Icône Carte de France

Appartement 4 personnes

Sevilla - Seville (Spanje)
réf: 1026745L
codeTo: 423
  • Appartement - 4 personen
  • Appartement 4 personnes

3 kamers - 2 slaapkamers - 70 m²

réf: 1026745L
codeTo: 423
  • Televisie

  • Balkon

  • Parkeerplaats buiten

Vakantiewoning Sevilla - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 70 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Sevilla - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 70 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Sevilla - Appartement 4 personnes - Appartement - 4 personen - 70 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1026745L
codeTo: 423
  • Appartement - 4 personen
  • appartement 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 70 m²
  • Televisie - Balkon - Parkeerplaats buiten - Afwasmachine
appartement 4 personnes Naamen van de accommodatien-Sevilla

SAMENVATTING
Dit lichte, moderne appartement is onlangs volledig gerenoveerd en ligt in een honderd jaar oud gebouw in het oude gedeelte van de wijk Triana. De vier balkons met uitzicht op de straat geven het een ongelooflijke hoeveelheid licht, terwijl de volledige renovatie het een moderne uitstraling heeft gegeven. Uitgerust met airconditioning en verwarming, wasmachine en droger, Wi-Fi, aangesloten tv, magnetron, kinderbed, babybadje en kinderstoel, om je verblijf in Sevilla comfortabel te maken. 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één in de tweepersoonskamer.
DE RUIMTE
De flat bevindt zich op de eerste verdieping van een eeuwenoud gebouw in de wijk Triana, de meest unieke wijk van Sevilla. Het gebouw heeft slechts 3 woningen en geen lift.
Het is gelegen in een zeer rustige wijk, maar zeer dicht bij de monumentale wijk van Sevilla (op slechts 10 minuten lopen van de Torre del Oro). Het is een zeer rustige buurt omdat er geen lawaaierige winkels in de buurt zijn.
De parkeerplaats bevindt zich in een nabijgelegen straat, op 4-5 minuten lopen van het appartement. Het is een privéparkeerplaats in de kelder van een gebouw. De toegang en de bewegingsvrijheid binnen zijn comfortabel. De ruimte is groot (we hebben een klein busje geparkeerd).
De flat is in alle opzichten zeer comfortabel. Het heeft twee volledige badkamers, waardoor het ideaal is voor koppels die samen reizen of gezinnen. De woonkamer en keuken zijn geïntegreerd in dezelfde ruimte. Alle keukengerei en meubels zijn gloednieuw (november 2019). De tv is een smart-tv met Netflix vooraf geïnstalleerd. Als je Netflix-gebruiker bent, kun je je code gebruiken om van je series en films te genieten.
De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te koken. Er is genoeg keukengerei voor 4 personen. We hebben wijnglazen en een vaatwasser om de boodschap schoon te maken. We zullen tabletten achterlaten voor de vaatwasser. We hebben ook een wasmachine/droger, maar je moet je eigen wasmiddel meenemen.
Bij de ingang is een klein kastje waar je schoenen en jassen kunt achterlaten. De vloer van het appartement is parket, dus het is warm en je kunt op blote voeten lopen.
De slaapkamers zijn verdeeld over de gang van het huis. De ouderslaapkamer ligt aan het einde van de gang en heeft een en-suite badkamer met een douche. De slaapkamer heeft een comfortabel queensize bed (1,50 m x 2,00 m). De tweede slaapkamer heeft 2 comfortabele eenpersoonsbedden van elk 90 x 200 cm. Alle slaapkamers hebben ingebouwde kasten en de bedden zijn onlangs aangeschaft (oktober 2019). De tweede badkamer, ook uitgerust met een douche, is toegankelijk vanuit de gang. Het warmwatersysteem is stadsgas, dus het is onbeperkt en je komt niet zonder warm water te zitten.
De flat heeft een warm/koud airconditioning unit voor onafhankelijke units voor elke slaapkamer en woonkamer, zodat je de temperatuur in elke kamer anders kunt instellen.
DIENSTEN EN GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES
Dit is een woongebouw waar permanent mensen wonen die het recht hebben om in harmonie te leven met de gasten die ons bezoeken. We vragen je dringend om de rusturen te respecteren en de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw met respect en zorg te behandelen.
ZORG VOOR GASTEN
We zullen proberen om je verblijf in onze flat fantastisch te maken. Daarom vragen we je twee gunsten.
1 - Als je een probleem hebt met de werking van apparatuur in de flat of het gebouw, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We willen een goede beoordeling waardig zijn.
2 - Als je een probleem hebt in de stad, je twijfelt over hoe je ergens moet komen, je hebt advies nodig over Sevilla, etc., vragen we je om het ons te laten weten, we zullen je graag helpen.
Ons check-in team zal beschikbaar zijn tijdens je verblijf op [verborgen]. Ons receptie team zal op je wachten bij de flat om uit te leggen hoe het werkt, je de parkeerplaats te laten zien en je een paar tips te geven over monumenten, restaurants, flamenco shows, etc. Ze proberen alle vragen van onze klanten te beantwoorden.
In ieder geval hebben we een uitgebreide documentatie voor je samengesteld waarin je allerlei aanbevelingen en informatie kunt vinden over vervoermiddelen, plekken om te eten, een paar biertjes te drinken, heerlijke zoetigheden te proeven en/of te genieten van een flamencoshow. We hebben ook supermarkten, apotheken, medische centra, telefoonnummers van belang en natuurlijk kaarten en aanbevolen bezoeken, rekening houdend met de smaak van de kleintjes in het huis, met een specifieke gids voor hen opgenomen. We doen dit graag omdat we in Sevilla van onze stad houden en we onze beste schat willen laten zien. Ik zeg altijd dat we ons best zullen doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
ANDERE HOOGTEPUNTEN
Voor ons is het heel belangrijk dat alles geregeld is als je aankomt, maar er zijn altijd onvoorziene gebeurtenissen. Geef ons het telefoonnummer door dat je meeneemt naar Sevilla, evenals je e-mailadres, zodat we contact met je kunnen opnemen als dat nodig is. Het is heel gemakkelijk om met ons te communiceren via WhatsApp of de Airbnb app.
De sleutels worden geleverd tussen 15:00 en 22:00 uur. Als je de sleutels voor of na deze tijd wilt ontvangen, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om aan je wensen te voldoen. Voor aankomsten na 22:00 uur wordt een laat inchecktarief van €20 in rekening gebracht.
Met de duidelijke intentie om te voldoen aan onze fiscale verplichtingen en Andalusische toeristische regelgeving, en om de rechten van onze klanten te garanderen, sluiten we een huurcontract waarin de voorwaarden van uw verblijf zijn opgenomen (prijs, in- en uitchecktijden, verblijfsdagen, annuleringsvoorwaarden, etc.). Alle voorwaarden komen overeen met de huisregels en andere specificaties in deze Airbnb advertentie. Het contract specificeert ook de rechten en plichten van de eigenaar en de gasten in overeenstemming met de Andalusische toeristische regelgeving. Als u het contract voor uw aankomst wilt inzien, vraag het dan aan en wij sturen u een kopie per e-mail.
Als uw verblijf voorbij is en er is geen aankomst gepland op dezelfde datum, kunt u het appartement verlaten en comfortabel genieten van uw laatste dag in onze stad.
DE BUURT
Onze flat ligt heel dicht bij de rivier Guadalquivir, in de historische wijk van Sevilla en in de wijk Triana, een van de beroemdste ter wereld, de thuisbasis van grote roze flamingo's, stierenvechters en pottenbakkers.
Het is ideaal gelegen om te genieten van de processies van de Heilige Week, de beroemde aprilmarkt en een stierengevecht.
Vlakbij de flat is een Mercadona supermarkt, dagelijks geopend van 9.30 tot 21.30 behalve op zondag. Heel dicht bij de flat is een plein waar je 3 bars kunt vinden, allemaal met goede tapas en gebakken vis.
ADRES
Het is een rustige straat, maar tegelijkertijd heel dicht bij alle bezienswaardigheden en omringd door alle diensten die je nodig zou kunnen hebben, zonder dat je op eigen benen een ander vervoermiddel hoeft te nemen, als je dat zou willen. Je bent in elk geval dicht bij bus-, taxi- en metrohaltes.
Om het stadscentrum te bezoeken, raden we je aan te voet naar de Torre del Oro te gaan. Alle monumenten van de stad zijn in dit gebied te vinden.
De beste manier om bij de flat te komen vanaf het vliegveld is met de bus. De halte 'Torre del Oro' ligt op 10 minuten lopen van de flat. Als je wilt, kan ik je een kaart sturen met een routebeschrijving van de bushalte naar het huis. Er is maar één bus vanaf het vliegveld, genaamd EA, die net buiten de aankomsthal stopt. Hij rijdt elke 23 minuten van 4.30 tot 12.00 uur. Het tarief is €4,00 per persoon per rit en de reis duurt ongeveer 30 minuten naar de halte 'Torre del Oro'. Taxi's zijn comfortabeler, maar iets duurder (ongeveer €24 - €30).
Vanaf het station Santa Justa is er geen goede busverbinding naar de flat. Er zijn twee opties om een taxi te nemen (elke meter + €1,40 extra). De tweede optie is: Als je met de AVE in Sevilla aankomt, moet je weten dat je een treinkaartje voor de voorsteden hebt dat bij elk ticket is inbegrepen. Neem de lijn die je naar San Bernardo brengt (één halte). Wanneer je het station San Bernardo verlaat, stap je op de metro en neem je de lijn richting city expo en stap je uit bij de halte 'Plaza de Cuba'. Vanaf daar is het 3 minuten lopen naar de flat.

Deze accommodatie is professioneel verdeeld. Tenzij anders vermeld, zijn diensten zoals schoonmaak, lakens, handdoeken, enz. niet bij de prijs van deze accommodatie inbegrepen. Als huisdieren zijn toegestaan (zoals aangegeven in de advertentie), kan een toeslag van toepassing zijn.
Alleen de uitrusting die specifiek vermeld staat in deze advertentie is aanwezig. Apparatuur die niet wordt vermeld, wordt niet als aanwezig beschouwd.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 70 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • 1 Parkeerplaats buiten

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VFTSE06659
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 70 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar

Keuken

  • Magnetron
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • 1 Parkeerplaats buiten

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VFTSE06659

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata