje. Animatie kan beter (overdag spelletjes organiseren met uitreiking van diploma's bij de kampioenenceremonie elke avond op het podium met muziek, we are the champions for example.... )

    vertaald uit fr
  • Nora (gepubliceerd op 02-07-2023)
    Verblijf24-06-2023 - 5 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata