Icône Carte de France

Appartement 4 personnes

Sevilla - Seville (Spanje)
réf: 1026750L
codeTo: 423
  • Appartement - 4 personen
  • Appartement 4 personnes

3 kamers - 2 slaapkamers - 97 m²

réf: 1026750L
codeTo: 423
  • Televisie

  • Balkon

  • Parkeerplaats buiten

Vakantiewoning Sevilla - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 97 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Sevilla - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 97 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Sevilla - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 97 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1026750L
codeTo: 423
  • Appartement - 4 personen
  • appartement 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 97 m²
  • Televisie - Balkon - Parkeerplaats buiten - Afwasmachine
appartement 4 personnes Naamen van de accommodatien-Sevilla

SAMENVATTING: PARKEERPLAATS BIJ DE PRIJS INBEGREPEN. Het appartement bevindt zich in een zeer rustig en licht Sevilliaans huis. De locatie in een rustige wijk van de monumentale wijk van de stad maakt dit appartement een ideale plek om de stad te bezoeken en ook om te ontspannen.
ACCOMMODATIE:Onze flat heeft twee slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft een groot tweepersoonsbed (1,50mx1,90m) en de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden van 0,80mx1,90m. Beide slaapkamers hebben een kledingkast waar je je kleren in kwijt kunt. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te koken. Het heeft een vaatwasser, wasmachine, keramische kookplaat, koelkast en magnetron met grill. De keuken heeft ruimte voor een eettafel. De woonkamer heeft een comfortabele bank, tafel en tv, waar je in alle rust kunt ontspannen. De flat heeft warm/koud airconditioning en Wi-Fi verbinding.
DIENSTEN EN GEMEENSCHAPPELIJKE ZAKEN:Dit is een Sevilliaans huis gebouwd rond een patio met een fontein en een distributiegalerij. Er is een lift naar de eerste verdieping, waar het appartement zich bevindt. Er zijn waslijnen op het dak waar je je kleren kunt ophangen. De parkeerplaats voor onze gasten bevindt zich in het gebouw tegenover onze flat (op 5 meter afstand). Het is een parkeerplaats in een privégebouw, dus het is veilig en comfortabel.
ATTENTIE GASTEN

We ontvangen je bij aankomst en leggen je uit hoe de flat werkt, geven je twee volledige sets sleutels, helpen je met het parkeren van de auto en vertellen je veel geheimen over onze prachtige stad Sevilla.
Belangrijke informatie over de parkeerplaats is dat deze zich in een van de typische straten van het moslim-Andalusische Sevilla bevindt. Dit soort straten zijn smal en moeilijk begaanbaar voor wie er niet aan gewend is. Als je met de auto komt, raden we je aan een kleine auto mee te nemen. Als je aankomt, zullen we je advies geven over hoe je zo gemakkelijk mogelijk kunt parkeren.
Aankomsttijden zijn tussen 15.00 en 21.00 uur. Voor aankomsten voor 15.00 uur kunnen we niet garanderen dat de flat vrij en klaar is. Raadpleeg ons. We zullen ons best doen om je aankomst voor 15.00 uur te vergemakkelijken. Het is ook mogelijk om na 21:00 uur aan te komen, maar voor aankomsten na 21:00 uur wordt een toeslag van €40,00 in rekening gebracht, contant te betalen bij aankomst.
We zullen proberen om uw verblijf in ons appartement fantastisch te maken. Daarom vragen we je 2 gunsten.
1 - Als je een probleem hebt met de werking van iets in de flat of het gebouw, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We willen een goede beoordeling waardig zijn.
2 - Als je een probleem hebt in de stad, als je vragen hebt over hoe je iets kunt krijgen, advies over de stad, etc., vragen we je om het ons te laten weten. We zullen je graag helpen.
Ik zal beschikbaar zijn via sms, whatsapp, e-mail of telefoon tijdens je verblijf.

DE BUURT
Gelegen in de monumentale wijk van Sevilla, binnen de grenzen van de oude Joodse wijk van de stad. Heel dicht bij het paleis Casa Pilatos en op een steenworp afstand van de Plaza de la Alfalfa, de El Salvador kerk, de kathedraal van Sevilla, het stadhuis en de Reales Alcázares.

De meest opvallende recreatiegebieden zijn de beroemde 'Carbonería', een bar met veel Sevilliaanse smaak waar je kunt samenvallen met flamencozang, de Arabische baden in Calle Aire, waar je kunt genieten van ontspannende baden en massages, de bars en restaurants op Plaza de Alfalfa en Plaza de la Pescadería, met verschillende cocktailbars in de buurt. Je zult je nooit vervelen.

Er zijn supermarkten en winkels in de buurt van de flat waar je benodigdheden voor de flat kunt kopen.

ADRES
Om je te verplaatsen in het monumentale deel van de stad moet je lopen, want de meeste straten in het centrum zijn niet toegankelijk voor voertuigen. Je kunt gebruik maken van de openbare fietsdienst.
Er zijn twee manieren om naar de flat te komen vanaf het vliegveld. De eerste is met de bus. Als je voor deze optie kiest (de goedkoopste, maar de optie die het langst duurt), moet je de bus nemen van het vliegveld naar het station Santa Justa. Er is maar één bus vanaf het vliegveld, genaamd EA, die net buiten de aankomsthal stopt. Hij rijdt elke 23 minuten van 4.30 tot 12.00 uur. Het tarief is €4,00 per persoon per rit en de reis duurt ongeveer 15-20 minuten naar Santa Justa. Je kunt het kaartje in de bus zelf kopen.
Op het station van Santa Justa stap je uit en zoek je bushalte nummer 21, die ongeveer 100 meter verderop aan de andere kant van het station ligt. Neem bus 21 in de richting van Prado de San Sebastián. Het tarief is €1,40 per persoon. Je kunt het kaartje kopen bij de buschauffeur. Stap uit bij de halte Calle Menéndez Pelayo voor nummer 55 en loop ongeveer 3 minuten langs Calle Estella / Calle Conde de Ibarra naar Calle Lirio.
De tweede (duurdere maar comfortabelere) manier om van het vliegveld naar de flat te komen is per taxi. Er is een vast tarief vanaf het vliegveld naar elke plek in Sevilla (maandag t/m vrijdag €22,00, zaterdag, zondag en feestdagen €24,5). Ze kunnen extra kosten in rekening brengen voor koffers, hoewel dit niet gebruikelijk is).
We hebben onlangs een overeenkomst gesloten met een transferbedrijf om een ophaalservice van het vliegveld aan te bieden. De chauffeur wacht je op bij de aankomstpoort op het vliegveld van Sevilla met een bordje met je naam erop en brengt je rechtstreeks naar de flat. Hij weet welke flat het is en zal ons laten weten wanneer je aankomt, zodat we voor de deur van de flat kunnen wachten. Het enige wat we moeten weten is het vluchtnummer, het tijdstip van landing en de voor- en achternaam van ieder van jullie. De prijs van de service is vergelijkbaar met die van een taxi op het vliegveld (€30 voor een transfer voor 4 passagiers en €60,00 voor een transfer in een minibus voor maximaal 6 passagiers), maar dan iets comfortabeler. Als je wilt, kan ik het voor je boeken.

ANDERE BIJZONDERE KENMERKEN
Het huis ligt in een wijk van de oudste stad. Daarom kunnen de straten smal zijn. Je hoeft alleen maar geduld te hebben.
In het huis hebben we 6 huisregels:
Het is verboden om te roken in de flat en om huisdieren te hebben. Als je toch moet roken, doe het dan op het terras of op straat, maar nooit in de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw.Respecteer de rest van onze buren. Laten we helpen de harmonie in het gebouw te bewaren. Feesten en lawaai tijdens de stille uren (van 23.00 tot 9.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur) zijn absoluut verbodenVoordat je vertrekt, gebruik dan de vaatwasser om al het keukengerei en keukengerei schoon te maken. We hebben vaatwastabletten onder de gootsteen achtergelaten.deponeer het afval dat je hebt gemaakt in de straatcontainers voor vertrek op de dag van vertrek. Wij zullen u informeren over de locatie van de dichtstbijzijnde container.Maak rationeel gebruik van de airconditioning. Gebruik hem alleen als je thuis bent en zet hem uit als je de flat verlaat om de stad te bezoeken. We helpen niet alleen het milieu, maar de apparatuur zal beter werken als je echt wat [verborgen] gemeenschap hebt verboden om kleding op te hangen in gemeenschappelijke ruimtes en ramen van het huis. Als je de was doet, vragen we je om het op het terras of binnen in de flat op te bergen.Met de duidelijke intentie om te voldoen aan onze fiscale verplichtingen en in overeenstemming met decreet 28/2016 van 2 februari over toeristische accommodatie, moeten we een huurcontract ondertekenen waarin de voorwaarden van je verblijf zijn opgenomen (prijs, in- en uitlooptijden, verblijfsdagen, annuleringsvoorwaarden, enz.) Alle voorwaarden komen overeen met de huisregels en andere specificaties in deze advertentie. Het contract specificeert ook de rechten en plichten van de eigenaar en de gasten in overeenstemming met de toeristische regelgeving.
Als u wilt dat wij een factuur uitschrijven voor uw verblijf, hoeft u alleen maar de belastinggegevens aan te geven waarvoor wij de factuur moeten uitschrijven en wij zullen u deze geven wanneer u het appartement ontvangt.

Deze accommodatie wordt verzorgd door een professional. Tenzij anders vermeld, zijn diensten zoals schoonmaak, lakens, handdoeken, enz. niet bij de prijs van deze accommodatie inbegrepen. Indien huisdieren zijn toegestaan (zoals aangegeven in de advertentie), kan een toeslag van toepassing zijn.
Alleen de uitrusting die specifiek vermeld staat in deze advertentie is aanwezig. Apparatuur die niet wordt vermeld, wordt niet als aanwezig beschouwd.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 97 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • 1 Parkeerplaats buiten

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VFTSE03586
  • lift
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 97 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • 1 Parkeerplaats buiten

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VFTSE03586
  • lift

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata