Icône Carte de France

Casa - 6 personas

Sa Pobla - Majorca (Spanje)
réf: 1025533L
codeTo: 1923
  • Huis - 6 personen
  • Casa - 6 personas

4 kamers - 3 slaapkamers - 246 m²

réf: 1025533L
codeTo: 1923
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Sa Pobla - Casa - 6 personas - Huis - 6 personen - 246 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Sa Pobla - Casa - 6 personas - Huis - 6 personen - 246 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Sa Pobla - Casa - 6 personas - Huis - 6 personen - 246 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1025533L
codeTo: 1923
  • Huis - 6 personen
  • Town House Ca Na Mabel in Sa Pobla
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 246 m²
  • 2 douches - 3 toilets - Föhn
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - Afwasmachine
Town House Ca Na Mabel in Sa Pobla Naamen van de accommodatien-Sa Pobla

Idyllische plek voor reizigers die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen, weg van het massatoerisme, het dagelijkse echte leven van de plek die ze bezoeken en gelegen op korte rijafstand van de populairste toeristische trekpleisters.

De Ruimte:
3 slaapkamers | 3 badkamers | 6 gasten

- WiFi internetverbinding
- Eindschoonmaak
- Badhanddoeken en beddengoed
- Satelliet TV
- Elektriciteit, gas en water

Voor reizigers die niet alleen op zoek zijn naar zon en strand aan zee, maar die ook willen genieten van de cultuur, geschiedenis, tradities en het echte leven van de plaats die ze bezoeken, weg van de toeristische verzadigde gebieden, maar op slechts een paar minuten rijden van enkele van de beste stranden van Mallorca en de traditionele meer toeristische gebieden in de omgeving, is het gezellige Town House Ca Na Mabel een ideale keuze die je zeker niet zal teleurstellen.

Het huis is onlangs gerestaureerd met veel detail en met veel inspanning en zorg van de kant van de eigenaren, Miquel i Maria, die met succes de majesteit van het oude hebben gecombineerd met de eenvoud van het moderne, waardoor een warme sfeer is bereikt, in een zeer authentieke omgeving en met alle comfort en obsessie voor detail, zodat degenen die de plek bezoeken kunnen genieten van een ontspannen verblijf en zich thuis voelen in een bevoorrechte omgeving.

Het is een huis uit de 17e eeuw, dat onlangs is gerestaureerd met respect voor de oorspronkelijke architectuur, maar aangepast aan het moderne comfort. Het heeft airconditioning in het hele huis, een prachtig zwembad, een zeer traditionele keuken maar tegelijkertijd met alle moderne apparatuur, evenals een grote barbecue met buitenkeuken en houtoven.

Het huis heeft drie slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft een bed van 200x200 en een en-suite badkamer. De andere twee slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden per kamer en een gedeelde badkamer. Er is een woonkamer met een tv en een bank op de eerste verdieping naast de slaapkamers.

Op de begane grond is er een grote woonkamer met banken en televisie, een badkamer en ook een keuken die uitkomt op het terras met het zwembad. Aan het einde van het terras is de barbecue.

Het huis ligt in het hart van Sa Pobla, op slechts 2 minuten lopen van de beste restaurants en bars op de Plaza Mayor, (houtgestookte pizzeria's, internationale keuken, gastronomische hamburgers, tapas en veel bier). Er zijn ook traditionele winkels met allerlei artikelen.

Sa Pobla ligt heel dicht bij de baai van Alcudia en de baai van Pollensa, waar je kunt genieten van prachtige stranden. Het is ook heel dicht bij de berg waar je kunt genieten van talloze wandel- of fietspaden.

En voor je vrije tijd heeft het huis natuurlijk ook een SPELLENKAMER met een pooltafel, airhockey, tafeltennis en professioneel darts.

Kortom, Town House Ca Na Mabel is een idyllische plek voor reizigers die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen, ver weg van het massatoerisme, die het dagelijkse echte leven van de plaats die ze bezoeken beleven en genieten van alle comfort van een huis dat is ontworpen voor degenen die het bezoeken om een onvergetelijk verblijf te ervaren.

Buitenruimte:

- volledig omheind
- grill/barbecue
- niet zichtbaar vanaf de straat
- terras
- privézwembad

Toeristische verhuurvergunning: ETV/15826

Toegang voor gasten:
We ontmoeten onze gasten graag bij de check-in, zodat we je het huis kunnen laten zien en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Voor je gemak zijn we 24/7 bereikbaar via messaging en beantwoorden we graag al je vragen!

Interactie met gasten:
Om naleving van de huidige regelgeving op het gebied van openbare veiligheid te garanderen, vereist dit etablissement online inchecken via een eigen kanaal, dat toeristen kan vragen om de afbeelding van hun identiteitskaart en/of selfie. Persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement. Daartoe worden de nodige maatregelen genomen om wijziging, verlies, verwerking of ongeoorloofde toegang te voorkomen.

De Buurt:
Het prachtige Playa de Muro Blauwe Vlag strand ligt op 10 km afstand. Het is een groot strand met veel faciliteiten, evenals wat schaduw onder de pijnbomen.

Sa Pobla is een kleine gemeente met ongeveer 12.000 inwoners die in het centrum van Mallorca ligt, tussen Inca en Alcúdia. Sa Pobla, bekend om zijn landbouw en de aardappel in het bijzonder, krijgt hier veel aandacht omdat de aardappel naar veel landen wordt geëxporteerd en er elk jaar zelfs een festival ter ere van de aardappel wordt gehouden.

Er zijn veel bezienswaardigheden in de stad en in de omgeving. Het prachtige strand van Muro (Playa de Muro) ligt bijvoorbeeld op slechts ongeveer 10 km afstand. Dankzij de uitstekende vervoersverbindingen - Sa Pobla ligt direct aan de snelweg Palma-Alcúdia en er is ook een treinverbinding naar Palma - kun je gemakkelijk en snel vele steden en dorpen in heel Mallorca bereiken.

De gemeente Sa Pobla, gelegen in het noordwesten van het eiland Mallorca en op minder dan 10 kilometer van de kust, heeft alle charme van de landelijke steden aan de Middellandse Zee. Omringd door landerijen en landbouwvelden biedt deze gemeente bezoekers een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen, met aantrekkelijke routes door de omgeving die uitnodigen om te verdwalen en te genieten van interessante routes op elk moment van het jaar.

Mallorca is uw keuze voor uw vakanties en Sa Pobla wil bijdragen met zijn unieke omgeving, waardoor ze onvergetelijk en voor herhaling vatbaar zijn.

DINGEN OM TE DOEN:

Hieronder vind je een aantal suggesties voor dingen die je kunt doen en zien in de omgeving van Sa Pobla.

BEZOEK HET MUSEUM VAN CAN VLIEGTUIGEN:

Een van de belangrijkste plekken in Sa Pobla is het prachtige gebouw van Can Planes en het museum binnenin. Het museum is voornamelijk gewijd aan hedendaagse kunst, maar er is ook een interessante tentoonstelling van antiek speelgoed dat hier al sinds 1972 te zien is. De meeste kunsttentoonstellingen veranderen regelmatig, maar er zijn ook een paar blijvende tentoonstellingen. Can Planes organiseert het hele jaar door allerlei interessante activiteiten en evenementen, workshops, demonstraties enz. Het museum is zeker een bezoek waard, iets wat je zeker moet doen in Sa Pobla.

BEZOEK DE 14E-EEUWSE KERK VAN CRESTATX:

Het is altijd interessant en leuk om iets te zien dat dateert uit een lange tijd en een geschiedenis te vertellen heeft. Het oratorium van Crestatx werd in 1360 gebouwd om de kleine gemeenschap een plek te geven om aan hun religieuze verplichtingen te voldoen. De tempel heeft veel restauraties en aanpassingen ondergaan sinds het oorspronkelijke gebouw werd gebouwd, maar veel van de originele elementen zijn nog steeds te zien aan de buitenkant en in het interieur. Prachtige tuinen omringen het oratorium. Dit is een geweldig uitstapje naar een mooi en rustig gebied, perfect als je ook de wetlands van s'Albufera bezoekt, of gewoon in de buurt bent.

BEZOEK DE PAROCHIEKERK:

Zoals in veel Mallorcaanse steden en dorpen spelen de kerken een centrale rol in de vorming van de lokale gemeenschap. In de kerk van Sant Antoni vind je een prachtig interieur, een orgel van de beroemde Damià Caimari uit 1717 en een verzameling religieuze kunst.

ONTDEK DE WETLANDS VAN S'ALBUFERA:

Een van de grootste natuurgebieden van Mallorca zijn de wetlands van S'Albufera, net ten noorden van de stad Sa Pobla. S'Albufera is de thuisbasis van meer dan 200 soorten Balearen fauna, waaronder een grote verscheidenheid aan mediterrane vogels om te bekijken en te observeren. Het 2.600 hectare grote natuurpark heeft gemarkeerde wandel- en fietsroutes die tussen de schilderachtige vegetatie door lopen over bruggetjes.

SPORTTOERISME:

De gemeente Sa Pobla biedt mogelijkheden om allerlei sporten te beoefenen en heeft veel gemeentelijke faciliteiten. Van de sportevenementen die in de loop van het jaar worden gehouden, kunnen we de volgende noemen: "Sa Llego" (januari), de halve marathon (februari), de 10 km-race (februari), de nachtrace "Memorial Pere Pixedis" (juli), de Team Time Triathlon (juli) en de Duathlon (december).

Fietstoerisme: De hausse in deze sport vindt het hele jaar door een epicentrum in het noorden van het eiland, vooral in de toeristische gebieden rond Sa Pobla: Can Picafort, Muro, Alcúdia en Pollença. Dit komt door het goede klimaat en de uitstekende wegen die geschikt zijn om te fietsen en die alle dorpen van het eiland met elkaar verbinden. Bovendien kun je op de fiets veel van de iconische landschappen van het eiland bewonderen. Deze factoren hebben ervoor gezorgd dat Mallorca een paradijs is geworden voor fietsliefhebbers, of ze nu professioneel of amateur zijn.

Wandelen: Het noordelijke deel van het eiland heeft een oneindig aantal excursies om het mediterrane landschap te voet te ontdekken. Bovendien ligt in Sa Pobla het "Parc Natural de s'Albufera de Mallorca", een ideale natuurlijke omgeving om te wandelen en te genieten van de flora, fauna en natuur. Zo behoren de paden die door het "Parc Natural de s'Albufera de Mallorca" lopen tot de beste wandelroutes in de gemeente Sa Pobla.

Sportfaciliteiten: Sa Pobla heeft een breed scala aan sportfaciliteiten. De meeste bevinden zich in het gemeentelijk sportcentrum, gelegen aan het pad "Son Basca". Daar vind je: een natuurgras voetbalveld met tribunes, een kunstgras voetbalveld, vier greenset tennisbanen, een olympisch buitenzwembad, een klein zwembad 6x4m, een overdekt zwembad 25x12m, een paviljoen, een halfoverdekt paviljoen, een atletiekbaan 370 meter (niet gehomologeerd) en twee multifunctionele zalen. Daarnaast zijn er in andere delen van het dorp nog andere sportfaciliteiten, zoals een skatepark en een buiten basketbal- en voetbalveld.

Bereikbaarheid:
Afstanden (lineair):

- treinstation ca. 2,3 km
- vliegveld ca. 51,5 km
- golfbaan ca. 19,1 km
- levensmiddelenwinkel ca. 300 m
- dichtstbijzijnde halte (openbaar vervoer) ca. 2,3 km
- stad ca. 400 m
- cafés/restaurants ca. 110 m
- strand ca. 11.6 km

Overige aandachtspunten:
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

- Het houden van evenementen is verboden.

- Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve personen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting contant betalen op de dag van aankomst. Het bedrag varieert tussen 0,55€/nacht en gast in het laagseizoen en 2,2€/nacht en gast in het hoogseizoen.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 246 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 2 douches
  • 3 toilets
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • Zwembad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 300€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : ETV15826
  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 246 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 2 douches
  • 3 toilets
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • Zwembad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 300€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : ETV15826

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata