Icône Carte de France

Appartement 6 personnes

Sevilla - Seville (Spanje)
réf: 1026746L
codeTo: 423
  • Appartement - 6 personen
  • Appartement 6 personnes

4 kamers - 3 slaapkamers - 90 m²

réf: 1026746L
codeTo: 423
  • Televisie

  • terras

  • Balkon

Vakantiewoning Sevilla - Appartement 6 personnes - Appartement - 6 personen - 90 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Sevilla - Appartement 6 personnes - Appartement - 6 personen - 90 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Sevilla - Appartement 6 personnes - Appartement - 6 personen - 90 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1026746L
codeTo: 423
  • Appartement - 6 personen
  • appartement 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 90 m²
  • Televisie - terras - Balkon - Parkeerplaats buiten
appartement 6 personnes Naamen van de accommodatien-Sevilla

SAMENVATTING:
Zeer rustig en comfortabel appartement met 3 slaapkamers gelegen in een van de bekendste wijken van de stad, de Joodse wijk. Het is volledig uitgerust en ideaal voor uw bezoek aan Sevilla, want het is zeer dicht bij de belangrijkste monumenten van de stad. Het PRIVE TERRAS vanwaar je de Giralda kunt zien, maakt het uniek voor onze klanten, en het hebben van een garage in hetzelfde gebouw en inbegrepen in de prijs, maakt het perfect voor degenen die ons bezoeken met de auto (zie parkeervoorwaarden). Dit is een ideale flat voor gezinnen en voor Digital Nomads.
RUIMTE:
De flat bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw met 8 appartementen. Het huis kijkt uit op een rustige en lichte moderne patio. Onze flat is verdeeld over 3 verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een interne trap. Op de eerste verdieping bevinden zich de woonkamer, keuken en eetkamer, op de tweede verdieping de ouderslaapkamer, tweede slaapkamer en badkamer, en op de derde verdieping de derde slaapkamer en het privéterras. Dit terras is voor exclusief gebruik van onze gasten. De derde slaapkamer kan worden omgebouwd tot een kantoor naast het privéterras om Digital Nomads te plezieren: werken naast een privéterras met uitzicht op de Giralda de Sevilla.
Alle kamers hebben ramen naar buiten en systemen om de kamer te verduisteren. Ze hebben ook airconditioning en verwarming. De slaapkamers op de eerste verdieping hebben kledingkasten en de kamer naast het terras heeft een grote ladekast en kledinghangers.
Het terras is ongeveer 16 vierkante meter en heeft een set terrasstoelen met een tafel. Het heeft een zonnescherm en we hebben onlangs kunstgras geïnstalleerd. Het is een ideale plek om te genieten van de warme avonden in Sevilla met een glas wijn.
Alle bedden zijn van hoge kwaliteit en groot (150 x 200 cm voor het tweepersoonsbed en 90 x 200 voor de andere eenpersoonsbedden). De lakens en handdoeken die we in het appartement achterlaten zijn van de hoogste kwaliteit.
Op de begane grond is de woonkamer met televisie, banken en een fauteuil om de ervaringen van de dag te delen met familie en vrienden. De eettafel is uitschuifbaar en we hebben extra stoelen voor boekingen van meer dan 4 personen.
De keuken is uitgerust met een kookplaat, magnetron, oven, wasmachine, vaatwasser en Nespresso koffiezetapparaat. We hebben de keuken uitgerust met al het keukengerei dat nodig is om eten te bereiden voor 6 personen. Het keukengerei is ook voldoende voor 6 personen. De keuken is ook uitgerust met kleine apparaten zoals een broodrooster, waterkoker, strijkijzer, enz.
De garage bevindt zich in de kelder van het gebouw, wat het erg comfortabel maakt. De ruimte is geschikt voor middelgrote auto's, omdat het voor grote auto's moeilijk is om de parkeergarage op en af te rijden, voornamelijk vanwege de smalle toegangswegen naar de parkeergarage (het is een klein nadeel dat het in het gebied van de Joodse wijk in het oude gedeelte van de stad moet zijn, vlakbij de monumenten, maar met smalle straatjes). Hoe dan ook, als je onze instructies en hulp volgt, zul je geen problemen hebben met het gebruik van de parkeergarage. In de advertentie staat een foto van de ruimte met mijn auto geparkeerd (Citroën C4 7 plaatsen) zodat je een idee kunt krijgen van de afmetingen.
DIENSTEN EN GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES:
Het is een modern gebouw in Sevilla dat is georganiseerd rond een lichte centrale binnenplaats. Vanaf de patio is er directe toegang tot de flat via een trap en een loopbrug naar de eerste verdieping (er is geen lift). Vanaf deze patio hebben we directe toegang tot de garage in de kelder, waar we garageplaatsen beschikbaar hebben voor onze gasten. Het gebouw ligt in een zeer rustige straat in Sevilla.
De parkeergarage bevindt zich in de kelder van hetzelfde gebouw als de flat. Het is een privéparkeerplaats voor de eigenaren van de huizen in het gebouw, dus het is veilig en comfortabel als je met de auto door Andalusië reist.
De parkeerplaats, die bij de prijs van de reservering is inbegrepen, is ideaal voor kleine en middelgrote auto's. Voor grotere auto's (SUV's, VANS, etc.) is het raadzaam om dit te controleren voordat je boekt. De toegangsstraten zijn smal omdat we ons in de Joodse wijk van het historische centrum bevinden. Heel dicht bij de monumenten, maar met smalle straatjes.
PARKEEROMSTANDIGHEDEN:
De parkeergarage bevindt zich in de kelder van het gebouw en is bereikbaar via smalle straatjes. Als je uiteindelijk niet in de parkeergarage kunt parkeren om wat voor reden dan ook (grootte van het voertuig, niet comfortabel met de grootte van de garage of de toegang, enz. Het niet gebruiken van de garage geeft geen recht op vermindering van de huurprijs van het appartement.
ATTENTIE GASTEN:
We verwelkomen je bij aankomst en leggen je uit hoe de flat werkt, geven je twee volledige sets sleutels, helpen je met het parkeren van je auto en vertellen je veel geheimen over onze prachtige stad Sevilla.
Aankomsttijd is tussen 15:00 en 22:00 uur. Voor aankomsten voor 15:00 kunnen we niet garanderen dat de flat vrij en klaar is. Neem contact met ons op voor meer informatie. We zullen ons best doen om je aankomst voor 15:00 te vergemakkelijken. Het is ook mogelijk om na 22:00 uur te arriveren, maar voor aankomsten na 22:00 uur worden bij aankomst €20,00 aan late incheckkosten in rekening gebracht.
We zullen proberen om je verblijf in ons appartement fantastisch te maken. Daarom vragen we je 2 gunsten.
1 - Als je een probleem hebt met de werking van een van de apparaten in de flat of het gebouw, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We willen een goede beoordeling waardig zijn.
2 - Als je een probleem hebt in de stad, als je vragen hebt over hoe je iets kunt krijgen, advies over de stad, etc. vragen we je om het ons te laten weten. We zullen je graag helpen.
Ik zal beschikbaar zijn via sms, wattsapp, e-mail of telefoon tijdens je verblijf. Ik woon op 20 minuten van de flat, dus als het nodig is, kan ik snel in de flat zijn.
ANDERE HOOGTEPUNTEN:
Het huis ligt in een wijk van de oudste stad. Daardoor kunnen de straten smal worden. Je hoeft alleen maar geduld te hebben.
In het huis hebben we 6 huisregels:
1. niet roken in de flat en geen huisdieren. Als je wilt roken, doe dit dan op het terras of op straat, maar nooit in de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw.
2. Respecteer de rest van onze buren. Laten we helpen de harmonie in het gebouw te bewaren. Feesten en lawaai tijdens rustige uren (23.00 tot 9.00 uur en 14.00 tot 17.00 uur) zijn ten strengste verboden.
3. Gebruik voor vertrek de vaatwasser om alle keukengerei en gebruiksvoorwerpen schoon te maken. We hebben vaatwastabletten onder de gootsteen gelegd.
4. 4. deponeer het afval dat je hebt gemaakt in de straatcontainers voordat je vertrekt op de dag van je vertrek. We zullen je vertellen waar de dichtstbijzijnde container is.
5. Maak rationeel gebruik van de airconditioning. Gebruik hem alleen als je thuis bent en zet hem uit als je de flat verlaat om de stad te bezoeken. Zo helpen we niet alleen het milieu, maar werkt de apparatuur ook beter wanneer je hem echt nodig hebt.
6. De gemeenschap verbiedt het ophangen van kleding in gemeenschappelijke ruimtes en ramen van het huis. Als je zelf de was doet, bewaar deze dan op het terras of in de flat.
Met de duidelijke bedoeling om te voldoen aan onze fiscale verplichtingen en in overeenstemming met decreet 28/2016 van 2 februari, over accommodatie voor toeristische doeleinden, moeten we een huurcontract ondertekenen waarin de voorwaarden van uw verblijf (prijs, aankomst- en vertrektijden, verblijfsdagen, annuleringsvoorwaarden, enz.) Alle voorwaarden komen overeen met de huisregels en andere specificaties in deze advertentie. Het contract beschrijft ook de rechten en plichten van de eigenaar en de gasten in overeenstemming met de toeristische regelgeving.
Als u een factuur voor uw verblijf wilt ontvangen, hoeft u alleen maar aan te geven voor welke belasting wij de factuur moeten opstellen en wij zullen deze bij ontvangst in het appartement aan u overhandigen.
DE OMGEVING:
Gelegen in de monumentale wijk van Sevilla, binnen de grenzen van de oude Joodse wijk van de stad. Zeer dicht bij het paleis Casa Pilatos en op loopafstand van de Plaza de la Alfalfa, de kerk van El Salvador, de kathedraal van Sevilla, het stadhuis en de Koninklijke Alcazar.
De populairste recreatiegebieden zijn de beroemde "Carbonería", een bar met veel Sevilliaanse smaak waar je kunt samenvallen met flamencozang, de Arabische baden in Calle Aire, waar je kunt genieten van ontspannende baden en massages, de bars en restaurants van het Alfalfaplein en de Vismarkt, en verschillende cocktailbars in de buurt. Je zult je niet vervelen.
De Plaza de la Alfalfa is de ideale plek voor het ontbijt, waar je alles vindt van typische toast met ham, koffie en natuurlijk sinaasappelsap tot churros met chocolade, gebak en Engels ontbijt.
Er zijn een paar supermarkten en winkels in de buurt van de flat waar je benodigdheden voor de flat kunt kopen.
ADRES
Als je je wilt verplaatsen in het monumentale deel van de stad, moet je dat te voet doen, omdat de meeste straten in het centrum niet toegankelijk zijn voor voertuigen. Je kunt gebruik maken van de openbare fietsdienst. Er zijn twee manieren om naar de flat te komen vanaf het vliegveld. De eerste is met de bus. Als je deze optie wilt nemen (de goedkoopste, maar de optie die het langst duurt), moet je de bus nemen van het vliegveld naar het station Santa Justa. Er is maar één luchthavenbus genaamd EA, die net buiten de aankomsthal stopt. Hij rijdt elke 23 minuten van 4.30 tot 12.00 uur. Het tarief is €4,00 per persoon per rit en de reis duurt ongeveer 15-20 minuten naar Santa Justa. Je kunt je kaartje in dezelfde bus kopen.
Op het station van Santa Justa moet je uitstappen en op zoek gaan naar bushalte nummer 21, die ongeveer 100 meter verderop aan de andere kant van het station ligt. Neem bus 21 in de richting van Prado de San Sebastián. Het tarief is €1,40 per persoon. De buschauffeur kan een kaartje voor je kopen. Stap uit bij de halte Calle Menéndez Pelayo voor nummer 55 en loop ongeveer 3 minuten langs Calle Estella / Calle Conde de Ibarra naar Calle Lirio.
De tweede (duurdere maar comfortabelere) manier om van het vliegveld naar de flat te komen is per taxi. Er is een vast tarief van het vliegveld naar elke plek in Sevilla (maandag t/m vrijdag €22,00, zaterdag, zondag en feestdagen €24,5). Ze kunnen extra kosten in rekening brengen voor bagage, hoewel dit niet gebruikelijk is).
We hebben onlangs een regeling getroffen met een transferbedrijf voor een pendeldienst vanaf het vliegveld. De chauffeur wacht bij de aankomstpoort op het vliegveld van Sevilla met een bordje met je naam erop en brengt je rechtstreeks naar de flat. Hij weet waar de flat is en zal ons laten weten wanneer je aankomt, zodat we voor de deur van de flat op je kunnen wachten. Het enige wat we moeten weten is het vluchtnummer, de landingstijd en de voor- en achternaam van ieder van jullie. De prijs van deze service is vergelijkbaar met het nemen van een taxi in de rij op het vliegveld (€30 voor een transfer voor 4 passagiers en €60,00 voor een transfer in een minibus voor maximaal 6 passagiers), maar dan iets comfortabeler. Als je wilt, kan ik het voor je boeken.

Deze accommodatie wordt verzorgd door een professional. Tenzij anders vermeld, zijn diensten zoals schoonmaak, lakens, handdoeken, enz. niet bij de prijs van deze accommodatie inbegrepen. Als huisdieren zijn toegestaan (zoals aangegeven in de advertentie), kan een toeslag van toepassing zijn.
Alleen de uitrusting die specifiek vermeld staat in deze advertentie is aanwezig. Apparatuur die niet wordt vermeld, wordt niet als aanwezig beschouwd.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 90 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • oven
  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Balkon
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VFTSE02244
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 90 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • oven
  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Balkon
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VFTSE02244

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata